Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η satya είπε:

Θα είναι κοριτσάκι μου, αρκεί να το πιστέψεις! και να πας με την καλύτερη διάθεση! Πας για ετ αύριο?

Οχι....αυριο ωοληψια....αλλά απο αυριο αρχιζει το θαυμα!!!!???το πιστευω!!!!μεσα μου εχω τετοιο προαισθημα....σε αντιθεση με την προηγουμενη προσπαθεια (αλλο κεντρο)που ειλικρινα πηγαινα αλλα μεσα μου ολα ηταν αλλιως...σαν να ενοιωθα την αποτυχια

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kokotsalo είπε:

Οχι....αυριο ωοληψια....αλλά απο αυριο αρχιζει το θαυμα!!!!???το πιστευω!!!!μεσα μου εχω τετοιο προαισθημα....σε αντιθεση με την προηγουμενη προσπαθεια (αλλο κεντρο)που ειλικρινα πηγαινα αλλα μεσα μου ολα ηταν αλλιως...σαν να ενοιωθα την αποτυχια

Καλή επιτυχία! Πολύ χαίρομαι που έχεις τέτοια διάθεση! Πάμε γερά με τον Μάγο αγκαλιά!?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εύχομαι καλή εβδομάδα. Μόνο ευχάριστα να έχουμε. 

@Ν_S μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

@sansa ελπίζω σήμερα να βγάλει άκρη. 

Φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κορίτσι.Άντε με το καλό και ο υπέρηχος.Εγώ σήμερα μίλησα με τον Νίκα,δε τα έβγαλε ακόμα,αλλά είπε το Σάββατο να τον πάρω τηλέφωνο να μου τα πει προφορικά και μετά θα μου τα στείλει και γραπτώς.Άντε να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά.Τί καθυστέρηση είναι αυτή.

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Καλημέρα κορίτσι.Άντε με το καλό και ο υπέρηχος.Εγώ σήμερα μίλησα με τον Νίκα,δε τα έβγαλε ακόμα,αλλά είπε το Σάββατο να τον πάρω τηλέφωνο να μου τα πει προφορικά και μετά θα μου τα στείλει και γραπτώς.Άντε να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά.Τί καθυστέρηση είναι αυτή.

Με το καλό sansa μου ! Εύχομαι όλα να είναι καλά και πάνω απ όλα να μην χρειαστεί να ξαναδώσεις δείγμα !

Δημοσίευση

@Kokotsalo καλή επιτυχία αύριο με το καλό ή ωοληψία σου!

@Ν_S εύχομαι να έχεις υπέροχα αποτελέσματα στη χοριακη σου καλή επιτυχία!!!!

@sansa μου ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεμπερδεψεις γρήγορα απ ολο αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Άντε επιτέλους! Να είναι όλα καλά εύχομαι!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια,θα χρειαστεί πάλι θεραπεία μάλλον.Την άλλη βδομάδα τελειώνω τα αντισυλληπτικά,μου έδωσαν για 15 μέρες να φύγει ένα κυστικο ωοθυλακιο,αν έχει υποχωρήσει θα ξεκινήσω διέγερση μήπως μαζέψω κανένα εμβρυακι ακόμα,αν όλα πάνε καλά και μετά θεραπεία.Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν ωοληψιες ή ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κοριτσια μου Δυστυχώς....αρνητικο πάλι πάλι πάλι ?

Όχι ρε γαμωτο, δεν το περίμενα. Κορίτσι μου υπομονή. Προσπάθησε να μη σε παίρνει από κάτω και να μην απογοητεύσαι. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου κριμα,κι εγώ δεν το περίμενα.ελα να πάρουμε τα πάνω μας να ανασυγκροτηθουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ! Δεν τα παρατάμε όμως ξανασηκωνόμαστε! Εμείς είμαστε εδώ για σένα ότι χρειαστείς!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ν_S είπε:

λυπαμαι πολυ κοριτσι μ...μν τα παρατας για ολες μας εχει  ο θεος .....ευχομαι η επομενη σ φορα να ειναι η τυχερη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

@Kokotsalo καλή επιτυχία αύριο με το καλό ή ωοληψία σου!

