Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 12:44 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Εγώ πάντως που πήρα κ στον ΕΟΠΥΥ μου είπαν δεν την δέχονται όπως δλδ μου είπε ο γιατρός μου!κ τώρα πήρα κ στην επιτροπή κ μου είπαν ότι πει ο γιατρός σας!!τι να σου πω κορίτσι μου εγώ σήμερα θα πάω να την κάνω πάλι ας ελπίσουμε τουλάχιστον ν μην είναι τόσο επώδυνη!!

Expand  

Den ponaei kai den krataei polu to polu 5 lepta ...kalh epitixia sou eyxomai...oxi egw ekana thn klasiki ...kai theloun kai sfragida molis pareis tis apantisis n tous to peis 

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 12:24 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Γιατι να κανεις αλλη; Εκανες την κλασικη σαλπιγγογραφια με τις ακτινες ή με τους υπερηχους; 

Αν εκανες την κλασικη, δεν υπαρχει λογος να κανεις αλλη γιατι αυτην δεχεται η επιτροπη. 

Η @Katriniki εκανε σαλπιγγογραφια με μια νεα μεθοδο η οποια ακομη δεν γινεται δεκτη στις επιτροπες. 

Καλη επιτυχια με την επιτροπη! 

Expand  

Se euxaristww polu nai apli ekana den eiksera oti uparxi k allh ...pisteuw na me perasoun...??

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:11 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Ποιος σου ειπε να κανεις την καινουρια; 

Απο την επιτροπη καποιος; 

Expand  

Βασικά πριν καταλήξω στον εξωσωματικο είχα επισκεφτεί έναν εμβρυολογο-γυναικολογο με τον οποίο μέσα από εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι το θέμα ήταν το συζύγου.Τοτε μου είπε να κάνω μια από τις δύο σαλπιγγογραφιες γιατί θα την  χρειαστώ στην επιτροπή.

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:27 ΜΜ, ο/η Sakira είπε:

Den ponaei kai den krataei polu to polu 5 lepta ...kalh epitixia sou eyxomai...oxi egw ekana thn klasiki ...kai theloun kai sfragida molis pareis tis apantisis n tous to peis 

Expand  

Μόνο 5 λεπτά?η άλλη κράτησε παραπάνω!μήπως 5 λεπτά κρατάει ο πόνος εννοείς??μακάρι!!α ναι ναι μου το είπε κ ο γυναικολόγος μου!σε ευχαριστώ που μου το θύμησες!!?

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:46 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Μόνο 5 λεπτά?η άλλη κράτησε παραπάνω!μήπως 5 λεπτά κρατάει ο πόνος εννοείς??μακάρι!!α ναι ναι μου το είπε κ ο γυναικολόγος μου!σε ευχαριστώ που μου το θύμησες!!?

Expand  

Κατρινικη αφου ειναι οκ οι σαλπιγγες σου λογικα δεν θα πονεσεις. Μην αγχωνεσαι. Και να πονεσεις θα ειναι κατι σαν ενοχληση. 

Εγω εχω συμφυσεις κ δεν μπορουσε να περασει το υγρο κ πονεσα. Αλλα εσυ θα εισαι οκ. 

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:44 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Βασικά πριν καταλήξω στον εξωσωματικο είχα επισκεφτεί έναν εμβρυολογο-γυναικολογο με τον οποίο μέσα από εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι το θέμα ήταν το συζύγου.Τοτε μου είπε να κάνω μια από τις δύο σαλπιγγογραφιες γιατί θα την  χρειαστώ στην επιτροπή.

Expand  

Επρεπε πρωτα να το επιβεβαιωσει κ μετα να στο πει. Κριμα η ταλαιπωρια και τα χρηματα. 

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:29 ΜΜ, ο/η Sakira είπε:

Se euxaristww polu nai apli ekana den eiksera oti uparxi k allh ...pisteuw na me perasoun...??

Expand  

Μια χαρα θα πανε ολα. Αμα σου εχει ετοιμασει ο γιατρος το παραπεμπτικο σωστα κ εχεις ολα τα δικαιολογητικα συγκεντρωμενα θα περασεις. Να μας πεις τα νεα σου. 

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:52 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Κατρινικη αφου ειναι οκ οι σαλπιγγες σου λογικα δεν θα πονεσεις. Μην αγχωνεσαι. Και να πονεσεις θα ειναι κατι σαν ενοχληση. 

Εγω εχω συμφυσεις κ δεν μπορουσε να περασει το υγρο κ πονεσα. Αλλα εσυ θα εισαι οκ. 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι!!και στην άλλη που είχα κάνει παρόλο που ήταν ανοικτές μόλις έριξε το υγρό με αρκετή φορά με πόνεσε!!τι να πω ας κάνουμε υπομονή μετά έρχονται τα καλύτερα για τα μωράκια μας!!

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 1:53 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Επρεπε πρωτα να το επιβεβαιωσει κ μετα να στο πει. Κριμα η ταλαιπωρια και τα χρηματα. 

