Μετάβαση σε περιεχόμενο

marylouchrys

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  94
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

27 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με marylouchrys

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

894 προβολές προφίλ
 1. marylouchrys

  Πρώτος υπέρηχος

  Καλησπέρα κορίτσια. Χθες κάναμε τον πρώτο υπέρηχο. Είμαι 5 και 5 σήμερα. Είδαμε μόνο το σάκο. Εσείς τι είδατε στον πρώτο σας υπέρηχο και πόσο εβδομάδων ήσασταν? Ανυπομονώ να ακούσουμε καρδούλα!
 2. marylouchrys

  Εξωσωματικη - Βοήθεια για την ένεση!

  Έκανα πρώτη φορά μέθη στην ωοληψία. Τέτοιο ύπνο... ξεκουράστηκα!!! Δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνει αυτό. Πραγματικά μέχρι να καταλάβεις τι έγινε θα ξυπνήσεις . Θυμάμαι να με ρωτάει η αναισθησιολόγος πώς είμαι και το επόμενο να ακούω το γιατρό μου να μιλάει. Ειδικά αφού το έχεις ξανακάνει, γνωρίζεις εξαρχής τη διαδικασία και ξέρεις τί θα γίνει.
 3. marylouchrys

  Εξωσωματικη - Βοήθεια για την ένεση!

  Εγώ θα κάνω μακρύ πρωτόκολλο και θα ξεκινήσω μέσα Σεπτέμβρη μάλλον αν όλα είναι καλά. Με το καλό να γίνει η ωοληψία και να πάρετε πολλά αυγουλάκια! Όταν σου πουν πόσα γονιμοποιήθηκαν θα ξεχάσεις και τις ενέσεις και όλη την ταλαιπωρία.
 4. marylouchrys

  Εξωσωματικη - Βοήθεια για την ένεση!

  Καλημέρα. Πώς τα πας με τις ενέσεις? Το οίδημα μάλλον γίνεται γτ κάνεις επιφανειακά το φάρμακο. Επίσης να μαζεύεις το δέρμα με το ένα χέρι, ειδικά αν είσαι αδυνατουλα, γτ δεν έχεις πολύ λίπος στην κοιλιά. Προσπάθησε και με αυτόν τον τρόπο να δεις . Αυτό τουλάχιστον μας είχαν δείξει στη σχολή. Περιμένω νεα σου πως είσαι. Εγώ είμαι υπ' ατμον να ξεκινήσω τη δεύτερη προσπάθεια.
 5. marylouchrys

  Εξωσωματικη - Βοήθεια για την ένεση!

  Καλησπέρα. Σου εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! Εγώ έχω κάνει ήδη μια προσπάθεια και θα κάνω σε λίγο καιρό και δεύτερη. Το πρωτόκολλο που κάνεις είναι μάλλον το μακρύ. Το ίδιο θα κάνω και εγώ αλλά είχα την εντύπωση ότι την καταστολή την ξεκινάς πριν την περίοδο. Οσο αφορά τις ενέσεις γτ είμαι νοσηλεύτρια και έχω κάνει άπειρες, πλέον και στον εαυτό μου, εγώ τις κάνω κάθετα στο δέρμα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
 6. marylouchrys

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Έχεις δίκαιο, αλλά οι μέρες της αναμονής δεν περνάν με τπτ. Επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Αντίθετα το στήθος μου πονάει λιγότερο από πριν και η κοιλιά μου έχει ξεπρηστεί από τη διέγερση που είχε φτάσει απέναντι.
 7. marylouchrys

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι 5η μέρα από την ετ με έμβρυα 3 ημερών. Έκανα τεστ γτ δεν κρατιέμαι αυτό που δείχνει από 10 μονάδες. Βγήκε αρνητικό και έχω στεναχωρηθεί πολύ. Απλά σκέφτηκα ότι αν και νωρίς αν ήταν όλα καλά θα εδειχνε από τώρα. Χοριακη θα κάνω στις 31.
 8. marylouchrys

