Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 4:44 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχα αν βγει σαν τον πατέρα του θα κοιμάτε σίγουρα! Ο άντρας μου τη μισή μέρα κοιμάτε μόνο για μεσημέρι ένα τρίωρο μπορεί και τετράωρα! 

Μία χαρά με το μικρό σου εσύ τουλάχιστον περπατάς! Μακάρι όλες να έχουμε εύκολη γέννα και υσηχα μωρακια! Αλλά ας βγει γερό και ας είμαι στην τσίτα όλη μέρα χαχα! 

Expand  

Χαχα δεν πρέπει να περπατάω τόσο.. φ αυτό είπα ευτυχώς η δυστυχώς χαχαχ...

Μια χαρά ο άντρας σου...!! Μακάρι να κοιμάται κ το μωρό....

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 4:45 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Χαχα δεν πρέπει να περπατάω τόσο.. φ αυτό είπα ευτυχώς η δυστυχώς χαχαχ...

Μια χαρά ο άντρας σου...!! Μακάρι να κοιμάται κ το μωρό....

Expand  

Ε ένταξη είναι λίγο και αναγκαστικά τώρα εσύ με τον μικρό τι να κάνεις! Εγώ εδώ και ένα χρόνο που έχω το αμάξι πουθενά δε πάω χορός αυτό χαχα άστα και στην αρχή έλεγα δε θα το περνώ για μικρές αποστάσεις αλλά που βουλευτικά! Μακάρι να κοιμάται και ο μικρός λίγο αν πάρει από τον μπαμπά του θα κοιμάτε αν δε πάρει από εμένα την κάτσαμε η μάνα μου έλεγε ούτε σαν 3,αγορια χειρότερη ήμουν 

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 5:10 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ε ένταξη είναι λίγο και αναγκαστικά τώρα εσύ με τον μικρό τι να κάνεις! Εγώ εδώ και ένα χρόνο που έχω το αμάξι πουθενά δε πάω χορός αυτό χαχα άστα και στην αρχή έλεγα δε θα το περνώ για μικρές αποστάσεις αλλά που βουλευτικά! Μακάρι να κοιμάται και ο μικρός λίγο αν πάρει από τον μπαμπά του θα κοιμάτε αν δε πάρει από εμένα την κάτσαμε η μάνα μου έλεγε ούτε σαν 3,αγορια χειρότερη ήμουν 

Expand  

Χαχαχχαχα...!!!! Θα καλοπερασεις δηλ αν σ μοιασειχαχαχ...

Εμένα ο μικρός όσο ζωηρός ήταν στ κοιλιά άλλο τόσο ήταν και είναι ακόμα σαν νήπιο πλέον...

Μήνες κοιμοταν μόνο με τον ήχο τ αποροφητηρα ... λευκούς ήχους με τπτ . Ήθελε μοοοονο αυτο του απορώ  και του δικου μας τα αλλα δε τ αρεσαν ??? ευτχως τ ξεπερασαμε αυτο μετα απο κιγους μηνε.ς .!!!!!!

Αχ πως περνάει ο καιρός τ Παρασκευή έχει γενέθλια γίνεται 2 χρονών  το καμάρι μου ..!!!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 5:48 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Χαχαχχαχα...!!!! Θα καλοπερασεις δηλ αν σ μοιασειχαχαχ...

Εμένα ο μικρός όσο ζωηρός ήταν στ κοιλιά άλλο τόσο ήταν και είναι ακόμα σαν νήπιο πλέον...

Μήνες κοιμοταν μόνο με τον ήχο τ αποροφητηρα ... λευκούς ήχους με τπτ . Ήθελε μοοοονο αυτο του απορώ  και του δικου μας τα αλλα δε τ αρεσαν ??? ευτχως τ ξεπερασαμε αυτο μετα απο κιγους μηνε.ς .!!!!!!

Αχ πως περνάει ο καιρός τ Παρασκευή έχει γενέθλια γίνεται 2 χρονών  το καμάρι μου ..!!!!!!! 

Expand  

Χαχα θα καλό περάσω δε λες τίποτα! Σε αντίθεση με τον άντρα μου που μ λέει η πεθερά μου τον έβαζε στο πάρκο και με ένα παιχνιδάκι πέρναγαν ώρες καθόταν απαιζε μια χαρά ήσυχο! 

Καλό είναι και με τον αποροφητηρα αρκεί να τα περνάει με κάτι ο ύπνος γιατί κάποια λένε είναι πολύ ζωηρά και είναι όλο τσίτα και κλάμα χαχα! Να το χερεσαι το παιδάκι σου να τον δεις όπως επιθημεις και με το καλό το νέο μέλος αλήθεια έχει καταλάβει ο μικρός τι έχει η κοιλίτσα σου? 

