Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Soto είπε:

τοτε ούτε κ γω με βλέπω για νωρίτερα χαχαχα! δεν πονάνε περισσότερο οι τεχνητοι;

Δε ξέρω μια γεννά έχω κάνει κ τα είχα ξ τα 2 .. πολύς πόνος Αλλά δε ξέρω ποιοςαπό τους 2 χαχα... θ σου πω τώρα στ 2η γεννα.. 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου!!!! Μόλις τελείωσα όλα καλά ο μπέμπης μια χαρά υγιέστατος είμαι 23+5,και είναι 700γραμ!! Ο πλακούντας λέει πρόσθιος! Και εμένα κολπικό μ κάμει κάθε φορά! Του είπα ότι δεν το νιώθω και μου λέει αποκλείετε χαχαχα τώρα τι του λες!??? Ρε δεν νιώθω κάτι τι να πω αφού είναι καλά το νινί! Με έβαλε να κάνω μετρήσεις ζαχάρου με το μυχανημα αν είναι υψηλές μου είπε να δω ενδοκρινολογο αυτά αα @Soto εσένα το μωρο σου? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Κοριτσαρες μου!!!! Μόλις τελείωσα όλα καλά ο μπέμπης μια χαρά υγιέστατος είμαι 23+5,και είναι 700γραμ!! Ο πλακούντας λέει πρόσθιος! Και εμένα κολπικό μ κάμει κάθε φορά! Του είπα ότι δεν το νιώθω και μου λέει αποκλείετε χαχαχα τώρα τι του λες!??? Ρε δεν νιώθω κάτι τι να πω αφού είναι καλά το νινί! Με έβαλε να κάνω μετρήσεις ζαχάρου με το μυχανημα αν είναι υψηλές μου είπε να δω ενδοκρινολογο αυτά αα @Soto εσένα το μωρο σου? 

Είδες τελικά προσθιος...!!! Πολύ καλό τ βάρος!!!!!

Με τ καλο

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Μπράβο μαμουνι μου! Τέλεια!! Μπορεί Αυτά που περιεγραψες να είναι οι πρώτες κινήσεις που καταλαβαίνεις, που θα πάει θα τον νιώσεις!! Εγώ έγραψα παραπάνω για τον δικό μου, Όλα Καλά!! !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mommy96 είπε:

Είδες τελικά προσθιος...!!! Πολύ καλό τ βάρος!!!!!

Με τ καλο

Ναι πρόσθιος εύχομαι να τον ακούσω σύντομα ο γιατρός μου λέει μεγαλούτσικο μωρό χαχαχα μια χαρά όμως δε παραπονιεμαι δόξα το Θεο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Soto είπε:

Μπράβο μαμουνι μου! Τέλεια!! Μπορεί Αυτά που περιεγραψες να είναι οι πρώτες κινήσεις που καταλαβαίνεις, που θα πάει θα τον νιώσεις!! Εγώ έγραψα παραπάνω για τον δικό μου, Όλα Καλά!! !

Μακάρι ρε μαναρακι να αρχίζω να κατάλαβε ω καμία κλωτσιά!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mamounitsa είπε:

Ναι πρόσθιος εύχομαι να τον ακούσω σύντομα ο γιατρός μου λέει μεγαλούτσικο μωρό χαχαχα μια χαρά όμως δε παραπονιεμαι δόξα το Θεο

Και μεγάλος και δε νιώθεις.   .. παρακουλουθησετ σωμα σ.  !!!! Φάε σοκολάτα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η mommy96 είπε:

Και μεγάλος και δε νιώθεις.   .. παρακουλουθησετ σωμα σ.  !!!! Φάε σοκολάτα 

Όχι πέρα από την πλάκα τίποτα δε νιώθω απόλυτος τι να πω και στον υπέρηχο ήταν δραστήριος!! Εγω δεν έχω φβ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

Όχι πέρα από την πλάκα τίποτα δε νιώθω απόλυτος τι να πω και στον υπέρηχο ήταν δραστήριος!! Εγω δεν έχω φβ 

Μάλλον θα τ νιώθεις μια ξ Καλή στη γεννά..αχχα πλάκα κάνω....

Πφ.. κρίμα .:/ ούτε ινστα;

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μεγάλα μωρά έχετε κορίτσια, μπράβο! Εμένα ευτυχώς αναπτύσσεται φυσιολογικά και δε θέλουμε να πάρει απότομα βάρος λόγω του διαβήτη κύησης. Ο τράχηλος μου πριν ένα μήνα στη Β επιπέδου ήταν 3.6

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η mommy96 είπε:

Μάλλον θα τ νιώθεις μια ξ Καλή στη γεννά..αχχα πλάκα κάνω....

