Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Με τον κυριο Παντο ειμαι εγω.Ειχα πεντε εμβρυα πολυ καλης ποιοτητας κ εβαλα τα 2 για αρχη.Εχω αλλα τρια στην κρυοσυντηρηση.Ευχομαι ολα να πανε καλα πρωτα ο θεος.Πιστη κ προσευχη.

Μπράβο κορίτσι μου !!! Όλα θα πάνε καλά !! Πρώτη σου φορά ;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@SoLe πολλές κοπέλες είχα αίμα και θετική χοριακη .....μακάρι να είσαι και εσυ μια από αυτές .....

αυμφωνω με την @zeta μας να  πας να κανείς μια χορικαη για να μην σε τρώει το άγχος ..

Άγχος τρομερό! Αλλά, εντάξει, να μην σας γεμίσω κι εσάς με άσχημα συναισθήματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς για την ενθάρρυνση, τις ευχές και τα όμορφα σχόλια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σ' εσάς! Για' μένα μάλλον δεν εξελίχθηκαν τοσο ευχάριστα τα πράγματα. Έχω κανονική περίοδο!!! Αλλά δεν θα πτοηθώ!!!! Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω!!! Γιατί πραγματικά πιστεύω αξίζει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η μητρότητα.... Καλή συνέχεια σας εύχομαι και ΤΈΛΕΙΑ αποτελέσματα σε όσες περιμένουν!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ναι όλα εσύ ??

Το cyclacur k outrozestan nai.Την αντιπικτικη την σταματησα για μια μερα κ σημερα μου ειπαν να την ξανακανω.Το σαλοσπιρ δεν νου ειπαν.Θα παρω τωρα να ρωτησω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η γιωτα22 είπε:

Το cyclacur k outrozestan nai.Την αντιπικτικη την σταματησα για μια μερα κ σημερα μου ειπαν να την ξανακανω.Το σαλοσπιρ δεν νου ειπαν.Θα παρω τωρα να ρωτησω.

Σαλοσπιρ δεν έπαιρνα Επίσης ξεκίνησα φιλισιν και πολυβιταμινες .

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Papadakisγλυκό μου κορίτσι !!ευχαριστώ που με θυμήθηκες 201 ειναι

Μπράβο κορίτσι !!!! τέλεια ..... ποσό χάρηκα δεν φαντάζεσαι !!

εννοειται και σε θυμήθηκα και χαίρομαι που καλώς σε παρεσυρα και την έκανες νωρίτερα ......

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Μπράβο κορίτσι !!!! τέλεια ..... ποσό χάρηκα δεν φαντάζεσαι !!

εννοειται και σε θυμήθηκα και χαίρομαι που καλώς σε παρεσυρα και την έκανες νωρίτερα ......

Πώς σου φαίνεται για 14 η μέρα με έμβρυο 3 ημερών 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η SoLe είπε:

Άγχος τρομερό! Αλλά, εντάξει, να μην σας γεμίσω κι εσάς με άσχημα συναισθήματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς για την ενθάρρυνση, τις ευχές και τα όμορφα σχόλια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σ' εσάς! Για' μένα μάλλον δεν εξελίχθηκαν τοσο ευχάριστα τα πράγματα. Έχω κανονική περίοδο!!! Αλλά δεν θα πτοηθώ!!!! Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω!!! Γιατί πραγματικά πιστεύω αξίζει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η μητρότητα.... Καλή συνέχεια σας εύχομαι και ΤΈΛΕΙΑ αποτελέσματα σε όσες περιμένουν!! 

Καλωσηρθες SOLE!! ΕΥΧΟΜΑΙ να γινει κατι κ να σταματησει το αιμα...πολυ λυπαμαι για την εξελιξη της πρωτης κυησης. Να εισαι δυνατη και να παλεψετε μαζι! Εμεις πετυχαμε με την τριτη προσπαθεια.

@Magaiver μου ευχομαι να βγει κ να μην χρειαστει ουτε προκληση ουτε καισαρικη. Βεβαια θα κανουμε ό, τι ειναι καλυτερο για το μωρο. Αρκει να ειναι καλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@SoLe κορίτσι μου καλό εάν επιτρέπεται τι πρόβλημα έχετε και καταφύγετε  στην εξωσωματική ;;;;

Ο σύζυγος έχει 1% κινητικότητα στο σπέρμα. Μόνο αυτό! Προσπαθούσαμε γύρω στα 5 χρόνια μόνοι μας και αφού ποτέ δεν καταφέραμε κάτι αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική..... 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η SoLe είπε:

Ο σύζυγος έχει 1% κινητικότητα στο σπέρμα. Μόνο αυτό! Προσπαθούσαμε γύρω στα 5 χρόνια μόνοι μας και αφού ποτέ δεν καταφέραμε κάτι αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική..... 

Ανήκεις λοιπόν στις εύκολες περιπτώσεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ...... Οι Ορμονικες σου εσενα καλές ;;; εάν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις ;;;

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ευχαριστώ @Papadakis θα επαναλάβω πάλι σε πόσες μέρες πιστεύεις να πάει 2000?

Υπολογίζω την αλλά η εβδομάδα να πάτε για υπέρηχο .....

μεσα στην εβδομάδα θα έκτοξεφθει !!!

με το καλό κοριτσάκι μου ....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Υπολογίζω την αλλά η εβδομάδα να πάτε για υπέρηχο .....

μεσα στην εβδομάδα θα έκτοξεφθει !!!

με το καλό κοριτσάκι μου ....

@papdakis μακάρι!!αλλα τόσο νωρίς ??

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η SoLe είπε:

@SoLeεμένα αζωοσπερμια !Όλα θα γίνουν με την κατάλληλη ομάδα καλημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...