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 6:00 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχα θα καλό περάσω δε λες τίποτα! Σε αντίθεση με τον άντρα μου που μ λέει η πεθερά μου τον έβαζε στο πάρκο και με ένα παιχνιδάκι πέρναγαν ώρες καθόταν απαιζε μια χαρά ήσυχο! 

Καλό είναι και με τον αποροφητηρα αρκεί να τα περνάει με κάτι ο ύπνος γιατί κάποια λένε είναι πολύ ζωηρά και είναι όλο τσίτα και κλάμα χαχα! Να το χερεσαι το παιδάκι σου να τον δεις όπως επιθημεις και με το καλό το νέο μέλος αλήθεια έχει καταλάβει ο μικρός τι έχει η κοιλίτσα σου? 

Expand  

Αχ μόλις τον έπαιρνε ο ύπνος κ έφευγα από εκεί ξύπναγεχαχαχαχχα..  

Ναι ναι ξέρει ότι θα έχουμε μωράκι σύντομα... μια είναι καλός μαζί του μια τ βαράει όταν έχει νευρα ... / ?

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 6:19 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Ναι ναι ξέρει ότι θα έχουμε μωράκι σύντομα... μια είναι καλός μαζί του μια τ βαράει όταν έχει νευρα ... / ?

Expand  

Χαχαχαχα ραντάρ ε!? 

Ένταξη είναι μικρούλης ακόμα αλλά όταν το δει θα θα αγαπάει οι ανηψια του άντρα μου μόλις είδε το μωρό μια αγγαλιτσες μια την έπιανε σα κούκλα χαχα όλα στο πρόγραμμα είναι 

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 6:19 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Expand  

Χαχαχα αχου μωρέ να τον χαίρεσαι!! !! Να είναι γερος κ ευτυχισμένος! Εμένα η ανιψιά μου η μεγάλη έφαγε λίγο φρίκη τον πρώτο χρόνο, ήθελε μόνο τον πατέρα της, έδινε τσιμπιες στη μικρή, γκρίνιαζε.. Αλλά τώρα παίζουν μαζί! 

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 6:31 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχαχαχα ραντάρ ε!? 

Ένταξη είναι μικρούλης ακόμα αλλά όταν το δει θα θα αγαπάει οι ανηψια του άντρα μου μόλις είδε το μωρό μια αγγαλιτσες μια την έπιανε σα κούκλα χαχα όλα στο πρόγραμμα είναι 

Expand  

Ναι σίγουρα και χαρες και ζήλιες ..!!! Όλα θα τα ζήσουμε. .

Δημοσίευση
  στις On 16/7/2018 at 6:35 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Χαχαχα αχου μωρέ να τον χαίρεσαι!! !! Να είναι γερος κ ευτυχισμένος! Εμένα η ανιψιά μου η μεγάλη έφαγε λίγο φρίκη τον πρώτο χρόνο, ήθελε μόνο τον πατέρα της, έδινε τσιμπιες στη μικρή, γκρίνιαζε.. Αλλά τώρα παίζουν μαζί! 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ ??  με ένα πόνο εύχομαι σ όλες μας !!!!! 

Θα περάσουμε κ από αυτο τ στάδιο.  Χθες προσπαθούσε να πάρει τ κοιλιά ν να τη βάλει στ βυζι ναι θηλάσει ο μπέμπης αχαχχα

Δημοσίευση

Καλημέρα κοιλουμπιτσες όμορφες! Σήμερα λέει 38 βαθμούς μπάνιο πρωί απόγευμα! Χε χε! Ο μπεμπακι μου από χθες το βράδυ άρχισε να μου δείχνει πάλι σήματα Μορς! Ένιωσα πάλι σα να μου χτυπάει κάποιος την πόρτα αλλά μόλις βάλτο το χέρι μου σταματάει! Τι κάνετε εσείς!???? 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 6:14 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημέρα κοιλουμπιτσες όμορφες! Σήμερα λέει 38 βαθμούς μπάνιο πρωί απόγευμα! Χε χε! Ο μπεμπακι μου από χθες το βράδυ άρχισε να μου δείχνει πάλι σήματα Μορς! Ένιωσα πάλι σα να μου χτυπάει κάποιος την πόρτα αλλά μόλις βάλτο το χέρι μου σταματάει! Τι κάνετε εσείς!???? 

Expand  

Καλημερααα!! Σε λιγες μερες θα σου κανει κωλοτουμπες?

