Μετάβαση σε περιεχόμενο

Dimaki83

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  124
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

61 Excellent

Σχετικά με Dimaki83

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εννοείται το ένιωσες!!! Εγώ είμαι 15w+3d και νομίζω ότι εδώ και 3 μέρες μία φορά την ημέρα κάτι νιώθω. Ξέρω ότι δεν είναι έντερο γιατί είναι δεύτερο παιδί και έχω την εμπειρία με τόση κλωτσιά που έφαγα στο πρώτο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ιδέα μου. Δεν είμαι χοντρή αλλά ούτε σίγουρα αδύνατη (παχουλοκομψή εν ολίγοις) για να μπορώ να πω με σιγουριά ότι τον ένιωσα από τόσο νωρίς. Την περασμένη φορά τον ένιωσα 19-20η εβδομάδα νομίζω.
 2. Λένε δεν κάνουν τίποτα. Με είχαν τότε όλοι αποτρέψει. 😕
 3. Δε φαίνονται εννοείται όλα όμως στον υπέρηχο (πχ αν υπάρχει κάποια πίεση από κάπου - δεν ξέρω πως να το μεταφράσω γιατί εμένα μου τα λέει όλα στα γερμανικά). Ή τη τιμή του ph. Μιλάμε τώρα για 5-6 δευτερόλεπτα υπόθεση συνολικά, ούτε η μαμά ούτε το παιδί ταλαιπωρούνται και έχει ο γιατρός πολύ καλύτερη εικόνα. Αλλά αν του γιατρού σου του φτάνει ο απλός υπέρηχος, εσύ θα κάνεις εννοείται αυτό που σου λέει ο γιατρός σου. Ίσως το θεωρήσει απαραίτητο στις τελευταίες εβδομάδες.
 4. Μα βρε δε θα βάλει το ματζαφλάρι του υπέρηχου, που και αυτό τί θα τα πείραζε, αλλά θα κοιτάξει με ένα άλλο εργαλειάκι ή υποθέτω και με το χέρι. Ξέρουν αυτοί τί κάνουν, μην ανησυχείς. Δεν είναι ευχάριστο αλλά είναι αναγκαίο κακό.
 5. Dimaki83

  Επιλοχειος καταθλιψη

  Και εγώ τους πρώτους μήνες ήμουν δυστυχισμένη. Τα έχω ξεχάσει τελείως πια. Επειδή ήμασταν και είμαστε τελείως μόνοι μας σε μία ξένη χώρα, δεν είχα τη μαμά μου ή τη πεθερά μου (όσον αφορά αυτή, καλύτερα) να περάσει να πούμε μια κουβεντούλα, να μου κρατήσει έστω 10 λεπτά το μωρό για να χτενίσω λίγο τα μαλλιά μου ή να φτιάξω ένα καφεδάκι. Εξάλλου θήλαζα αποκλειστικά, πως να τον αποχωριστώ. Και κοντά 2 χρόνια μετά, ακόμα όπου πηγαίνουμε πάμε και οι 3 πακέτο. Ούτε για φαγητό μόνοι μας ούτε σινεμά ούτε τίποτα. Όμως μέσα από αυτό το κολλητιλίκι και αυτήν την έλλειψη ελευθερίας, εμείς καταφέραμε με υπομονή και επιμονή και προσαρμόσαμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Καφέ θέλαμε; Και οι 3 μαζί!!! Εκδρομή κάπου για σκ θέλαμε; Και το νεογέννητο μαζί! Καφέ με φίλη μου ήθελα; Και ο μικρός μου μαζί! Φαγητό σε ακριβό εστιατόριο θέλαμε; Το μωρό στο καρότσι μαζί μας!!! Στο πρώτο του brunch πήγε 10 ημερών. Και τί δεν έχουμε κάνει και πού δεν έχουμε πάει! Κ@λ@ δεν στρώνουμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Άρα να σκέφτεσαι ότι δεν χρειάζεται να στερηθείς τίποτα από το παρελθόν σου, απλά έχει προστεθεί και ένα ακόμα μέλος στην παρέα σας. Και φυσικά αν έχεις βοήθεια να την εκμεταλλευτείς. Απλά σου λέω να βλέπεις το μωράκι σου ως ένα ανθρωπάκι που μέσα από τα μάτια σου και τη ζωή σου, θα γνωρίσει και αυτό τον κόσμο. Που θα συντροφεύει ο ένας τον άλλον και θα πορευτείτε μαζί και ευτυχισμένοι. Και όσο θα μεγαλώνει θα γίνεται ακόμα καλύτερα 😀 Χαμογέλα καλέ!!! 🤗
 6. Εγώ θυμάμαι στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μέχρι το τέλος κάθε φορά μου εξέταζε ο γιατρός κολπικά τον τράχηλο. Άρα πιστεύω καλό θα ήταν, ειδικά σε διδυμούλια.
 7. Γεια σου καλή μου!!! Για πότε είσαι; Εγώ 18/2!!! Έχω ήδη ένα γιο που περιμένει τον αδερφούλη του!!!
 8. @Μελούλα έχεις απόλυτο δίκιο. Με μερικά αυτοκολλητάκια γίνονται υπέροχα τα επιπλάκια. Να συμπληρώσω επίσης ότι είτε οι συρταριέρες είναι βρεφικές είτε όχι, με τον ίδιο ασυγκράτητο ενθουσιασμό θα την ανοίξει το μωρό για να πετάει τα ρούχα του δεξιά και αριστερά και να τρώει φρίκες η μαμά.
 9. Dimaki83

