Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας !Μόλις εγινα μέλος !σας διαβάζω εδώ κ αρκετό καιρό κ σημερα αποφάσισα να ρωτήσω κ γω κάτι... προσπαθούμε σχεδόν ένα χρόνο για μωράκι με τεστ ωορρηξίας κ αυτή τη φορά έκανα τεστ εγκυμοσύνης στην 24 μερα(24 /5) κ βγήκε θετικο αχνο μεν αλλά θετικό μετά έκανα κ την επόμενη 25η πάλι θετικο όποτε δεν κρατήθηκα κ πήγα έκανα χοριακη η οποία βγήκε 1.2 αρνητικοτατη ... Σήμερα το πρωί έκανα πάλι τεστ κ βγήκε πάλι αχνό θετικο..... οπότε έχω 3 θετικά τεστ κ 1 αρνητική χοριακη .... Ο κύκλος μου διαρκεί 29 ημέρες όποτε περιμένω την Τρίτη να αδιαθετησω... παρόλα αυτά έχω ξανακάνει άπειρες φορές τα τεστ της hometest κ όταν ήταν αρνητικά ήταν ξεκάθαρα αρνητικα δεν εμφανιζοταν καθόλου δεύτερη γραμμή στο τεστ ενώ τώρα εμφανίζετε. ... δε βρίσκω την γυναικολόγο μου λόγω τριημέρου κ κοντεύω να σκάσω ... αν κάποια από σας γνωρίζει κάτι σας παρακαλώ ας μου πει....

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ πιστεύω πως είσαι εγκυουλα αλλιώς δεν θα εμφανιζόταν η γραμμουλα έστω και άχνη στο τεστ! Απλά είναι νωρίς ακόμα και για την χοριακη να δείξει! Περίμενε να έχεις έστω μια μέρα καθυστέρηση και κανε ξανά τεστ! Μη  κάνεις κάθε μέρα τεστ θα είναι ψυχοφθόρο! 

Δημοσίευση

Το τεστ ανιχνευει την χοριακη συνηθως οταν αυτη ειναι πανω απο 20-25. Οποτε ή καποιο λαθος στο μικροβιολογικο εχει γινει ή κατι παιζει με τα τεστ. Σιγουρα ειναι εγκυμοσυνης κ οχι ωορρηξιας? Γιατι της hometest ειναι σχεδον ιδια απλα της ωορρηξιας γραφουν πανω "LH" ενω της εγκυμοσυνης γραφουν κατι αλλο που δε θυμαμαι..

Δημοσίευση

Κορίτσι μου καλησπέρα , θα σου πω πως τα τεστακια που χρησιμοποιείς είναι πολύ αξιόπιστα.. κι εγώ αυτά έκανα.. οταν ήταν αρνητικά δεν ήμουν εγκυος και όταν είδα άχνη γραμμή ήμουν! όποτε κάνε λίγο υπομονη γιατί προφανώς είναι χαμηλή ακόμα η χοριακη σου για να φανεί στην εξέταση αίματος.. από Τρίτη - Τετάρτη νομίζω είναι καλά να την επαναλάβεις..

Δημοσίευση

Μάλλον έχεις μπερδέψει τα τεστ εγκυμοσύνης με τα τεστ ωορρηξίας. Παραλίγο να την πατήσω και εγώ μία φορά. Τα τεστ ωορρηξίας είναι κόκκινα και γράφουν LH και τα εγκυμοσύνης είναι μπλε και γράφουν HCG.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

Το τεστ ανιχνευει την χοριακη συνηθως οταν αυτη ειναι πανω απο 20-25. Οποτε ή καποιο λαθος στο μικροβιολογικο εχει γινει ή κατι παιζει με τα τεστ. Σιγουρα ειναι εγκυμοσυνης κ οχι ωορρηξιας? Γιατι της hometest ειναι σχεδον ιδια απλα της ωορρηξιας γραφουν πανω "LH" ενω της εγκυμοσυνης γραφουν κατι αλλο που δε θυμαμαι..

