Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Bloublou85 ναι μπλουμπλουκι.. Ελλαδαρα :) Αποχαιρετάμε το βρωμομηνα...!!! Από αύριο θα δεις όλα καλά θα είναι και με την τιμή της προγεστερονης!

@Irini13i πραγματικά λυπάμαι. Τελευταια μέρα του μήνα και εύχομαι τελευταία απογοήτευση που παίρνουμε. Γιατί λες για δανεικά? Ποίο είναι ακριβώς το πρόβλημα με τα δικά σου ωάρια?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Irini13i είπε:

Καλημέρα κορίτσια πριν μια ώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της χοριακης αρνητική και πάλι .τελικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη δωρεά ωαρίων γιατί τα δικά μου δεν είναι καλα λόγω μεγαλύτερης ηλικίας οωθηκων όπως μου είπε η εμβρυολόγος.καλη τύχη σε σας εύχομαι !!!

Λυπάμαι πολύ σε καταλαβαίνω ... έχεις προσπαθήσει αρκετές φορές;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

@Magaiver καλώς ήρθες! Να περάσετε τέλεια! Τι μας εφερες?

Ευχαριστούμε! Φέρνουμε θετική αυρα για όλες σας! Πιστεύω πως από αύριο θα γυρίσουμε σελίδα και θα έχουμε επιτέλους ευχάριστα! Σε λίγες μέρες πας και για ωοληψια διάβασα! Κάνε την αρχη μπλουμπλουκι και θα σε ακολουθήσουμε!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ πηγα πήρα χθές τα φάρμακα(menopur) της 2ης διέγερσης,

Έμαθα δε σήμερα πως μία απο εμάς η Σοφία κοπέλα που ήρθε κι εκείνη απο Γερμανία πριν λίγο καιρό και έκανε την προσπάθειά της εδώ είναι εγκυούλα και πολύ χάρηκα επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!!! Σαν κατι να αχνοφαίνεται βρε κορίτσια στο ορίζοντα !!!!

@Magaiver όταν έρθεις Αθήνα ενημέρωσε μήπως καταφέρουμε και συναντηθούμε

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Ευχαριστούμε! Φέρνουμε θετική αυρα για όλες σας! Πιστεύω πως από αύριο θα γυρίσουμε σελίδα και θα έχουμε επιτέλους ευχάριστα! Σε λίγες μέρες πας και για ωοληψια διάβασα! Κάνε την αρχη μπλουμπλουκι και θα σε ακολουθήσουμε!!!

Είχατε δεν είχατε με αφησατε να βγάλω μόνη μου το φίδι απ τη τρύπα ε;ποτε έχετε το πρώτο σας ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eleni73 είπε:

Κορίτσια εγώ πηγα πήρα χθές τα φάρμακα(menopur) της 2ης διέγερσης,

Έμαθα δε σήμερα πως μία απο εμάς η Σοφία κοπέλα που ήρθε κι εκείνη απο Γερμανία πριν λίγο καιρό και έκανε την προσπάθειά της εδώ είναι εγκυούλα και πολύ χάρηκα επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!!! Σαν κατι να αχνοφαίνεται βρε κορίτσια στο ορίζοντα !!!!

@Magaiver όταν έρθεις Αθήνα ενημέρωσε μήπως καταφέρουμε και συναντηθούμε

Επιτελους κ ένα καλό,με το καλό ή κοπέλα λοιπόν.ποτε ξεκινας πάλι ελενη μου;να ανασυνταχθουμε χάσαμε τη μπάλα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Επιτελους κ ένα καλό,με το καλό ή κοπέλα λοιπόν.ποτε ξεκινας πάλι ελενη μου;να ανασυνταχθουμε χάσαμε τη μπάλα.

@Bloublou85 εσύ να μην στεναχωριέσαι για τον αριθμό η ποιότητα είναι το πάν  .... σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά!!!!! και όντως αν ανέβει κι άλλο η προγεστερόνη δεν κάνεις ετ σε αυτό τον κύκλο... εγώ στην θέση σου πλέον δεν θα το διακινδύνευα θα πήγαινα για ετ με προετοιμασία ενδομητρίου.

