Μετάβαση σε περιεχόμενο

Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Λοιπόν 28/5 ειναι ακριβως 14μερες μετα την έμβρυομεταφορά.. Αλλα πεφτει δευτερα και ειναι ρου Αγίου πνεύματος.. Λετε να δειχνει και νωρίτερα η χοριακη; 

Γιατί 14’ερες ; Εγώ με τριών ημερών κατεψυγμένα και μου είπαν στις 11

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Ελεγα αφού μου βαλαν εμβρυάκια 5ης μέρας μηπως δεν πειραζε να ναι και σε λιγότερο απο 14μερες;

Καλε βλαστοκυστες έβαλες???Σε 9 ημέρες μπορεις να κανεις χοριακη ποιος σου είπε 14 μέρες ??

@Sunshine 88 εχω διαβασει κ απο αλλες κοπελες με βλαστοκυστες οτι τους ειπε ο γιατρος τους να κανουν αργοτερα χοριακη.

Βεβαια εμενα κ τις δυο φορες στις εννια μερες μου ειπαν.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

@Sunshine 88 εχω διαβασει κ απο αλλες κοπελες με βλαστοκυστες οτι τους ειπε ο γιατρος τους να κανουν αργοτερα χοριακη.

Βεβαια εμενα κ τις δυο φορες στις εννια μερες μου ειπαν.

Και εμενα το ιδιο! Στις 9 μερες! 

Καλη επιτυχια στα κοριτσια που ειναι στην αναμονη!! 

στις Just now, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Εμενα μου πε ο γιατρός στις δυο βδομάδες.. Δεν ξέρω τι να κάνω 

Εγω λεω να κανεις καλυτερα οτι σου ειπε ο γιατρος σου! 

2 βδομαδες από την ωοληψια γράφει στο χάρτη από το κέντρο εγώ που ήμουν με κατεψυγμένα πήγα στης 14 μέρες αλλά ήταν 2ημερων τα έμβρυα. Αν μένεις Αθήνα πήγαινε η Ρέα η Ιασώ το Σάββατο να κανεις και την μαία μου που ρώτησα τώρα το ίδιο μου είπε ανάλογα με τα έμβρυα ποσόν ημερών και πάντα 14 μέρες μετά από ωοληψια γίνετε το τεστ χοριακης

στις πριν 16 ώρες, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Λοιπόν 28/5 ειναι ακριβως 14μερες μετα την έμβρυομεταφορά.. Αλλα πεφτει δευτερα και ειναι ρου Αγίου πνεύματος.. Λετε να δειχνει και νωρίτερα η χοριακη; 

Απλα δεν ξερω γιατια αν ειναι 3ης μερας θελει παραπανω μερες απο οτι 5ης αλλα ειναι Δευτερα αρα εσυ πρεπει να την κανεις Παρασκευη ? Σαββατο ειναι παλι κλειστα σωστα?ρωτα το γιατρο ας την κανεις την Τριτη μετα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:

Απλα δεν ξερω γιατια αν ειναι 3ης μερας θελει παραπανω μερες απο οτι 5ης αλλα ειναι Δευτερα αρα εσυ πρεπει να την κανεις Παρασκευη ? Σαββατο ειναι παλι κλειστα σωστα?ρωτα το γιατρο ας την κανεις την Τριτη μετα!

Μιλησα με την γιατρό μου κ μου ειπε να κανω υπομονη μέχρι την Παρασκευή 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Καλημέρα!!!Σου δίνει το οκ να πας Παρασκευή??

στις πριν 3 ώρες, ο/η love30 είπε:

Καλημέρα @Sunshine 88 μου.. Ναι μου πε αντι για Δευτέρα να παω Παρασκευή.. Βέβαια οι μέρες είναι ατελειωτες και επίσης αγχώνομαι για την αναμονή εκεινης της μέρας οπως και το πως θα διαχειριστω ενα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα αλλα ταυτόχρονα προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι γτ θα τρελαθώ 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Καλημέρα @Sunshine 88 μου.. Ναι μου πε αντι για Δευτέρα να παω Παρασκευή.. Βέβαια οι μέρες είναι ατελειωτες και επίσης αγχώνομαι για την αναμονή εκεινης της μέρας οπως και το πως θα διαχειριστω ενα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα αλλα ταυτόχρονα προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι γτ θα τρελαθώ 

Το ξέρω καλή μου εγώ από της αρνητικές χοριακες όταν πήρα το αποτελσμα δεν το άνοιξα καν έβαλα το φάκελο στην τσάντα και έφυγα φοβόμουν .Το άγχος δεν τελειώνει ποτέ αλλά πάντα όλα βήμα βήμα. Με ποιον έκανες την προσπάθεια σου??

