Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είναι υπερβολικά νωρίς για να δείξει οτιδήποτε ένα τεστ.... Νομίζω θα περιμένω μέχρι τη χοριακή εκτός αν με πιάσει τρελή ανυπομονησία

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάρα θα δεις!βλαστοκυστες έβαλες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

Ωωω μπραααβοοο άντε όλες είμαστε κοντά κοντά καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου μακάρι για όλες μας!!!!στο τέλος θα βγούμε όλες μαζί με τα παιδάκια μας για καφε!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Taggeris είπε:

Κορίτσια γεια σας έχω μία ερώτηση.

Αυτές που είχατε το περίφημο αίμα εμφύτευσης.... Η τα καφέ σημάδια μπορείτε να μου περιγράψετε πώς ήταν; 

Εγώ είχα χοριακη Δευτέρα!! Πέμπτη, δλδ 8 μέρες απ την έμβρυομεταφορα (βλαστοκυστες) είδα βλέννα καφέ ροζ! Μετά από λίγες ώρες πήγα τουαλέτα κ είδα στη λεκάνη σταξανε 2 σταγόνες κόκκινο αίμα! Μετά ξανά λίγο ροζ βλενες σε κάθε σκούπισμα... Μετά είχα για κάνα 24 ωρο ελάχιστα μπεζ καφέ υγρά στο χαρτί... Παρασκευή έκανα τεστ βγήκε αχνο θετικό.... Δευτέρα έκανα χοριακη ήταν 57.3! Εξελίχθηκε κανονικά με τριπλασιασμόυς  κ παραπάνω κάθε φορά (έφτασε Παρασκευή 595.5)  και μια βδομάδα μετά την πρώτη χοριακη είδαμε σάκο κ εμβρυικα στοιχεία (4εβδ+6ημ)! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

Καλε πότε εκανες ετ;;;; με το καλό +++++++

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου εύχομαι τα καλύτερα για όλες... Δεν ήθελα να πω κάτι αυτές τις πρώτες μέρες γιατί δεν ήθελα να γεμίσω άγχος.... Το πέρασα λίγο φλου...

Εμβρυομεταφορά έκανα το Σάββατο αφού με ενημέρωσαν οι εμβρυολογοι του κέντρου ότι έχω τέσσερα έμβρυα από τα εφτά που προχωράνε πάρα πολύ καλά στις διαιρέσεις που θέλουν για τρίτη ημέρα. Με προέτρεψαν να πάω την ίδια μέρα να τα βάλω με σύμφωνη γνώμη του Ιατρού και δεν το σκέφτηκα πολύ αυτό έκανα. Ελπίζω μέσα σε όλα αυτά να υπάρχει ένα υγιές και δυνατό που θα γίνει το παιδάκι μου.

Με ενημέρωσαν επίσης ότι υπάρχουν άλλα τρία Τα οποία όμως δεν αναπτύσσονται όπως τα υπόλοιπα... Ωστόσο φτάσαμε Δευτέρα και χθες μου είπαν ότι έχω και μία βλαστοκύστη στην κατάψυξη 4ββ. Δεν είναι και πρώτης ποιότητας Αλλά καλή είναι.

Τώρα αναμένουμε τα αποτελέσματα χοριακή έχω 4 Μαρτίου. Σήμερα που ήταν έκτη μέρα είχα αυτά τα καφέ σαν προεόρτια περιόδου αλλά ήταν πολύ λίγο στο εσώρουχο και για αυτό ρώτησα γιατί ανησύχησα. Επίσης από σήμερα έχω αρκετά τραβήγματα ειδικά από δεξιά. Αυτά βέβαια τα είχα και τις προηγούμενες φορές τα τραβήγματα δηλαδή. καφέ όμως υγρά ή οτιδήποτε άλλο όπως αναφέρετε εσείς σαν αίμα εμφύτευσης δεν είχα ποτέ ωστόσο έπαιρνα θετική χοριακή.

Αυτά τα νέα από μένα!! Σας φιλώ όλες και σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου εύχομαι τα καλύτερα για όλες... Δεν ήθελα να πω κάτι αυτές τις πρώτες μέρες γιατί δεν ήθελα να γεμίσω άγχος.... Το πέρασα λίγο φλου...

