Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιατικο θαυματακι

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!εγώ είμαι στην αναμονή για την περίοδο!απεριμενω να έρθει για να τελειώνω δυστυχώς είχαμε μόνο δύο επαφές αυτόν τον μήνα πριν αρκετες μέρες πριν την ωορρηξία οπότε δεν έχω πιθανότητες!!Αλλά αυτόν τον μήνα θα το πάμε δυναμικά!!???

Καλημέρα.. Πότε περιμένεις.??? 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα.. Πότε περιμένεις.??? 

Σήμερα και μόλις μου ήρθε!!Εντάξει δεν είχαμε επαφές στις γόνιμες οπότε μια χαρά δεν είχα και ελπίδες!!Άντε περιμένω τα ευχάριστα από  εσάς!!???

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Σήμερα και μόλις μου ήρθε!!Εντάξει δεν είχαμε επαφές στις γόνιμες οπότε μια χαρά δεν είχα και ελπίδες!!Άντε περιμένω τα ευχάριστα από  εσάς!!???

Καλά τώρα την κουβέντιαζαμε και τώρα ήρθε...??? Αντε ελπίζω να σου ξανά έρθει μετά από 9 μήνες.. Θα κάνεις τεστ ωορρηξιας?? 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλά τώρα την κουβέντιαζαμε και τώρα ήρθε...??? Αντε ελπίζω να σου ξανά έρθει μετά από 9 μήνες.. Θα κάνεις τεστ ωορρηξιας??

Πραγματικά!!Το περίμενα!!!Ναι!!θα κάνω έχω για ακόμα δύο μήνες θα τα κάνω και μετά τον Ιανουάριο θα πάω στον γιατρό να πάρουμε βοήθεια γιατί έχει περάσει 1,5 χρόνος!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ViKcy είπε:

Πραγματικά!!Το περίμενα!!!Ναι!!θα κάνω έχω για ακόμα δύο μήνες θα τα κάνω και μετά τον Ιανουάριο θα πάω στον γιατρό να πάρουμε βοήθεια γιατί έχει περάσει 1,5 χρόνος!

Και εγώ από Γενάρη λέω να πάω να κάνω μια συζήτηση με τον γιατρό μου. Θέλω να κάνω κ τεστΠΑΠ... ???

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ από Γενάρη λέω να πάω να κάνω μια συζήτηση με τον γιατρό μου. Θέλω να κάνω κ τεστΠΑΠ... ???

Καλά θα κάνεις!!Εγώ οπότε πάω νιώθω καλύτερα !!Και μου δίνει και κουράγιο!!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες... Για εμένα 12η ημέρα... Απόγευμα θα κάνω τεστάκι.. Σήμερα έχω ξυπνήσει με πονοκέφαλο.. Θερμοκρασία μου 36.

Καλημερα κοριτσι μου και χρονια πολλα εμενα 13η σημερα επαφες ξεκινησαμε χθες 

πολυ κρυο παλι

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Καλά θα κάνεις!!Εγώ οπότε πάω νιώθω καλύτερα !!Και μου δίνει και κουράγιο!!!!???

Εγώ είχα μέχρι τώρα μόνο τηλ επικοινωνία. Τώρα πρέπει να τον ρωτήσω τι άλλο μπορώ να κάνω. Προσπαθουσαμε μόνοι μας. Δεν το χουμε πει στο γιατρό όχι έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα στην παρέα!Τι κάνετε σημερα;;Εμένα αρχισαν τα πονάκια περιοδου.Πιστευω σε δυο τρεις μερες να εχω αδιαθετήσει και να παμε δυναμικά παρακάτω!

καλημερα κοπελα μου 

δεν ειπαμε μεχρι να δουμε αιμα δεν απελπιζομαστε:) 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η egw είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και χρονια πολλα εμενα 13η σημερα επαφες ξεκινησαμε χθες 

πολυ κρυο παλι

Ναι..... Εγώ έχω ξεκινήσει από 7η ημέρα νομίζω... Μέρα παρά μέρα επαφές μέχρι στιγμής.... ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ούτως ή αλλιώς αφού δεν έχεις δει αν είσαι δεν επηρεάζει κ το μωρό. Το έμβρυο μετά την 8η με 10η εβδομάδα φτιάχνει πλακούντα που τρώει δηλ από σένα.... Τώρα αυτό τρέφεται... Για όλα έχει σκεφτεί η φύση... ?

