Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 3:37 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Ναι δεύτερη αποτυχημένη,με ανεξήγητο το αποτέλεσμα,δηλαδη έναν γιατρό που μου είπε έπρεπε να είχες μείνει δεν ξέρω γιατί δεν μένεις κ είμαι στο 0 ξανά.

Expand  

Λυπάμαι από εξωσωματικές και η απάντηση του γιατρού δεν ξέρω;και ποιος ξέρει γιατρέ,;και ο λόγος που πάτε έτσι ποιος είναι,;, Φεύγεις από κει χωρίς δεύτερη σκέψη έχουμε  δει απογοητευτεί από πολλούς  γιατρούς που δεν θα πρέπε να ασκούν ιατρική ...Ότι καλύτερο γλυκιά μου

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 3:31 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Δεύτερη παλινδρόμη είναι έχω μπερδευτεί με άλλη; Δεν είχες κατάψυξη τελείωσαν και πάλι διέγερση δε θυμάμαι ,το καλό είναι ότι έχεις εμφύτευση

Expand  

5η προσπάθεια δεύτερη παλυνδρομη έχω αλλά 6 ευτυχώς υπάρχει εμφύτευση...

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 3:26 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Κορίτσια μου εγώ άνοιξα την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου κάναμε λειτουργία  και προσευχήθηκα για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανουλες.Εγω έχω τάξει όταν μείνω έγκυος και γέννησε με το καλό θα δέσω τις βέρες μας και θα της άφησω στην Παναγία Τήνου... Τελευταία φορά που πήγα στη Παναγια Προυσιωτισσα άφησα ένα βραχιόλι.Την Αγία ζώνη την πήρε και εγώ δεν τη φόρεσα και το φυτίλι μου φέραν.Πιστη επιμονή αισιοδοξία το έχω Ξαναπεί πει ο Θεός δεν μας έχει ξεχάσει απλά μας καθυστερεί λίγο.

Expand  

Bravo σου και εγώ άνοιξα την εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο χωριό των γονιών μου  δύο τρεις φορές και το φυτίλι και τη ζώνη και το μήλο ολα.....αλλα bravo και για τις βέρες.... Με πίστη όλα θα γίνουν

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 3:51 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Λυπάμαι από εξωσωματικές και η απάντηση του γιατρού δεν ξέρω;και ποιος ξέρει γιατρέ,;και ο λόγος που πάτε έτσι ποιος είναι,;, Φεύγεις από κει χωρίς δεύτερη σκέψη έχουμε  δει απογοητευτεί από πολλούς  γιατρούς που δεν θα πρέπε να ασκούν ιατρική ...Ότι καλύτερο γλυκιά μου

Expand  

Ο λόγος είναι το σπέρμα όμως έχουμε καλά εμβρυα βλαστοκύστες κ δεν εμφυτευονται καν κ δε ξέρει το λόγο που συμβαίνει αυτό.τωρα τελειώσαμε από εκει μα κ ο ίδιος μου είπε δεν ξέρει τι άλλο μόνο να κάνω προσπάθειες κ οπότε γίνει.

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 6:34 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσια τι γνωρίζετε για την εξέταση του νίκα ή era πως λέγεται που βλέπεις αν υπάρχουν μικρόβια ή φλεγμονή στη μήτρα κ εμποδίζει τη σύλληψη.

Expand  

Καλησπέρα.Εγώ έχω κάνει την εξέταση του Νίκα.Βρίσκει με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αν υπάρχει φλεγμονή,όπως επίσης αν δώσεις και δεύτερο δείγμα μπορείς να βρεις το παράθυρο εμφυτευσης.Όταν κάποια κοπέλα έχει πολλές αποτυχίες,καλό είναι να την κάνει.

Δημοσίευση

Υπαρχουν κοριτσια εδω που τις εχουν κανει.

Του Νικα γινεται Αθηνα.

Η αλλη Ισπανια νομοζω στελνουν δειγμα.

Πολλοι γιατροι δεν τις δεχονται. 

Εμενα μου ειπε δεν χρειαζεται. Προφανως δεν συμφωνει.

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:21 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

@nikona @sansa γιατί δε συμφωνούν;κι αν αυτός είναι ο λόγος που αποτυχαινουμε κάποιες γυναίκες;αν έχω κάποιο μικρόβιο στη μήτρα πως θα το δω;αυτή ή εξέταση που γίνεται κ πόσο κοστίζει;

Expand  

Οι περισσότεροι γιατροί δεν την δέχονται από ότι έχω ακούσει και διαβάσει!!!σχεδόν σε όλες βρίσκει λέει φλεγμονή!!!Τώρα είμαι σε σκέψεις και εγω γι'αυτήν!!!την Τρίτη θα πάω στον γιατρό μου θα τον ρωτησω γι'αυτήν και θα σου πω και δική του αντιδραση

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:21 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

@nikona @sansa γιατί δε συμφωνούν;κι αν αυτός είναι ο λόγος που αποτυχαινουμε κάποιες γυναίκες;αν έχω κάποιο μικρόβιο στη μήτρα πως θα το δω;αυτή ή εξέταση που γίνεται κ πόσο κοστίζει;

Expand  

Για το κοστος κ την διαδικασια θα σου πουν τα κοριτσια που τις εχουν κανει. Ξερω καποια πραγματα αλλά μπορει να μην σου τα πω σωστα.

Δεν τις δεχονται διοτι ισως δεν ειναι ακομη πολυ διαδεδομενες μαλλον. 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 2:54 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσια επειδή απ αυτά δεν ξέρω,ναι πάω εκκλησία προσεύχομαι αλλά τάμα δεν έχω κάνει ποτέ,πως γίνεται πρέπει να πας κάπου;εντάξει θα με πείτε χαζή τώρα αλλά δε πειράζει.