Εμβρυομεταφορά έκανα το Σάββατο αφού με ενημέρωσαν οι εμβρυολογοι του κέντρου ότι έχω τέσσερα έμβρυα από τα εφτά που προχωράνε πάρα πολύ καλά στις διαιρέσεις που θέλουν για τρίτη ημέρα. Με προέτρεψαν να πάω την ίδια μέρα να τα βάλω με σύμφωνη γνώμη του Ιατρού και δεν το σκέφτηκα πολύ αυτό έκανα. Ελπίζω μέσα σε όλα αυτά να υπάρχει ένα υγιές και δυνατό που θα γίνει το παιδάκι μου.

Με ενημέρωσαν επίσης ότι υπάρχουν άλλα τρία Τα οποία όμως δεν αναπτύσσονται όπως τα υπόλοιπα... Ωστόσο φτάσαμε Δευτέρα και χθες μου είπαν ότι έχω και μία βλαστοκύστη στην κατάψυξη 4ββ. Δεν είναι και πρώτης ποιότητας Αλλά καλή είναι.

Τώρα αναμένουμε τα αποτελέσματα χοριακή έχω 4 Μαρτίου. Σήμερα που ήταν έκτη μέρα είχα αυτά τα καφέ σαν προεόρτια περιόδου αλλά ήταν πολύ λίγο στο εσώρουχο και για αυτό ρώτησα γιατί ανησύχησα. Επίσης από σήμερα έχω αρκετά τραβήγματα ειδικά από δεξιά. Αυτά βέβαια τα είχα και τις προηγούμενες φορές τα τραβήγματα δηλαδή. καφέ όμως υγρά ή οτιδήποτε άλλο όπως αναφέρετε εσείς σαν αίμα εμφύτευσης δεν είχα ποτέ ωστόσο έπαιρνα θετική χοριακή.

Αυτά τα νέα από μένα!! Σας φιλώ όλες και σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Οτι καλύτερο κ σε σένα...μαζι πορευομαστε....Τετάρτη ειμασταν στο κεντρο...4 μαρτιου χοριακη!!!...Αλλά εσενα σου είπε λιγότερες μερες μέχρι χοριακη...ας ευχηθούμε το καλύτερο για ολες μας

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Taggeris είπε:

@antzy9 , @Takira με έμβρυα τριών ημερών μου έβαλε χοριακή στις 11 μέρες. Πάλι καλά γιατί η αναμονή με σκοτώνει...

Εμένα με βλαστοκύστες μου έβαλε σε 14 αλλά θα κάνω μαζί σου αγαπούλα @Taggeris

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Με μπέρδεψες...χθες που σου είπα 4 μαρτιου κ εγω μαζι εσυ μου ειπες 10 μαρτιου....

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Βλαστοκυστες κ 14 μέρες????? 😨😨 Εγώ σε 9 μέρες είχα κ επειδή έπεφτε Κυριακή έκανα στις 10μερες!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η antzy9 είπε:

Με μπέρδεψες...χθες που σου είπα 4 μαρτιου κ εγω μαζι εσυ μου ειπες 10 μαρτιου....

Ναι 10 μου είπε αλλά μπορεί να κάνω κάνα τεστακι νωρίτερα. Έβαλα βλαστοκύστες χτες.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ntinaki88 είπε:

Βλαστοκυστες κ 14 μέρες????? 😨😨 Εγώ σε 9 μέρες είχα κ επειδή έπεφτε Κυριακή έκανα στις 10μερες!!!! 

Ναι γ@@@ 14 μέρες έγραφε αλλά εγώ τι να σου πω είπα μπας και κάνω λίγο νωρίτερα ένα τεστακι

Δημοσίευση

Αγαπημένες μου μελλοντικες μανουλες,

Βρισκόμαστε  σε ενα φόρουμ εντελως απρόσωπα κ μοιραζομαστε ολες μας τους φοβους μας τις γνώσεις μας τις ελπιδες μας για ενα μωρο....ισως ειχε δικιο το κορίτσι πού αποχώρησε κ μάλιστα αναρωτιέστε ακομα..νομίζωχρυσαφω την ελεγαν..

