Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@Geo2009 μπράβο σε θέλω αισιόδοξη ... κάθε εμπόδιο για καλό !!!! Θα παχύνει και θα το κανείς και θα πάνε όλα καλά 

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε, το πότε δεν έχει σημασία! ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Νε πας και άλλου αγάπη μου μην χάνεις χρόνο 

Ναι θα πάω....ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα μπορώ να ξανακάνω διέγερση να έχω βρει κάποιον...Εσύ όλα καλά;;;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Littleme είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Ελπίζω όλα καλά !εκανα την έξεταση νικα και φυσικά βρήκε φλεγμονή ενδομητρικη . Έδωσε μια αγωγή με αντιβιωσεις αλλά μέσα σε αυτές εχεθ και ενδομητρικές εγχύσεις  αντιβίωσης. Έχει κάνει κάποια από εσάς; Το κόστος που σας είπε ο γυναικολόγος σας ; Ευχαριστώ 

Κι εγώ έχω κάνει και πλήρωνα 20 ευρώ την έγχυση

Δημοσίευση

Τρίτη έχω ραντεβού με το γυναικολόγο ! Σας ευχαριστώ ! Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη γιατί από όλα αυτά τα έχω παίξει ! Έχω κάνει όλα τα μικρόβια κλπ όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν και μου βρήκε αυτό ο νίκας! Κρίμα μακάρι να μην τα κάνω τσάμπα . Σας ευχαριστώ !

Δημοσίευση
στις On 7/6/2019 at 12:01 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Ναι θα πάω....ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα μπορώ να ξανακάνω διέγερση να έχω βρει κάποιον...Εσύ όλα καλά;;;

Καλά είμαι .... μαζεύω και ξεκινάω τρεις μήνες αντιβίωση ..... τι να πω !!!!! Ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω κανένα ακόμα μέχρι τον Αύγουστο που κλείνουν και από Σεπτέμβριο βλέπουμε ....

Δημοσίευση
στις On 6/6/2019 at 11:28 ΜΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε, το πότε δεν έχει σημασία! ❤️❤️❤️❤️

Σίγουρα θα τα καταφέρεις !!!! Εμένα κάποτε ένας γιατρό μου είχε πει : μήτρα έχεις παιδί θα κανείς .... το τρόπο δεν μπορώ να στον πω αλλά εάν θέλεις υπάρχουν εναλλακτικές .... 

Δημοσίευση
στις On 4/6/2019 at 12:23 ΜΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα!!! Είμαι στην τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής κ διανύω την 7η μέρα μετά την Εμβρυομεταφορά 2 αριστων εμβριων 4ων ημερών!!! Δυστυχώς επειδή τις προηγούμενες φορές είχα άγνοια κ νόμιζα όλα καλά τώρα έχω πολύ άγχος κ απογοήτευση ότι το Σάββατο θα πάρω πάλι μια αρνητική χοριακη!!! Επέστρεψα στη δουλειά σήμερα μπας κ ξεχαστω αλλά τίποτα!!! Δεν έχω κανένα σημάδι ούτε αίμα ούτε τίποτα!!! 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου ..... σήμερα δεν είναι τα αποτελσματα ;;; και εγω με 4 μέρας εκανα τον γιο μου .......

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου ..... σήμερα δεν είναι τα αποτελσματα ;;; και εγω με 4 μέρας εκανα τον γιο μου .......

Καλησπέρα!!! Έκανα χθες χοριακη και είμαι έγκυος 480 μου βγήκε ???Αύριο πάω για επανάληψη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καλά είμαι .... μαζεύω και ξεκινάω τρεις μήνες αντιβίωση ..... τι να πω !!!!! Ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω κανένα ακόμα μέχρι τον Αύγουστο που κλείνουν και από Σεπτέμβριο βλέπουμε ....

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!και με την θεραπεία και με το μάζεμα...❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλησπέρα!!! Έκανα χθες χοριακη και είμαι έγκυος 480 μου βγήκε ???Αύριο πάω για επανάληψη!!! 

