Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!! Πήρανε 10 ωάρια!!!! Το σπέρμα όμως είχε το χάλι του σήμερα.. 20 εκατομμύρια με αρκετές ανώμαλες μορφές και κινητικότητα 12% απ ότι είπε η εμβρυολόγος. Όπου να σας πω ότι στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα είχε 200 εκατομμύρια με κινητικότητα 21%. Τεσπα, τουλάχιστον θα κάνουμε ICSI οπότε είμαι αισιόδοξη. Αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν πόσα γονιμοποιήθηκαν. 

Μα τι ευχαριστα νέα είναι αυτά!!! Μπράβο κοριτσάκι μου. Σου εύχομαι να γονιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mairoula20 είπε:

Τεταρτη μου ειπε αλλα μηπως παω πιο νωρις σκεφτομαι να παω την Τριτη θα δω. Τωρα με ειχε πιασει ενας εντονος πονος στι αριστερο χερι, εμφραγμα θα παθω κοριτσιαααα

Χαλάρωσε μαρηηη κουνημένο θα το βγάλεις το παιδί.... Όλα θα πάνε καλά ....

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mairoula20 είπε:

Σε ευχαριστω αγαπη μου μακαρι να ειναι και εμενα εστω ενα υγιες και να αποκτησω ενα μωρακι, επρπε να εχω κανει προεμφυτευτικο βλακεια εκανα αφου ειχα δυο μηνες κενο τελοσπαντων οτι ειναι ειναι. Σε ευχαριστω πολυ πολυ μου δινεις κουραγιο.....

Μη σκέφτεσαι έτσι. Για να κάνεις προεμφυτευτικο πρέπει να έχεις δείγματα ή ο καρυότυπος να έχει βρει χρωμοσωμικές ανωμαλίες ή να έχετε πρόβλημα με την εξέταση της κυστικής ίνωσης..... Μία χαρά θα είναι τα έμβρυα

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Κορίτσια μου τώρα γύρισα και εγώ!έχω 7 προς το παρόν ωάρια 13 εκατ και έχω αναθαρρηνει λίγο ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος!την Τρίτη ξανά και ωοληψια μάλλον την άλλη Παρασκευή!

Πάρα πολύ καλά πας κι εσύ. Τελικά αυτός ο μήνας μας πήγε πολύ.... Το καλό είναι ότι έχεις συγχρονισμένα ωάρια... Περίμενε μπορεί να ξεπεταχτουν και άλλα που δεν φαίνονται

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ntinaki88 είπε:

Αγαπημένες.... Επειδή δεν μπορώ να βρω το ποστ για την ποιότητα! Μην αγχώνεστε... Εμείς με ποιότητα εμβρύων 5ΒΑ κ 5ΒΒ πιάσαμε ένα έμβρυακι..... Οπότε είναι κ το τυχερό.... Ο γιατρός μ είχε πει απλα ότι αν είναι χρωμοσώματικα υγιη θα μείνεις έγκυος κ έτσι έγινε!!!! Το ένα ήταν!!! 

κορίτσι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μου έχει πει και ο γιατρός μου. Ναι η ποιότητα δείχνει μια δυναμική όμως η υγεία των εμβρύων είναι αυτή που είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας!

Πόσο χαίρομαι για το μωράκι σου ειλικρινά δεν ξέρεις! ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

κορίτσι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μου έχει πει και ο γιατρός μου. Ναι η ποιότητα δείχνει μια δυναμική όμως η υγεία των εμβρύων είναι αυτή που είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας!

Πόσο χαίρομαι για το μωράκι σου ειλικρινά δεν ξέρεις! ♥️

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!!!!! Κ εμείς έχουμε πάρει μια χαρά δν ξέρεις.... Ο άντρας μ χαϊδεύει την κοιλιά (πριν δεν τον αφήνα πολλά πολλά γτ θα δενόταν κ δεν ήθελα γτ το είχε πάρει πολύ κατάκαρδα) Κ λέει η κόρακλα μ τι κάνει(μας είπε η γιατρός ότι είναι μάλλον κορίτσι ασχετα αν στην αυχενικη λέγανε ίσως κι αγόρι)!!! Όλη μέρα στην κοιλιά με κοιτάει από χτες... χιχιχιιχχι 

Δημοσίευση

Συμφωνω απολυτα @ntinaki88 και @Tokyo ετσι ακριβως ειναι. Μια βλαδτοκυστη με συνδρομο down για παραδειγμα μππρει να ηταν 5ΑΑ και ενα υγιες μωρακι μπορει να ερθει απο 5ΒΒ... Ξερω ακομα και κοπελα που ειχε κανει ετ με 5CΑ και εκανε το μωρακι της. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Συμφωνω απολυτα @ntinaki88 και @Tokyo ετσι ακριβως ειναι. Μια βλαδτοκυστη με συνδρομο down για παραδειγμα μππρει να ηταν 5ΑΑ και ενα υγιες μωρακι μπορει να ερθει απο 5ΒΒ... Ξερω ακομα και κοπελα που ειχε κανει ετ με 5CΑ και εκανε το μωρακι της. 

Δεν έχω άλλα like! Πάντως ναι απαξ κ γίνει βλαστοκύστη η υγιής κατά 80% θα εμφυτευτεί...