Εγωω πηγα στο γιατρο εχθες ειμαστε 1200 ?? ολα καλα γενικα αλλα μ εδωσε και ουτροζεσταν για κανα μηνα!! Και τελος τα βαρη:(

Απο ζεστη δεν παλευεταιιι

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 6:41 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Εγωω πηγα στο γιατρο εχθες ειμαστε 1200 ?? ολα καλα γενικα αλλα μ εδωσε και ουτροζεσταν για κανα μηνα!! Και τελος τα βαρη:(

Expand  

Καλημέρα Αντε να τον δω και να μη το πιστεύω! Πω πω μεγάλωσε το μωρουλι σου!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα σας.
Εγώ όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Εκτός από τις συχνές επισκέψεις στη τουαλέτα, κάθε φορά που γυρνάω πλευρό ένα ολόκληρο μωρό διαγράφει από την κοιλιά και τα πλευρά μου. 
Μου χτύπησε την πόρτα και η δυσκοιλιότητα, ελπίζω να είναι παροδικό.
Και εμένα σταματαει να κλωτσάει όταν βάζω το χέρι στην κοιλιά μου. 
Κατα τ'αλλα καλά,  η πίεση σταθερά ανεβασμένη, οι μετρήσεις του ζαχάρου καλές, παρόλο που κάνω τις παρασπονδίες μου δεν έχω βγει εκτός ορίων. Αλλά μέτρημα εννιά φορές την μέρα είναι λίγο βάσανο.
Αύριο θα πάω να δω το μπεμπέκι μου, ελπίζω να έχει πάρει όσο βάρος πρέπει.
Την ζέστη, ειδικά στον μεσημεριανό ύπνο, δεν την αντέχω κα-θο-λου! 

@Ονουςμαςειναιαληταριο σε ποιά εβδομάδα είσαι;;

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 6:41 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Expand  

Ωχ γτ σου έδωσε;; έχεις θεμα;; 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 6:14 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Expand  

Τι ωραια που πας θάλασσα.. Κ τι ωραία π δίνει σημαδία ?

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 7:53 ΠΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα σας.
Εγώ όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Εκτός από τις συχνές επισκέψεις στη τουαλέτα, κάθε φορά που γυρνάω πλευρό ένα ολόκληρο μωρό διαγράφει από την κοιλιά και τα πλευρά μου. 
Κατα τ'αλλα καλά,  η πίεση σταθερά ανεβασμένη, οι μετρήσεις του ζαχάρου καλές, παρόλο που κάνω τις παρασπονδίες μου δεν έχω βγει εκτός ορίων. Αλλά μέτρημα εννιά φορές την μέρα είναι λίγο βάσανο.

Expand  

Αχ αυτή η δυσκοιλιότητα...! Είναι συχνό φαινόμενο στις εγκυμοσύνες... ειδικά αν παίρνεις  πολλά χαπακια σίδηρο!!! 

Κοιμάσαι τα μεσημέρια; καλοο

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 7:53 ΠΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα σας.

Expand  

Καλημέρα όλα μια χαρά δηλαδή αν εξερεσεις τον ύπνο και εγώ ξυπνάω τουλάχιστον 7 φορές το βράδυ! 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 8:33 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

?? φτάνουμε σιγά σιγά!!!

Expand  

Ναι μωρέ τα μωρουλακια μας είναι πολύ κοντά! Φαίνετε απίστευτο! Έχω μια εφαρμογή στο κινητό που μετράει αντίστροφα και λέει 102 και σήμερα!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 8:49 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ναι μωρέ τα μωρουλακια μας είναι πολύ κοντά! Φαίνετε απίστευτο! Έχω μια εφαρμογή στο κινητό που μετράει αντίστροφα και λέει 102 και σήμερα!!!! 

Expand  

Όσο εφαρμογή έχεις εσύ; εγώ έχω αλλάξει 2 χαχαχ ..Τώρα έχω pregnancy +... λέει πως είναι τ μωρό κτλ....

Σε 3 μέρες δηλ πας σε διψήφιο ???????????

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 8:51 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

Όσο εφαρμογή έχεις εσύ; εγώ έχω αλλάξει 2 χαχαχ ..Τώρα έχω pregnancy +... λέει πως είναι τ μωρό κτλ....

Σε 3 μέρες δηλ πας σε διψήφιο ???????????

Expand  

Χαχα και εγώ έχω αλλάξει αλλά αυτή μου αρέσει γιατί μετράει αντίστροφα! Ε αν έρθει και ο Αύγουστος αυτό ήταν ελπίζω κατά την 37η 38η βδομάδα να σκάσει μύτη!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 9:13 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχα και εγώ έχω αλλάξει αλλά αυτή μου αρέσει γιατί μετράει αντίστροφα! Ε αν έρθει και ο Αύγουστος αυτό ήταν ελπίζω κατά την 37η 38η βδομάδα να σκάσει μύτη!!!! 

Expand  

37.38 ; για να γεννήσεις εννοείς;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...