Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 6:44 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @bebe2 σε περιμένουμε,καλα αποτελέσματα!

Εγώ κορίτσια δεν κοιμηθηκα καθόλου καλά έβλεπα όλη νύχτα ότι ημουνα στο χειρουργείο,διαβασα χτες ότι θα μου βάλουν και κάτι μέσα στο λαιμο για να αναπνέω κι έχω τρομοκρατηθει.

Expand  

Αυτό που βάζουν κάποιες φορές στο λαιμό είναι ο αεραγωγός  Guedel όταν δουν δυσκολία αναπνοής κατα την νάρκωση ... δεν το καταλαβαίνεις καθόλου ... έχει χρειαστεί σε κάποια ωοληψία και μου έχουν βάλει.... συνήθως το αφαιρούν πριν συνέρθεις,

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 1:52 ΜΜ, ο/η Eleni73 είπε:

Εμένα δυστυχώς πήγε πάλι χαμένη η ωοληψία!!!! Άδειο το αυγουλάκι   !!!! γκρρρρρ

@bebe2 περιμένω κι εγώ τα νέα σου ... ολα καλά θα είναι όμως!

Expand  

:( Έχεις 2 εμβρυακια ? Δεν θυμάμαι καλά 

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 12:45 ΜΜ, ο/η Magaiver είπε:

Ναι το θυμάμαι ότι το ενδομητριο δεν παχαινε. Τι υποπτεύεται ο γιατρός ότι συνέβη σου είπε? Και εγώ συνεχόμενα τώρα παίρνω cyclacur μέχρι 31 Δεκεμβρίου για να αλλάξουμε τον κύκλο.Αυτα τα duphaston τι είναι? Σαν αντισυλληπτικά?

Expand  

Είναι προγεστερόνη,αυτο το παίρνεις για να σου έρθει περίοδος νωρίτερα,και σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν επηρεάζει αντιθέτως βοηθάει.ο γιατρός του φάνηκε πολύ περίεργο αυτό που συνεβη και απλά είπε ότι ναι κάτι γίνεται.

Δημοσίευση

@nikona ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Και εγώ στο ίδιο είμαι ετεροζυγωτης. Άρα μάλλον δεν θα είναι ανησυχητικό. Θα μας στείλουν οι γονείς του άντρα μου κάτι αλλά πράγματα που χρειαζόμαστε από Ελλάδα οπότε θα μας στείλουν και τα cyclacur. Ευχαριστώ πάρα παρα πολύ!!!

@bebe2 αντε περιμένουμε!

@Eleni73 το είχα καταλάβει ότι μάλλον δεν πήγε καλά γιατί εξαφανίστηκες αυτές τις μέρες.. Δεν πειράζει ρε Ελενακι. Επίμονη και θα γίνει!?

Δημοσίευση

Expand  

Αχ βρε κορίτσι λυπάμαι πολύ.Τί τραβάς και εσύ κάθε μήνα.Έχεις πάντως πολύ δύναμη μπράβο σου.Σίγουρα θα βρεθεί το καλό ωάριο.

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 12:06 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

τι εννοεις απο την διεγερση?? της εξωσωματικης με ενεσεις????

Expand  

Ναι από τη μέρα της διέγερσης με ενέσεις,βέβαια όταν είναι να κάνω και ετ σε κεινον τον κύκλο.Όταν είναι να κάνω μόνο ωοληψια και κατάψυξη δε παίρνω.

Δημοσίευση

Expand  

Δυστυχώς μπορεί να συμβεί....Θα ξανακάνεις διέγερση Ελένη;; 

Δημοσίευση

Expand  

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο να είναι κ το τυχερό σου Ελένη μου!!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:02 ΜΜ, ο/η bebe2 είπε:

378 η χοριακη και 53 η προγεστερονη! προσπαθω να σας το γαψω εδω και και καμια ωρα και ολο με διακοποτουν 

Expand  

Αααααααα!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!! Διδυμάκια προβλέπω!!!!!!!!!!!!??????

Δημοσίευση

378 η χοριακη και 53 η προγεστερονη! προσπαθω να σας το γαψω εδω και και καμια ωρα και ολο με διακοποτουν 

Expand  

Άντε μπράβο κοριτσάκι μου!! Να ηρεμήσεις τώρα, όλα πάνε τέλεια!!!!

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 3:53 ΜΜ, ο/η sansa είπε:

Ναι από τη μέρα της διέγερσης με ενέσεις,βέβαια όταν είναι να κάνω και ετ σε κεινον τον κύκλο.Όταν είναι να κάνω μόνο ωοληψια και κατάψυξη δε παίρνω.

Expand  

Γενικά η οδηγία είναι 10-15 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:05 ΜΜ, ο/η Zeta. είπε:

Αααααααα!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!! Διδυμάκια προβλέπω!!!!!!!!!!!!??????

Expand  

στις On 26/11/2018 at 4:05 ΜΜ, ο/η jazz είπε:

Άντε μπράβο κοριτσάκι μου!! Να ηρεμήσεις τώρα, όλα πάνε τέλεια!!!!

Expand  

αχ λετε ??? μακαρι να ειναι διδυμακια!! μου ειπε να ξανα κανω αν θελω στο τελος της εβδομαδας για να ειμαι εγω ηρεμη! και σε 15 μερες απο την α χοριακη υπερηχο 

Δημοσίευση

Expand  

οοοοοοουαουυυυυ! Υπερδιπλασιασμος???

Έτσι μπράβο!!!

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:18 ΜΜ, ο/η bebe2 είπε:

αχ λετε ??? μακαρι να ειναι διδυμακια!! μου ειπε να ξανα κανω αν θελω στο τελος της εβδομαδας για να ειμαι εγω ηρεμη! και σε 15 μερες απο την α χοριακη υπερηχο 

Expand  

Μπράβο μπεμπακι μου.Τέλειες οι τιμές. Και όντως μπορεί και να είναι διδυμακια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:18 ΜΜ, ο/η bebe2 είπε:

Expand  

Να κάνεις άλλη μια φορά άρα μέχρι το σάκο? Μπράβο μπράβο! Μακάρι να είναι δύο ναι?

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:28 ΜΜ, ο/η Magaiver είπε:

Να κάνεις άλλη μια φορά άρα μέχρι το σάκο? Μπράβο μπράβο! Μακάρι να είναι δύο ναι?

Expand  

ναι για να ειμαι εγω ηρεμη εκεινος δεν θελει 

στις On 26/11/2018 at 4:26 ΜΜ, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπράβο μπεμπακι μου.Τέλειες οι τιμές. Και όντως μπορεί και να είναι διδυμακια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

Expand  

μακαρι!!!! :)))))

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:40 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Συγχαρητηρια @bebe2 μου! Μπραβο! Ηρεμησες φανταζομαι λιγο ε? Ολα θα πανε καλα!

Expand  

ηρεμησα παρα πολυ! θα κανω αλλη μια βεβαια προς το τελος της εβδομαδας αλλα ηρεμησα και χαρηκα πολυ!!! θελω να αρχιζω να ουρλιαζω στη δουλεια :)

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2018 at 4:45 ΜΜ, ο/η bebe2 είπε:

ηρεμησα παρα πολυ! θα κανω αλλη μια βεβαια προς το τελος της εβδομαδας αλλα ηρεμησα και χαρηκα πολυ!!! θελω να αρχιζω να ουρλιαζω στη δουλεια :)

Expand  

Αχ καλη μου!! Ετσι ειναι!! Ειμαστε κι εμεις  ολες πολυ χαρουμενες για σενα!!!

Να κανεις λιγα χαδακια στην κοιλιτσα τωρα!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...