Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική γονιμοποιηση

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 8:52 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Και εμενα ειναι εδω η μανουλα μου κ με βοηθαει.Μου κανει παρεα κ ευτυχως περναει κ η ωρα.Θα ερθει κ η αδελφη μου μετα.Εσεις @Μπεμπελουκα κ @Littleme απο Αθηνα ειστε?

Expand  

Ναι !!!

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:00 ΠΜ, ο/η Littleme είπε:

Όχι από επαρχία ! Και οι δικοί μου είναι σε άλλη πόλη . Καλά εγώ σοκολάτα δεν έτρωγα ποτέ . Αχαχχα από θερμοκρασία πώς πας ;

Expand  

@littleme  αυτη την στιγμη  εχω 37,2.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο...

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:26 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Οχι εγω εχω τον Παντο.Στο γενεσις ομως πηγες?Μιλας με τις συντονιστριες?

Expand  

Ναι με συντονίστρια και mail βεβαια τώρα τελευταία δε χρειάστηκα κάτι εσύ ??

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:29 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ναι με συντονίστρια και mail βεβαια τώρα τελευταία δε χρειάστηκα κάτι εσύ ??

Expand  

Ναι κ εγω περνω τηλ κ με συνδεουν με την συντονιστρια που εχει βαρδια.

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:33 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

που θα πας για χοριακη?

Expand  

Ιδέα δεν έχω !!!!!!σε 2 διαγνωστικά που κάλεσα μου είπαν να πάω πρωι και οι απαντήσεις καλό απογευμα εσύ ??

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:34 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ιδέα δεν έχω !!!!!!σε 2 διαγνωστικά που κάλεσα μου είπαν να πάω πρωι και οι απαντήσεις καλό απογευμα εσύ ??

Expand  

Εγω θα παω σε ενα κεντρικο στην πολη που μενω κ σε δυο ωρες θα εχει βγει μου ειπαν....Εχω αγχοςςς.Την Παρασκευη ειναι να παω αλλα θα παω πεμπτη λεωωω...Αν ειναι θα δειξει ετσι?

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:39 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγω θα παω σε ενα κεντρικο στην πολη που μενω κ σε δυο ωρες θα εχει βγει μου ειπαν....Εχω αγχοςςς.Την Παρασκευη ειναι να παω αλλα θα παω πεμπτη λεωωω...Αν ειναι θα δειξει ετσι?

Expand  

Πιστεύω κάτι θα δείξει λογικά από αυριο μπορούμε ...με ηρεμία χωρίς να θεωρούμε τπτ δεδομένο !Και την ξανακάνουμε και παρασκευη

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:44 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Πιστεύω κάτι θα δείξει λογικά από αυριο μπορούμε ...με ηρεμία χωρίς να θεωρούμε τπτ δεδομένο !Και την ξανακάνουμε και παρασκευη

Expand  

Εγω φοβαμαι να παωωωωωω??????

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 8:14 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

@Bellaki   καλημεραααα!!!Κ εγω την Πεμπτη παω...Πως νιωθετε σημερααα?Σας ποναει η κοιλια?

Expand  

καλημέρα!!! πονάω συνεχώς χαμηλά στην κοιλιά!!!! ακόμη κι όταν ξαπλώνω... Πέμπτη λοιπόν..... μεγάλη μέρα!!

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:46 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Εγώ το σκέφτομαι !!!!!!!!!!!Να πω την αλήθεια !!!!εντωμεταξύ δεν έχω υψηλή θερμοκρασια 

Expand  

Καλα η υψηλη θερμοκρασια δεν εχει να κανει.Κ αλλες φορες που ειχα περιοδο τελικα την ιδια θερμοκρασια ειχα οποτε μην το περνεις κ σαν σοβαρο συμπτωμα.

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 9:49 ΠΜ, ο/η Bellaki είπε:

καλημέρα!!! πονάω συνεχώς χαμηλά στην κοιλιά!!!! ακόμη κι όταν ξαπλώνω... Πέμπτη λοιπόν..... μεγάλη μέρα!!

Expand  

Και εγω ποναω χαμηλα στην κοιλια.Τι να πωωωω...Την Πεμπτηηη...μεγαλη μερααα!!!

Δημοσίευση

1-2 μερες νωριτερα θα δειξει κοριτσια, η χοριακη ειναι αξιοπιστη εξεταση και ανιχνευει ακομα και τις πολυ χαμηλες μοναδες. 

Μη δινετε βαση στη θερμοκρασια σωματος. 

Καλη επιτυχια σε ολες! Θετικες, αυξημενες χοριακες ευχομαι! 

Δημοσίευση

καλημέρα!!! πονάω συνεχώς χαμηλά στην κοιλιά!!!! ακόμη κι όταν ξαπλώνω... Πέμπτη λοιπόν..... μεγάλη 

Expand  

Κοριτσάρες πάρτε Θάρρος και πάμε !!!ότι και αν συμβεί εμείς ότι μπορούσαμε το κάναμε με το παραπάνω !!!οπότε δεν χρειάζεται να νιώθουμε έτσι !!!!Εγώ θέλω να πάω να δω τι γινεται !!!!!!!!!

Δημοσίευση

Expand  

Ρε κοριτσια ολες πεμπτη θα παμεεε???Πωπωωωω!!!@bellaki εσυ ειχες καθολου σκουρο αιμα?Εγω δεν ειχα καθολου αιμα

Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο?

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 11:32 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Ρε κοριτσια ολες πεμπτη θα παμεεε???Πωπωωωω!!!@bellaki εσυ ειχες καθολου σκουρο αιμα?Εγω δεν ειχα καθολου αιμα

Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο?

Expand  

@γιωτα22  ούτε εγω είχα αίμα !!δεν είσαι η μόνη !!!

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 2:19 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22  ούτε εγω είχα αίμα !!δεν είσαι η μόνη !!!

Expand  

Τωρα με εχει πιασει μια ζαλαδα κ μια ατονια κ εχω σωριαστει στον καναπε.Δεν μπορω να παρω τα ποδια μου....

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2019 at 2:20 ΜΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Τωρα με εχει πιασει μια ζαλαδα κ μια ατονια κ εχω σωριαστει στον καναπε.Δεν μπορω να παρω τα ποδια μου....

Expand  

Ειναι απο το utrogestan ριξε λιγακι εναν υπνακο εγω τα ηπια και μόλις ξύπνησα !αυτά είναι τρέλα χαπια :-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...