Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 29/8/2018 at 6:04 ΜΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Για τα βραχιολακια ναυτιας έχει ακούσει κάποια κάτι?? Είμαι πολύ Χάλια... Δε βλέπω να μου περνάει σύντομα... 

Expand  

Λένε δεν κάνουν τίποτα. Με είχαν τότε όλοι αποτρέψει. ?

Δημοσίευση
  στις On 29/8/2018 at 6:57 ΜΜ, ο/η Dimaki83 είπε:

Λένε δεν κάνουν τίποτα. Με είχαν τότε όλοι αποτρέψει. ?

Expand  

Εγώ τα παρήγγειλα στη φαρμακοποιό μου. Απελπισία. Μόνο φρυγανιές τρώω..... Κ λίγο τυρί 

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααα....οπως καθομουν χθες και αγναντευα την θαλασσα ξαφνικα ενιωσα δυο τρει φορες κατι σαν δεν ξερω πως να το περιγραψω λιγο πιο πανω και πιο δεξια απο τον αφαλο...πειτε μου λετε να ταν καποιο απ τα ζουζουνια μου;το νιωσα το ιδιο και σημερα το πρωι που ημουν ξαπλωμενη

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 8:55 ΠΜ, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Κοριτσιαααααααα....οπως καθομουν χθες και αγναντευα την θαλασσα ξαφνικα ενιωσα δυο τρει φορες κατι σαν δεν ξερω πως να το περιγραψω λιγο πιο πανω και πιο δεξια απο τον αφαλο...πειτε μου λετε να ταν καποιο απ τα ζουζουνια μου;το νιωσα το ιδιο και σημερα το πρωι που ημουν ξαπλωμενη

Expand  

Εγώ λέω ναιιιιιιιιι. 

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 9:53 ΠΜ, ο/η Souko είπε:

Τι κΑνετε κορίτσια ; Εγώ ακριβώς 18. & 1 νομίζω πως τον άκουσα . Είναι καμία από Θεσσαλονίκη που Ίαν γεννήσει η διαβαλκανικό η γεννεσις ; Επίσης έκανε καμία 3D υπέρηχο ;

Expand  

Εγώ πρώτα ο Θεός θ γεννήσω βιοκλινικη. Στο κέντρο. Εκεί γέννησα και το πρώτο μου. Είναι ο γιατρός μου. Σίγουρα μάλλον το άκουσες. 

Τέλεια 

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 8:55 ΠΜ, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Expand  

Εννοείται το ένιωσες!!!

Εγώ είμαι 15w+3d και νομίζω ότι εδώ και 3 μέρες μία φορά την ημέρα κάτι νιώθω. Ξέρω ότι δεν είναι έντερο γιατί είναι δεύτερο παιδί και έχω την εμπειρία με τόση κλωτσιά που έφαγα στο πρώτο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ιδέα μου. Δεν είμαι χοντρή αλλά ούτε σίγουρα αδύνατη (παχουλοκομψή εν ολίγοις) για να μπορώ να πω με σιγουριά ότι τον ένιωσα από τόσο νωρίς. Την περασμένη φορά τον ένιωσα 19-20η εβδομάδα νομίζω.

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 10:43 ΠΜ, ο/η Dimaki83 είπε:

Εννοείται το ένιωσες!!!

Εγώ είμαι 15w+3d και νομίζω ότι εδώ και 3 μέρες μία φορά την ημέρα κάτι νιώθω. Ξέρω ότι δεν είναι έντερο γιατί είναι δεύτερο παιδί και έχω την εμπειρία με τόση κλωτσιά που έφαγα στο πρώτο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ιδέα μου. Δεν είμαι χοντρή αλλά ούτε σίγουρα αδύνατη (παχουλοκομψή εν ολίγοις) για να μπορώ να πω με σιγουριά ότι τον ένιωσα από τόσο νωρίς. Την περασμένη φορά τον ένιωσα 19-20η εβδομάδα νομίζω.

Expand  

Μην ξεχνας οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη ετσι κ αλλιως ακουγονται νωριτερα ..οποτε κ εσύ μαλλον το ακους!!!

