Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Θα είναι όλα καλά μην αγχώνεσαι. Τί ώρα θα πας; 

Στις 10 και λογικά αν είναι όλα οκ θα με στείλει για προγεστερόνη μετά ! Δεν αγχώνομαι ! Έτσι λίγη αγωνία 

Δημοσίευση

Μεγάλη μέρα αύριο δηλαδή κορίτσια!!!! Κάνω λίγες ώρες να μπω κ τα μηνύματα είναι αμέτρητα!!! Έχουμε κάνει καλή ομάδα!!!! @Bloublou85 μου να καλόδεχτείς τα εμβρυάκια σου αύριο κορίτσι μου κ να έχεις επιτελους θετικό αποτέλεσμα!!!! @sansa ας έχεις αύριο το τυχερό σου ωαριάκι!!!! @bebe2 καλή επιτυχία κ σε εσένα!!! Άντε γρήγορα κ εσύ σειρά για εμβρυομεταφορά!!!! Σας στέλνω πολύ αγάπη κορίτσια κ θετική ενέργεια!!!!!!! Σας θέλω δυνατές!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Μεγάλη μέρα αύριο δηλαδή κορίτσια!!!! Κάνω λίγες ώρες να μπω κ τα μηνύματα είναι αμέτρητα!!! Έχουμε κάνει καλή ομάδα!!!! @Bloublou85 μου να καλόδεχτείς τα εμβρυάκια σου αύριο κορίτσι μου κ να έχεις επιτελους θετικό αποτέλεσμα!!!! @sansa ας έχεις αύριο το τυχερό σου ωαριάκι!!!! @bebe2 καλή επιτυχία κ σε εσένα!!! Άντε γρήγορα κ εσύ σειρά για εμβρυομεταφορά!!!! Σας στέλνω πολύ αγάπη κορίτσια κ θετική ενέργεια!!!!!!! Σας θέλω δυνατές!!! 

Ευχαριστώ ζετουλα! Είδες πήραμε φορα κ ποιος μας πιάνει.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλημεριτσες! Ουφ πάλι αναμονή μέχρι τις 10. Μου δώσανε κ ένα ηρεμιστικό να πάρω πριν κ λέω που με καταλαβανε.

Καλημέρα μπλουμπλουκι, προχωρα και μη φοβάσαι τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καλημέρα μπλουμπλουκι, προχωρα και μη φοβάσαι τίποτα. 

Εεμ έπεσε πολυκοσμία σήμερα για ωοληψία κ θα μπουν πρώτες, θα μου κουράσουν το γιατρό.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Εεμ έπεσε πολυκοσμία σήμερα για ωοληψία κ θα μπουν πρώτες, θα μου κουράσουν το γιατρό.

Ωχ, ελπίζω να μη σε αργήσουν πολύ και δεν μπορείς να κρατηθεις με τα νερά. Τί να κάνουμε, υπομονή ας δώσουν και αυτές τα ωαριακια τους, είναι πιο επείγον. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Ευχαριστώ ζετακι

μου ! ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η bebe2 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Εγώ ξύπνησα λίγο χειρότερα από το κρύωμα ! Ξέσπασε μάλλον ! Πάω τώρα και θα δούμε !

Έχεις μέρες μέχρι την Κυριακή, πάρε ντεπον και βιταμίνη c, θα το ξεπεράσεις μπεμπέ μου. Καλή επιτυχία. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Έχεις μέρες μέχρι την Κυριακή, πάρε ντεπον και βιταμίνη c, θα το ξεπεράσεις μπεμπέ μου. Καλή επιτυχία. 

Είμαι με τόσες βιταμίνες τόσες μέρες και πιστευα το πρόλαβα ! Από το άγχος μου έχω κοιμηθεί ελάχιστα και όσο κοιμήθηκα έβλεπα στον ύπνο μου ότι έχω πυρετό ! Αχ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Είμαι με τόσες βιταμίνες τόσες μέρες και πιστευα το πρόλαβα ! Από το άγχος μου έχω κοιμηθεί ελάχιστα και όσο κοιμήθηκα έβλεπα στον ύπνο μου ότι έχω πυρετό ! Αχ ! 

Καλά βρε κορίτσι μήπως νιώθεις άσχημα από την αϋπνία; Δηλ. τί έχεις βήχα, συνάχι, δέκατα; Αν δεν έχεις τίποτα από αυτά άδικα ανησυχείς. 

Δημοσίευση

@bebe2 πιστεύω ότι είναι κυρίως ψυχολογικό. Αφού ήσουν πολύ καλύτερα τις προηγούμενες μέρες δεν μπορεί να είναι κρύωμα. Ελπίζω για το καλύτερο! Καλή επιτυχία!

@Bloublou85 ηρεμιστικό γιατί? Είσαι τόσο αγχωμένη? Η πιο ωραία στιγμή της εξωσωματικής σε περιμένει! Ζεν ?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Εγώ ξύπνησα λίγο χειρότερα από το κρύωμα ! Ξέσπασε μάλλον ! Πάω τώρα και θα δούμε !

Καλημέρα κοριτσάκι ωχ καλή τύχη όμως μπορεί να πάνε όλα καλά παρόλ'αυτά

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

@Eleni73 Ελένη μου εγω οχι ποτέ δεν εχω χρησιμοποιησει.

Ευχαριστώ Νικόνα μου μια συνάδελφός μου ψάχνει διακαώς ,,, της είπαν για τα bedadine όμως δεν τα βρίσκει πουθενά μήπως κάποια από εμάς ξέρει  κάτι ανάλογο ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καλά βρε κορίτσι μήπως νιώθεις άσχημα από την αϋπνία; Δηλ. τί έχεις βήχα, συνάχι, δέκατα; Αν δεν έχεις τίποτα από αυτά άδικα ανησυχείς. 

Έχω συνάχι και ένα γδαρσίμο στο λαιμό τώρα περιμενω να μπω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...