Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζήσε Μάη μου να δεις σποράκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:00 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Βγήκαν οι εξετάσεις μου δείτε.. 

IMG_20190513_095802.jpg

IMG_20190513_095749.jpg

Expand  

Ο θυρεοειδής σου ρυθμίστηκε, μπράβο! Μόνο συμπλήρωμα βιταμίνης d θα σου δώσει, είναι χαμηλή (κι εγώ καπου στο 15 είχα) 

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:00 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Βγήκαν οι εξετάσεις μου δείτε.. 

IMG_20190513_095802.jpg

IMG_20190513_095749.jpg

Expand  

Δεν καταλαβαίνω και πολλά... βγήκαν και οι δικές μου Σήμερα και του αντρα μου επισης το σπερματοδιαγραμμα οπου είναι σουπερ..

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:06 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Ο θυρεοειδής σου ρυθμίστηκε, μπράβο! Μόνο συμπλήρωμα βιταμίνης d θα σου δώσει, είναι χαμηλή (κι εγώ καπου στο 15 είχα) 

Expand  

Και μένα η βιταμίνη d είναι χαμηλή αλλά να ρωτήσω κατι βρε κορίτσια  η βιταμίνη d βοηθάει κάπου στη σύλληψη??

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα ειμαι σπιτι... χτες το βραδυ το περασα αγκαλιά με την τουαλέτα, κατι με πείραξε οποτε σημερα σερνομουν... δεν ημουν για δουλειά... χαλια!

@Σταυριι σε ευχαριστούμε πολύ που πάντα μας θυμάσαι όλες! Εχω παει στο Μανταμαδο στον Ταξιάρχη. Μακάρι του χρονου να είμαστε ολες οπως επιθυμουμε! Συγχαρητήρια κ για τα αποτελέσματα του άντρα σου ?

@lactaki μια χαρα :-) μονο d έχεις λιγη έλλειψη αλλα στην Ελλάδα έχουμε ολοι!!! Μια.χαρά!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:08 ΠΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Και μένα η βιταμίνη d είναι χαμηλή αλλά να ρωτήσω κατι βρε κορίτσια  η βιταμίνη d βοηθάει κάπου στη σύλληψη??

Expand  

Έρευνες λένε οτι γυναικες.με καλή d φαίνεται να δυσκολεύονται λιγότερο, σε καμία περίπτωση ομως δεν ειναι απο τους πολύ βασικούς παράγοντες!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:08 ΠΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Expand  

Λένε πως όταν την έχεις μέσα στα φυσιολογικά όρια βοηθά τις πιθανότητες σύλληψης. Προσωπικά επειδή έλλειψη βιταμίνης d έχει ο μισός πληθυσμός δεν το πολύ πιστεύω... Αλλά συμπλήρωμα αν σου γράψει πάρτο. 

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:09 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα ειμαι σπιτι... χτες το βραδυ το περασα αγκαλιά με την τουαλέτα, κατι με πείραξε οποτε σημερα σερνομουν... δεν ημουν για δουλειά... χαλια!

@Σταυριι σε ευχαριστούμε πολύ που πάντα μας θυμάσαι όλες! Εχω παει στο Μανταμαδο στον Ταξιάρχη. Μακάρι του χρονου να είμαστε ολες οπως επιθυμουμε! Συγχαρητήρια κ για τα αποτελέσματα του άντρα σου ?

@lactaki μια χαρα :-) μονο d έχεις λιγη έλλειψη αλλα στην Ελλάδα έχουμε ολοι!!! Μια.χαρά!

Expand  

Περαστικά βρε κορίτσι! Κατά τα άλλα όλα καλά? Η θερμοκρασία? 

Δημοσίευση

@Γιάννα 36 Ευχαριστώ! 

Εγω ειμαι σε αναμονή, αύριο περιμένω κανονικα αλλα τους 2 μηνες με τις pregnacare η ωχρινικη μου κράτησε 1 μερα λιγότερο κ το φοβηθηκα! Ελπίζω όμως ότι θα επιστρέψω στο κανονικό μου κ δεν θα εχω έκπληξη σήμερα! Κυρίως το ελπίζω γιατί δεν πολυεπεσε η θερμοκρασία, 36.7 που το στάνταρ μου ειναι 36.4. Γενικα ολες τις μερες παίζω .7 με .9... θα δούμε! Πάντως αισθάνομαι κανονικά συμπτώματα οπότε δεν ελπίζω! Τουλάχιστον να ρυθμιστεί στα φυσιολογικά ο κυκλος μου. Γενικά είδα οτι σε πολλές είχαν περιεργη επίδραση οι βιταμίνες αυτές...

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:18 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

@Γιάννα 36 Ευχαριστώ! 