Πφ.. κρίμα .:/ ούτε ινστα;

Γεια σας κοριτσια, χαθηκα τελειως ειχα τον μικρο μ με ιωση τοσες μερες κ δεν μπορουσα ν κανω τιποτα..τι κανετε;εγω απο βδομαδα παω για εξετασεις μου εγραψε κ καμπυλη:( εγωωω εχω ινστα, φβ οχι

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Γεια σας κοριτσια, χαθηκα τελειως ειχα τον μικρο μ με ιωση τοσες μερες κ δεν μπορουσα ν κανω τιποτα..τι κανετε;εγω απο βδομαδα παω για εξετασεις μου εγραψε κ καμπυλη:( εγωωω εχω ινστα, φβ οχι

Αχ περαστικά..  εμένα μόνο 2 μέρες πυρετό στα καλά καθούμενα... ? τουτου έμεινε μόνο η γκρίνια τώρα.  Ουφ ...

στείλε πμ  να σε κάνω φίλη ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η mommy96 είπε:

Αχ περαστικά..  εμένα μόνο 2 μέρες πυρετό στα καλά καθούμενα... ? τουτου έμεινε μόνο η γκρίνια τώρα.  Ουφ ...

στείλε πμ  να σε κάνω φίλη ?

Και μεενα πυρετοο και τωρα εχει γινει κατακοκκινος με αιφνηδιο εξανθημα!? Περαστικαα?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Και μεενα πυρετοο και τωρα εχει γινει κατακοκκινος με αιφνηδιο εξανθημα!? Περαστικαα?

Εμένα μόνο σπυριά μικρά στα πόδια... λες από το πυρετό;;;; ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η mommy96 είπε:

Εμένα μόνο σπυριά μικρά στα πόδια... λες από το πυρετό;;;; ?

Μπορειι:/ ελπιζω να φυγουν μεχρι μεθαυριοο ειναι σαν φραουλιτσα κατακοκκινος παντου

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η mommy96 είπε:

Τον πήγες παιδιατρο;

Ναι τον πηγαινα καθε μερα μεχρι χθες.γιατι δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα εκτος πυρετου εκανε γενικεςς αιματος και εχθες τον πηγα να δει τα σπυρακια μ ειπε οτι βγαινουν μετα απο υψηλο πυρετο και δοαρκουν οσο και ο πυρετος, σημερα ειμαστε στο πρωτο 24ωρο κατακοκκινοι αλλα χωρις πυρετο

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Ναι τον πηγαινα καθε μερα μεχρι χθες.γιατι δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα εκτος πυρετου εκανε γενικεςς αιματος και εχθες τον πηγα να δει τα σπυρακια μ ειπε οτι βγαινουν μετα απο υψηλο πυρετο και δοαρκουν οσο και ο πυρετος, σημερα ειμαστε στο πρωτο 24ωρο κατακοκκινοι αλλα χωρις πυρετο

Ο καημενουλης... άρα θα υποχωρούν κ αυτά σιγά σιγά... ! ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοιλουμπιτσες!! Τι κάνετε ρε κορίτσια πως πάτε με τη ζέστη!? Τα μπάνια ασταμάτητα αλλά τι να σου κάνει σπίτι ζέστη στο φουλ βέβαια το κλιματιστικό και κάνα 2 μήνες υπομονή! Με έβαλε ο γιατρός να κάνω μετρήσεις στο σπίτι μετά τα γεύματα για το ζάχαρο και να τον πάρω την σε 3 μέρες καλά με βλέπω να δούμε! 

Έκανε καμία άλλη καμπύλη? 

Λοιπών εγώ από χθες μου έχουν πριστεί  τα πόδια στους αστραγάλους φουλ έχει καμία κάτι παρόμοιο η μόνο εμένα έχουν γίνει σαν γλυκοπατάτες η σαν φραντζολακια καλύτερα!????? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπέρα κοιλουμπιτσες!! Τι κάνετε ρε κορίτσια πως πάτε με τη ζέστη!? Τα μπάνια ασταμάτητα αλλά τι να σου κάνει σπίτι ζέστη στο φουλ βέβαια το κλιματιστικό και κάνα 2 μήνες υπομονή! Με έβαλε ο γιατρός να κάνω μετρήσεις στο σπίτι μετά τα γεύματα για το ζάχαρο και να τον πάρω την σε 3 μέρες καλά με βλέπω να δούμε! 

Έκανε καμία άλλη καμπύλη? 

Λοιπών εγώ από χθες μου έχουν πριστεί  τα πόδια στους αστραγάλους φουλ έχει καμία κάτι παρόμοιο η μόνο εμένα έχουν γίνει σαν γλυκοπατάτες η σαν φραντζολακια καλύτερα!????? 