στις πριν 18 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Μια χαρα τοτε ποιο νωρις αντε καλα αποτελεσματα!!!!και εγω εκεινη την ημερα μια θελω να φτασει μια φοβαμαι!!!! Δεν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ελπιζουμε να πανε ολα καλα!!!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sunshine 88 είπε:

Το ξέρω καλή μου εγώ από της αρνητικές χοριακες όταν πήρα το αποτελσμα δεν το άνοιξα καν έβαλα το φάκελο στην τσάντα και έφυγα φοβόμουν .Το άγχος δεν τελειώνει ποτέ αλλά πάντα όλα βήμα βήμα. Με ποιον έκανες την προσπάθεια σου??

Με τον Ζηκοπουλο στο Πανεπιστημιακο Ιωαννίνων αλλα φυσικά με παρακολουθουσε εδω που μενω η γιατρός μου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Μια χαρα τοτε ποιο νωρις αντε καλα αποτελεσματα!!!!και εγω εκεινη την ημερα μια θελω να φτασει μια φοβαμαι!!!! Δεν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ελπιζουμε να πανε ολα καλα!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι εμεις οτι μπορουσαμε το κάναμε τωρα αλλος κανει κουμάντο 

στις Just now, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Η αλήθεια είναι οτι εμεις οτι μπορουσαμε το κάναμε τωρα αλλος κανει κουμάντο 

Ετσι ακριβως κοπελα μου εμεις οτι ηταν να κανουμε το καναμε λιγο φοβο θα τον εχουμε αλλα ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα και να βγουνε γρυγορα τα αποτελεσματα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τώρα σας διάβασα, να ευχηθώ στις κοπέλες που περιμένουν για χοριακή καλή επιτυχία!!! Εγώ έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορες (2 αρνητικές χοριακες & 2 θετικές), εκ των οποίων μόνο στην 1η δεν έκανα τίποτα, πρόσεχα τα πάντα και το αποτέλεσμα ήταν μια αρνητικότατη χοριακή.. Αφου έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι, στην επόμενη εμβρυομεταφορα πήγα στη δουλειά αμεσως(δούλευα σε παιδικό σταθμό επομένως καταλαβαίνετε πως και βάρος σήκωνα και εσκυβα και σκάλες ανέβαινα)... Όμως το αποτέλεσμα ήταν θετικό!! Θέλω να σας πω πως αν είναι να κάτσει θα κάτσει, οι γιατροί συστήνουν ξεκούραση για ψυχολογικούς λόγους ώστε να μην έχουν τύψεις οι γυναίκες οτι το αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να οφείλεται σε κάτι που έκαναν οι ίδιες!! Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο είναι να συνεχίζουμε τη ζωή μας σαν να μην έχουμε κάνει ποτέ εμβρυομεταφορα και να μην το σκεφτομαστε καν, έτσι περνάνε και οι μέρες αναμονής πολύ πιο ευχάριστα!!! 

κοριτσακια που περιμενετε αυριο να κανετε χοριακη ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα! Μονο καλα νεα αυριο για ολες! Αναμενουμε με αγωνια μαζι σας @love30 @Souko @sansa 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mariloux είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τώρα σας διάβασα, να ευχηθώ στις κοπέλες που περιμένουν για χοριακή καλή επιτυχία!!! Εγώ έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορες (2 αρνητικές χοριακες & 2 θετικές), εκ των οποίων μόνο στην 1η δεν έκανα τίποτα, πρόσεχα τα πάντα και το αποτέλεσμα ήταν μια αρνητικότατη χοριακή.. Αφου έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι, στην επόμενη εμβρυομεταφορα πήγα στη δουλειά αμεσως(δούλευα σε παιδικό σταθμό επομένως καταλαβαίνετε πως και βάρος σήκωνα και εσκυβα και σκάλες ανέβαινα)... Όμως το αποτέλεσμα ήταν θετικό!! Θέλω να σας πω πως αν είναι να κάτσει θα κάτσει, οι γιατροί συστήνουν ξεκούραση για ψυχολογικούς λόγους ώστε να μην έχουν τύψεις οι γυναίκες οτι το αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να οφείλεται σε κάτι που έκαναν οι ίδιες!! Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο είναι να συνεχίζουμε τη ζωή μας σαν να μην έχουμε κάνει ποτέ εμβρυομεταφορα και να μην το σκεφτομαστε καν, έτσι περνάνε και οι μέρες αναμονής πολύ πιο ευχάριστα!!! 

Πες τα να μην νιώθω ένοχη που δεν έκατσα όλη μέρα κάθε μέρα στο κρεβάτι:)

στις πριν 1 ώρα, ο/η OLY10 είπε:

κοριτσακια που περιμενετε αυριο να κανετε χοριακη ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα! Μονο καλα νεα αυριο για ολες! Αναμενουμε με αγωνια μαζι σας @love30 @Souko @sansa 

Καλή επιτυχία κορίτσια...σταύρωσετα δάχτυλα και μόνο θετικά αποτελέσματα σας ευχόμαστε όλες ολόψυχα ?

στις πριν 2 ώρες, ο/η OLY10 είπε:

καλη επιτυχια κοριτσια!!! ευχομαι να μην χρειαστει να βρεθειτε σε αυτη τη θεση!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...