Ομως το βρισκω πολυ ανανδρο κ αδικο κ ισως κοροιδια , πονηριά στο κρισιμο σημειο της εξωσωματικής που βρισκόμαστε οπου καποιες κοπέλες ξεζουμιζουν εμας τις εμπειρες που δεν μιλαμε πολυ ουτε κανουμε τους παντογνωστες οπως αλλες, για να μάθουν Περισσότερα κ τα δικα τούς τα νεα τα αποκρύπτουν λες κ ξέρουμε ποιες είναι για να κουτσομπολεψουμε...οπως ετ, χοριακες κτλ...

Εγω σε αυτό το τσαντίρι δεν θα  συμμετάσχω....θα διαβαζω νεα σας αλλά δεν θα μοιραζομαι την τεράστια εμπειρία μου...καλη επιτυχια μεσα απο τη καρδιά μου. Η Παναγία μαζι σας

Σας ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

Αγαπημένες μου μελλοντικες μανουλες,

Βρισκόμαστε  σε ενα φόρουμ εντελως απρόσωπα κ μοιραζομαστε ολες μας τους φοβους μας τις γνώσεις μας τις ελπιδες μας για ενα μωρο....ισως ειχε δικιο το κορίτσι πού αποχώρησε κ μάλιστα αναρωτιέστε ακομα..νομίζωχρυσαφω την ελεγαν..

Ομως το βρισκω πολυ ανανδρο κ αδικο κ ισως κοροιδια , πονηριά στο κρισιμο σημειο της εξωσωματικής που βρισκόμαστε οπου καποιες κοπέλες ξεζουμιζουν εμας τις εμπειρες που δεν μιλαμε πολυ ουτε κανουμε τους παντογνωστες οπως αλλες, για να μάθουν Περισσότερα κ τα δικα τούς τα νεα τα αποκρύπτουν λες κ ξέρουμε ποιες είναι για να κουτσομπολεψουμε...οπως ετ, χοριακες κτλ...

Εγω σε αυτό το τσαντίρι δεν θα  συμμετάσχω....θα διαβαζω νεα σας αλλά δεν θα μοιραζομαι την τεράστια εμπειρία μου...καλη επιτυχια μεσα απο τη καρδιά μου. Η Παναγία μαζι σας

Σας ευχαριστώ 

Κορίτσι μου τι έπαθες?? Έγινε κάτι σε πείραξε κάτι?? Δεν καταλαβαίνω..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

Απέχει πολύ το 4 απο το 10 μαρτιου....

Δεν ξέρω αυτό που ποστάρες αν το ποστάρες για μένα πάντως θα σου πω ότι εγώ είμαι ξεκάθαρη και έκανα χτες ετ και το χαρτί έγραφε 14 μέρες μετά εγώ όμως μπαίνω εδώ μέσα ένα χρόνο και διαβάζω συνεχώς και εδώ διάβασα ότι αν βάλεις βλαστοκύστες σε εννιά μέρες έχει χοριακη.. κάτι άσχετο τωρα τα 4 ΑΑ  δίπλα στις βλαστοκύστες τι είναι??

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Ναι γ@@@ 14 μέρες έγραφε αλλά εγώ τι να σου πω είπα μπας και κάνω λίγο νωρίτερα ένα τεστακι

Δλδ σου βάζει χοριακη θεωρητικά μετά από 19 μέρες απ τη σύλληψη (=γονιμοποιηση, στην γλώσσα της εξωσωματικης) ????νομίζω ότι μετά τις 10μερεα θα είσαι μια χαρά και χοριακη να κάνεις... 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ntinaki88 είπε:

Δλδ σου βάζει χοριακη θεωρητικά μετά από 19 μέρες απ τη σύλληψη (=γονιμοποιηση, στην γλώσσα της εξωσωματικης) ????νομίζω ότι μετά τις 10μερεα θα είσαι μια χαρά και χοριακη να κάνεις... 

