Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η kppm είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! @Liveloula88 εύχομαι να μας πείς και εσύ ευχάριστα το Σάββατο & να πάρουμε σειρά κ οι υπόλοιπες με θετικά αποτελέσματα!!!!!Καλή τύχη σε όλες!!!!!

Καλησπέρα!Σε ευχαριστώ!Μακάρι να παίρνουμε όλες θετικά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλά, περιμένω με αγωνία το Σάββατο. Εσύ;

Eλα κοπέλα μου!Εκανα τις εξετάσεις μου ,βγηκαν και τα αντισώμτα και όλα καλα!Τωρα περιμένω να κάνει τις εξετασεις ο αντρας μου ,ξέρεις σπερμοδιάγραμμα και τα σχετικά..Αντε να δούμε πότε θα κινηθεί...

Καλή επιτυχία και όλα να πανε καλα΄το Σαββατο!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Eλα κοπέλα μου!Εκανα τις εξετάσεις μου ,βγηκαν και τα αντισώμτα και όλα καλα!Τωρα περιμένω να κάνει τις εξετασεις ο αντρας μου ,ξέρεις σπερμοδιάγραμμα και τα σχετικά..Αντε να δούμε πότε θα κινηθεί...

Καλή επιτυχία και όλα να πανε καλα΄το Σαββατο!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες εξετάσεις....

Δημοσίευση

Την καλημερα μου κορίτσια!Ενα χρόνο σήμερα εδω μεσα!!! Σαν αερικό περιδιαβαίνω τα θέματα ,μέχρι να μπω στο θέμα :Νεες μανούλες!Καλή δύναμη σε όλες και καλά αποτελέσματα στις χοριακες σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Την καλημερα μου κορίτσια!Ενα χρόνο σήμερα εδω μεσα!!! Σαν αερικό περιδιαβαίνω τα θέματα ,μέχρι να μπω στο θέμα :Νεες μανούλες!Καλή δύναμη σε όλες και καλά αποτελέσματα στις χοριακες σας!!!!

Καλημέρα Χρυσαφω!Θα μπούμε ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημέρα... όλες θα μπούμε λίγη υπομονή....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...