Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι αυτό που λέτε δεν αρκούνται στο ότι κάνεις θέλουν να μάθουν κ τον λόγο....εδώ τα ακούς από ανθρώπους που δεν το περιμένεις.....καταλαβαίνεις ποτέ κάποιος ρωτάει από ενδιαφέρον κ ποιος από κουτσομπολιό...Εγώ είμαι κ σε επαρχία οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται.....άιντε κ άιντε και πότε και όλοι γύρω γύρω έχουν κάνει 2 κ 3 παιδιά....οπότε καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kppm είπε:

Είναι αυτό που λέτε δεν αρκούνται στο ότι κάνεις θέλουν να μάθουν κ τον λόγο....εδώ τα ακούς από ανθρώπους που δεν το περιμένεις.....καταλαβαίνεις ποτέ κάποιος ρωτάει από ενδιαφέρον κ ποιος από κουτσομπολιό...Εγώ είμαι κ σε επαρχία οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται.....άιντε κ άιντε και πότε και όλοι γύρω γύρω έχουν κάνει 2 κ 3 παιδιά....οπότε καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν κοιτάνε τα δικά τους... Μην ασχολείστε κορίτσια, κάντε πώς δεν ακούτε! Κοιτάξτε το στόχο σας και άστε τους άλλους να λυσσανε! Όπου θέλουμε εμείς θα πούμε τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε! Λόγος δεν πέφτει σε κανέναν! 

Θα σας πω να γελάσετε! Μια θεία κάποια στιγμή είπε στη μαμά μου, άντε πότε θα σου κάνουν κάνα εγγόνι οι κόρες?! Και εκείνη απάντησε με στυλ:είμαι μικρή ακόμα για να γίνω γιαγιά! ??????

Γι αυτό σας λέω, σύνδεση κανονική! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν κοιτάνε τα δικά τους... Μην ασχολείστε κορίτσια, κάντε πώς δεν ακούτε! Κοιτάξτε το στόχο σας και άστε τους άλλους να λυσσανε! Όπου θέλουμε εμείς θα πούμε τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε! Λόγος δεν πέφτει σε κανέναν! 

Θα σας πω να γελάσετε! Μια θεία κάποια στιγμή είπε στη μαμά μου, άντε πότε θα σου κάνουν κάνα εγγόνι οι κόρες?! Και εκείνη απάντησε με στυλ:είμαι μικρή ακόμα για να γίνω γιαγιά! ??????

Γι αυτό σας λέω, σύνδεση κανονική! ?????

Κανείς δε κοιτάει τα δικά του....

Χαχα καλά της είπε η μαμά σου.Και εγώ καμιά φορά για να τους ξεφορτωθώ τους λέω ότι είμαι μικρή ακόμα...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Χαχα καλά της είπε η μαμά σου.Και εγώ καμιά φορά για να τους ξεφορτωθώ τους λέω ότι είμαι μικρή ακόμα...

Εγώ πάντα έλεγα ότι έχουμε καιρό ακόμα! Σηκωνα και το χέρι σαν να τους έλεγα, μη συνεχίζεις! ????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Εγώ πάντα έλεγα ότι έχουμε καιρό ακόμα! Σηκωνα και το χέρι σαν να τους έλεγα, μη συνεχίζεις! ????

Έχουν καταντήσει αηδία...?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Χαχα μάλλον την ίδια απάντηση δίνουμε όλες...καλημέρα! Από εδώ και στο εξής όμως εγώ έχω αποφασίσει να δίνω άλλη απάντηση (μήπως και προσβληθούν λίγο γιατί τους χρειάζεται) του τύπου "τι διακριτική που είσαι...δεν το περίμενα!"...Έτσι νομίζω θα μπαίνουν στη θέση τους! ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ριρίκα είπε:

Χαχα μάλλον την ίδια απάντηση δίνουμε όλες...καλημέρα! Από εδώ και στο εξής όμως εγώ έχω αποφασίσει να δίνω άλλη απάντηση (μήπως και προσβληθούν λίγο γιατί τους χρειάζεται) του τύπου "τι διακριτική που είσαι...δεν το περίμενα!"...Έτσι νομίζω θα μπαίνουν στη θέση τους! ???

