Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλες !!!

Έχει καμιά εμπειρία ή γνωρίζει τι επιτυχία έχει η εξωσωματική με δωρεά ωαρίων; Είχα μέχρι πρόσφατα αδιάγνωστο διάφραγμα στη μήτρα (που μου λέγαν ως τα 44 μου ότι ήταν μικρό και άνευ σημασίας ινομύωμα-ευτυχώς αποφάσισα και λαπαροσκοπικά το έβγαλα και το ινομύωμα και σε άλλη επέμβαση κι αυτό, αντίθετα απ ότι έλεγε ο γιατρός  και μάλιστα κέντρου με φήμη από τα καλύτερα), ενδομητρίωση, θρομβοφιλία (που ανακάλυψα μόνη μου), 3 αποτυχημένες εξωσωματικές κι έτσι τώρα η δωρεά είναι μονόδρομος αφού η αμη μου έχει φτάσει σχεδόν μηδέν. Έκανα ήδη μία προσπάθεια με δανεικά (4η στη σειρά) ανεπιτυχή.

 

ΥΓ Τρισδιάστατο υπερηχογράφημα μήτρας, 150 ευρώ αλλά απλός υπέρηχος που δείχνει εσωτερική κατάσταση της μήτρας έδειξε σε μένα το διάφραγμα

Δημοσίευση

Δεν έχω προσωπική εμπειρία φίλη μου. Ξέρω όμως ότι εφόσον χρησιμοποιείς ωαρια νέας γυναίκας έχεις πιθανότητες επιτυχίας σα να ήσουν εσύ σε αυτή την ηλικία. Επίσης έχω υπόψη μου μια κοπέλα που έπιασε με την πρώτη δίδυμα μάλιστα τα οποία είναι απόλυτα υγιει και χαρούμενα μωράκια σήμερα. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία από την καρδιά μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πιου-πιου είπε:

Δεν έχω προσωπική εμπειρία φίλη μου. Ξέρω όμως ότι εφόσον χρησιμοποιείς ωαρια νέας γυναίκας έχεις πιθανότητες επιτυχίας σα να ήσουν εσύ σε αυτή την ηλικία. Επίσης έχω υπόψη μου μια κοπέλα που έπιασε με την πρώτη δίδυμα μάλιστα τα οποία είναι απόλυτα υγιει και χαρούμενα μωράκια σήμερα. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία από την καρδιά μου. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όμως, έχω ουρεόπλασμα που δεν υποχωρεί, χρόνια παίρνουμε αντιβιώσεις και τίποτα... επίσης, φοβάμαι μήπως ο οργανισμός επιτίθεται στα ξένα κύτταρα κι έτσι δεν γίνει εμφύτευση...ποτέ . Εν ολίγοις, φοβάμαι ότι πάλι δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε και διαβάζω εκ των υστέρων για ΝΚ, ανοσολογικό έλεγχο, ιστό περιόδου κλπ Με 45% επιτυχία που με είπε ο γιατρός, είχα β χοριακή 0

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η solena είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όμως, έχω ουρεόπλασμα που δεν υποχωρεί, χρόνια παίρνουμε αντιβιώσεις και τίποτα... επίσης, φοβάμαι μήπως ο οργανισμός επιτίθεται στα ξένα κύτταρα κι έτσι δεν γίνει εμφύτευση...ποτέ . Εν ολίγοις, φοβάμαι ότι πάλι δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε και διαβάζω εκ των υστέρων για ΝΚ, ανοσολογικό έλεγχο, ιστό περιόδου κλπ Με 45% επιτυχία που με είπε ο γιατρός, είχα β χοριακή 0

Από όσο γνωρίζω το ουρεοπλασμα δεν επηρεάζει τόσο τη σύλληψη αλλά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κάποιων επιπλοκών. Αντιμετωπίζεται φαρμακευτικά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Όσο για τα νκ υπάρχουν τρόποι όπως η λήψη κορτιζόνης και ορού intralipids από όσο ξέρω. 

Μην είσαι απαισιόδοξη κορίτσι μου. Εμένα ο γιατρός μου πάντως λέει ότι το παν είναι το έμβρυο. Το ενδομήτριο φτιάχνεται εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις. 

Εγώ σου εύχομαι να πετύχεις. Και πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα. 

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
    • Α και βγάζει πάρα πολλές κραυγές και γελάει πολύ .Και οταν τον βάλεις στην αγκαλιά σου αρχίζει και κάνει βήματα σαν να περπατάει.
    • Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .
    • Και εγώ η αλήθεια είναι πως σε λυπήθηκα διαβάζοντας το…. Δεν υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να σου δώσει κάποια από μας εδώ μέσα….,και το 5-6 φορές να ξέρεις δεν είναι κάτι ξένο…. Εγώ φαντάσου τώρα για πλάκα πάω 3-4 που δεν έχω δίδυμα… και επειδή ξυπνάει η μικρή σε όλο το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 5 φορές για πλάκα …. Και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όταν γεννηθούν ούτε τοσο θα κοιμάσαι…το μόνο που θα αλλάξει είναι ο πόνος κ το βάρος ….. προσπάθησε να δεις την όμορφη πλευρά ότι πέρασαν τόσοι μήνες και πήγαν όλα καλά και σε λίγες μέρες θα τα έχεις αγκαλιά….
    • Καλά αυτό με τα πόδια το ξέχασα….μα ποσό δίκιο έχεις! Πως έγιναν τα πόδια έτσι…. Εγώ τα πρωινά όταν περπατάω νιώθω στην αρχή να πονάω κ λίγο από το παίξιμο στις πατούσες   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...