  Εργοδότης και εγκυμοσύνη

  Δεν το παίζω υπεράνω χρημάτων αλλά αν ήταν να μου κάνουν τα ίδια με το cecilaki, τότε ειδικά για μια τόσο χαμηλόμισθη δουλειά, θα άφηνα τις αναρρωτικές και απλά θα σηκωνόμουν και θα έφευγα και σε περίπτωση ανάγκης θα έβρισκα μία άλλη απασχόληση ακόμα και από το σπίτι (πχ δακτυλογραφήσεις). Θα έκοβα κάθε επαφή. Αν ήταν τώρα μία δουλειά υψηλόμισθη ή έστω πλήρης απασχόληση με καλούτσικα ή κανονικά λεφτά, τότε θα το χειριζόμουν διαφορετικά. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση, αν είναι να μου σπάσουν τα νεύρα με τηλέφωνα και emai, άντε γεια...
 10. Να συμπληρώσωότι φτιάχνεις μια κάποια ποσότητα (πχ για 5-6 μπανάκια ή και παραπάνω) και το αποθηκεύεις. Δεν τρίβεις κάθε φορά 😥
 11. @Soto θα σου πω με τί έκανα εγώ το μωρό μου μπάνιο όταν ήταν νεογέννητο. Το είχα διαβάσει και το θεώρησα εξαιρετική ιδέα αν και λίγο βαρετό στην προετοιμασία. Αγόραζα βιολογικό ελαιοσάπουνο από ελαιόλαδο (βρίσκεις σε κάθε μαγαζί με βιολογικά), το έτριβα με το τρίφτη του τυριού (το βαρετό σημείο της συνταγής) και το ανακάτευα το τρίμμα με χλιαρό προς ζεστό βιολογικό χαμομηλάκι, όσο χρειαζόταν ώστε με απλό ανακάτεμα να γινόταν ένα αφρόλουτρο με την επιθυμητή υφή. Κάνει λίγο αφρούλη στο ανακάτεμα αλλά δεν μας επηρεάζει. Το δερματάκι του μωρού μου, παρόλο που τον έπλενα κάθε μέρα από την αρχή, ήταν πάντοτε απαλούλι και το λάδι τον βοήθησε στο να βγάλει ωραία πυκνά μαλλάκια. Τώρα που κοντεύει τα 2 τον κάνω μπάνιο απλά με το ελαιοσάπουνο. Όμως στον αδερφούλη του που έρχεται, θα ξαναεφαρμόσω το μίγμα με το χαμομηλάκι.
 12. Dimaki83

  Εμπέδωση εμβρύου...

  Περιμένουμε νέα 😃
 13. Dimaki83

  Εμπέδωση εμβρύου...

  Σε ευχαριστώ πολύ! Και εσύ με το καλό το μικράκι σου 🤗
 14. Dimaki83

  Εμπέδωση εμβρύου...

  Καλημέρα κορίτσι μου. Στο πρώτο είναι διαφορετικά. Από τότε που κατεβαίνει στη λεκάνη μέχρι τον τοκετό μεσολαβούν κάποιες εβδομάδες. Στα επόμενα είναι σημάδι ότι πλησιάζει η μεγάλη στιγμή 😁 Άλλο τα λευκά υγρά. Η λευκή βλέννη είναι κάτι άλλο. Κάπως λέγεται επιστημονικά. Και είναι και αυτή σημάδι ότι έρχεται το μωράκι. Εμένα 4 το μεσημέρι μου βγήκε η βλέννη, 6 το πρωί είχα το μωράκι μου αγκαλιά.
 15. Dimaki83

  Εμπέδωση εμβρύου...

  Λευκή βλέννη;;; Ε ναι, λέω!!! Έρχεται! Λέγε μας νέα!
×
×
 • Προσθήκη...