Καλημέρα! Ολοσωστη! ????????

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Πολύ καλή απάντηση!Καλημέρα!???

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Άλλο και αυτό με τους γύρω που πιστεύουν πως μόλις παντρευτείς πρέπει να κάνεις και παιδί.προχθές μου λέει μία αυτός είναι ο σκοπός της οικογένειας ,το να κάνεις παιδί,και της λέω δεν είναι και απαραίτητο...

Επίσης τις προάλλες μια άλλη με χαιρέτησε και αντί να με κοιτάξει στα μάτια με κοιτούσε στη κοιλιά...

έλεος πια!έχουμε τα βασανά μας,έχουμε τους γύρω με το κάθετι που θα πετάξουν ή θα κάνουν και πρέπει να δείχνουμε και ότι δε τρέχει τίποτα,είναι όλα τέλεια στη ζωή μας....

Ευτυχώς που υπάρχει το mammyland τα λέμε και ξεσπάμε....?

Αυτό το κοίταγμα στην κοιλιά πώς μου τη δίνει.... Έχω μετακομίσει σε επαρχιακή κωμόπολη και ειλικρινά έχω φτάσει στα όριά μου με την έλλειψη τρόπων....
Την επόμενη φορά που κάποιος θα με κοιτάξει στην κοιλιά ή θα μου πει "Έχουμε τίποτα;" / "Τί κάθεστε;" ειλικρινά θα του τα ψάλλω κι ας είναι κι ο Πάπας ο ίδιος.... 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Πριν λίγο τελειωσα τον υπέρηχο. Είμαι ενθουσιασμένη!!!! Το μωρό μου Είναι 2,8 εκατοστά, η καρδιά του  χτυπάει σα τρελλή  και... έχει πόδια!!!!!(αστειάκι,Αλλά ήθελα να δείξω πως έφυγε η ουρά και πλέον έχει άκρα).

Τέλειο;;;;

Το μόνο μείον  είναι ότι είδαν λίγο πιο πέρα από τον πλακούντα  ένα αιματωματακι  το οποίο όμως απορροφάται  σιγά σιγά. Ο γιατρός μου είπε πως το έχει δει σε πολλές εγκυουλες  και δεν πρέπει  να με ανησυχεί.  Το μόνο που θέλει είναι να μη σηκώνω βάρη και να μην κάνω σεξ για τις επόμενες 2 εβδομάδες τουλάχιστον (???) μέχρι μα κάνω την Αυχενική. 

Αυτά τα νέα μου

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eva 42 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Πριν λίγο τελειωσα τον υπέρηχο. Είναι ενθουσιασμένη!!!! Το μωρό μου Είναι 2,8 εκατοστά, η καρδιά του  χτυπάει σα τρελλή  και... έχει πόδια!!!!!(αστειάκι,Αλλά ήθελα να δείξω πως έφυγε η ουρά και πλέον έχει άκρα).

Τέλειο;;;;

Το μόνο μείον  είναι ότι είδαν λίγο πιο πέρα από τον πλακούντα  ένα αιματωματακι  το οποίο όμως απορροφάται  σιγά σιγά. Ο γιατρός μου είπε πως το έχει δει σε πολλές εγκυουλες  και δεν πρέπει  να με ανησυχεί.  Το μόνο που θέλει είναι να μη σηκώνω βάρη και να μην κάνω σεξ για τις επόμενες 2 εβδομάδες τουλάχιστον (???) μέχρι μα κάνω την Αυχενική. 

Αυτά τα νέα μου

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Μπράβο Eva42 τι ωραία νέα!!!!!έτσι να συνεχίσεις!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Eva 42 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Πριν λίγο τελειωσα τον υπέρηχο. Είναι ενθουσιασμένη!!!! Το μωρό μου Είναι 2,8 εκατοστά, η καρδιά του  χτυπάει σα τρελλή  και... έχει πόδια!!!!!(αστειάκι,Αλλά ήθελα να δείξω πως έφυγε η ουρά και πλέον έχει άκρα).

