Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Εγώ τώρα το απέκτησα ειναι καινούριο απόκτημα βέβαια.... 

Δεν είχα θυρεοειδή. Φφφφ δεν μπορώ να κοιτάξω το παιδί που ήδη έχω ρε συ.... Σέρνομαι 

αα..δεν το είχες από πριν..εγώ το έχω 10 χρόνια κ μέσα σε αυτά 2 εγκυμοσύνες κ 1 βιοχημική 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Μελούλα είπε:

Κοριτσιαααα!!!!!  [smilie=blob8.gif]

Χθες το βράδυ ημουν ξαπλα στον καναπέ και ενιωσα το μωρό!! Πολλες φορές.. Και μετα το σκουνταγα κι εγω απαλά και μου απαντούσε.. Μιλάμε για πολυ ώρα.. 17 εβδομαδων ακριβώς, λοιπόν, μπηκε στο αρχείο.. (δεύτερο παιδί όμως μην τρελαθείτε κάποιες, το νιώθεις νωρίτερα το δεύτερο) 

Και σήμερα το εχω νιώσει κάποιες φορές.. Ειναι τέλεια αίσθηση!! ??

ααα..για 2ο άργησες Ε...να μου πεις είναι κ η θέση που έχει το παιδί...που δλδ έχει εμφυτευτει...εγώ  πάντως τον 2ο από την 11η με 12η τον ένιωσα κ το επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός γιατί 13η είχα την αυχενική κ τον ένιωσα μετά την επόμενη μέρα πάλι..

Δημοσίευση

Υπέροχες μανούλες τι κανετε; αχ τι με βάζετε και κάνω πρωινιάτικα επιστήμονα άνθρωπο! Τα αποτελεσματα: καθόλου αφρισμα. Και έχω επιβεβαιωμένα με nipt αγόρι. Συμπερασμα: μην κατουρατε σε σοδες, εμπιστευτειτε τη μανταμ ζαιρα!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η ζουζουνα* είπε:

αα..δεν το είχες από πριν..εγώ το έχω 10 χρόνια κ μέσα σε αυτά 2 εγκυμοσύνες κ 1 βιοχημική 

Όχι δυστυχώς μ το χωρισμό μου στεναχωρηθηκα πολύ ενώ ήταν δική μου απόφαση κ..... Ξες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Υπέροχες μανούλες τι κανετε; αχ τι με βάζετε και κάνω πρωινιάτικα επιστήμονα άνθρωπο! Τα αποτελεσματα: καθόλου αφρισμα. Και έχω επιβεβαιωμένα με nipt αγόρι. Συμπερασμα: μην κατουρατε σε σοδες, εμπιστευτειτε τη μανταμ ζαιρα!

Πες τα χρυσή μου, θα μας πάρουν τη δουλειά οι σοδες! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μελούλα είπε:

Πες τα χρυσή μου, θα μας πάρουν τη δουλειά οι σοδες! 

Εσύ @Μελούλα δε μου έκανες πρόβλεψη. Οι νεράιδες μου έχουν βγάλει κορίτσι. Αντεεεε. Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η ζουζουνα* είπε:

ααα..για 2ο άργησες Ε...να μου πεις είναι κ η θέση που έχει το παιδί...που δλδ έχει εμφυτευτει...εγώ  πάντως τον 2ο από την 11η με 12η τον ένιωσα κ το επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός γιατί 13η είχα την αυχενική κ τον ένιωσα μετά την επόμενη μέρα πάλι..

Δεν παίζει αυτό.. Στις 11 και 12 εβδομάδες το έντερο θα ήταν καλέ.. Το οτι κουνιέται σαν τρελο στον υπέρηχο δε σημαίνει οτι το νιώθουμε.. Εγω το ένιωθα απο τις 15 εβδομάδες έχοντας το χέρι μου επάνω, αλλα απο χθες ένιωσα ξεκάθαρες κλωτσιές.. Δεν νομίζω οτι άργησα, 17 με 18 εβδομάδες μου ειπε ο γιατρός μου.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Εσύ @Μελούλα δε μου έκανες πρόβλεψη. Οι νεράιδες μου έχουν βγάλει κορίτσι. Αντεεεε. Χαχα

Δεν ξέρω για τις νεράιδες.. Για τις σοδες λέω 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Όχι όχι εννοώ είπες ότι θα μου κάνεις πρόβλεψη κ ξεχασεεεςςς

Αααααα.. Ελα δώσε πάλι ημερομηνίες, μωρε δεν τα βλέπω πάντα ολα τα σχόλια 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Τι ημερομηνίες δε ξέρω καλέ 

Αμαθο είσαι ακόμα.. Εντάξει χαχα.. Δωσε πρώτη ημέρα τελευταίας περιόδου και ημερομηνία συλληψης, εστω στο περίπου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μελούλα είπε:

Αμαθο είσαι ακόμα.. Εντάξει χαχα.. Δωσε πρώτη ημέρα τελευταίας περιόδου και ημερομηνία συλληψης, εστω στο περίπου 

Α τα ξέρω αυτά. 

28 Μαΐου πρώτη μέρα περίοδο. 9 Ιουνίου σύλληψη 

Δημοσίευση

@Μελούλα ή μάλλον μανταμ ζαιρα από οτι φαίνεται μέσα έπεσες στο φυλο. Εχω μάλλον αγοράκι! Χτες πήγαμε για αυχενική και μας είπε οτι βγάζει μάτι το πουλάκι του... Τι να πω μάλλον αγοράκι έχω! Όλα τα βρήκε πάρα πολύ καλά στην εξέταση τέλεια είπε για την ακρίβεια, αλλά περιμένω ακόμα σήμερα τα αποτελέσματα των βιοχημικών, αυτές που κάνουν με το αίμα! Αντε μπας και ξεαγχωθώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 
    • Εγώ από την άλλη κορίτσια με τα χάπια που έχω πάρει δεν έχω καταλάβει τπτ, μπορώ να πω ότι με βοήθησε να καταλάβω και καλύτερα το σώμα μου. Τώρα ήταν ο τελευταίος κύκλος που τα πήρα, κάνω κανονικά τεστ ωορρηξίας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και περιμένω απο κει και πέρα να δω τα θετικά αποτελέσματα...  Γενικά θυμάμαι μόνο πέρσι με είχαν επηρεάσει ψυχολογικά μεγάλες μεταπτώσεις. Φέτος είμαι με άλλη διάθεση.  Μια φίλη μου τώρα είναι σε διαδικασία πρόκλησης με χάπια (δε θυμάμαι ποια μου είπε) και μου περιγράφει ότι έχει έντονη κούραση, λαχανιαζει εύκολα, έχει πρηστεί. Οπότε όλα παίζουν πιστεύω, τόσο με τα χάπια που παίρνεις όσο και με τον οργανισμό πως αντιδρά.  @NerinaΠροσπάθησε να διώξεις από μέσα σου το αρνητικό προαίσθημα και να σκεφτείς θετικά. Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας. Εύχομαι τον Ιούνιο να μας ανακοινώνεις το θετικό τεστ.  @pennakiΚαλη δύναμη στην εξωσωματική και αναμένουμε κι από σένα το θετικό σου τέστ τον άλλο μήνα !!  
    • Ευχαριστώ! Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε… Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω… Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή. Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι. Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…
    • Έτσι είναι δυστυχώς στην επαρχία, το ίδιο και μεις , γιαυτό τον παράγγειλα, είμαι σε δίλημμα όμως,  να τον κρατήσω;
    • @Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...