Μετάβαση σε περιεχόμενο

nana_

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με nana_

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. nana_

  Διαταραχή περιόδου

  Γεια σου.. όταν λες ότι θα πας σε κάποιον εξειδικευμένο σε αυτά, τί εννοείς;; πότε έκανες την εμβρυομεταφορα;;
 2. nana_

  Διαταραχή περιόδου

  Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί κ σε κάποια άλλη κάτι αντίστοιχο. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη από τότε που ξεκίνησα την προετοιμασία με χάπια για την πρωτη μου εμβρυομεταφορα η οποία ήταν αποτυχημένη, έχει αλλάξει η περίοδος μου. Έρχεται σταθερά όπως κ πριν αλλά με διάρκεια δύο κ τρεις ημέρες κ μικρή ροή. Ρώτησα τον γιατρό μου κ λέει ότι είναι μάλλον κάποια ορμονολογικη διαταραχή. Εγώ όμως ανησυχώ πολύ γιατί προσπαθούμε για παιδάκι και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτή η η αλλαγή στην περίοδό μου..έχει συμβεί μήπως κ σε κάποια άλλη κάτι αντίστοιχο;; ειλικρινά, πάω να τρελαθώ..
 3. nana_

  Ανοσολογος

  συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! κ είναι πάρα πολύ άδικο αλλά τουλάχιστον να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας κ από κει κ πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει..
 4. nana_

  Ανοσολογος

  ευχαριστώ πολύ!!! είχα τρεις βιοχημικές αποβολές κ έχω κάνει πάρα πολλές εξετάσεις, θρομβοφιλια, nk χωρίς να βρεθεί κάτι.. πραγματικά έχω απογοητευτεί..
 5. nana_

  Ανοσολογος

  ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου..πιστεύεις ότι θα με βοηθήσει το να επισκεφτώ κάποιον ανοσολογο ή θα μπω σε εξετάσεις επί εξετάσεων χωρίς αποτέλεσμα..μου πρότειναν κάποια λευκού στη Θεσσαλονίκη..
 6. nana_

  Ανοσολογος

  θα ήθελα να ρωτήσω κάποια κοπέλα αν ξέρει σε τι ακριβώς βοηθάει ο ανοσολογος μετά από αποβολές..
×