Εγω ειμαι σε αναμονή, αύριο περιμένω κανονικα αλλα τους 2 μηνες με τις pregnacare η ωχρινικη μου κράτησε 1 μερα λιγότερο κ το φοβηθηκα! Ελπίζω όμως ότι θα επιστρέψω στο κανονικό μου κ δεν θα εχω έκπληξη σήμερα! Κυρίως το ελπίζω γιατί δεν πολυεπεσε η θερμοκρασία, 36.7 που το στάνταρ μου ειναι 36.4. Γενικα ολες τις μερες παίζω .7 με .9... θα δούμε! Πάντως αισθάνομαι κανονικά συμπτώματα οπότε δεν ελπίζω! Τουλάχιστον να ρυθμιστεί στα φυσιολογικά ο κυκλος μου. Γενικά είδα οτι σε πολλές είχαν περιεργη επίδραση οι βιταμίνες αυτές...

Expand  

Αα σούπερ που δεν έπεσε η θερμοκρασία! Για τις βιταμίνες δεν ξέρω πραγματικά αν ευθύνονται αυτές, αλλά βλέποντας από Γενάρη τον κύκλο μου έχει μεγαλώσει. Πολύ βιταμίνες είναι σίγουρα δεν κάνουν κακό, όμως θα προτιμήσω κάποιο άλλο συμπλήρωμα όταν πάρω ξανά. Αύριο πάω κι εγώ για αιματολογικές, να δω αιματοκρίτη κτλ. 

Να μην έρθει, να μην έρθει!!! 

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:22 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αα σούπερ που δεν έπεσε η θερμοκρασία! Για τις βιταμίνες δεν ξέρω πραγματικά αν ευθύνονται αυτές, αλλά βλέποντας από Γενάρη τον κύκλο μου έχει μεγαλώσει. Πολύ βιταμίνες είναι σίγουρα δεν κάνουν κακό, όμως θα προτιμήσω κάποιο άλλο συμπλήρωμα όταν πάρω ξανά. Αύριο πάω κι εγώ για αιματολογικές, να δω αιματοκρίτη κτλ. 

Να μην έρθει, να μην έρθει!!! 

Expand  

Ναι καλα θα κάνεις! Εγω έκανα προ ημερών, όλα οκ... στο τελος του μηνα θα ξανακάνω θυρεοειδή μόνο... κ βλέπουμε! Καλά τωρα που το σκέφτομαι χτες αυξησα πλέον στην τελική δόση το glucophase μάλλον για αυτό ετρεχα πάλι, απο.δοση σε δόση μου παίρνει λιγο η προσαρμογή...

Να σε ρωτήσω επειδή πρώτη φορά το παρακολουθώ, εσενα η θερμοκρασία πότε πεφτει; την προηγούμενη μέρα ή την ίδια;

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:09 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Expand  

Περαστικά σου κοριτσι μου!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:07 ΠΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Δεν καταλαβαίνω και πολλά... βγήκαν και οι δικές μου Σήμερα και του αντρα μου επισης το σπερματοδιαγραμμα οπου είναι σουπερ..

Expand  

Μπραβο!Πολυ καλες!Μονο βιταμινη d θα χρειαστει να παρεις!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:59 ΠΜ, ο/η Maroulita? είπε:

Καλημερα κοριτσια!! 

Απο χθες βραδυ εντοπισα βλεννα που με βαζει σε mood περιοδου μολις την βλεπω..Αυριο μεθαυριο μην πω κ νωριτερα την περιμενω την αντε μη την χαρακτηρισω..?

Expand  

Μα ούτε να τη χαρακτηρίζει κανείς δεν είναι ?

@Tokyo τουλάχιστον στην περίπτωση μου, πέφτει 1 με 2 δέκατα κάνα διήμερο πριν και άλλα 2 δέκατα την μέρα που έρχεται. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!

@Tokyo περαστικα!!

@lactaki μπραβο πολυ καλες...για την βιταμινη θα παρεις συμπληρωμα σχεδον ολη η χωρα εχει ελειψη δν ειναι κατι...ασχετο ωραιο νυχι!! Χαχα 

@Σταυρι ευχαριστουμε για την προσευχη σου...βοηθεια σου! Μπραβο για τις εξετασεις του ανδρα σου

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα σε ολες!!! Σε όσες περιμένουν Να Μην  ερθει! Σε όσες πάμε για τον αλλο μήνα, keep going! Παμε δυνατα κορίτσια!!!!! 

Ειμαστε ολες μαζι! ??θα γινει το θαυματακι μας!!!!!!!?????? 

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2019 at 8:22 ΜΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Ναι, για το πρώτο! 

Με υγρά και πονάκια άντε πλησιάζει!!! 

Expand  

Αντε να δούμε εντωμεταξύ ένα πράμα θέλω να το κάνω πιο νωρις???δεν κρατιέμαι χαχαχαχα αλλά θα κάνω υπομονη??το ημερολογιο μου λέει ημέρα ωορρηξιας ?

Screenshot_20190513-113232.jpg

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 8:32 ΠΜ, ο/η Ελενακι12 είπε:

Αντε να δούμε εντωμεταξύ ένα πράμα θέλω να το κάνω πιο νωρις???δεν κρατιέμαι χαχαχαχα αλλά θα κάνω υπομονη??το ημερολογιο μου λέει ημέρα ωορρηξιας ?