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλημέρα. Να κάνεις πάλι χοριακή στο ίδιο εργαστήριο γτ δε μετράνε την ορμόνη με ον ίδιο τρόπο. Καλά αποτέλεσματα σου εύχομαι.
 9. marylouchrys

  Σπερμοδιαγραμμα ΕΟΠΠΥ

  Καλησπέρα. Εγώ είχα ορμόνες και σπερμοδιαγραμματα από το Αλεξάνδρα και υπέρηχο από το κέντρο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
 10. marylouchrys

  Σαλπιγγογραφια τιμες

  Λοιπόν, την αντιβίωση μετά την παίρνεις για να μην πάθεις κάποια φλεγμονή, γτ μπαίνουν μέσα στη μήτρα. Τις καλλιέργειες γτ με το σκιαγραφικό που βάζουν και το στέλνουν προς τα πάνω στις σάλπιγγες, σε περίπτωση μικροβιου θα πάει προς τα πάνω. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το πρωτόκολλο λέει αρνητικές καλλιέργειες πριν την εξέταση. Τι ακολουθείται σε αλλά νοσοκομεία δε γνωρίζω. Ελπίζω να βοήθησα.
 11. marylouchrys

  Σαλπιγγογραφια τιμες

  Θα πρέπει να έχεις κάνει καλλιέργεια κολπικου υγρού για μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα και χλαμυδια. Αν δεν ξεχνάω κάτι. Μπορείς να πάρεις τηλ και να ρωτήσεις. Οπωσδήποτε να είναι αρνητικές και να μην έχεις κάποιο μικρόβιο. Η εξέταση θα πρέπει να γίνει την 8 με 12 μέρα του κύκλου.
 12. marylouchrys

  Σαλπιγγογραφια τιμες

  Καλημέρα. Η εξέταση γίνεται δωρεάν στο Αλεξάνδρα εφόσον έχεις παραπεμπτικό. Μπορείς να συνταγογραφησεις και το σκιαγραφικό. Μόνο πρόσεξε όταν θα πας έχεις αρνητικές καλλιέργειες γτ δε θα σου κάνουν την εξέταση. Καλά αποτελέσματα να έχεις!
 13. marylouchrys

  Ανοσολογος

  Καλημέρα. Καλό θα ήταν να κάνεις τον έλεγχο. Η Λευκού που σου πρότειναν είναι αιματολογος και θα σου δώσει να κάνεις τον έλεγχο για θρομβοφιλια. Καλή επιτυχία και εύχομαι να έχεις σύντομα το μωρό σου !
 14. marylouchrys

  Τιμες χοριακής μετα από σπερματεγχυση

  Καλημέρα, εξέταση χοριακής κάνω στη βιοιατρική και στο Αλεξάνδρα.
 15. marylouchrys

  Τιμες χοριακής μετα από σπερματεγχυση

  Καλησπέρα. Σου εύχομαι σύντομα να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Τώρα σχετικά με τις τιμές τις χοριακής, αν το αποτέλεσμα του εργαστηρίου είναι 0 , απ'όσο γνωρίζω, σημαίνει ότι απλά δεν έγινε σύλληψη. Ανεξάρτητα από το πώς έγινε η προσπάθεια, είτε με εξωσωματική, σπερματέγχυση ή με φυσικό τρόπο. Επίσης κάποια εργαστήρια δίνουν θετική τιμή αν είναι πάνω από 5 και άλλα πάνω από 1. Εγώ την τελευταία φορά είχα χοριακη 2.5 με θετικό πάνω από 1. Την άλλη μέρα αδιαθετησα και ήταν βιοχημική. Αν δεν έκανα χοριακη δε θα το καταλάβαινα. Σημασία όμως έχει να μείνεις έγκυος και να προχωρήσει η κύηση.
×