Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sakira είπε:

Άντε μπράβο με το καλο η εμβρυομεταφορα ???πόνεσες   ?πόσα σου πήρανε ?

@Μπεμπελουκαμου με το καλό και η έμβρυομεταφορα!!να πάμε όλα καλά!!πως ήταν η διαδικασία??

Δημοσίευση

@Zefi87ουτε που να το σκεφτεσαι κ να αγχωνεσαι. Δεν ειμαστε ολες ιδιες περιπτωσεις. Δεν παιρνουμε ολες τα ιδια φαρμακα. Κι εγω στην τελευταια μας προσπαθεια πηρα λιγοτερα φαρμακα απο τις αλλες φορες κ ομως τα καταφεραμε.

Επισης θελω να διευξρινισω οτι το φυλικο οξυ δεν εχει να κανει με βοηθεια για την επιτευξη εγκυμοσυνης. Ειναι μια βιταμινη που ειναι απαραιτητη για το εμβρυο. 

Επισης το μαγνησιο δεν ενδεικνυται σε ολες τις περιπτωσεις. Η βασικη του βοηθεια ειναι να μην κανει συσπασεις η μητρα. Προφανως αν δεν εχεις συσπασεις γιατι να παρεις μαγνησιο. 

Δημοσίευση

@nikonaκαι @Πιου-πιου Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη θετική σας ενέργεια!!! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το παλεύω αλλά ώρες ώρες το μυαλό κάνει τα παιχνιδια του... Μπήκα κ στο τριπακι της θερμοκρασίας αλλά το άφησα γιατί μου γινόταν εμμονή?Οσο για συσπάσεις δε νιώθω κάτι κ γενικώς δε νιώθω τίποτα ιδιαιτερο... ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

@nikonaκαι @Πιου-πιου Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη θετική σας ενέργεια!!! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το παλεύω αλλά ώρες ώρες το μυαλό κάνει τα παιχνιδια του... Μπήκα κ στο τριπακι της θερμοκρασίας αλλά το άφησα γιατί μου γινόταν εμμονή?Οσο για συσπάσεις δε νιώθω κάτι κ γενικώς δε νιώθω τίποτα ιδιαιτερο... ?

Ουτε κι εγω ενιωθα κατι! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Zefi87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ.... Αγχώθηκα τώρα που δε μου έδωσαν τπτ αλλά θέλω να ελπίζω κάτι θα ξέρουν... ??Καλώς ν απολαύσεις το πιο όμορφο ταξίδι!!! 

Εννοείται ότι Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Κ σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η jazz είπε:

Κορίτσι μου, σε σκεφτομουν..Περίμενα να ακούσω ευχάριστα από σένα. Λυπάμαι για την εξέλιξη. Πιστεύω όμως να συνεχίσεις με πείσμα. Εύχομαι την επόμενη να έχεις και την τύχη με το μέρος σου! 

Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα...εργασιοθεραπεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katriniki είπε:

@Μπεμπελουκαμου με το καλό και η έμβρυομεταφορα!!να πάμε όλα καλά!!πως ήταν η διαδικασία??

Κοριτσάκι μου ήταν 5 λεπτά θέμα .Ζήτησα να μην μου κάνουν μεθη τους είπα αντέχω τον πόνο !και έτσι ήταν ο πόνος ήταν σαν σαλπιγγογραφια μου πήραν 9 και ποιοτικά είναι τα 6 αυριο θα με καλέσουν να μου πουν α ν γονιμοποιήθηκαν.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Zefi87 θα έχεις ευχάριστα νέα. Το εύχομαι και το πιστεύω. 

@Μπεμπελουκα μου μπράβο. Εύχομαι πολλά και καλά εμβρυακια. Με το καλό η εμβρυομεταφορα !!!

Έυχαριστουμε @Πιου-πιου και σε εσάς ότι καλυτερο !

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katriniki είπε:

Κοριτσάκι μου ευχαριστούμε !!ζήτησα να μην μου κάνουν μεθη ήμουν περδίκι στα επόμενα 20 λεπτά .Μου έβγαλαν 9 ο που τα 6 ήταν ποιοτικά ο πόνος ήταν σαν σαλπιγγογραφια ..τωρα θα ξεκινήσω  utrogestan 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι από εμένα !!!!! 

Σηεμρα προχώρησα στην 6 μεταφορά με βλαστοκυστες . Δυο είχαν απομείνει και τις βάλαμε σε τεχνητό κύκλο !!! Το Κακό είναι ότι έχουν ήδη αποψυχθεί μια φορά και αποδυναμωθεί .... το ενδομήτριο μου είπε καλό 10 .. ξεκίνησα και έξτρα προγεστερονη ενέσιμη .... 

αυτα !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Μπεμπελουκα είσαι πολύ γενναία πραγματικά. 

Καλή συνέχεια. Να έχεις ευχάριστα νέα αύριο και κάθε μέρα. 

Ευχαριστωωω  πολυυυ !Μακάρι σε όλες !!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι από εμένα !!!!! 

