Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 6:53 ΠΜ, ο/η Papadakis είπε:

Δεν είναι νωρίς την άλλη εβδομάδα θα πας για υπέρηχο !!! Όχι αυτή που έρχεται τώρα ....... 

Expand  

@Papadakis ο γιατρός θα με παρακολουθεί έιχεςδικιο !!να ρωτήσω κάτι ?εκείνος κάνει όλους τους υπέρηχους για τα έμβρυα (π.χ Αυχενική διαφάνεια )?

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 6:55 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Papadakis ο γιατρός θα με παρακολουθεί έιχεςδικιο !!να ρωτήσω κάτι ?εκείνος κάνει όλους τους υπέρηχους για τα έμβρυα (π.χ Αυχενική διαφάνεια )?

Expand  

Τους τους απλούς υπήρηχους ναι ... 

διαφανεια , β επιπέδου κλπ τα κάνουν εξειδικευμένοι στους υπερήχους στο γεννεσις 

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 6:53 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@SoLeεμένα αζωοσπερμια !Όλα θα γίνουν με την κατάλληλη ομάδα καλημερα

Expand  

Πόσο ελπιδοφόρο αυτό που μου λέτε!!! Μακάρι να είναι έτσι! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κέντρο; Μπορείτε;;;;; Αν όχι, καταλαβαίνω και συγγνώμη για την ερώτησή μου... ?

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 7:37 ΠΜ, ο/η SoLe είπε:

Πόσο ελπιδοφόρο αυτό που μου λέτε!!! Μακάρι να είναι έτσι! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κέντρο; Μπορείτε;;;;; Αν όχι, καταλαβαίνω και συγγνώμη για την ερώτησή μου... ?

Expand  

Γένεσις !Και γιατρό Σφακιανουδη αν χρειαστείς ΟυρολογοΑνδριτσος στείλε μου μνμ να σου προωθήσω τα τηλ επικοινωνίας 

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 7:46 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Γένεσις !Και γιατρό Σφακιανουδη αν χρειαστείς ΟυρολογοΑνδριτσος στείλε μου μνμ να σου προωθήσω τα τηλ επικοινωνίας 

Expand  

Ok! Ok!!!! Τέλεια!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Είχα υπόψη μου το Γενεσις, αλλά δεν γνώριζα για συγκεκριμένους γιατρούς.... Σίγουρα θα απευθυνθούμε εκεί!! (Θα βρω τα τηλ, μην ανησυχείς, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!) Να είσαι καλά που μου τους πρότεινες!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 8:00 ΠΜ, ο/η SoLe είπε:

Ok! Ok!!!! Τέλεια!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Είχα υπόψη μου το Γενεσις, αλλά δεν γνώριζα για συγκεκριμένους γιατρούς.... Σίγουρα θα απευθυνθούμε εκεί!! (Θα βρω τα τηλ, μην ανησυχείς, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!) Να είσαι καλά που μου τους πρότεινες!!!!! 

Expand  

@SoLe καλή επιτυχία !

Δημοσίευση

Καλημέρα ομορφιές μου!!αχ βρε κορίτσια  μου είμαι στην 4 μέρα από την έμβρυομεταφορά και δεν έχω κανένα σύμπτωμα αν εξαιρέσεις που την 2 μέρα είχα πολλούς πόνους περιόδου,και φοβάμαι πολύ μην έχει πάει κάτι στραβά!εσείς τι λέτε?? πότε θα πρέπει να περιμένω κάποια ένδειξη??

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 10:27 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου!!αχ βρε κορίτσια  μου είμαι στην 4 μέρα από την έμβρυομεταφορά και δεν έχω κανένα σύμπτωμα αν εξαιρέσεις που την 2 μέρα είχα πολλούς πόνους περιόδου,και φοβάμαι πολύ μην έχει πάει κάτι στραβά!εσείς τι λέτε?? πότε θα πρέπει να περιμένω κάποια ένδειξη??

Expand  

Ουτε κι εγώ είχα μόνο κάτι δέκατα και ελαφρά πονακια περιόδου. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά θα δεις! 

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 10:39 ΠΜ, ο/η satya είπε:

Κοριτσια μου! 562 κι εγώ χοριακη σήμερα 12η μέρα με 4ης μέρας 3 έμβρυα! Ακόμα να το πιστέψω?

Expand  

Satya μουυυυυ!!! Αχ μπραβο συγχαργτηριααααα!!! Πολυ χαρηκα!!!! 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου! 562 κι εγώ χοριακη σήμερα 12η μέρα με 4ης μέρας 3 έμβρυα! Ακόμα να το πιστέψω?

Expand  

Μπραβο κοριτσι μου,συγχαρητηρια!!!Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνηη!!!Να σου πανε ολα κατ ευχην!!!

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 11:03 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου,συγχαρητηρια!!!Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνηη!!!Να σου πανε ολα κατ ευχην!!!

Expand  

Ο γιατρός μας τα έκανε τα μαγικά του! Σε ευχαριστώ πολύ και για σένα όλα τέλεια! 

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 10:40 ΠΜ, ο/η satya είπε:

Ουτε κι εγώ είχα μόνο κάτι δέκατα και ελαφρά πονακια περιόδου. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά θα δεις! 

Expand  

Κορίτσι μου καταρχήν συγχαρητήρια και όλα με το καλό σου εύχομαι!!τώρα το είδα!!!

Δέκατα ποια μερα είχες??

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 10:59 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

@Katriniki μην ανησυχεις. Δεν υπαρχει κανονας για συμπτωματα!!! Τιποτα δεν μας λενε αυτα ειτε υπατχουν ειτε οχι

Expand  

Μακάρι βρε κορίτσι γιατί βλέπω άλλες που έχουν καφέ και αγχωνομαι!αν και μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν είναι απαραίτητο!!

Δημοσίευση

Expand  

Είμαι ευτυχισμένη!!! Θα δεις όλα θα πάνε τέλεια!!!

Περιμένω τέτοια νέα από όλα τα κορίτσια. 

Καλή επιτυχία ΣΕ ΟΛΕΣ. Μην το βάζει κάτω καμία. Θα τα καταφέρουμε ΟΛΕΣ

Δημοσίευση
  στις On 6/4/2019 at 11:15 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι γιατί βλέπω άλλες που έχουν καφέ και αγχωνομαι!αν και μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν είναι απαραίτητο!!

Expand  

Εγω δεν ειδα ποτε καφε κατρινικη. 

Και τα δεκατα δεν ειναι απολυτα. Αλλωστε το πιθανοτερο ειναι να προκαλουνται απο την προγεστερονη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...