Μετάβαση σε περιεχόμενο

ασφαλες και ομορφο παιδικο δωματιο

Υβοννη

Recommended Posts

Το συγκεκριμενο βιντεακι το κατεβασα απ΄το youtube για να βοηθηθουν οσες θελουν να προσπαθησουν μονες τους!Θα βαλω κι αλλλα.

Χαιρομαι που σου αρεσε!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ρε ΑΝΝΟΥΛΑ τι πλακα εχεις:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορεις και συ, δεν ειναι τιποτα,θα βαλω πολυ απλα σχεδια που δειχνουν βημα-βημα.

Μ εκανες και γελασα :laugh:

πως τα πας με τα μωρουλια?

τι κανετε κοριτσια ?ειμαι ψοφτα απο κουραση.τα μεγαλα βγηκανε και βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο:Pτο μωρο με εχει τρελλανει στη γκρινια βγαζει δοντια και εχουν πρηστει τα ουλα της,δεν ησυχασε καθολου ολη μερα και τωρα μολις κοιμηθηκε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!:kiss: Μου αρεσε πολυ και το ροζ,ειναι αλλο σχεδιο αυτο? αν θυμαμαι καλα το δωματιο του μπεμπη που ειχες βαλει Υβοννη ετσι νομιζω.Καθε ενα εχει τη χαρη του!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ πως να τακτοποιησω τα παιδια στα δωματια.εχω τα 2 αγορια μαζι στο ενα δωματιο,στο αλλο ειναι η μεγαλη μου η κορη και το μωρο το εχω στο δικο μας τωρα.Λεω το ενα δωματιο που το ειχε ο αντρας μου σαν γραφειο [επειδη δεν το χρησιμοποιει πια],να το επαιρνε το ενα αγορι μου,δηλ να χωρισω τα αγορια και τη μικρη να την βγαλω απο το δικο μας του χρονου οταν φυγει η μεγαλη μου κορη[μακαρι να περασει],για σπουδες.Τι λες?κοριτσια τι λετε?εχετε καμμια ιδεα

marimari έγραψε:

Yvonni

anamenoume plirofories...

Min mas ksexaseis,,, zwgrafe!!!

Filia..........

Πως μπορω να σας ξεχασω ?αφου ειστε φιλες μου τωρα πια!!:kiss: :kiss:

georgia έγραψε:

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!:kiss: Μου αρεσε πολυ και το ροζ,ειναι αλλο σχεδιο αυτο? αν θυμαμαι καλα το δωματιο του μπεμπη που ειχες βαλει Υβοννη ετσι νομιζω.Καθε ενα εχει τη χαρη του!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ πως να τακτοποιησω τα παιδια στα δωματια.εχω τα 2 αγορια μαζι στο ενα δωματιο,στο αλλο ειναι η μεγαλη μου η κορη και το μωρο το εχω στο δικο μας τωρα.Λεω το ενα δωματιο που το ειχε ο αντρας μου σαν γραφειο [επειδη δεν το χρησιμοποιει πια],να το επαιρνε το ενα αγορι μου,δηλ να χωρισω τα αγορια και τη μικρη να την βγαλω απο το δικο μας του χρονου οταν φυγει η μεγαλη μου κορη[μακαρι να περασει],για σπουδες.Τι λες?κοριτσια τι λετε?εχετε καμμια ιδεα

Να σου πω Γεωργια,εγω ισως να εκανα το γραφειο δωματιο για το μωρο και τα αγορια να τα χωριζα οταν θα εφευγε η κορη.Δεν ξερω ομως ουτε τις ηλικιες τους ουτε και τις αναγκες τους σχετικα με τη χωρητικοτητα του δωματιου τους.Μπορουμε να το συζητησουμε παλι και θα χαρω να βρεις την καλυτερη λυση.Θα μας πουν και τα κοριτσια τη γνωμη τους:kiss:

Υβοννη μου ευχαριστω που απαντησες,η μεγαλη μου ειναι 16 τα αγορια μου 15 και 10 και η μπουμπου κα μου ειναι που την εχω στο δωματιο μου τωρα γιατι θηλαζει.ελεγα να χωριζα τα αγορια γιατι ενοχλει ο ενας τον αλλο και δεν διαβαζουν,αλλα αληθεια ειναι οτι χρειαζεται κι ενα χωρο δικο της η μπουμπουκα μου που να μπουσουλαει και να κανει τις ζουζουνιες της,το καημενο τωρα μπερδευευται συνεχεια στα ποδια των αλλων στα δωματια και στο σαλονι.ειμαι ακομα στη σκεψη πως να βολευτουν ολοι καλυτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...