Ετε και ακριβώς ετσι μου γράφει το χαρτί μου αλλά είπα να κάνω νωρίτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Δεν ξέρω αυτό που ποστάρες αν το ποστάρες για μένα πάντως θα σου πω ότι εγώ είμαι ξεκάθαρη και έκανα χτες ετ και το χαρτί έγραφε 14 μέρες μετά εγώ όμως μπαίνω εδώ μέσα ένα χρόνο και διαβάζω συνεχώς και εδώ διάβασα ότι αν βάλεις βλαστοκύστες σε εννιά μέρες έχει χοριακη.. κάτι άσχετο τωρα τα 4 ΑΑ  δίπλα στις βλαστοκύστες τι είναι??

Το 4ΑΑ το πρώτο "Α" είναι η ποιότητα του μελλοντικού εμβρύου (έμβρυο λιαστή) κ το δεύτερο "Α" η ποιότητα του μελλοντικού  πλακούντα (τροφοβλαστη) 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σταυρι είπε:

Ναι αλλά είχα 5ΑΑ καλυτερα θα ηταν

Το 4 σημαίνει μέρες.... Το 4 είναι βλαστοκυστη 5 ημερων... Το 5 είναι βλαστοκυστη 6 ημερών (εμένα πχ τα δικά μου όπως έχω προαναφερει τα είχαν βοηθήσει να εκκολαφθουν είχαν δλδ ένα άνοιγμα στην εξωτερική μεμβράνη κ είχαν βγει τα κυτταρα έξω). Οπότε εσύ εχεις έμβρυο 5ημερων ακριβώς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έχω παρά πολύ καιρό να γράψω αλλά σου γράφω γιατί έχω μια ίσως λίγο πιο εκκεντρική ζωή σα μητέρα. Εγώ πριν μείνω έγκυος, ήμουν πάρα πολύ του έξω με έναν φοιτητικό και μετα - φοιτητικό τρόπο. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου ήταν και είναι χωρίς παιδιά και σε άλλη φάση ζωής - σοκαρίστηκαν και χρειάστηκαν και οι ίδιοι προσαρμογή όταν έμεινα έγκυος κι ας το ήξεραν ότι προσπαθούσαμε. Στη φάση της εγκυμοσύνης προσπαθούσα μανιακα να μην αλλάξω τίποτα. Έβγαινα σε ρυθμούς όπως πριν, είχα μάθει τι μπύρες χωρίς αλκοόλ έχει κάθε μαγαζί της Αθήνας, πήγαινα σε σπιτοπαρτα που αντί να πάω ποτό έπαιρνα τα μη-αλκοολούχα δικά μου, με αποκορύφωμα το ότι πήγα 34η εβδομάδα σε ένα πάρτι στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο. Ακόμα κι έτσι όμως ένιωθα μοναξιά, καθώς παρότι ακολουθούσα το πρόγραμμα δε μπορούσα να είμαι όπως πριν, ειδικα το τελευταίο διάστημα. Τόσο φομο είχα που την επόμενη μέρα από αυτή που βγήκαμε από το μαιευτήριο, 2η μέρα από τον τοκετό, πήγα με το μωρό βόλτα σε σπίτι που ήταν μαζεμένες οι φίλες μου. Γενικά δεν είχα την τύχη να νιώθω σα να ήταν η μικρή πάντα στη ζωή μας. Χρειαστηκαμε προσαρμογή στη νέα ζωή. Μετά συνεχίσαμε να βγαίνουμε συνέχεια και παντού μαζί το μωρό, θήλαζα παντού κλπ. Βοήθησε και που ήταν καλοκαίρι και ήταν όλα έξω,οποτε δεν είχα άγχος να κολλήσει κάτι τον πρώτο καιρό. Χάσαμε, όμως, τις διακοπές εκείνου του καλοκαιριού με τους φίλους. Δεν ήταν πάντα εύκολο να προσπαθώ να μην χάνομαι και γενικά μεσολάβησαν συζητήσεις και με τους φίλους που προσαρμοστηκαν και οι ίδιοι αρκετά. Τώρα έχουν περάσει 3 