Μετάβαση σε περιεχόμενο

❤ Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, εγκυούλες θα μυρίσει!!!❤

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

@Thunder σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Λοιπόν να σας πω κι έναν προβληματισμό μου. Όπως ξέρετε, είχα μια παλίνδρομη τον Ιανουάριο 2018 και έκανα απόξεση. Τον Απρίλιο έκανα γυναικολογική εξέταση και υπέρηχο και ο γιατρός μου είπε ότι πιάνει κάτι στον τράχηλο. Μάλλον πολυποδάκι. Μετά μου το άλλαξε και μου είπε ότι μάλλον είναι τραυματισμός από την απόξεση. Χθες ο ακτινολόγος, όπως έβαζε τα διάφορα στον κόλπο, μου το είπε κι αυτός, ότι βλέπει κάτι σαν μικρό πολυποδάκι στον τράχηλο. Διάβασα σε διάφορα ιατρικά σάιτς ότι οι πολύποδες πρέπει να αφαιρούνται γιατί είναι επικίνδυνοι για καρκίνο. Συν του ότι προκαλούν υπογονιμότητα γιατί φράσσουν τον τράχηλο και δεν περνούν τα σεπρματοζωάρια, και προκαλούν και σταγόνες αίματος πριν την περίοδο. Προβληματίζομαι λοιπόν, τι πρέπει να κάνω για να σιγουρευτούμε ότι είναι πολύποδας; Υστεροσκόπηση; Κι αν δεν είναι πολύποδας; Θα κάνω τσάμπα το χειρουργείο;

Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ηρεμήσω ποτέ, όλο κάτι θα σκέφτομαι να κάνω...

Αν είναι όντως πολυποδας στον τράχηλο θα φραζει την είσοδο στο σπέρμα.. Καλό θα ήταν να κάνεις υστεροσκοπηση. Στην σαλπιγγογραφια όμως δεν θα φαινόταν? 

Δημοσίευση

Καλησπερα και καλως σας βρηκα! Ειμαι καινουρια κ εγω εδω αν και σας εχω διαβασει λιγο.. ? Αρχισαμε κ εμεις τις δικες μας προσπαθειες για νινακι..Καλη επιτυχια σε αυτες που δεν περιμενουν και σε αυτες που ξαναμπαινουν στο παιχνιδι!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια καλημερα κ από εμένα .. οι ω το καφεδάκι μου στην Ερμού σήμερα..κ το βράδυ αναχωρώ για το νησάκι μου.. λοιπόν χθες πήγε Μ έκανε υπέρηχο είδα την κύστη μου σε live μετάδοση ?? πολύ ανατριχιαστικό χαχχ.. μιλήσαμε με τον γιατρό κ όλα καλά.. σήμερα πήγα στο νοσοκομείο τελείωσα πολύ γρήγορα είχα έτοιμες όλες τις εξετάσεις μου κ κλείσαμε ραντεβού. 27 Μαρτίου θα μπω στο νοσοκομείο κ 28 η επέμβαση...

Καλη επιτυχια, ελπιζω να μην πονεσει (ειπε η φυγοπονη)..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια κ απο μενα , σημερα ειχα πολυ τρεξιμο στη δουλεια κ τωρα χαλαρωσα λιγο κ ειπα να μπω να σας διαβασω μην εχουμε κανα συγκλονιστικο νεοο κ το εχασα! αλλα απο οτι ειδα συνεχιζει να ειναι τζουφιος αυτος ο μηνας...εγω περιμενω παρασκευη μαλλον, σημερα ειδα ιχνη απο καφετια οταν πηγα να ουρησω...αυτος ο μηνας ρε κοριτσια μου φαινεται δεν περναει καθολου !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και απο μενα! Είχα καιρό να μπω να γράψω αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα και να μην σκέφτομαι το θέμα παιδί και τσουπ ήρθε το Σάββατο έκανα τεστ και βγήκε θετικό?? 

Με το καλό να πάνε όλα καλαα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και απο μενα! Είχα καιρό να μπω να γράψω αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα και να μην σκέφτομαι το θέμα παιδί και τσουπ ήρθε το Σάββατο έκανα τεστ και βγήκε θετικό?? 

Συγχαρητήρια! ?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η earrp είπε:

αχ βρε κοριτσι μπραβο με το καλο να πανε ολα κατ'ευχην !!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και απο μενα! Είχα καιρό να μπω να γράψω αλλά είπα να κάνω ένα δειαλημα και να μην σκέφτομαι το θέμα παιδί και τσουπ ήρθε το Σάββατο έκανα τεστ και βγήκε θετικό?? 

Συγχαρητηρια!!! Ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη..!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Μπράβο! Η δεύτερη φορά μεσα σε συντομο χρονικό διαστημα,αν θυμαμαι καλα!Με το καλο!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η earrp είπε:

για πες μας βρε κοριτσι καμια λεπτομερια... ποσο καιρο προσπαθειων, ηλικιες, εκανες τεστακια οωρρηξιας? αλλα παιδακια εχεις ?

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Επιτέλους ένα θετικό νέο αυτό το μήνα!!! 