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 11:03 ΠΜ, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Μην ξεχνας οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη ετσι κ αλλιως ακουγονται νωριτερα ..οποτε κ εσύ μαλλον το ακους!!!

Expand  

Εγώ πριν ξάπλα εντελώς ένιωσα κάτι περίεργα στον αφαλο εκεί. Ειναι πολύ νωρίς 13 κ 4μερες... Αλλά το κοίταξα περίεργα γτ μου φάνηκε περίεργο. Ήταν τρία περίεργα χτυπήματα 

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 11:07 ΠΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Εγώ πριν ξάπλα εντελώς ένιωσα κάτι περίεργα στον αφαλο εκεί. Ειναι πολύ νωρίς 13 κ 4μερες... Αλλά το κοίταξα περίεργα γτ μου φάνηκε περίεργο. Ήταν τρία περίεργα χτυπήματα 

Expand  

Για μωρό πολύ νωρίς... Για έντερο... Ήταν κάπως διαφορετικό.... Δε ξέρω... 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Κάτι έχει πάθει και από κάθε τοπικ μου εμφανίζει μόνο την πρώτη σελίδα..
Μόλις επιλέγω την τελευταία γράφει loading , οτι τη φορτώνει δηλαδή αλλά δεν την εμφανίζει ποτέ.. 
Έχετε κανένα πρόβλημα εσείς?

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:10 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Κάτι έχει πάθει και από κάθε τοπικ μου εμφανίζει μόνο την πρώτη σελίδα..
Μόλις επιλέγω την τελευταία γράφει loading , οτι τη φορτώνει δηλαδή αλλά δεν την εμφανίζει ποτέ.. 

Expand  

Ναι κ γω τα ίδια. Αλλά σήμερα άνοιξε 

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:16 ΜΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Ναι κ γω τα ίδια. Αλλά σήμερα άνοιξε 

Expand  

Αλήθεια?? Και τρόμαξα οτι κάτι έγινε στο λογαριασμό μου.. οπότε κάνω υπομονή να φτιάξει και το δικό μου..

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:22 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Αλήθεια?? Και τρόμαξα οτι κάτι έγινε στο λογαριασμό μου.. οπότε κάνω υπομονή να φτιάξει και το δικό μου..

Expand  

Κ γω έτσι νόμισα ότι με ξαπόστειλε χαχαχαχαχαχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:25 ΜΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Κ γω έτσι νόμισα ότι με ξαπόστειλε χαχαχαχαχαχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Expand  

Γιατί καλέ ?? Τι του κάναμε για να μας διώξει???  χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Εμείς τη μπέμπα μας την είδαμε εχθές.. ήταν πολύ ζωηρή και τη χαρήκαμε τη ζουζούνα..
ο άντρας μου είχε ένα γέλιο μέχρι τα αυτιά.. λοιπόν  δεν περίμενα οτι θα τον έβλεπα ποτέ έτσι.. χαχαχαχα θα γίνει πολύ χαζο μπαμπάς...
Η γιατρός σε κάποια φάση ζούληξε την κοιλίτσα και η μικρή γύρισε κορίτσια και κοίταξε προς εκείνη την κατεύθυνση και μετά άπλωσε το χέρι.. 2 φορές το έκανε για να σιγουρευτεί οτι δεν είναι τυχαίο..
Ο αντρούλης μου λοιπόν λέει.. το παιδί είναι έξυπνο.. πήρε από 'μένα!!!! Του πετάς τον υπέρηχο στο κεφάλι εκείνη την ώρα ή δεν του τον πετάς???