θα συμφωνησω απλα να ξερετε σε περιοδο εγκυμοσυνης μονο φυσιολογικο ορο ασε εγω ειχα πεθανει με μπουλωμα κατα του θηλασμου ορο και ρακι εξωτερικα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η egw είπε:

θα συμφωνησω απλα να ξερετε σε περιοδο εγκυμοσυνης μονο φυσιολογικο ορο ασε εγω ειχα πεθανει με μπουλωμα κατα του θηλασμου ορο και ρακι εξωτερικα 

Ε ναι φυσικά... Η θαλασσινό νερό... Το σινομαριν πχ..... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mellenaki είπε:

Κορίτσια καλημέρα κ απο μένα, 6η μέρα για μενα σήμερα κ αποχθες το βράδυ πονάει η αριστερη ωοθηκη μου. Την δευτέρα 10 του μήνα εχω κλεισει κ γυναικολογο να παω για τα συνηθισμένα κ  να του κανω και κανα δυο ερωτησεις, εντομεταξύ συμφωνα με την εφαρμογη του κινητου η γόνιμη μου θα ειναι την Τρίτη 11 του μήνα. Αν οντως γινει Τρίτη την Δευτερα που θα ειμαι στο γιατρο θα δει κατι ??

ναι θα δει σε τι φαση ειναι το ωαριο αν εχεις μπει σε γονιμες μπορει και να υπολογισει

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ναιιιι ευχαριστώ πολύ πολυ

χρόνια πολλά κοριτσάκι και αυτό που τόσο επιθυμείς εύχομαι να το αποκτήσεις σύντομα.. κ. αυτός να είναι ο μήνας σου! κ εμένα γιορτάζει ο άντρας μου :) κ εδώ στη Γερμανία έχουμε άγιο Νικόλαο σαν άγιο Βασίλη... κ μόλις μας επισκέφτηκε κ τα μικρά ξετρελάθηκαν! 

Δημοσίευση

εγω βρε κοριτσια μου εχω στεναχωρεθει ενω ξεκινησα αισιοδοξα αυτο το κυκλο μιας και εκανα υπερηχο και γενικα λεω οκ ολα καλα τα σπυρακια μου τη χαλασαν με κανουν να νιωθω οτι αν ειναι ορμονικα δεν παει η ωορρηξια καλα

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.. να με χαίρεστεεεε χαχαα .. καλημέραααα???

Χρόνια πολλά και καλά κορίτσι μου!!Ότι επιθυμείς!!!????

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ είχα μέχρι τώρα μόνο τηλ επικοινωνία. Τώρα πρέπει να τον ρωτήσω τι άλλο μπορώ να κάνω. Προσπαθουσαμε μόνοι μας. Δεν το χουμε πει στο γιατρό όχι έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες... 

Ναι να το πεις θα σε κατατοπίσει!!!Ίσως να κάνετε και κάποιες βασικές εξετάσεις!!θα φύγει και το άγχος!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Ναι να το πεις θα σε κατατοπίσει!!!Ίσως να κάνετε και κάποιες βασικές εξετάσεις!!θα φύγει και το άγχος!!!!!

Κάνω από μικρή εξετάσεις... Ότι υπάρχει κ δεν ε υπάρχει. Η μαμά μου δουλεύει σε εργαστήριο στο νοσοκομείο. Και μου κάνει κάθε φορά τα πάντα. ?

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κάνω από μικρή εξετάσεις... Ότι υπάρχει κ δεν ε υπάρχει. Η μαμά μου δουλεύει σε εργαστήριο στο νοσοκομείο. Και μου κάνει κάθε φορά τα πάντα. ?

Αλήθεια; Μια χαρά!!Ε τότε δεν υπάρχει θέμα!!!είναι θέμα χρόνου να έρθει η εγκυμοσύνη!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ViKcy είπε:

συμφωνω κι εγω καλα θα κανεις και εγω τωρα που πηγα ενιωσα αλλιως τη ρωτησα κι οτι ηθελα πεσαμε και πανω στο ωαριο που ειχε σκασει αρα επιβεβαιωσαμε οτι παει οκ και η ωορρηξια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη
    • Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 
    • Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη !  Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός ! ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!
    • Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ανησυχητικό. Το καφέ αίμα είναι συνήθως υπολείμματα από την εμφυτευση, αίμα που συσσωρεύεται καθώς προσαρμοζεται η μήτρα στην εγκυμοσυνη κλπ. κλπ. Και φεύγει κάποια στιγμή. Εγώ είχα πολύ έντονο καφέ για μέρες, από την 8η ή 9η εβδομάδα, αν θυμάμαι. Έκανε μέρες να καθαρίσει κ φυσικα ανησυχησα, αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι. Ουτε αποκολληση μου βρηκε...τπτ. Απλώς μου συνέχισε προγεστερονη έως τέλος πρώτου τριμήνου και ολα πήγαν καλά. Μίλησε με τον γιατρό σου για να σε καθησυχάσει. Μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! ♥ ☺ 
    • @ΜαρίαΔημήτρης καλα κάνεις κ κοιμάσαι. Εμεις θα τηβ πουμε Χαρα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...