Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα…. τα φώτα σας!!!

Έπειτα από καθυστέρηση λίγων ημερών κ έχοντας σταθερό κύκλο (25-26 ημερών) δεν κρατήθηκα κ έκανα τεστ… δυστυχώς  το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Την ίδια μέρα είδα αίμα και  σκέφτομαι «αυτό ήταν αδιαθέτησα»… Η ροή όμως και το χρώμα που αυτή τη φορά έχω δεν έχει καμία απολύτως σχέση με άλλες φορές. Μικρή ροή, σχεδόν κάποιες φορές ανύπαρκτη με καφέ χρώμα, κάτι όπως στα τελειώματα κάθε περιόδου μου. Έκανα υπομονή μια, δύο, τρεις μέρες μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου και μετά από έναν έλεγχο είδαμε μια μικρή κύστη και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν φαίνεται κάπου ούτε ότι κατεβαίνει η περίοδος ούτε εγκυμοσύνη αλλά παρόλα αυτά είναι όλα καλά.. Εγώ όμως δεν είμαι 100% καλυμμένη… Δεν έχω συμπτώματα περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης. Κ άντε η καθυστέρηση να οφείλετε στην κύστη. Το αίμα;; Η ροή και το χρώμα;; Συνέβη σε κάποια κάτι παρόμοιο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maryz είπε:

Έπειτα από καθυστέρηση λίγων ημερών κ έχοντας σταθερό κύκλο (25-26 ημερών) δεν κρατήθηκα κ έκανα τεστ… δυστυχώς  το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Την ίδια μέρα είδα αίμα και  σκέφτομαι «αυτό ήταν αδιαθέτησα»… Η ροή όμως και το χρώμα που αυτή τη φορά έχω δεν έχει καμία απολύτως σχέση με άλλες φορές. Μικρή ροή, σχεδόν κάποιες φορές ανύπαρκτη με καφέ χρώμα, κάτι όπως στα τελειώματα κάθε περιόδου μου. Έκανα υπομονή μια, δύο, τρεις μέρες μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου και μετά από έναν έλεγχο είδαμε μια μικρή κύστη και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν φαίνεται κάπου ούτε ότι κατεβαίνει η περίοδος ούτε εγκυμοσύνη αλλά παρόλα αυτά είναι όλα καλά.. Εγώ όμως δεν είμαι 100% καλυμμένη… Δεν έχω συμπτώματα περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης. Κ άντε η καθυστέρηση να οφείλετε στην κύστη. Το αίμα;; Η ροή και το χρώμα;; Συνέβη σε κάποια κάτι παρόμοιο;;;

Καλησπέρα,εγω πριν ένα μήνα είχα κύστη κ είχα αυτό ακριβώς το αίμα ξαφε,ηταν από τη κύστη.πηρα αντισυλληπτικά ένα μήνα κ όλα καλα.μην ανησυχεις γι αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Maryz είπε:

Καλημέρα κορίτσι, από την κύστη είναι. Είχα και γω μία πριν 4 μήνες και η περίοδος μου κράτησε 10 μέρες με περίεργη ροή όπως λες και συ.. Καφέ για 2-3 μέρες μετά αίμα και πάλι καφέ. Η οποία μετά την περίοδο απορροφήθηκε και όλα καλά. Μην αγχώνεσαι..

Δημοσίευση

λογικά αυτό το λίγο ήταν η περίοδος... Ίσως από κάποια κύστη επιρεασμενη ή από 1002 άλλους παράγοντες. Παρακολουθησε κ τον επόμενο κύκλο σου αλλά δεν βλέπω κάτι που θα έπρεπε να σε ανησυχεί. 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ!
Εννοείται ότι θα το παρακολουθήσω. Με ανησύχησε επειδή δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο..Η αλήθεια βέβαια είναι ότι βαθιά μέσα μου ήλπιζα σε κάτι άλλο μετά την καθυστέρηση..Προσγειώθηκα λίγο απότομα μετά το τεστ, αλλά όλα καλά ?!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 
    • Εγώ από την άλλη κορίτσια με τα χάπια που έχω πάρει δεν έχω καταλάβει τπτ, μπορώ να πω ότι με βοήθησε να καταλάβω και καλύτερα το σώμα μου. Τώρα ήταν ο τελευταίος κύκλος που τα πήρα, κάνω κανονικά τεστ ωορρηξίας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και περιμένω απο κει και πέρα να δω τα θετικά αποτελέσματα...  Γενικά θυμάμαι μόνο πέρσι με είχαν επηρεάσει ψυχολογικά μεγάλες μεταπτώσεις. Φέτος είμαι με άλλη διάθεση.  Μια φίλη μου τώρα είναι σε διαδικασία πρόκλησης με χάπια (δε θυμάμαι ποια μου είπε) και μου περιγράφει ότι έχει έντονη κούραση, λαχανιαζει εύκολα, έχει πρηστεί. Οπότε όλα παίζουν πιστεύω, τόσο με τα χάπια που παίρνεις όσο και με τον οργανισμό πως αντιδρά.  @NerinaΠροσπάθησε να διώξεις από μέσα σου το αρνητικό προαίσθημα και να σκεφτείς θετικά. Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας. Εύχομαι τον Ιούνιο να μας ανακοινώνεις το θετικό τεστ.  @pennakiΚαλη δύναμη στην εξωσωματική και αναμένουμε κι από σένα το θετικό σου τέστ τον άλλο μήνα !!  
    • Ευχαριστώ! Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε… Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω… Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή. Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι. Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…
    • Έτσι είναι δυστυχώς στην επαρχία, το ίδιο και μεις , γιαυτό τον παράγγειλα, είμαι σε δίλημμα όμως,  να τον κρατήσω;
    • @Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...