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:40 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Εμείς τη μπέμπα μας την είδαμε εχθές.. ήταν πολύ ζωηρή και τη χαρήκαμε τη ζουζούνα..
ο άντρας μου είχε ένα γέλιο μέχρι τα αυτιά.. λοιπόν  δεν περίμενα οτι θα τον έβλεπα ποτέ έτσι.. χαχαχαχα θα γίνει πολύ χαζο μπαμπάς...
Η γιατρός σε κάποια φάση ζούληξε την κοιλίτσα και η μικρή γύρισε κορίτσια και κοίταξε προς εκείνη την κατεύθυνση και μετά άπλωσε το χέρι.. 2 φορές το έκανε για να σιγουρευτεί οτι δεν είναι τυχαίο..
Ο αντρούλης μου λοιπόν λέει.. το παιδί είναι έξυπνο.. πήρε από 'μένα!!!! Του πετάς τον υπέρηχο στο κεφάλι εκείνη την ώρα ή δεν του τον πετάς???

Expand  

Τον πετάς..... 

Χαχα

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:40 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Expand  

Όλοι ίδιοι είναι....και μένα το ίδιο κάνει. Ένα χαμόγελο "κοίτα τι έκανα". Την μπέμπα την είδαμε την Δευτέρα. Είμασταν 21+1.Είναι υπερκινητικη και ζυγίζει 425γρ. Έχω πρόσθιο πλακούντα και γι αυτό δεν την έχω ακούσει ακόμα. Επίσης έχει τα πόδια στην κύστη μου εξού και η συχνοουρια. 

Το πρόβλημα είναι ότι ο γιατρός μου έβαλε χέρι, γτ έχω ήδη πάρει 11κιλα. Αυτό τον μήνα δεν πρέπει να πάρω γρ. Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα φαγητό. Πότε δεν μου έχει ξανατυχει.

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 5:26 ΜΜ, ο/η Akrivoul είπε:

Όλοι ίδιοι είναι....και μένα το ίδιο κάνει. Ένα χαμόγελο "κοίτα τι έκανα". Την μπέμπα την είδαμε την Δευτέρα. Είμασταν 21+1.Είναι υπερκινητικη και ζυγίζει 425γρ. Έχω πρόσθιο πλακούντα και γι αυτό δεν την έχω ακούσει ακόμα. Επίσης έχει τα πόδια στην κύστη μου εξού και η συχνοουρια. 

Το πρόβλημα είναι ότι ο γιατρός μου έβαλε χέρι, γτ έχω ήδη πάρει 11κιλα. Αυτό τον μήνα δεν πρέπει να πάρω γρ. Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα φαγητό. Πότε δεν μου έχει ξανατυχει.

Expand  

Κ γω πήρα πολλά άλλα έχω θυρεοειδή κ πριστηκα. 8...πρώτο τρίμηνο. Έχασα από την Κυριακή τα 4 λόγο υπερεμεσης

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 5:32 ΜΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Κ γω πήρα πολλά άλλα έχω θυρεοειδή κ πριστηκα. 8...πρώτο τρίμηνο. Έχασα από την Κυριακή τα 4 λόγο υπερεμεσης

Expand  

Μη σκας μην αγχώνεσαι. Ας λέει. Οι γιατροί όλο λένε. Θα τα καταφέρεις ??

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 4:10 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Expand  

εμενα μου το κανει εδω και μια εβδομαδα αν δεν κανω καθος. και εγω οτι το κανει μονο σε μενα νομιζα!!!

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 11:08 ΠΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Για μωρό πολύ νωρίς... Για έντερο... Ήταν κάπως διαφορετικό.... Δε ξέρω... 

Expand  

το μπεμπακι ειναι! ειναι το δευτερο μπεμπακι σου αρα ετσι κ αλλιως το νιωθεις πολυ νωρις λενε ???

Δημοσίευση
  στις On 30/8/2018 at 5:26 ΜΜ, ο/η Akrivoul είπε:

Expand  

Εγώ ξεκίνησα 52 και έχω φτάσει 60 κιλά .. η γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό γιατί ήμουν πολύ αδύνατη.. δεν ξέρω.. και εγώ έχω αγχωθεί όμως νομίζω είναι μια περίοδος που δεν θέλω να σκέφτομαι τα κιλά.. όταν με το καλό γεννήσουμε θα τα χάσουμε βρε κορίτσια .. τα μωρά μας να είναι καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...