Ναι σίγουρα είναι εγκυμοσυνης γιατί από την hometest παίρνω κ τα ωορρηξίας. . Τα συγκεκριμένα (εγκυμοσυνης)ανιχνεύουν από 10 hCG κ πάνω . Κ από τα ίδια τεστ δοκίμασε η κουμπάρα μου κ της βγήκε εντελώς αρνητικο (προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν υπήρχε θέμα με τα τεστ) Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου !

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα , θα σου πω πως τα τεστακια που χρησιμοποιείς είναι πολύ αξιόπιστα.. κι εγώ αυτά έκανα.. οταν ήταν αρνητικά δεν ήμουν εγκυος και όταν είδα άχνη γραμμή ήμουν! όποτε κάνε λίγο υπομονη γιατί προφανώς είναι χαμηλή ακόμα η χοριακη σου για να φανεί στην εξέταση αίματος.. από Τρίτη - Τετάρτη νομίζω είναι καλά να την επαναλάβεις..

Μακάρι!!! Μακάρι να έχεις δίκιο!! Τρίτη θα πάω κ στη γυναικολόγο μου να της τα πω κ να κάνουμε έναν κολπικό υπέρηχο Μήπως δει κ αυτή κάτι κ θα παω πάλι για χοριακη.. Γιατί πήρα επιτέλους θετικό τεστ εγκυμοσυνης κ έχω μισή χαρά μέχρι να το δω γραμμένο σε ένα χαρτί ... κ ανυπομονώ να το πω στον άντρα μου γιατί δε θέλω να τον ξεσηκωσω κ να του παρω την χαρά πίσω..σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου !

Δημοσίευση

Παντως εμενα της hometest μου ειχε βγει πααααρα πολυ αχνο ενω ειχα χοριακη 1400. Δεν ειναι κ τοσο ευαισθητα δηλαδη. Εκτος αυτου η εξεταση αιματος ανιχνευει ακομα κ ιχνη χοριακης-πραγμα που δεν μπορει να κανει το τεστ. Αυτο που περιγραφεις ειναι περιεργο (κ συνηθως συμβαινει το αντιθετο)

Δε κανεις αλλη μια εξεταση σε αλλο μικροβιολογικο??

Δημοσίευση

Καλημέρα ! Δεν έχω μπερδέψει τα τεστ αυτό είναι το μονο σίγουρο γιατί όπως είπα τα χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες και της ωορρηξίας κ της εγκυμοσύνης ! Θα μάθω στα σίγουρα την τριτη που θα πάω στη γιατρό μου. Κ αναλόγως τι θα μου πει κ αυτή θα πάω σε άλλο μικροβιολογικο εργαστήριο αυτή τη φορά. .. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!

Δημοσίευση

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

Γιατι ειναι οντως περιεργο να ειναι αρνητικη η χοριακη κ το τεστ θετικο. Οπως ειπε η @Rosemary το τεστ ανιχνευει την χοριακη. Αν ειναι οντως 1,2 δεν μπορει να την ανιχνευσει. 

Ισως εγινε καποιο λαθος στο μικροβιολογικο. 

Καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση

Αυτό σκέφτηκα κ γω ότι είναι περίεργο να έχω θετικά τεστ έστω κ αχνά κ να μην το έπιασε η αιματολογικη. .. δε ξέρω αν γίνεται εδώ να ανεβάσω φωτο από τα τεστ .. Ευχαριστώ πάντως κ γω το ίδιο εύχομαι να πάνε όλα καλά. .

Δημοσίευση

Σίγουρα κάποιο από τα δύο είναι λάθος . Η χοριακή πρώτα ανιχνεύεται στο αίμα και μετά περνάει στα ούρα. Να έχεις θετική χοριακή με αρνητικό τεστ είναι δυνατό. Το αντίθετο όχι. Υπάρχει πιθανότητα να είναι λάθος η χοριακή.  Γι αυτό πήγαινε σε άλλο μικροβιολογικο. Σου εύχομαι να έχεις τελικά το πολυπόθητο αποτέλεσμα!

• 4 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια... έχω 2 μέρες καθυστέρηση με 26 μέρες κύκλο έκανα το τέστ clear blue early  και βγήκε θετικό την επόμενη μέρα έκανα Β χωριακη και βγήκε 0,10 αρνητική μπορεί να είμαι έγκυος; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...