Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Magaiver οταν λες πονάς? Τσιμπηματάκια χαμηλά εννοείς? Ή πόνο συνεχόμενο.

Υπομονη και ξεκουραση οταν εισαι στο σπιτι.

@Πιου-πιου πολυ ωραια τα λες! Με το καλο κι εσυ να αδιαθετησεις και να ξεκινησεις.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αααα εσύ μήπως να ξεκουραστεις αν πονάς κ να μη πηγαίνεις στη δουλειά;ελπιζουμε να νιώσει σύντομα καλά το ελενακι μας.εσυ ποτέ έχεις χοριακη και ή @Zeta.?? Κι εσύ @Πιου-πιου ποτέ είναι να αδιαθετησεις;;

Αύριο, μεθαύριο. Ξεκίνησαν τα καφέ υγρά τωρα άρα από απόψε μέχρι Κυριακή. Στην ώρα μου δηλ και ξεκινάμε 2η μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Αύριο, μεθαύριο. Ξεκίνησαν τα καφέ υγρά τωρα άρα από απόψε μέχρι Κυριακή. Στην ώρα μου δηλ και ξεκινάμε 2η μέρα. 

Ώστε δε με περιμένεις εεε;;εντάξει δε πειράζει αφού ήρθε τι να κανουμε.ποιο πρωτόκολλο θα κάνεις;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ώστε δε με περιμένεις εεε;;εντάξει δε πειράζει αφού ήρθε τι να κανουμε.ποιο πρωτόκολλο θα κάνεις;

Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, αλλιώς σε περίμενα ευχαρίστως. Βραχύ Menopur - cetrotide.  Εσύ μη βιάζεσαι. Μπορεί να έχει γίνει και το καλό από ότι θυμάμαι...    Δεν ξέρεις ποτέ...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Ήθελα να πω το πόνο μου ρε κορίτσια αλλά στενοχωρήθηκα με την ελενη κ το άφησα για αργότερα.τοσο καιρό από το φεβρουαριο έχω τις ενεσεις στο ψυγείο κ ο άντρας μου καλά κ ντε ήθελε να έχουμε τους βαθμούς στους 7, και σήμερα διαβάζω ότι τα ψυγεία πρέπει να είναι μέχρι 4 βαθμούς.κ τόσο καιρό αναρωτιομουνα γιατί χαλούσαν αμέσως τα καρότα.κ όπως καταλαβαίνετε αγχωθηκα μήπως έπαυαν κάτι οι ενεσεις.

αυτο που εχεις εσυ, ειναι αυτο που εχω και εγω μη βγαζω την ουρα μου απεξω. Ψάχνω συνεχεια το επόμενο θέμα να αγχωθω και να στενοχωρεθω. Τελειωνω με κυστες? Πιάνω τις σάλπιγγες. Τελειώνω με σάλπιγγες? πιάνω τη μήτρα κοκ. Εσύ τώρα περνάς τη φάση του ψυγείου. αχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, αλλιώς σε περίμενα ευχαρίστως. Βραχύ Menopur - cetrotide.  Εσύ μη βιάζεσαι. Μπορεί να έχει γίνει και το καλό από ότι θυμάμαι...    Δεν ξέρεις ποτέ...

Ακόμα είμαι στις προσπαθειες έχω τρεις μέρες συνεχόμενα κ αύριο άλλη μία χαχαχαχα αλλά φοβάμαι δεν ήθελα γιατί θα κάνω αυτή τη διαστολή τραχήλου κ μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

αυτο που εχεις εσυ, ειναι αυτο που εχω και εγω μη βγαζω την ουρα μου απεξω. Ψάχνω συνεχεια το επόμενο θέμα να αγχωθω και να στενοχωρεθω. Τελειωνω με κυστες? Πιάνω τις σάλπιγγες. Τελειώνω με σάλπιγγες? πιάνω τη μήτρα κοκ. Εσύ τώρα περνάς τη φάση του ψυγείου. αχαχαχαχ

Χαχαχαχα οι φαρμακοποιοί μόλις μπαίνω γελανε γιατί τους έβαλα να παρουν τηλ στη φαρμακαποθηκη να ρωτήσουν που είχαν τις ενεσεις πριν.τι να κάνουν κ οι άνθρωποι...