Expand  

Μπορείς να επισκεφτείς μια Εκκλησία και απλά να κάνεις το Τάμα σου.

Αν θες ΚάΠΟΙΑ ΑΓΙΑ η κάποιον Αγιο πηγαινε στην συγκεκριμένη Εκκλησία ...

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:33 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Για το κοστος κ την διαδικασια θα σου πουν τα κοριτσια που τις εχουν κανει. Ξερω καποια πραγματα αλλά μπορει να μην σου τα πω σωστα.

Δεν τις δεχονται διοτι ισως δεν ειναι ακομη πολυ διαδεδομενες μαλλον. 

Expand  

Αφού δεν τη δέχονται αν έχουμε μικρόβιο στη μήτρα πως θα το βρούμε; @elviraice να ρωτήσεις μήπως κ βρούμε μόνες μας τη λύση.

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:50 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Αφού δεν τη δέχονται αν έχουμε μικρόβιο στη μήτρα πως θα το βρούμε; @elviraice να ρωτήσεις μήπως κ βρούμε μόνες μας τη λύση.

Expand  

Ειμαι σιγουρη ότι θα φάω άκυρο για την εξέταση του Νικα όπως έφαγα και με τα Νκ που την έκανα από μόνη μου και δεν την κοίταξε καν!!!Τώρα για το era test ψήνομαι να το κάνω!!!φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσει!!!και την επόμενη φορά θα κάνω scratching!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 4:22 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Ο λόγος είναι το σπέρμα όμως έχουμε καλά εμβρυα βλαστοκύστες κ δεν εμφυτευονται καν κ δε ξέρει το λόγο που συμβαίνει αυτό.τωρα τελειώσαμε από εκει μα κ ο ίδιος μου είπε δεν ξέρει τι άλλο μόνο να κάνω προσπάθειες κ οπότε γίνει.

Expand  

Εχεις αλλα σε καταψυξη? Αν ναι αν αλλαξεις γιατρο πως γινεται με τα κατεψυγμενα?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:59 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Εχεις αλλα σε καταψυξη? Αν ναι αν αλλαξεις γιατρο πως γινεται με τα κατεψυγμενα?

Expand  

Όχι δυστυχώς δεν έχω άλλα,ομως με απογοήτευσε γιατί μου είπε ότι αν ήταν θα εμενα μου είπε υπάρχει πρόβλημα αλλά δε ξέρει τι φταίει δε βρίσκει την αιτία δε ξέρω τι άλλο ψαχνομαι μόνη μου.

Δημοσίευση

Ε μα δεν δεχονται !!!!!!την αποτυχια την αποδιδουν σε τυχαιο γεγονος !!!!! Εξετασεις δε χρειαζεται αυτο δε χρειαζεται το αλλο αντε μωρε πια!!!!! Σημερα βγηκα για καφε σαν τα μανιταρια να νεογενητα!!!!!!ουφ

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 8:09 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

@love30 αν υπαρχουν κατεψυγμεναεμβρυα κ θελει ενα ζευγαρι να αλλαξει κεντρο γινεται μεταφορα τους στο νεο κεντρο. Φυσικα επι πληρωμη.

Expand  

Δεν το ηξερα αυτο αλλα προς θεου επι πληρωμη παντααααα!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 7:57 ΜΜ, ο/η elviraice είπε:

Ειμαι σιγουρη ότι θα φάω άκυρο για την εξέταση του Νικα όπως έφαγα και με τα Νκ που την έκανα από μόνη μου και δεν την κοίταξε καν!!!Τώρα για το era test ψήνομαι να το κάνω!!!φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσει!!!και την επόμενη φορά θα κάνω scratching!!!

Expand  

Τιποτα παιδί μου,το μόνο που δέχομαι είπε είναι τα αντιφωσφολιπιδικα αλλά έκανα ενεσεις οπότε ούτε αυτό ήταν.

Δημοσίευση

Οσο για τις εξετασεις κοριτσια τι να πω. Προφανως υπαρχουν πολλες ερευνες στην ιατρικη. Για να γινει ομως αποδεκτη μια εξεταση-ερευνα απο την επιστημονικη κοινοτητα χρειαζεται ισως να γινουν πολλες εφαρμογες τους. Ισως δεν ειναι τοσο διαδεδομενες ακομη.

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 8:09 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Όχι δυστυχώς δεν έχω άλλα,ομως με απογοήτευσε γιατί μου είπε ότι αν ήταν θα εμενα μου είπε υπάρχει πρόβλημα αλλά δε ξέρει τι φταίει δε βρίσκει την αιτία δε ξέρω τι άλλο ψαχνομαι μόνη μου.

Expand  

Μονο δυο φτασανε βλαστοκυστες ε! Αρα πρεπει να δουνε γιατι δεν προχορησανε ! Ετσι επαθα στις πρωτες φορες 3ης μερας και μονο αυτα τα δυο που μου βαζανε και παντα αρνυτικο!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 8:13 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Μονο δυο φτασανε βλαστοκυστες ε! Αρα πρεπει να δουνε γιατι δεν προχορησανε ! Ετσι επαθα στις πρωτες φορες 3ης μερας και μονο αυτα τα δυο που μου βαζανε και παντα αρνυτικο!!!!!

Expand  

Είχα βάλει κ 2 τριών ημερών τη προηγούμενη φορα όλα τέλεια έλεγε ή εμβρυολογος,εχω αρχίσει κ νομίζω πως κάτι υπάρχει στη μήτρα που τα εμποδίζει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...