Μετάβαση σε περιεχόμενο

Valioula pap

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  26
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Valioula pap

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. καλη μου έχεις μπει τοοοσο γρήγορα στο τρύπα κι του ανχος... γιατί??? Απόλαυσε την διαδικασία κ όλα θα γίνουν. Το στρες είναι το καλύτερο αντισυλλιπτικο!
 2. Valioula pap

  Σπερματεγχυση

  γενικά η σπερματενχυση έχει πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας...κατι παραπάνω απ την φυσική σύλληψη δλδ... παρόλα αυτά εύχομαι αυτό το "λίγο" να χρειάζεστε! καλή επιτυχία!
 3. όχι μέχρι κάποια εβδομάδα δεν το λένε διότι είχαν τρομερή αύξηση στις εκτρώσεις ?
 4. η φίλη μου είχε δυδιμα με χοριακη 570,5!!! δεν είναι απόλυτη ένδειξη η χοριακη. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις.
 5. εγώ θα έκανα τεστ καλού κακού αν κ καταλαβαίνω με τέτοιο κύκλο όλα πιθανά είναι... αλλά κ κάπως αλλιώς δυστηχως απάντηση δεν γίνεται να πάρεις.
 6. Valioula pap

  Τα φώτα σας!!!

  λογικά αυτό το λίγο ήταν η περίοδος... Ίσως από κάποια κύστη επιρεασμενη ή από 1002 άλλους παράγοντες. Παρακολουθησε κ τον επόμενο κύκλο σου αλλά δεν βλέπω κάτι που θα έπρεπε να σε ανησυχεί.
 7. Valioula pap

  Μετά την απόξεση

  κορίτσι μου το έχω περάσει κ όχι μόνο 1 φορά... όλα αυτά που νιώθεις είναι απόλυτα φυσιολογικα κ μην πιέζεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα. Θα γίνει κ αυτό αλλά σιγά σιγά. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι, είναι ένα πένθος αυτό που ζεις. Εύχομαι πολύ σύντομα η τύχη να σου χαμογελάσει
 8. Valioula pap

  ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΗΣΗ

  όσο μικρότερη είσαι τόσο μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική. Να επισκεφθείτε άμεσα ανδρολογο κ αν το πρόβλημα σπέρματος είναι σοβαρό είναι κρίμα να χάσεις χρόνο, χρήμα κ ελπίδες σε σπερματενχυσεις που το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρό έτσι κι αλλιώς πόσο μάλλον όταν μιλάμε κ για ένα ζευγάρι που υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
 9. πως πάτε ανοιξιάτικες μανούλες; Όλα καλά με τις αυχενικες? εμείς μια χαρά ο υπερυχος περιμένουμε την pap a. Φύλο δεν λένε εδώ υπάρχει νόμος... Γερμανία ζω...
 10. πως πάτε κοριτσάκια? εγω 13+4 σήμερα... οι εμετοι έχουν ελαττωθει κάπως αλλά η αναγούλα με τπτ... - 7 κιλά!
 11. απ τις 25 κ μετά κάνε ένα τεστακι ή μια χοριακη... οι εμετοι κτλ δεν λένε τπτ είναι εξαιρετικά νωρίς. Καλή επιτυχία
 12. Valioula pap

  Serpafar-ovitrelle!

  δεν είναι ασφαλές φάρμακο να κάνεις πολλούς κύκλους μέχρι 6 μου είπε ο γιατρός μου είναι οκ... ειναι ύποπτο για πολλούς γυναικολογικους καρκίνους. Παρενέργειες όταν το έπερνα δεν είχα. Στον 2ο κύκλο έμεινα έγκυος.
 13. Valioula pap

  απορια

  Είναι περίπου 14 μέρες όχι αμάν κ ντε ακριβώς. Ναι αν βρήκες θετικό τέστ δεν χρειάζεται να ξανακάνεις. Καλή επιτυχία ❤️
 14. Πφφ σήμερα ευτυχώς κάπως καλύτερη η μέρα...κ εγώ είμαι ξάπλα αν κ αίμα δεν έχω αλλά τρομερή ζάλη...την επόμενη υπερρυχος! Ανχος φουλ!
×
×
 • Προσθήκη...