Μπράβο ρε κορίτσι !!!! Τι ωραία νέα είναι αυτα ..... δώσε μας κουράγιο .. Τρίτη και τυχερη που λένε !!!

σε ποιον γιατρό είσαι κι εάν επιτρέπεται πιο ήταν το θέμα ;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Σίγουρα θα τα καταφέρεις !!!! Εμένα κάποτε ένας γιατρό μου είχε πει : μήτρα έχεις παιδί θα κανείς .... το τρόπο δεν μπορώ να στον πω αλλά εάν θέλεις υπάρχουν εναλλακτικές .... 

Σωστός ο γιατρός!!! Μπορεί να δυσκολευτούμε λιγουλάκι, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθούμε!! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofiefin1982 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!  Με το καλό!!!!! Μία τελειομανή εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι !!!! Τι ωραία νέα είναι αυτα ..... δώσε μας κουράγιο .. Τρίτη και τυχερη που λένε !!!

σε ποιον γιατρό είσαι κι εάν επιτρέπεται πιο ήταν το θέμα ;;;;

Καλησπέρα!!! Τρίτη κ τυχερή ναιιιιιιιι!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!!! Ανεξήγητη υπογονιμοτητα ήταν το θέμα μας!!! Είχα όμως χαμηλή ΑΜΗ 1.38!!! Στο Μητέρα την έκανα στον κύριο Χανδακα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλησπέρα!!! Τρίτη κ τυχερή ναιιιιιιιι!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!!! Ανεξήγητη υπογονιμοτητα ήταν το θέμα μας!!! Είχα όμως χαμηλή ΑΜΗ 1.38!!! Στο Μητέρα την έκανα στον κύριο Χανδακα!!! 

Μπράβο βρε κορίτσι μου...μακάρι όλες μας να νιώσουμε κάποια στιγμή αυτή τη χαρά!!! Εγώ έχω ΑΜΗ 0.70...άστα!!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου...μακάρι όλες μας να νιώσουμε κάποια στιγμή αυτή τη χαρά!!! Εγώ έχω ΑΜΗ 0.70...άστα!!! ?

Δεν έχει να κάνει η ΑΜΗ τόσο όσο οι άλλες ορμονικές!!! Αυτό να έχεις στο μυαλό σου και να έχεις πίστη ???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Geo2009 είπε:

Σωστός ο γιατρός!!! Μπορεί να δυσκολευτούμε λιγουλάκι, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθούμε!! ?????

Ναι το πιστεύω ...

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Σημασία έχει και η fsh και ε2 !!!! Και εγω χαμηλή έχω πριν στο χρόνια 0,8....

το 2015 είχα 1,1 και εκανα 6 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 4βαλαμε τα 2 και τσουπ ήρθε το αντράκι μου ....

να θυμάστε ένα και  τυχερό χρειαζόμαστε 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Ναι το πιστεύω ...

Σημασία έχει και η fsh και ε2 !!!! Και εγω χαμηλή έχω πριν στο χρόνια 0,8....

το 2015 είχα 1,1 και εκανα 6 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 4βαλαμε τα 2 και τσουπ ήρθε το αντράκι μου ....

να θυμάστε ένα και  τυχερό χρειαζόμαστε 

Καλά και οι υπόλοιπες ορμόνες μου χάλια είναι...Ε2 γύρω στο 65 και FSH γύρω στο 12... Η ενδομητρίωση ευθύνεται!!! ? 

Δημοσίευση
στις On 8/6/2019 at 7:18 ΜΜ, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλά και οι υπόλοιπες ορμόνες μου χάλια είναι...Ε2 γύρω στο 65 και FSH γύρω στο 12... Η ενδομητρίωση ευθύνεται!!! ? 

Καλά δεν είναι χάλια και Εσυ !!!!!! Γιατί τα τραγικοποιεί παιδί μου ;;;;; με διέγερση ποσά κανείς ;;;;

στις On 8/6/2019 at 7:02 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Εννοείται θα την νιώσετε !!!! Υπομονή και επιμονή και σύντομα θα φουσκώσετε !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...