Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

@Kokotsalo πάντα στον παντο ήσουν η τώρα ;;;;;;;;ποτέ με το καλό προχωράς ;;;;;

στις πριν 14 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

@Kokotsalo πάντα στον παντο ήσουν η τώρα ;;;;;;;;ποτέ με το καλό προχωράς ;;;;;

Οχι παντα....στην πρωτη προσπαθεια στον Μαστρομηνα

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Kokotsalo είπε:

Εδωωω ειμαι....οχι ακομα!!!ειναι τα ωραρια της δουλειας τετοια που χανομαι....εσυ φουσκωνεις????

Ναι με την τρόμπα ?.

Άντε άσε τη δουλειά δεν τελειώνει. Πρέπει να πέρασε το τρίμηνο!!! Άντε μην κάθεσαι!!! 

Θα δεις αυτή τη φορά θα πετύχει. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Ναι με την τρόμπα ?.

Άντε άσε τη δουλειά δεν τελειώνει. Πρέπει να πέρασε το τρίμηνο!!! Άντε μην κάθεσαι!!! 

Θα δεις αυτή τη φορά θα πετύχει. 

Το τριμηνο περασε...οι θεραπειες δεν ολοκληρωθηκαν!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια δυστυχώς δεν πετυχα έχω κατάψυξη αλλά 8ελπιζω σε εκείνα καλή επιτυχία σε όλες σας

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου... Κι εγώ στα κατεψυγμένα μου ελπίζω! Να είσαι δυνατή και θα τα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια! ❤️❤️❤️❤️❤️?????

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου... Κι εγώ στα κατεψυγμένα μου ελπίζω! Να είσαι δυνατή και θα τα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια! ❤️❤️❤️❤️❤️?????

Τι ν κάνω κοπέλα μου τίποτα δεν μπορώ ν κάνω μόνο στο θεό ελπίζω θ τ πας γ βλαστικυστη

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sugarmam είπε:

Τι ν κάνω κοπέλα μου τίποτα δεν μπορώ ν κάνω μόνο στο θεό ελπίζω θ τ πας γ βλαστικυστη

Μια από τα ίδια! Δεν έχω ιδέα! 3ων ημερών είναι αυτά που έχουμε. Αύριο πάω για υπέρηχο να δούμε ενδομύτριο γιατί τον προηγούμενο μήνα μας έκανε νούμερα... Για να δούμε... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια δυστυχώς δεν πετυχα έχω κατάψυξη αλλά 8ελπιζω σε εκείνα καλή επιτυχία σε όλες σας

Μακάρι να είναι κ τα τυχερά σου κοριτσάκι μου. Μην το βάζεις κάτω, κάποια στιγμή θα έρθουν κ τα ευχάριστα... ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Μακάρι να είναι κ τα τυχερά σου κοριτσάκι μου. Μην το βάζεις κάτω, κάποια στιγμή θα έρθουν κ τα ευχάριστα... ❤️

Σευχαριστω πολύ είναι πολύ δύσκολο αλλά τι ν κάνω προσπαθω ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Μια από τα ίδια! Δεν έχω ιδέα! 3ων ημερών είναι αυτά που έχουμε. Αύριο πάω για υπέρηχο να δούμε ενδομύτριο γιατί τον προηγούμενο μήνα μας έκανε νούμερα... Για να δούμε... 

Εύχομαι τ καλύτερα αποδω κ πέρα σε όλες μας σε ποιο κέντρο είσται

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sugarmam είπε:

Εύχομαι τ καλύτερα αποδω κ πέρα σε όλες μας σε ποιο κέντρο είσται

Είμαι στη μονάδα του Λητώ! Θα έρθουν τα καλύτερα... Είναι πολύ κοντά σίγουρα! ????????

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sugarmam είπε:

Πόσες φορές εκανες

Έκανα την πρώτη μου το Μάιο, τη Μεγάλη Πέμπτη για την ακρίβεια! Με 2 φρέσκα έμβρυα... Έκανα προετοιμασία στον αμέσως επόμενο κύκλο, αλλά το ενδομύτριο έφτασε μέχρι το 7,1 με πολύ ζόρι και τον ακυρωσαμε. Τώρα ξεκίνησα μεγαλύτερη δόση cyclacur και νωρίτερα τα dermestril αυτοκόλλητα και αύριο θα δούμε τι γίνεται... 

Εσύ κατεψυγμένα έβαλες? Πρώτη φορά και για σένα? 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Έκανα την πρώτη μου το Μάιο, τη Μεγάλη Πέμπτη για την ακρίβεια! Με 2 φρέσκα έμβρυα... Έκανα προετοιμασία στον αμέσως επόμενο κύκλο, αλλά το ενδομύτριο έφτασε μέχρι το 7,1 με πολύ ζόρι και τον ακυρωσαμε. Τώρα ξεκίνησα μεγαλύτερη δόση cyclacur και νωρίτερα τα dermestril αυτοκόλλητα και αύριο θα δούμε τι γίνεται... 

Εσύ κατεψυγμένα έβαλες? Πρώτη φορά και για σένα? 

Φρέσκα έβαλα 2.ηταν η δεύτερη μου προσπάθεια την μία σε δημόσιο νοσοκομείο κ την δεύτερη σε ιδιωτική κλινική

Δημοσίευση

Κορίτσια μετά την αποτυχημένη μου εξωσωματική θέλω όσες ξέρετε ν Μ απαντήσετε το ότι είχα ανγχος κ νεύρα ίσως έφερε κ την αποτυχία

Έχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες και πιστεύω ότι και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο αλλά δεν το θεωρώ καθοριστικό παράγοντα...γνώμη μου είναι ότι αν είναι να συμβεί θα συμβεί! Που έκανες τις προσπάθειες;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Έχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες και πιστεύω ότι και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο αλλά δεν το θεωρώ καθοριστικό παράγοντα...γνώμη μου είναι ότι αν είναι να συμβεί θα συμβεί! Που έκανες τις προσπάθειες;

Την 1στην Λάρισα στο νοσοκομείο κ τ 2 fertility clinic Θεσσαλονίκη εσύ

Δημοσίευση

Την 1στην Λάρισα στο νοσοκομείο κ τ 2 fertility clinic Θεσσαλονίκη εσύ

Εγώ και τις τρεις τις έκανα στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων...Την επόμενη δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω...Σε ποιον γιατρό στο fertility clinic; Τι πήγε στραβά σου ειπε; Την επόμενη θα την κάνεις πάλι εκει;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Εγώ και τις τρεις τις έκανα στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων...Την επόμενη δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω...Σε ποιον γιατρό στο fertility clinic; Τι πήγε στραβά σου ειπε; Την επόμενη θα την κάνεις πάλι εκει;

Εκεί πάλι έχω κατάψυξη γι'αυτό τι έφταιξε δεν ξέρω παίζουν πολλά ρόλο Μ είπε πολύ παράγοντες δεν ξέρω τ ν πω τ βάζω Μ τ εαυτο μου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...