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Όλες μαζί θα είμαστε ούτως ή άλλως. 

Αυτό εννοείται ! Εγώ την αγαπώ την παρέα σας ! πραγματικά ξέρω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε ακριβώς ! Και σήμερα στεναχωρήθηκα με την Ελένη και συγκινηθηκα τις απαντήσεις όλων των κοριτσιών ! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Εγώ εγώ θα ειμαι μαζί σου,ξεκιναω διέγερση τέλος του μήνα!

Εγώ λογικά 2-3 Νοεμβρίου θα ξεκινήσω cyclacur και ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός γιατι μετά δεν θα έχω αλλά έμβρυα πρέπει πάλι από την αρχή 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Εγώ λογικά 2-3 Νοεμβρίου θα ξεκινήσω cyclacur και ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός γιατι μετά δεν θα έχω αλλά έμβρυα πρέπει πάλι από την αρχή 

Α θα κάνεις μόνο προετοιμασία ενδομητρίου οπότε περίπου μαζί θα κάνουμε εμβρυομεταφορα,αν βέβαια τα καταφέρω.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Α θα κάνεις μόνο προετοιμασία ενδομητρίου οπότε περίπου μαζί θα κάνουμε εμβρυομεταφορα,αν βέβαια τα καταφέρω.

Ναι μόνο προετοιμασία ! Θα τα καταφέρεις να σκέφτεσαι θετικά ! Εγώ και την πρώτη φορά που κατέληξε σε βιοχημική τελικά ήμουν πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη και έβλεπα τις άλλες κοπέλες που ήμασταν μαζί πολύ στεναχωρημένες και το περίεργο ήταν ότι όταν συνήλθαμε από τη μέθη η ψυχολόγος του μαιευτηρίου ήρθε σε εμενα θα νόμιζε ότι ήμουν έτσι από την μέθη??? αλλά ήμουν πραγματικά χαρούμενη και αισιόδοξη ! Και πίστευα ότι θα τα καταφέρω και ακόμα το πιστεύω και κάποιο στιγμή θα το πετύχουμε όλες !

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Ναι μόνο προετοιμασία ! Θα τα καταφέρεις να σκέφτεσαι θετικά ! Εγώ και την πρώτη φορά που κατέληξε σε βιοχημική τελικά ήμουν πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη και έβλεπα τις άλλες κοπέλες που ήμασταν μαζί πολύ στεναχωρημένες και το περίεργο ήταν ότι όταν συνήλθαμε από τη μέθη η ψυχολόγος του μαιευτηρίου ήρθε σε εμενα θα νόμιζε ότι ήμουν έτσι από την μέθη??? αλλά ήμουν πραγματικά χαρούμενη και αισιόδοξη ! Και πίστευα ότι θα τα καταφέρω και ακόμα το πιστεύω και κάποιο στιγμή θα το πετύχουμε όλες !

Α εγώ δεν είχα ούτε ψυχολόγο ούτε άλλες κοπέλες,ευτυχώς εκεί δηλαδή που είχανε κ γιατρό??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Bloublou85 αληθεια εβαλες τον φαρμακοποιο να παρει στην φαρμακαποθήκη?

Δεν υπαρχεις!!!

Ε ναι!!!εσύ μου έδωσες την ιδέα που ειπες ότι στις φαρμακαποθηκες που τα έχουν τόσο καιρό,κ έτσι λέω επειδή αγχωνομαι μπορούμε να πάρουμε ένα τηλ να ρωτησουμε που τα έχουν;κ πήρε!και ησυχασα κι εγώ.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ε ναι!!!εσύ μου έδωσες την ιδέα που ειπες ότι στις φαρμακαποθηκες που τα έχουν τόσο καιρό,κ έτσι λέω επειδή αγχωνομαι μπορούμε να πάρουμε ένα τηλ να ρωτησουμε που τα έχουν;κ πήρε!και ησυχασα κι εγώ.