Ξεκινάω λοιπόν την διέγερση μόλις αδιαθετήσω σε καμιά 10ρια μέρες φαντάζομαι!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eleni73 είπε:

@Bloublou85 εσύ να μην στεναχωριέσαι για τον αριθμό η ποιότητα είναι το πάν  .... σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά!!!!! και όντως αν ανέβει κι άλλο η προγεστερόνη δεν κάνεις ετ σε αυτό τον κύκλο... εγώ στην θέση σου πλέον δεν θα το διακινδύνευα θα πήγαινα για ετ με προετοιμασία ενδομητρίου.

Ξεκινάω λοιπόν την διέγερση μόλις αδιαθετήσω σε καμιά 10ρια μέρες φαντάζομαι!!!! 

Α ωραία, εγώ δε θέλω να πάω με προετοιμασία γιατί στη προετοιμασία με τα χάπια δεν ανταποκρίνεται το ενδομητριο ασε που είχα πάθει κ διαταραχή ενώ τώρα είναι ήδη 9 το ενδομητριο κ πολύ καλά τα στρώματα απ ότι μου είπε κ γι αυτό θέλω τόσο πολύ.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Α ωραία, εγώ δε θέλω να πάω με προετοιμασία γιατί στη προετοιμασία με τα χάπια δεν ανταποκρίνεται το ενδομητριο ασε που είχα πάθει κ διαταραχή ενώ τώρα είναι ήδη 9 το ενδομητριο κ πολύ καλά τα στρώματα απ ότι μου είπε κ γι αυτό θέλω τόσο πολύ.

πολύ καλό και θα παχύνει κι αλλο βέβαια...μην αγχώνεσαι μόνο... γινόμαστε τοξικές μόνες μας!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας και καλό μήνα!!! Όλα καλά θα πάνε.. ένα κολιέ που αγόρασα είχε πάνω τξν έκφραση "Πίστεψε το και θα γίνει" Πιστέψε το...

Κορίτσια δεν σας προλαβαίνω..μπαίνω λιγες φορές στο φόρουμ και οι σελίδες που εζω να διαβάσω πολλές..δεν ξέρω ποια να ρωτήσω πρώτη!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η satya είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Ωοληψία σήμερα σε φυσικό, πήρανε 2 ωάρια και αύριο περιμένουμε την εξέλιξη, εαν προχωρήσει έστω και 1 είμαστε σε καλό δρόμο για ετ! Εντωμεταξύ δεν κάνω μέθη και έσπασε ένα αγγείο και πλημμύρισα με αίμα. Τον πόνο που τράβηξα επειδή μου πιέζανε την ωοθήκη να σταματήσει δεν λέγεται, κόντεψα να λυποθυμήσω!

Περαστικά σου κορίτσι μου.. συγγνώμη τώρα που ρωτάω αλλά και εγώ χωρίς μέθη κάνω και τρομοκρατήθηκα ομολογώ.. Δεν ήξερα πως υπάρχει και τέτοια πιθανότητα.. (όχι οτι ξέρω και πολλά)

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Στον φυσικό κύκλο δεν κάνουν μέθη;;; Τι έχουν τραβήξει αυτά τα κορμιά μας με όλα αυτά... θα περιμένουμε νέα για την εξέλιξή τους κορίτσι μου!!! Εύχομαι να τα καταφέρουν κ τα 2!!!!