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθώς εγώ είμαι εντελώς νέα στο φόρουμ :-)

Σου εύχομαι πραγματικά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έχεις το μωράκι σου! 

Μάλλον θα σε ζαλίσουμε όλες με ερωτήσεις... αν επιτρέπεται πόσο καιρό προσπαθούσατε; πάντως χωρίς να γνωριζόμαστε ειλικρινά χαίρομαι!!! Άλλωστε κάθε τέτοιο νέο με κάνει να σκέφτομαι θετικά για όλες μας! Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η earrp είπε:

οοοο τέλεια νέα!!! τέτοια θέλουμε να ακούμε για να παίρνουμε σειρά!!!  με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αν είναι όντως πολυποδας στον τράχηλο θα φραζει την είσοδο στο σπέρμα.. Καλό θα ήταν να κάνεις υστεροσκοπηση. Στην σαλπιγγογραφια όμως δεν θα φαινόταν? 

Μου είπε ότι δεν φαίνεται στην σαλπιγγογραφία γιατί είναι εκτός γονιμοποιητικής (κάπως έτσι ?) οδού. Τι να πω. Κι αν δεν είναι πολύποδας και είναι όντως τραύμα;

@earrp συγχαρητήρια κορίτσι, είδες που σε γυρόφερνε και ήρθε για να μείνει τελικά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρυσάφω είπε:

Μπράβο! Η δεύτερη φορά μεσα σε συντομο χρονικό διαστημα,αν θυμαμαι καλα!Με το καλο!

Σε ευχαριστώ πολύ @Χρυσάφωμου  να σε καλά ευχομαι και εσύ σύντομα και ο καινούριος γιατρός να σε βοηθήσει πολύ? ναι είναι η δεύτερη φορά είχα ξανά μείνει τον Νοέμβριο αλλά ήταν χημική εγκυμοσύνη! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Επιτέλους ένα θετικό νέο αυτό το μήνα!!! 

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθώς εγώ είμαι εντελώς νέα στο φόρουμ :-)

Σου εύχομαι πραγματικά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έχεις το μωράκι σου! 

Μάλλον θα σε ζαλίσουμε όλες με ερωτήσεις... αν επιτρέπεται πόσο καιρό προσπαθούσατε; πάντως χωρίς να γνωριζόμαστε ειλικρινά χαίρομαι!!! Άλλωστε κάθε τέτοιο νέο με κάνει να σκέφτομαι θετικά για όλες μας! Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Σε ευχαριστώ πολύ εύχομαι και εσύ σύντομα?? θα γράψω σε λίγο όλες της λεπτομέρειες! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

οοοο τέλεια νέα!!! τέτοια θέλουμε να ακούμε για να παίρνουμε σειρά!!!  με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!

Σε ευχαριστώ πολύ εύχομαι να πάνε όλα καλά??? εύχομαι και εσύ σύντομα εγκύουλα☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Μου είπε ότι δεν φαίνεται στην σαλπιγγογραφία γιατί είναι εκτός γονιμοποιητικής (κάπως έτσι ?) οδού. Τι να πω. Κι αν δεν είναι πολύποδας και είναι όντως τραύμα;

@earrp συγχαρητήρια κορίτσι, είδες που σε γυρόφερνε και ήρθε για να μείνει τελικά!

Σε ευχαριστώ πολύ οντος τελικά ξανά ήρθε και ελπίζω να πάνε όλα καλά!?? Εύχομαι και εσύ σύντομααααα???