Χαχαχα!!! Το φανταστηκα οτι εγω σου εδωσα την ιδεα!

Δεν υπαρχεις κ παλι στο λεω!!! 

Αφου ετσι ησυχασες καλά εκανες! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Χαχαχα!!! Το φανταστηκα οτι εγω σου εδωσα την ιδεα!

Δεν υπαρχεις κ παλι στο λεω!!! 

Αφου ετσι ησυχασες καλά εκανες! 

Είδες τι ωραίες ιδέες δίνεις;είπα αυτή τη φορά θα το ζήσω με τα όλα του δε θα κάθομαι να σκαω.κ ο άντρας μου είναι τυχερός γιατί έχω πετάξει τον οδηγό απ το ψυγείο αλλιώς θα έβλεπε γιατί με φώναξε που πείραξα τη θερμοκρασία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bloublou85 είπε:

Α εγώ δεν είχα ούτε ψυχολόγο ούτε άλλες κοπέλες,ευτυχώς εκεί δηλαδή που είχανε κ γιατρό??

Ναι και εγώ δεν το περίμενα ότι θα μας έβλεπε και ψυχολόγος !αν και καμιά φορά καλύτερα να μην υπαρχουν άλλες κοπέλες γιατί σου μεταφέρουν και το άγχος τους

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Ήθελα να πω το πόνο μου ρε κορίτσια αλλά στενοχωρήθηκα με την ελενη κ το άφησα για αργότερα.τοσο καιρό από το φεβρουαριο έχω τις ενεσεις στο ψυγείο κ ο άντρας μου καλά κ ντε ήθελε να έχουμε τους βαθμούς στους 7, και σήμερα διαβάζω ότι τα ψυγεία πρέπει να είναι μέχρι 4 βαθμούς.κ τόσο καιρό αναρωτιομουνα γιατί χαλούσαν αμέσως τα καρότα.κ όπως καταλαβαίνετε αγχωθηκα μήπως έπαυαν κάτι οι ενεσεις.

Καλημέρα α μια χαρα σας βρίσκω εγω τι να πω ενα ολοκληρο βράδυ εκτός ψυγείου μονο νε μια παγοκυστη εσυ είχες και το ψυγείο στους 7 θυμαμαι κοπέλας ποστ που τις είχαν παγώσει οι ενέσεις γιατι ο μπαμπας της ήθελε να κρυώσει τις, coca-coles και χαμήλωσε αρκετα τη θερμοκρασία ψυγείο περιττό να περιγράψω τα υπόλοιπα ?συμβαινουν πολλα και διάφορα προσοχή λοιπον ειλικρινά λυπάμαι για τις καροτογρανίτες σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Εγώ εγώ θα ειμαι μαζί σου,ξεκιναω διέγερση τέλος του μήνα!

Και εγω τέλος του μηνα αν ερθει και δεν εχει από συντονιστεί θα φτιαξω ενδομήτριο και αν ειναι όλα καλά θα συνεχίσουμε έμβρυομεταφορα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

@karen μου εσύ όλα καλά; Πώς πήγε το χειρουργείο; Νιώθεις καλά;

Καλημερα σας ??Ολα τέλεια. Τριτη ημερα σημερα τιποτε δεν νιωθω Την αφαιρεσαμε τελικά και τη  στείλαμε για βιοψία. Τωρα αντιβιωσεις τεταρτη κοβω ραμματα και να με δει ο γιατρος μου και αναμονή περιόδου θα φτιαξουμε το ενδομητριο υα τσεκαρουμε ολα ξανα και θα τα βάλω σε αυτον το κύκλο αν μπορέσω και  δεν υπαρχει θέμα. Εσυ ξεκίνησες διέγερση 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!!

Και γω μαζί σας @karen και @bebe2 !!! Μόνο προετοιμασία ενδομητρίου, περιμένω να αδιαθετήσω 26/10 !!!

Και τα υπόλοιπα κορίτσια λίγο πολύ εκεί γύρω είναι στις ημερομηνίες !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...