Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕλεναΠ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  28
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με ΕλεναΠ

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. ΕλεναΠ

  Μέθοδος shettles

 2. ΕλεναΠ

  Ύπνος μωρού

  Γειά σου Vaasula να σου ζήσει το μωράκι σου κ εγώ έχω ένα αντράκι τριών χρόνων αλλά οταν ήταν ημερών κοιμόταν αρκετές ώρες ξύπναγε έτρωγε κ ξανακοιμοταν βέβαια εμένα είχε κολοικους κ κάποιες φορές έκλαιγε για ώρες.Αλλα οταν δεν είχε κοιμόταν συνήθως.
 3. ΕλεναΠ

  Τέστ ωορρηξίας

  Ευχαριστώ πολύ κορίτσια !!!!
 4. ΕλεναΠ

  Τέστ ωορρηξίας

  Ευχαριστώ πολύ κορίτσια εύχομαι με το καλό ότι επιθυμείτε.Μαλλον στο clear blue θα καταλήξω.Εχω ένα μπομπουκο τριών χρόνων κ μας ζητάει παρεούλα άρα μπαίνουμε ξανά από την αρχή για διαδικασία μωρού 😊
 5. ΕλεναΠ

  Τέστ ωορρηξίας

  Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες έτσι σκέφτομαι να τά πάρω από το ίντερνετ.Απλα διαβάζω στα φόρουμ ότι κάποιες μπερδεύονται με τα hometest.
 6. Γειά σας.Εχω λίγο μπερδευτεί με τα τέστ ωορρηξίας δεν ξέρω ποια να πάρω τα hometest η το ψηφιακό της clear blue έχουν κ μεγάλη διαφορά στη τιμή είναι όμως αξιόπιστα κ τα δυο εξίσου??Τα έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. ΕλεναΠ

  Ωορρηξία

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
 8. Έχω σταθερό κύκλο... Οταν έχω ωορρηξία το αισθάνομαι πιο πολύ κ από οταν είναι να αδιαθετησω τώρα δεν αισθάνομαι να έχω.Θα κάνω υπομονή . Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σας.Ευχομαι σε όλες να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη και γέννα είναι η πιο ωραία περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας.😉
 9. Σ ευχαριστώ.Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν καλό να μου τύχει γιατί έχω ήδη ένα αγοράκι τριών χρονών κ θα θέλαμε δεύτερο παιδάκι απλά δεν τό παίρνουμε απόφαση.
 10. Νόμιζα ότι μόνο πρίν η κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας μπορεί να υπάρξει σύλληψη δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κ σε άλλες μέρες του κύκλου. Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.Θα πρέπει να κάνω υπομονή τότε.
 11. Μπορεί όμως να γίνει σύλληψη τόσες μέρες μετά την ωορρηξία???????
 12. Πάντα καταλαβαίνω την ωορρηξία μου απλά υπήρξε ατύχημα πέντε μέρες μετά δεν ξέρω αν έχει γίνει σύλληψη.
 13. Γειά σας κορίτσια είπα να ρωτήσω εσάς εφόσον είστε έγκυος ίσως να γνωρίζετε.Μπορει να υπάρξει σύλληψη περίπου πέντε μέρες μετά την ωορρηξία?? Έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα??
 14. ΕλεναΠ

  Ωορρηξία

  Γειά σας! Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να υπάρχει σύλληψη περίπου πέντε μέρες μετά την ωορρηξία.Εχει συμβεί σε κάποια κοπέλα???? Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
×
×
 • Προσθήκη...