Expand  

Ακριβώς αυτό! γνωρίζεις πόσο περίπου κοστολογείται?για την άλλη είχα δώσει 150€

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 2:06 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Expand  

Καλησπέρα! Επειδή προσπαθούμε κανένα 6μηνο ο γιατρός με έστειλε για σαλπιγγογραφια. Έκανα την κλασσική στο Ιασώ. Έκανε 160 ευρώ... η βασική εξέταση ειναι 5 λεπτά κ δεν ένιωσα περα απο μια κραμπα περιόδου οταν μπήκε το υγρό. Πιο πολύ κράτησε η προετοιμασία! Είχα ομως ανοιχτές σάλπιγγες χωρίς καποιο εύρημα... θεωρω λοιπόν οτι δεν θα πονέσεις. 

Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 3:09 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Καλησπέρα! Επειδή προσπαθούμε κανένα 6μηνο ο γιατρός με έστειλε για σαλπιγγογραφια. Έκανα την κλασσική στο Ιασώ. Έκανε 160 ευρώ... η βασική εξέταση ειναι 5 λεπτά κ δεν ένιωσα περα απο μια κραμπα περιόδου οταν μπήκε το υγρό. Πιο πολύ κράτησε η προετοιμασία! Είχα ομως ανοιχτές σάλπιγγες χωρίς καποιο εύρημα... θεωρω λοιπόν οτι δεν θα πονέσεις. 

Καλά αποτελέσματα!

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ!!όταν λες η προετοιμασία?

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 3:19 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!όταν λες η προετοιμασία?

Expand  

Να σε πάρουν, να βαλεις το ρομπακι, να ετοιμάσει ο γιατρός τα διαφορα κ βασικά να σου βαλει τον κολποδοαστολεα (το μονο που βρήκα ενοχλητικό) κ να περάσει το σωληνάκι (αυτο που θα ριξει το υγρό). Η εξέταση δεν ειναι ούτε 5 λεπτα (εφόσον ξέρεις οτι εισαι καλά κ αρα δεν θα εχεις ευρήματα) κ όμως εμεινα μέσα σχεδον 3 τέταρτα... 

Εφόσον έχουν τη διάγνωση του συζύγου σου κ ηδη μια σαλπιγγογραφια δεν επρεπε ναβζητάνε επιπρόσθετα κ δεύτερη, αλλα ας όψεται το αθάνατο ελληνικό δημόσιο

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 2:06 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Expand  

Τοσο περιπου κανει και η κλασικη. Εμας εδω στην πολη μου που δεν εχουμε κ επιλογες πολλες κανει €160

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 3:35 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Να σε πάρουν, να βαλεις το ρομπακι, να ετοιμάσει ο γιατρός τα διαφορα κ βασικά να σου βαλει τον κολποδοαστολεα (το μονο που βρήκα ενοχλητικό) κ να περάσει το σωληνάκι (αυτο που θα ριξει το υγρό). Η εξέταση δεν ειναι ούτε 5 λεπτα (εφόσον ξέρεις οτι εισαι καλά κ αρα δεν θα εχεις ευρήματα) κ όμως εμεινα μέσα σχεδον 3 τέταρτα... 

Εφόσον έχουν τη διάγνωση του συζύγου σου κ ηδη μια σαλπιγγογραφια δεν επρεπε ναβζητάνε επιπρόσθετα κ δεύτερη, αλλα ας όψεται το αθάνατο ελληνικό δημόσιο

Expand  

Έτσι ακριβώς φίλη μου!!!μακάρι να τελειώσει γρήγορα γιατί με έχει αγχώσει από ολα αυτά που ακουω!άλλες πόνεσαν άλλες όχι!!

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 4:18 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Έτσι ακριβώς φίλη μου!!!μακάρι να τελειώσει γρήγορα γιατί με έχει αγχώσει από ολα αυτά που ακουω!άλλες πόνεσαν άλλες όχι!!

Expand  

Κοίτα όσες ξέρω που πόνεσαν είχαν κ ευρήματα δυστυχώς... εγω κ άλλα 2 κορίτσια που κάναμε πρόσφατα, χωρίς ευρήματα κ οι 3, δεν πόνεσε καμιά. Μια βαθιά ανάσα είναι, ένα τσίμπημα μόλις μπει το υγρό κ τέλος... 

Εμείς κάναμε εξετάσεις επειδή είμαστε 36 κ ειπαμε αν υπάρχει κατι καλύτερα να ξέρουμε. Έκανα κ ορμονικά κ σαλπιγγογραφια κ ο σύζυγος σπερμοδιαγραμμα, όλα οκ... ενα 6μηνο προσπαθούμε περίπου οπότε ελπίζουμε στο καλύτερο! Πάντως επειδή τυχαίνει να ξέρω 3 κοπέλες που εκαναν εξωσωματική λογω σπέρματος εκαναν κ οι 3 με την πρώτη κ η μια μαλιστα δίδυμα! Οι άλλες 2 έκαναν απο 2 παιδια σε 2 εξωσωματικες :-)

Σου εύχομαι σύντομα με ενα θετικό αποτέλεσμα!

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 10:06 ΠΜ, ο/η zland είπε:

250 η χοριακη!! Μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη! Ακομα να το χωνεψω...  