χρόνια κι εχουν αποκτήσει πολλή οικειότητα με την κόρη μου και αυτή έχει γίνει πολύ κοινωνικό παιδάκι. Ξέρει και ότι η μαμά και ο μπαμπάς έχουν φίλους και μερικές φορές θέλουν να βγαίνουν μαζί τους και ότι η φιλία είναι πολύ σημαντική. Η ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ήταν, χωρίς όμως να έχουμε απομακρυνθεί από τους φίλους μας, τις εξόδους μας, τις διακοπές μας κλπ. Είναι φάσεις που νιώθω μοναξιά, αλλά θεωρώ όχι περισσότερες απ'ο, τι ένας μέσος άνθρωπος. Θέλουν όλα περισσότερη οργάνωση και λιγότερο αυθορμητισμό για να συνδυαστούν, όμως δεν έχουμε χάσει ακόμα πάρτι στη Θεσσαλονίκη 🤣 ούτε άλλες διακοπές με φίλους. Όλα αυτά κοστίζουν σε κούραση, ομως είναι αποφάσεις που ο καθένας παίρνει για τον εαυτό του, ανάλογα το πώς επιθυμεί να είναι η ζωή του.  Ειδικά για εσένα που δε φαίνεσαι crazy όπως εγώ και σε κουράζει να είσαι συνέχεια με κόσμο, θεωρώ θα είναι πιο εύκολο τελικά. Παρατήρησε τον εαυτό σου και πώς αλλάζει σιγά σιγά. Μίλα με τους φίλους σου, μοιράσου το πώς αισθάνεσαι και δώσε χρόνο και σε αυτούς και στη σχέση σας να προσαρμοστουν στη νέα κατάσταση. Φρόντισε κι εσύ από τη μεριά σου τις σχέσεις σας, προσπαθώντας να ακούς με ενδιαφέρον τα θέματα τους. Μια φιλική σχέση θέλει κι αυτή φροντίδα και προσοχή, ανεξαρτήτως αν το μωρό σου θα είναι φυσικά η προτεραιότητά σου. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τρόπο που δε μπορείς ακριβώς να φανταστείς τώρα. Με το καλό το μωράκι σου και η νέα σας ζωή! 🥰 
    • Ναι κάθε εγκυμοσύνη διαφορετικη πόσο μάλιστα μια διπλή κύηση..ναι δεν μπορώ να ξανά έρθω πάλι Αθήνα κουράζομαι πάρα πολύ..θα δούμε πως θα πάει.. τελευταία παρακολούθηση τώρα στις 19 ο εμβρυολογος..με ποναει το μπράτσο Μ έκανα το πρωί το εμβόλιο για τ κοκκυτη..τ έχεις κάνει εσύ?
    • Θα παω 17/9 γυναικολογο κ εναλλαξ θα με βλεπει την μια εβδομαδα ο εμβρυολογος την αλλη ο γυναικολογος.Αυτη ειναι οδηγια με τα προχθεσινα δεδομενα.Ε και εγω που ξανα υπηρξα εγκυος κσμια σχεση με τα διδυμα.Τα ειδα ολα,καταλαβαινεις τα περασες κι εσυ.Ελα ολα καλα θα πανε θα δεις🩵
    • Σας ευχαριστώ κορίτσια! Βγήκαν και τα αποτελέσματα. Μια χαρά βλέπω τις τιμές 😊 Όντως ορίων και η καμπύλη. Μόνο μια μικρή ένδειξη στα ούρα μου χαλάει τις τέλειες εξετάσεις 😜 Θα τα στείλω αύριο στον γιατρό να μου πει. Εγώ τον μπέμπη θα τον δω πάλι αρχές Οκτωβρίου. Πφ... Περνάει και δεν περνάει ο καιρός. Τέλη Οκτώβρη θα βγω και σε άδεια και περιμένω πως και πως 😅 Έχει ζορισει η δουλειά και κουράζομαι αρκετά (νοητικά κυρίως, γιατί δουλειά γραφείου κάνω).
    • Τέλεια! Με καλό να έρθει σύντομα! Εγώ καλά, είμαι ήδη έγκυος στο 2ο 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...