Καλημέρα! κάνουν, εγώ δεν κάνω :-)

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

ααα, καταλαβα, γιαυτο εισαι και συνηθισμενη στον πονο. Αν ερθει η ωρα να γεννησεις σε βλεπω χωρις επισκληριδιο ετσι που εισαι σκληραγωγημενη!!! χιχιχι. Καλη επιτυχια ευχομαι να βαλετε τα καλυτερα και να ρθουν να γινουν ωραια μωρακια

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

καλημερα και καλο μηνα. Ειναι απο αυτους τους μηνες (τους σπανιους) που περιμενω περιοδο 2 φορες μεσα στον ιδιο μηνα. Μια στις αρχες και μια στο τελος. Ειχε να μου συμβει απο το Γενάρη η συμπτωση. Σημερα μου πέρασε από το μυαλό και με έριξε λίγο στιγμιαία το εξης: Εαν ειχε προχωρήσει καλά η κύηση μου ειχα τελική ημερομηνία 7/11/2018. Τώρα θα γεννούσα δλδ και σκέφτηκα κοίτα πως τα φέρνει η ζωή. Εσυ κάνεις σχέδια και κάποιος άλλος γελάει μερικές φορές. Αλλά οκ! Πίστη και αισιοδοξία κορίτσια. Πιστευω πολύ ότι κάθε εμπόδιο για καλο και ας μην το βλεπουμε εκεινη τη στιγμη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η bebe2 είπε:

@Kat-Cat μου τα σκέφτεσαι αυτά ! Σίγουρα το παρελθόν είναι η δύναμή μας αλλά κοιταμε μπροστά ! ❤️❤️

Ναι κοριτσι μου. Γενικά ειμαι και λιγο κολλημένη με το παρελθον εγω. Το ωραιοποιώ κάπως. Αλλά οκ. Απλα περσι τετοια εποχη που ξεκινουσα ημουν τοσο σιγουρη οτι του χρονου θα ειχα ολοκληρώσει με τις προσπαθειες και θα ειχα γεννησει κιολας που τωρα ειμαι εδω που ειμαι και λεω απο μεσα μου ότι ενα πραγμα μου εμαθε ολο αυτο. Να μη βάζω πολλά κουτάκια γιατί δεν το χω :P Αντε να δουμε τι θα δουμε στο μελλον!! Καλό μας μηνα πάντως με αισιοδοξια!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

Ναι κοριτσι μου. Γενικά ειμαι και λιγο κολλημένη με το παρελθον εγω. Το ωραιοποιώ κάπως. Αλλά οκ. Απλα περσι τετοια εποχη που ξεκινουσα ημουν τοσο σιγουρη οτι του χρονου θα ειχα ολοκληρώσει με τις προσπαθειες και θα ειχα γεννησει κιολας που τωρα ειμαι εδω που ειμαι και λεω απο μεσα μου ότι ενα πραγμα μου εμαθε ολο αυτο. Να μη βάζω πολλά κουτάκια γιατί δεν το χω :P Αντε να δουμε τι θα δουμε στο μελλον!! Καλό μας μηνα πάντως με αισιοδοξια!

Σε καταλαβαίνω και εμένα με πιάνει αυτό ! Και σκέφτομαι θα είχα ένα παιδάκι 5 χρόνων τωρα αν είχα εξωμήτριο και πολλά πολλά άλλα ! Μυαλό είναι σε πάει μόνο του ! Αλλά κάποια στιγμή θα έχουμε τα παιδάκια μας να το πιστέψουμε πρέπει 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η foteini.am είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου.. συγγνώμη τώρα που ρωτάω αλλά και εγώ χωρίς μέθη κάνω και τρομοκρατήθηκα ομολογώ.. Δεν ήξερα πως υπάρχει και τέτοια πιθανότητα.. (όχι οτι ξέρω και πολλά)

Ευχαριστώ πολύ, είναι στον οργανισμό και φαντάζομαι δεν συμβαίνει σε όλες, οπότε μην ανησυχείς

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, δυστυχώς από τα 2 δεν γονιμοποιήθηκε κανένα! Κρίμα και είχα καλό ενδομήτριο. Δεν ξέρω τι να κάνω,θα μπορούσα να προχωρήσω με τα 4 και όποια φτάσουν βλαστοκύστες,αλλά μάλλον θα το πάω στον επόμενο κύκλο για να έχω μαζέψει έναν ικανοποιητικό αριθμό για να προχωρήσω σε ετ.

Φιλιά από μένα! Δεν μασάμε, πάμε γερά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...