Μετάβαση σε περιεχόμενο

Snoop

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  18
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

11 Good

Σχετικά με Snoop

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλησπέρα δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη αλλά για Αθήνα και συγκεκριμένα επιτροπή Πειραιά έκανε 1.5 μήνα! Βέβαια εμένα μου έδωσε τις ενέσεις ο γιατρός και μόλις πήρα την έγκριση του τις έδωσα πίσω.
 2. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλησπέρα σας κορίτσια εμειςβδεν το είχαμε πει κάπου εκτός από τους γονείς μας μέχρι να δούμε σάκο μετά την καρδιά ο άντρας μου έχει παρει φορα καο το λεει παντου απο χαρα βεβαια και δεν θελω να τον στεναχωρήσω βέβαια του το λέω με τρόπο μπας και καταλάβει Αλλά τι να το κάνω εγώ είμαι πιο συγκρατημένη και δεν το λέω. Για μένα ότι σου βγαινει είτε το πεις είτε όχι ότι είναι θελημα Θεού να γίνει θα γίνει!
 3. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλά έχουμε ακούσει την καρδούλα του και τώρα έχουμε άλλον έναν υπέρηχο πριν την Αυχενική. Άλλο άγχος και εκεί. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
 4. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλησπέρα δεν παίρνουν οι μέρες δυστυχώς...εγώ είχα πάρει βιβλία για να διαβασω(δεν τα διάβασα ποτε)και ευτυχώς ξεκίνησα και έβλεπα μια παλιά σειρά στο mega που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και σιγά σιγά πέρασαν..υπομονή θέλει δυστυχώς Αλλά σκέψου θετικά...μετά θα πρέπει να περιμένεις άλλους 9 μήνες για το μπεμπακι σου. Υπομονή εύχομαι και είμαστε εδώ ότι θες στείλε!!
 5. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Εμείς κάναμε τη διαδικασία στο εμβρυγενεσσης εκεί με αυτό το κέντρο συνεργάζεται ο γιατρός..(καραγιαννιδης)Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά και για τον δικό σου από όσο ξέρω είναι top σε αυτό. Εσείς έχετε ξεκινήσει??
 6. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Δεν ξέρω να σου πω ρε γαμωτο εμείς κάναμε μια προσπάθεια είχα 11 ωάρια νομιμοποιήθηκαν την πρώτη τα 8 μου έβαλαν 2 και δεν έγινε καν η σύλληψη. Από τα 6 που έμειναν έγινε βλαστοκυστη μονο 1 και προσπαθησαμε αλλες 2 φορες με φυσικό κύκλο και τις 2 τίποτα οπότε είπαμε να βάλουμε αυτό το ένα και είχαμε σκοπό να αλλάζαμε γιατρό Αλλά να που τελικά πετυχε😋 .βέβαια αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι το ένστικτο μου το ήξερε από την αρχή απλά δεν το εμπιστεύτηκα...κανέ ότι σου λέει η καρδιά σου και πόσο μάλλον αν τα οικονομικά σου είναι περιορισμένα όπως όλων μας βέβαια.που πήγες σε ποιο κέντρο?
 7. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Μια βλαστοκυστη από κρυοκαταψυξη. Πήγαμε με φυσικό κύκλο Αλλά δεν το προλάβαμε και έτσι βάλαμε μόνο αυτό Αλλά μάλλον ήταν τυχερό 😉
 8. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Κορίτσια καλησπέρα!!αύριο πάω για να δω σάκο και έχω πολύ άγχος πιστεύω πως είναι το επόμενο μεγαλύτερο μετά την χοριακη. Από συμπτώματα αυτά που ειχα στην αρχή δεν έχει αλλάξει τίποτα ούτε μια ζαλάδα ούτε μια ναυτία. Ξέρει καμία αν είναι ανησυχητικό??? Καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν απο τελεσματα...
 9. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλησπέρα...τόσες μέρες περίμενες Κάνε λίγο υπομονή.. Εγώ την Τετάρτη 17/7 θα πάω να κάνω υπέρηχο από συμπτώματα τα ίδια που ειχα και στην αρχή...περιεργο...όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι (όσο μπορεις) στείλε να μας ενημερώσεις. Καλή επιτυχία
 10. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Σε ευχαριστώ πολύ...ευχομαι και σε όλες όσες προσπαθούν Αλλά και είναι εγκυουλες καλά αποτελέσματα.. ευτυχώς έκανα και την δεύτερη χοριακη και έχει φτάσει στα υψη( το είχα ένα άγχος).
 11. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Ευχαριστώ πολύ εύχομαι να πάνε όλα καλά...Και σε όποια προσπαθεί ή περιμένει απότελεσματα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 12. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Κορίτσια!!!!!!!!θετικό!!Είναι εγκυος
 13. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Κορίτσια Ευχαριστώ πολύ....θα σας ενημερώσω θα σκάσω μετράω σαν τους φαντάρους και χειρότερα γιατί αυτοί τουλάχιστον ξέρουν το αποτέλεσμα!!Δεν ξέρω πώς άντεξα σήμερα και δεν πήρα ένα τεστ πέρασα από 3 φαρμακεία και όλο έλεγα να σταματήσω Αλλά λέω οχι θα κρατηθεις!μακάρι να πάνε όλα καλά...Ευχαριστώ πολύ πάντως που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν πραγματικά γιατί δυστυχώς όσο και να θέλει κάποιος να σε ακούσει ή να σε καταλάβει αν δεν έχει κάνει την όλη διαδικασία δυστυχώς δεν μπορεί.
 14. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  nikona σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...κάναμε την εμβρυομεταφορα στις 26/6 την Πέμπτη 5/7 Είναι να κάνω την χοριακη γι'αυτό λέω τώρα 2 μέρες είναι αν είναι δεν θα δείξει?
 15. Snoop

  Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

  Καλησπέρα σας κορίτσια πολύ χαίρομαι που δεν ειμαι μόνη....την πέμπτη ια πάω για χοριακη Αλλά είναι πολύ πρησμένο η κοιλ ια μου χαμηλά και ιδιαίτερα προς τα αριστερά. Την πρώτη φορά που έκανα εξωσωματικη (αποτυχημενη) δεν είχα τίποτα Αλλά και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ. Πέφτουμε σε λακκούβες με το αυτοκίνητο πονάω,Ακουμπάει το παντελόνι ποναω, δεν ξερω τι είναι. Έχουμε βάλει μια βλαστοκυηστη με βαθμό αριστο 4αααπό κρυοψηξη και σκέφτομαι να παρω τεστ θα φανει τιποτα λετε??
×