Σηεμρα προχώρησα στην 6 μεταφορά με βλαστοκυστες . Δυο είχαν απομείνει και τις βάλαμε σε τεχνητό κύκλο !!! Το Κακό είναι ότι έχουν ήδη αποψυχθεί μια φορά και αποδυναμωθεί .... το ενδομήτριο μου είπε καλό 10 .. ξεκίνησα και έξτρα προγεστερονη ενέσιμη .... 

αυτα !!!!!

Κοριτσάκι μου εύχομαι μια τεράστια χοριακη σε λίγες μέρες!!μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ?Πως αποφάσισε ο γιατρός σου να γίνει η εβρυομεταφορα 5ημερα ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοριτσάκι μου ήταν 5 λεπτά θέμα .Ζήτησα να μην μου κάνουν μεθη τους είπα αντέχω τον πόνο !και έτσι ήταν ο πόνος ήταν σαν σαλπιγγογραφια μου πήραν 9 και ποιοτικά είναι τα 6 αυριο θα με καλέσουν να μου πουν α ν γονιμοποιήθηκαν.

Είσαι από τις τυχερές που αντέχουν τον πόνο!!οπότε πάω σίγουρα για μέθη!!χαχα με το καλό και η έμβρυομεταφορα όλα να πάνε τέλεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοριτσάκι μου εύχομαι μια τεράστια χοριακη σε λίγες μέρες!!μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ?Πως αποφάσισε ο γιατρός σου να γίνει η εβρυομεταφορα 5ημερα ?

Σε ευχαριστώ πολύ !!! Δεν καταλαβαίνω τι εννεοεις πως αποφάσισε να βάλει βλαστοκυστες ;;;;

επειδη έχω μείνει εγγυος με 4 μέρας γι αυτό με ρωτάς ;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katriniki είπε:

Είσαι από τις τυχερές που αντέχουν τον πόνο!!οπότε πάω σίγουρα για μέθη!!χαχα με το καλό και η έμβρυομεταφορα όλα να πάνε τέλεια!!!

Δεν χρειάζεται όλα είναι στο μυαλό και εσύ μπορείς να το καταφέρεις 5 λεπτά με το ρολόι !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Papadakis είπε:

Ναι κορίτσι και ενέσεις prolytex 

Είχες κάποιο σύμπτωμα ?σχετικά με την εβρυομεταφορα με τι κριτήρια επελεξε τη 5η μέρα ?αναρωτιέμαι διότι σήμερα εκαναωοληψιακμειπαν να παω παρασκευη

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Είχες κάποιο σύμπτωμα ?σχετικά με την εβρυομεταφορα με τι κριτήρια επελεξε τη 5η μέρα ?αναρωτιέμαι διότι σήμερα εκαναωοληψιακμειπαν να παω παρασκευη

Μπεμπελουκα ανάλογα με τον αριθμό των εμβρύων που προκύπτουν από τη γονιμοποίηση οι γιατροί σου λένε αν θα γίνει εμβρυομεταφορα με 3ης ή 5ης μέρας εμβρυα.συνηθως όταν υπάρχει ένας αξιόλογος αριθμός εμβρύων πάνω από 5 τα αφήνουν να γίνουν βλαστοκύστες.ομως συνηθως τη τρίτη μερα φαίνεται ή δυναμική τους οπότε τα μεταφέρουμε τότε εκτός κ αν θέλουμε να ρισκαρουμε.μην ανησυχεις αν τα εμβρυακια σου είναι ικανά τότε στη μήτρα σου έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προχωρήσουν.καλη επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Θα σε πάει με 3 ης ημέρας έμβρυα εσενα ... 

εγω είναι μεγάλη ιστορία. Έχω ένα παιδάκι με 4 ης μέρας έμβρυα αλλά μετά την γεννά έπαθα ζημιά.... Εκ τότε έχω κάνει 4 υατεροσξπησεις και 5 μεταφορές . Σήμερα είναι η έκτη .... πάω με φυσικό κύκλο που σημαίνει ότι κάθε μήνα πάω και παίρνω ένα αυγό και το καταψυχει ... την προηγούμενη φορά απεψυξε 4 και μου έβαλε 2 αλλά τα στο συνέχισαν και έγιναν βλαστοκυστες 5 ης ημέρας δηλαδή τα όποια και ξανά κατέψυξε κι μου τα έβαλε σήμερα !!!! 

Η επικογη της ημέρας ετ κρίνεται από πολλά πράγματα .... ότι θέλεις ρωτά με

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω Κάτι?σας έδωσαν cyclacur utrogestan και αντιπυκτικες ?

Καλησπέρα @Μπεμπελουκα

Τι είναι το cyclacur?

Εμένα μετά την ωοληψια μου έδωσε estrofem , παιδική ασπιρίνη, prednisolone (κορτιζόνη) cyclogest (σαν τα utrogestan) και μετά την εμβρυομεταφορα προσθέσαμε clexane (αντιπηκτική) κάθε μέρα και proluton μια φορά την εβδομάδα.. 

Εχθές έκανα εμβρυομεταφορα.. πως θα περάσουν οι μέρες?? .. μου είπε τεστ στις 30.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...