Δημοσίευση

Να σας πω και της λεπτομέρειες 

Λοιπόν είμαι 25 αρχίσαμε προσπάθειες Αύγουστο με τεστ οωρρηξιας μόλις χαλάρωσα έμεινα εγκυος τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου αλλά δεν προχώρησε! Μετά είχα άστατο κύκλο και άγχος και τα σχετικά και εκεί τρελάθηκα λίγο και λέω δεν ξανά ασχολουμε με το θέμα δεν θα τρελαθώ είπα! Τελευταία περίοδος 18 Ιανουάριο με 3 μέρες καφέ πριν της 18 και το υπολογίζω και λέω 1 Φεβρουαρίου λογικά θα κάνω οωρρηξια είχα ξεμείνει με 2 τεστ και κάμω ένα 2 μέρες πριν αρνητικό κάνω και την ημέρα που υποτίθεται θα είχα οωρρηξια αρνητικό δεν είχα υγρά οωρρηξια και λέω δεν εκανα οωρρηξια το η την έχασα. Οι προσπάθειες ς κανονικά κάθε μέρα σχεδόν δεν πολύ θυμάμαι και νόμιζα ότι πήγενε στράφι ο μήνας! Από συμπτώματα τίποτα δεν είχα καθόλου υγρά πολύ λιγα σαν νερό ήταν! Αρχίζω με κάτι πονακια 4 μέρες πριν αδιαθετισω και 2 μέρες πριν κάτι λευκά υγρά το στήθος τίποτα και το Σάββατο λέω δεν κάνω ένα τεστ και βγήκε κατακόκκινι η γραμμή?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @katiu_131 @Evitakious έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μπεμπάκια, εκεί που τα μετρούσαμε χιλιοστό χιλιοστό τώρα ειναι ζουμπουρλούδικα 😍   Περιμένω κι εγώ πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό σε 2 βδομάδες γιατί έχουμε να τον δούμε τον μπέμπη από τη β' επιπέδου που κάναμε τέλη Ιουλίου. Τα πονάκια από εδώ κι από εκεί έχουν αρχίσει να γίνονται ψιλοκαθημερινότητα, κι εγώ αν μια μέρα δεν το προσέξω είτε να περπατησω λίγο είτε να κάνω καμία διάταση δεν περνάω καλά. Και τα βράδια πια, επειδη πάει καποιος καιρός τώρα που κοιμάμαι στο πλάι είτε από τη μια είτε από την άλλη, ξυπνάω επειδή πονάει ο γοφός μου κι αλλάζω πλευρά. Γίνεται 3-4 φορές αυτό μέσα στη νύχτα.
    • Ναι κορίτσια μου μαζι θα είμαστε 🥰 να γίνει οπότε ειναι καλυτερα για να πετύχει 🥳   
    • Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση. Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃 Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ. @flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏
    • Βγήκααα!! Είμαι μια χαρά, παίρνω την αγωγή μου, utrogestan και μια αντιβιωτικη κρεμα κολπικα για 1 εβδομάδα και όλα καλά. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξαπλωμένη, να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα απλά όχι υπερβολές. Και να πηγαίνω τακτικά για έλεγχο. Εσυ?? Πως είναι ο τραχηλος μετά την περιδεση?? Είδες καμια διαφορα στις μετρήσεις? Και γενικά τι οδηγιες σου έδωσαν?
    • Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!! Μεγαλώνει ο μπέμπης σας, ολόκληρος παίδαρος έγινε!! ☺️☺️ Με τον ύπνο εμάς ακόμα πονεμένη ιστορία είναι, νιώθω ότι δεν θα κοιμηθεί καλά μέχρι να βγάλει όλα του τα δόντια. Ξυπνάει συνέχεια και άντε να κοιμάται σερί το πολύ 4ωρο... Κι εγώ open bar το έχω το βράδυ το στήθος, αλλιώς ξυπνάει και μουρμουραει ψάχνοντας το. Δεν ξέρω πώς θα το καταφέρω να τον ξεκολλήσω, ελπίζω σιγά σιγά να το κάνει μόνος του όταν βγουν τα περισσότερα δόντια.  Σχετικά με τον θηλασμό, το δικό μου πλάνο είναι να κόψω τον πρωινό, έστω δηλαδή όσους έκανα μεταξύ 8 το πρωί και 4 το απόγευμα, επειδή ξεκινάει από Δευτέρα σχολείο. Να δούμε πώς θα πάει κι αυτό... Για την ώρα κάνει έναν μέσα σε αυτές τις ώρες. Θα ήθελα εκεί όταν χρονίσει να τον σταματήσω τελείως ή έστω να κάνω μόνο έναν, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ έτσι όπως τα έχω κάνει. Ευτυχώς εμάς κοιμάται με την αγκαλιά, με τραγουδάκια και με κούνημα, αλλά όταν είναι στρεσαρισμενος το έχει ακόμα ανάγκη.  Εμένα η περίοδος είναι ακόμα άφαντη, όχι ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ευτυχώς δεν έχω νεύρα, αλλά το έχω ρίξει πολύ στο φαι. Ορμονικά δεν νιώθω ότι έχω κάποια διαφορά, μόνο η σεξουαλική μου επιθυμία είναι στο ναδίρ. 😅 Τα μαλλιά μου εμένα άρχισαν να πέφτουν μεταξύ 7ου-8ου. Έβγαιναν πολλές τούφες μαζεμένες, αλλά το περίμενα επειδή το είχα ξαναζησει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φρικαρει. 😆 Τώρα στον 9ο σταμάτησαν να πέφτουν, αλλά ακόμα νιώθω ότι έχω πιο πολλά μαλλιά απ' όσα είχα πριν. 😁 Κατά τα άλλα, ο μικρός μας μεγαλώνει, στέκεται, θέλει να είναι μόνο στο πάτωμα για να σηκώνεται μόνος του, ψιλοστηρίζεται και χωρίς να πιάνεται και κάνει παλαμάκια όποτε έχει όρεξη. Επίσης είναι πολύ κοινωνικός με τα παιδάκια, τρέχει ξωπισω από τον αδερφό του και του παίρνει τα παιχνίδια, κάτι που εκνευρίζει τον μεγάλο. 😅 Οι διακοπές μας επίσης πήγαν καλύτερα απ' το αναμενόμενο. Κάναμε μεγάλες διαδρομές, γυρίσαμε την Πελοπόννησο, πήγαμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όλα με αυτοκίνητο και έκλαψε πολύ λιγότερο από όσο περίμενα. Αλλά πόσο να αντέξουν καθισμένα και τα δύο σε ένα κάθισμα...  Αυτά τα νέα μας! Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα!! Αναμένω να δω πώς θα κυλήσει η σχολική χρονιά! 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...