Screenshot_20190513-113232.jpg

Expand  

Κάντο μετά το μεσημεράκι!!! Και συνέχισε τις επαφές! 

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 8:45 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κάντο μετά το μεσημεράκι!!! Και συνέχισε τις επαφές! 

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μ θα το κάνω στης 7 που έκανα κ τα υπόλοιπα ναι από εδώ κ πέρα θα έχω πιο συχνές επαφές ❤️❤️❤️αντε να δούμε τι θα γινει?

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 8:46 ΠΜ, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ θα το κάνω στης 7 που έκανα κ τα υπόλοιπα ναι από εδώ κ πέρα θα έχω πιο συχνές επαφές ❤️❤️❤️αντε να δούμε τι θα γινει?

Expand  

Σήμερα πιστεύω πως κάτι θα δείξει γιατί έχω σταθερό κύκλο πόσο μετά μπορεί να πάει η ωορρηξία?????? @Γιάννα 36

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 7:59 ΠΜ, ο/η Maroulita? είπε:

Καλημερα κοριτσια!! 

Απο χθες βραδυ εντοπισα βλεννα που με βαζει σε mood περιοδου μολις την βλεπω..Αυριο μεθαυριο μην πω κ νωριτερα την περιμενω την αντε μη την χαρακτηρισω..?

Expand  

Καλη σου μερα!!! Κι εγω την εντοπισα σημερα και τρεχω ολη την ωρα wc. Εχω και πονους απο χθες και λεω ερχεται απο στιγμη σε στιγμη. Συν τοις αλλοις κρυωνω συνεχως! Δεν πειραζει εγω θα συνεχισω με τα εμβρυακια μου σ αυτο τον κυκλο... τα χω κρυωνουν στην καταψυξη!

Τι λεγαμε με την ενεργεια... μια τελευταια προσπαθεια γιατι μια τοσο δα ελπιδα υπαρχει οσο δεν ερχεται. Παμε μαζι..."Θα ειμαστε εγκυουλες θα ειμαστε εγκυουλες θα ειμαστε εγκυουλες"??

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 8:18 ΠΜ, ο/η Κύνθια είπε:

Καλημερα κοριτσια!!

@Tokyo περαστικα!!

@lactaki μπραβο πολυ καλες...για την βιταμινη θα παρεις συμπληρωμα σχεδον ολη η χωρα εχει ελειψη δν ειναι κατι...ασχετο ωραιο νυχι!! Χαχα 

@Σταυρι ευχαριστουμε για την προσευχη σου...βοηθεια σου! Μπραβο για τις εξετασεις του ανδρα σου

Expand  

Μήπως να βγω στον ήλιο κ να μη πάρω βιταμινες??? Όσοι γνωστοί μου έχουν κάνει τόσο χαμηλή είναι αυτή η βιταμίνη.. είμαστε κ στην Ελλάδα τι να πω... Ευχαριστώ για το νύχι χαχα αλλά θελουν αλλαγμα μεγαλώσανε χαχαα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπιμπερο δίνεις; Από μπιμπερο δεν ξέρω πολλά άλλα γενικά πειράζουμε αυτακια και ποδαράκια για να ξυπνήσουν. Αν δεν ξυπνάει όμως τότε έχει χορτάσει το ζουζούνι. Άστο να κοιμηθεί και κοιμήσου κι εσύ 😜 Αλλά γιατί να την ξυπνήσει να ρευτει; Απλά σήκωσε την. Και στον ύπνο τους ρευονται 😅 Όσο βρέχει πάνες και παίρνει έστω το ελάχιστο επιθυμητό βάρος είστε οκ. Και γενικώς κουλ! Ακόλουθα το μωρό σου και το μητρικό σου ένστικτο και κλείσε τα αυτιά σε κανόνες και ιστορίες άλλων! Θα βρείτε τον ρυθμο σας, θα την μάθεις και θα σε μάθει. Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.
    • Όλως παραδόξως είμαι καλά. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Τώρα αυτό καλό είναι; Κακό είναι; Θα μάθουμε. Θα κάνω αύριο ένα τεστ να δω πως πάει η γραμμή και χοριακή θα κάνω την Παρασκευή ελπίζοντας να δω ένα καλό νούμερο 🤞
    • Με το σφακ ήμουν.  Ναι ήταν το τυχερο μου. Τα έβαλα κ 3ης μέρας γιατί για βλαστοκυστες δε μπορούσα να ρισκάρω να τα χάσω.  Κ μάλιστα εμφυτευτηκαν κ τα 2 κ προχώρησε το ένα. Εντάξει έτσι είναι εφόσον αποκτήσεις παιδί είναι δύσκολο να αρχίσεις το παιδεμα από την αρχή. Έχουμε δει όμως να έρχεται φυσικά ακόμα κ στις δικές μας ηλικίες όταν πια χαλαρώνεις κ δεν ζοριζεις καταστασεις. Μακάρι να έρθει εκεί που δε το περιμένεις αφού το λέει η περδικουλα σου
    • Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...