@Ν_S εύχομαι να έχεις υπέροχα αποτελέσματα στη χοριακη σου καλή επιτυχία!!!!

@sansa μου ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεμπερδεψεις γρήγορα απ ολο αυτό.

Ευχαριστω πολυ @Bloublou85...για να δουμε τι ψαριά θα πιασουμε...θα σας ενημερωσω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

λυπαμαι πολυ κοριτσι μ...μν τα παρατας για ολες μας εχει  ο θεος .....ευχομαι η επομενη σ φορα να ειναι η τυχερη!!!

?...λυπαμαι!!!την υγεια σου να εχεις και θα τα καταφερουμε  @Ν_S!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι.. από αύριο θα είσαι πιο δυνατή και θα κάνεις τα επόμενα σχέδια σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως αν μείωνες την ποσότητα της καφεινης σταδιακά να γλιτωνες τον πονοκέφαλο αντί για απότομη διακοπή που είναι πιο βάρβαρη. Δηλαδή κόψε αρχικά από τη σοκολάτα σου τη μια κουταλιά κακάο, μετά ίσως κόψε το κακάο τελείως και κρατα το καφεδάκι σου και μετά αν δεν έχεις πρόβλημα με τον ντεκαφ να σου δώσω μια ιδέα: μια φίλη μου στην εγκυμοσύνη ζητούσε ένα φρέντο εσπρέσσο με μια δόση κανονικό καφέ και μια δόση ντεκαφ και την κρατούσε η καφεινη και δεν είχε πολύ. Πάντως για να μην αγχώνεσαι αυτή η ποσότητα που περιγράφεις είναι οκ θεωρητικά αλλά δε σηκώνει μετά άλλη καφεινη πχ αναψυκτικά, σοκολάτες κλπ. Στο θηλασμό υποτίθεται επιτρέπονται και δύο καφεδάκια τη μέρα αλλά εκεί το είχα κόψει πιο αυστηρά γιατί και μένα έκανε πάρτι μετά.
    • Αχ κορίτσια η αλήθεια είναι θα προτιμούσα να τον είχα κόψει πάλι, αλλά δεν μπόρεσα. Χωρια που η έλλειψη καφεΐνης μου δημιουργεί και έντονο πονοκέφαλο. Πιο πολύ θα ήθελα να τον κόψω λόγω θηλασμού μετέπειτα, γιατί στην κόρη μου αν τύχαινε και πιο κάτι εκτός ντεκαφ, για κάποιο λόγο την επηρέαζε στον ύπνο..
    • Τέλεια!!! Το συνειδητοποιείς ότι μόλις έπιασες το πρώτο σύμπαν μαξιλαράκι και σε λίγους μήνες θα έχετε στο σπίτι ένα μωράκι;;; Για φύλο σας είπε τίποτα;
    • Κοιτα στα δίδυμα επανήλθα πολύ γρήγορα δεν το περίμενα ούτε εγώ… Τώρα σε αυτό δεν ξέρω θα φανεί… Να σου πω την αλήθεια περιμένω πως κ πως να επανέλθω από την καισαρική κ αφού μου δώσει το οκ ο γιατρός τα μεγάλα σχολείο κ γω με το μωρό στο αυγό και βουρ  γυμναστήριο🤣🤣🤣
    • Λευκή μου το ωραία νέα! Είδες αν είναι η ώρα τους τα άτιμα! Με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι 😊 Πήγατε στον γιατρό;  Όσο για το πρώτο, ε μωράκι είναι ακόμα. Εμένα μετά τον χρόνο ξεκίνησε να κοιμάται σερί τα βράδια και φυσικά όχι πάντα. Ακόμα και τώρα που είναι 2, μπορεί να ξυπνήσει και να μας φωνάξει και μετά θέλει να κοιμηθεί μαζί μας 😅 Θέλουν και την επαφή μωρέ τα γλυκουλια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...