Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα στην παρεαααα! Καλο μήνα να έχουμε με υγεία και πολλά σπορακια! Να δούμε πως θα πάει ο Απρίλιος!
@annie! @Naty_ @Elli13 διάβασα τα νέα για τους υπέρηχους σας! Χάρηκα πολύ ! Με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας γερά ❤️
@Eliza Kats κορίτσι μου όπως είπαν και τα κορίτσια δεν χρειάστηκε καν να ανοίξω την φωτογραφία! Με το καλό η χοριακη σου 🥰🥹 μπήκε καλά ο Απρίλιος!
Καλεεεε αυτό είναι θετικό!!! Έλα ρε κορίτσι!! Μπράβο!! Επιτέλους!! Ενα θετικό τεστακι!!
Εγώ έκανα ένα πρωί πρωί αλλά ήταν αρνητικό αλλά επειδή έχω προαίσθημα έκανα και το μεσημέρι αλλά πάλι αρνητικό! Αχ αυτή η σιγουριά θα με φάει!
Βουρ για χοριακη το πρωί!! Καλά αποτελέσματα!!
@Eliza KatsΚαλέ ναι αμέσως φαίνεται πριν καν κάνω ζουμ για επιβεβαίωση.
Για άλλους δουλεύω και πάλι είμαι τόσο χαζή, από την μία χαίρομαι και για αυτό γιατί σκέφτομαι έντονα την δουλειά και κάπως λίγο φεύγει το μυαλό μ όλη την ημέρα αλλά φυσικά προσπαθώ να με ηρεμήσω χωρίς μεγάλη επιτυχία βέβαια και μετά νιώθω ενοχές αν θα προσφέρω κατάλληλο περιβάλλον έτσι αν μου έρθει το σποράκι...ενημερωτικά δίπλα στη λέξη άγχος το δικό μ όνομα πρέπει να είναι από τα πρώτα.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.