Expand  

Μπράβο κορίτσι!!!!! Ναι έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!❤️❤️❤️ Από εδώ κ πέρα τέτοια νούμερα να έχουν οι χοριακές όλων των κοριτσιών μας!!!!

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 5:16 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Κοίτα όσες ξέρω που πόνεσαν είχαν κ ευρήματα δυστυχώς... εγω κ άλλα 2 κορίτσια που κάναμε πρόσφατα, χωρίς ευρήματα κ οι 3, δεν πόνεσε καμιά. Μια βαθιά ανάσα είναι, ένα τσίμπημα μόλις μπει το υγρό κ τέλος... 

Εμείς κάναμε εξετάσεις επειδή είμαστε 36 κ ειπαμε αν υπάρχει κατι καλύτερα να ξέρουμε. Έκανα κ ορμονικά κ σαλπιγγογραφια κ ο σύζυγος σπερμοδιαγραμμα, όλα οκ... ενα 6μηνο προσπαθούμε περίπου οπότε ελπίζουμε στο καλύτερο! Πάντως επειδή τυχαίνει να ξέρω 3 κοπέλες που εκαναν εξωσωματική λογω σπέρματος εκαναν κ οι 3 με την πρώτη κ η μια μαλιστα δίδυμα! Οι άλλες 2 έκαναν απο 2 παιδια σε 2 εξωσωματικες :-)

Σου εύχομαι σύντομα με ενα θετικό αποτέλεσμα!

Expand  

ην έκανα!!όλα καλά!!βασικά πόνεσα όπως στην άλλη που είχα κάνει!!αλλά μου είπε ότι στη δεξιά πέρασε με δυσκολία το υγρό κ σταμάτησε σε ένα σημείο ενώ η αριστερή ήταν καλύτερη αν κ αυτό είπε δεν πρέπει να με νοιάζει αφού έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία δεν χρησ/νται οι σάλπιγγες.Παρολα αυτά με προβλημάτισε καθώς στην άλλη που είχα κάνει μου είπε ναι μεν ότι έβρισε μια δυσκολία αλλά τελικά πέρασε

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 4:08 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Τοσο περιπου κανει και η κλασικη. Εμας εδω στην πολη μου που δεν εχουμε κ επιλογες πολλες κανει €160

Expand  

ην έκανα!!όλα καλά!!βασικά πόνεσα όπως στην άλλη που είχα κάνει!!αλλά μου είπε ότι στη δεξιά πέρασε με δυσκολία το υγρό κ σταμάτησε σε ένα σημείο ενώ η αριστερή ήταν καλύτερη αν κ αυτό είπε δεν πρέπει να με νοιάζει αφού έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία δεν χρησ/νται οι σάλπιγγες.Παρολα αυτά με προβλημάτισε καθώς στην άλλη που είχα κάνει μου είπε ναι μεν ότι έβρισε μια δυσκολία αλλά τελικά πέρασε

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 6:40 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Expand  

Παει κι αυτο!

Ειχες μαζι σου την αλλη για να την δει αυτος που σου εκανε την σημερινη; 

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσια για την θετικη ενεργεια και τις ευχες!!! Ευχομαι ολες να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα!

Για την σαλπιγγογραφια εχω να πω οτι δεν καταλαβα τιποτα απολυτως, ηταν ανοιχτες οι σαλπιγγες και κρατησε περιπου 5 λεπτα! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μακάρι να έχουμε από εδώ και πέρα μόνο θετικές και τεράστιες χοριακες. 

@Kokotsalo, @Mariapretty εύχομαι και σε σας τα ευχάριστα σύντομα!

@Zefi87 τί έγινε κορίτσι μου; Έκανες εμβρυομεταφορα;

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 7:32 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Παει κι αυτο!

Ειχες μαζι σου την αλλη για να την δει αυτος που σου εκανε την σημερινη; 

Expand  

Ναι ένιωσα τρομερή ανακουφιση!Την ειχα αλλά δεν μου την ζήτησε!τώρα περιμενω να επικοινωνήσει μαζί μου ο γιατρός να δούμε τι θα κάνουμε Μ τα φάρμακα

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 8:51 ΜΜ, ο/η Katriniki είπε:

Ναι ένιωσα τρομερή ανακουφιση!Την ειχα αλλά δεν μου την ζήτησε!τώρα περιμενω να επικοινωνήσει μαζί μου ο γιατρός να δούμε τι θα κάνουμε Μ τα φάρμακα

Expand  

Ολα καλά θα πάνε θα προλάβεις μια χαρά. 

Δημοσίευση
  στις On 12/3/2019 at 8:18 ΜΜ, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσια μακάρι να έχουμε από εδώ και πέρα μόνο θετικές και τεράστιες χοριακες. 

@Kokotsalo, @Mariapretty εύχομαι και σε σας τα ευχάριστα σύντομα!

@Zefi87 τί έγινε κορίτσι μου; Έκανες εμβρυομεταφορα;

Expand  

Ευχαριστουμε....???....ελπιζω να δουμε και εμεις τεραστιο νουμερο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...