Μακάρι και στα δικά μας κορίτσια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Το 5 μπροστα στην ποιότητα σημαίνει κύτταρα;;;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες παρά πολύ!!!!Είναι πολύ ωραίο να έχεις στήριξη!!Η χωρική ήταν αρνητική όπως το περιμένω ήδη έχω καφέ αύριο θα αδιαθετησω κανονικά δύο εβδομάδες μετά την ωολληψια!!Ευτυχώς ψυχολογικά είμαι καλά!!!θα πάρω το χρόνο μου τους επόμενους μήνες και αποφασίσαμε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια αλλά με ένα σωστό γιατρό ο οποίος θα έχει όρεξη να ασχοληθεί!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες παρά πολύ!!!!Είναι πολύ ωραίο να έχεις στήριξη!!Η χωρική ήταν αρνητική όπως το περιμένω ήδη έχω καφέ αύριο θα αδιαθετησω κανονικά δύο εβδομάδες μετά την ωολληψια!!Ευτυχώς ψυχολογικά είμαι καλά!!!θα πάρω το χρόνο μου τους επόμενους μήνες και αποφασίσαμε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια αλλά με ένα σωστό γιατρό ο οποίος θα έχει όρεξη να ασχοληθεί!!!!

Κρίμα κορίτσι μου... Μακάρι η επόμενη να είναι και η τυχερή. Δεν ξέρω τι να σου πω πέρα από ότι σε σκέφτομαι κ σου στέλνω μια αγκαλιά, ειλικρινά...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κρίμα κορίτσι μου... Μακάρι η επόμενη να είναι και η τυχερή. Δεν ξέρω τι να σου πω πέρα από ότι σε σκέφτομαι κ σου στέλνω μια αγκαλιά, ειλικρινά...

Σ'ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!!Ευτυχώς είμαι καλά!!!γιατί δεν είχα προσδοκίες πολλές!!! Σίγουρα τώρα θα προσέξω παραπάνω.Το καλό είναι ότι ο άντρας επιτέλους απόφασης να κάνει λίγη διατροφή να κόψει το τσιγάρο!!!γιατί γενικά πιστευε ότι θα πετύχει αφού θα πάνε με εξωσωματική!εγώ ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε και φυσιολογικά!!θα δείξει!!!Περιμένω να ώρα από εσάς τα καλά τα νέα!!!Εγώ από το καλοκαίρι πάλι!!!😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η peacock είπε:

Καποιοι βαζουν εξτρα αριθμο δηλ αν ειναι full blastocyst, expanded blastocyst κτλ αλλα δε τα ξερω καθολου πως πανε. 

Μας  τα δικά μας τα είχαν βοηθήσει με την εκκόλαψη όπως μ είπαν.... Δεν ήταν στρογγυλά... Είχαν άνοιγμα κ είχαν βγει τα κυτταρα προς τα έξω!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Μας  τα δικά μας τα είχαν βοηθήσει με την εκκόλαψη όπως μ είπαν.... Δεν ήταν στρογγυλά... Είχαν άνοιγμα κ είχαν βγει τα κυτταρα προς τα έξω!!! 

Γίνεται τέτοιο πράγμα;; Τι κάνει η επιστήμη όμως ρε σεις... Μακάρι να γεμίσουμε ευχάριστα 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

6η μέρα έγινε η εμβρυομεταφορα η 5η; Και ήταν ποιότητα 5ΑΑ;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Η υποβοηθουμενη εκκολαψη @ntinaki88 και @Tokyo ετσι κι αλλιως γινεται στα κατεψυγμενα εμβρυα..το εχουν δηλαδη ως πρωτοκολλο κατα την αποψυξη. 

Φίλη μου είσαι πολύ μπροστά... Δεν είχα ιδέα! Μέχρι ωοληψια πάει το πτυχίο μου... Φοβερό όμως ρε σεις τι κάνουν αυτοί οι εμβρυολογοι έτσι;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Η υποβοηθουμενη εκκολαψη @ntinaki88 και @Tokyo ετσι κι αλλιως γινεται στα κατεψυγμενα εμβρυα..το εχουν δηλαδη ως πρωτοκολλο κατα την αποψυξη. 

Δεν το γνώριζα αυτο! Και γιατί το κάνουν στα κατεψυγμένα; Αυτό που ήξερα είναι ότι δεν πιστεύουν όλοι οι εμβρυολόγοι για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθοδου!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Δεν το γνώριζα αυτο! Και γιατί το κάνουν στα κατεψυγμένα; Αυτό που ήξερα είναι ότι δεν πιστεύουν όλοι οι εμβρυολόγοι για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθοδου!

Εγώ να σκεφτείς το έμαθα τη μέρα της έμβρυομεταφορας δεν το γνώριζα πριν.... Είδα τις φώτο κ πάνω που πήγα να πω γτ είναι έτσι μ είπε η έμβρυολόγος ότι έκαναν υποβοηθουμενη εκκόλαψη! Πάντως αν όντως βοήθησε αυτό για μένα ήταν αποτέλεσματικο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Γίνεται τέτοιο πράγμα;; Τι κάνει η επιστήμη όμως ρε σεις... Μακάρι να γεμίσουμε ευχάριστα 🙂

Κι όμως αν δεις φώτο έχουν πλάκα... Το ένα έμοιαζε με παπάκι!!!! Χαχαχα

Δημοσίευση

Κορίτσια διάβασα σε άλλο θέμα για τα innofert και είδα μια κοπέλα που χάριζε menopur και innofert. Βοηθάει πιστεύετε στην εξωσωματική; Έπαιρνε καμία βιταμίνες παρόμοιες πριν τη διαδικασια; Σε ένα μηνα από τώρα λογικά θα ξεκινησω τις ενέσεις κ έλεγα μήπως αυτό το μηνα πάρω καμία βιταμίνη αν είναι να βοηθήσει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...