Τέλειο;;;;

Αυτά τα νέα μου

Υπέροχα νέα! Μπράβο κοριτσάρα μου! Έτσι όλα καλά να πάνε ως το τέλος! ????????????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η konstantinaVE είπε:

Αυτό το κοίταγμα στην κοιλιά πώς μου τη δίνει.... Έχω μετακομίσει σε επαρχιακή κωμόπολη και ειλικρινά έχω φτάσει στα όριά μου με την έλλειψη τρόπων....
Την επόμενη φορά που κάποιος θα με κοιτάξει στην κοιλιά ή θα μου πει "Έχουμε τίποτα;" / "Τί κάθεστε;" ειλικρινά θα του τα ψάλλω κι ας είναι κι ο Πάπας ο ίδιος.... 

Και εγώ μαζί σου!!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η konstantinaVE είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eva 42 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τέλειο;;;;

Αυτά τα νέα μου

Πολύ όμορφα νέα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το αιματωματάκι.?

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι? Μιας και το ανέφερε η @Eva 42... Επαφές έχετε?! Εγώ όχι, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσω το outrgestan... Μου φαίνεται λίγο αηδία τώρα με τα υποθετα... Δεν ρώτησα καν το γιατρό μου! Λίγη υπομονή ακόμα ε? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eva 42 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τέλειο;;;;

Αυτά τα νέα μου

Συγχαρητήρια κοπέλα μ❤ λιγο προσοχή με το αιμάτωμα όμως, μην κουράζεσαι κ γενικά οχι αποτομες κινήσεις ακόμα κ οταν σηκώνεσαι. Στο λεω απο προσωπική πείρα.

Δημοσίευση
στις On 19/8/2019 at 10:17 ΠΜ, ο/η Bebe36 είπε:

Εγω κατευθειαν θα κανω αυχενικη στις 7 σεπτεμβρη...ο γιατρος μου ακολουθει το συστημα του εξωτερικου που κανουν τις αξετασεις και τους υπερηχους οποτε χρειαζετααι...οταν του παραπονεθηκα μου ειπε στην Ελλαδα σας καλομαθαινουν...παντως με πιανουν ανησυχιες για το τι γινεται στην κοιλια μου..σημερα δεν εχω συμπτωματα ενω χτες ημουν χαλια...

@Ροζ που εισαι;;;;

Κοπέλα μ τι κάνεις σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εξαφανίστηκα γιατι ειχα να αντιμετωπισω διάφορα. Αλλα τωρα είμαι καπως καλύτερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Πολύ όμορφα νέα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το αιματωματάκι.?

Το εύχομαι κ εγω.  Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικοτατος όμως. Δε με αγχωσε  ΚΑΘΟΛΟΥ.. μόνο τα βάρη μου ζήτησε  να προσέχω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι? Μιας και το ανέφερε η @Eva 42... Επαφές έχετε?! Εγώ όχι, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσω το outrgestan... Μου φαίνεται λίγο αηδία τώρα με τα υποθετα... Δεν ρώτησα καν το γιατρό μου! Λίγη υπομονή ακόμα ε? 

Εγώ πάντως,ΟΧΙ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω  πολύ. Ορισμένες στιγμές ειδικά.... βεβαια μετά την εμβρυομεταφορα και πριν το θετικο τεστακι, ειχα επαφη με τον αντρα μου.  Ηρεμα και προσεκτικά.  Απο οταν το μάθαμε ομως,ΤΕΛΟΣ. Δε πειραζει. Λιγη υπομονή ακόμα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eva 42 είπε:

Εγώ πάντως,ΟΧΙ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω  πολύ. Ορισμένες στιγμές ειδικά.... βεβαια μςτα την εμβρυομεταφορα και πριν το θετικο τεστακι, ειχα ςθαφη με τον αντρα μου.  Ηρεμα κσι προσεκτικά.  Απο οταν το μάθαμε ομως,ΤΕΛΟΣ. Δε πειραζει. Λιγη υπομονή ακόμα.

Ουφ... Και σκέφτηκα ότι ήμουν η μόνη! ????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...