Εγώ έκανα καμπύλη, και θα κλείσω ραντεβού για ενδοκρινολόγο. Ήδη έχω άλλαξει πολλά, έχω κόψει το αλάτι λόγω πίεσης, το οποίο μου προκαλούσε πριξιμο στο πρόσωπο. Τα πόδια εξακολουθούν να είναι πρισμενα και επανέρχονται μόνο σε μαξιλάρι ψηλά. Σήμερα έχω βάρος χαμηλά στην κοιλιά μάλλον λόγω κακης στάσης στη καρέκλα του γραφείου, όταν ξαπλώνω περνάει. Και χτύπησα και ένα 16 πίεση από το άγχος μου. Όλα καλά δλδ ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου!!  Εμείς εχθές περάσαμε δύσκολο βράδυ, έκλαιγε όλο το βράδυ και μόλις την έπαιρνα αγκαλιά μου ηρεμούσε🥺. Μάλλον δόντι!! Ετσι αποφάσισα να κοιμηθούμε μαζί αγκαλιά.. μεχρι που 5:30 το πρωί την έβαλα στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε 1 ώρα.. την λυπήθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα που έκλαιγε😞
    • Κι εγώ δεν έχω πει τίποτα ακόμα. Μωρέ τα προηγούμενα ήταν μικρά πολύ όταν ήρθαν τα αδερφάκια τους και δεν καταλάβαιναν και τίποτα που τους έλεγα. Όταν τα έβλεπαν σπίτι το συνειδητοποιούσαν. Τώρα πιστεύω η μεγάλη θα το καταλάβει περισσότερο αν της το πω αλλά κι εγώ μετά την αυχενική θα το ανακοινώσω.  Εντωμεταξυ φαίνεται ήδη ότι είμαι έγκυος, αλλά έχω παραπάνω κιλά και ευτυχώς το καλύπτω κάπως προς το παρόν αλλά μέχρι την αυχενική νομίζω δεν θα μπορώ να το καλυψω. Εσύ που είχες και διδυμακια πριν έχει πεταχτεί η κοιλίτσα ήδη να φανταστώ Ε;;;❤️  
    • Ναι δεν είναι εύκολο να τα τηρούμε όλα αυτά θέλουν κ χρόνο κ προσπάθεια. Εγώ προσπαθώ να τρώω καλύτερα και περισσότερο και αποφεύγω τα πολλά γλυκά που μου αρέσουν κιόλας τα έχω όμως μειώσει. Επίσης κάνω κάθε μέρα μιση ώρα πιλατες στο σπίτι κ όσο μπορώ περπάτημα.  Βιταμινες παίρνω πολυβιταμινες pregnacare conception και εγώ κ ο σύζυγος και εγώ παίρνω κ Ω3. Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις κ ανάλογα τα αποτελέσματα που θα έχω αν χρειαστεί μου πρότεινε κ βιταμίνη D συμπλήρωμα κ συνενζυμο Qo10 για τα ωαρια βοηθάει στην ποιότητα. Αχ ο οργανισμός πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υπάρξει εγκυμοσυνη.. Αν δεν κάνεις κάθε μήνα ωορηξια λογικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να μείνεις ... Ακολούθησε τον γιατρό σου να προσπαθήσετε να βάλετε τον κύκλο σε σειρά. Και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνετε άλλες εξετάσεις να σας προλάβει το θετικό τεστ.
    • Ακριβώς τα ίδια!! Προσπαθώ πολύ να ακολουθώ τις συμβουλές, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο όλο αυτό… Και οργάνωση/προγραμματισμο, χρόνο για τον εαυτό μας… Δεν είναι αυτονόητο ότι μπορούμε έτσι απλά να τα ρυθμίσουμε δυστυχώς. Κι αυτό είναι φυσιολογικό.  Πρέπει να πάρω 2-3 κιλά κι εγώ ίσα ίσα για να πάρω τα πάνω μου μου είπε.. Συμπληρώματα τι παίρνεις; Εγώ Ινοσιτόλη & Φυλλικό. Από εξετάσεις έχω κάνει αρκετές, σε μένα το πρόβλημα είναι η αυξημένη LH σε σχέση με την FSH και το ότι δε κάνω ωορρηξία.  Ο φίλος μου δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή εξέταση, θα προχωρήσουμε σε αυτό προς το καλοκαίρι εάν ως τότε δεν… Πράγματι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την κυρία. Το ότι είναι τόσο αισιόδοξη και μιλάει ανοιχτά, δεν το παίζει γιατρός! Απλα εγώ θεώρησα ότι δεν έχει να προτείνει κάτι παραπάνω από τον γιατρό… Γι αυτό σκέφτηκα να μη δώσω άλλα 100€ για να ακούσω τα ίδια σχεδόν…  
    • @Σοφία21 πραγματικά σε καταλαβαίνω. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον οργανισμό μας αυτή η κατάσταση…  Η ψυχική υγεία προέχει 🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...