Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!ΕΙΜΑΙ  Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!!ΔΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ!!ΧΘΕΣ 5Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ Μ ΒΓΗΚΕ 2401!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ!!ΔΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΝ ΧΑΡΑ Μ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΔΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Μ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ Τ ΠΟΥΜΕ ΣΤ ΓΟΝΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΓΤ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ Γ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.Κ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΝ Τ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Μ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Τ ΚΟΣΜΟΥ Π ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσι μ πόσο χάρηκα με τα νέα σου!!! Θυμάμαι τις προσπάθειες σου κ ότι ένα διάστημα σε είχε πάρει λίγο από κάτω! Συγχαρητήρια!!! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι κ ένα γερό μωρο!

Τελικά τα 2 χρόνια είναι μέσα στα πλαίσια τ φυσιολογικού για αυτες τις ηλικιες. Μου τ λεγε ο γιατρός μ κ έλεγα Ναι καλά. Κ μεις ακριβώς στους 26 μήνες τ πιάσαμε τη μπουμπού μας.

Μπράβο κ πάλι μπράβο!! Χάρηκα τόσο πολύ!

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι. Εδειξες υπομονή και επιμονή και το πέτυχες. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα και να έχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Μακάρι να παρει μπρος το φορουμ με όμορφα νέα από ολες, και θετικες βεβαια εξελίξεις.

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena90 είπε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!???

μπραβο @elena90! ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελους!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η elena90 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!ΕΙΜΑΙ  Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!!ΔΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ!!ΧΘΕΣ 5Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ Μ ΒΓΗΚΕ 2401!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ!!ΔΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΝ ΧΑΡΑ Μ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΔΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Μ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ Τ ΠΟΥΜΕ ΣΤ ΓΟΝΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΓΤ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ Γ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.Κ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΝ Τ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Μ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Τ ΚΟΣΜΟΥ Π ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!

Συγχαρητήρια! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!! Και μεις 15 μήνες προσπαθούσαμε ώσπου ήρθε από μόνο του. Όπως τα λες!! Αυτό έρχεται όποτε αυτό θέλει!!!

Άντε να ακούμε τέτοια καλά νέα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...