Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

dimsea

Recommended Posts

στις Just now, ο/η anni7 είπε:

κοριτσια καλημερα!!!!!!!! 

παλι εμπλεξαμε δουλειες και σας εχασα πω πω τα διαβασα ολα οσα γραψατε !!!!!!!!!! αντε να πω και εγω 1,72 ειμαι σε υψος!!!!!!!!!!! 

μπλε μου χαρηκα πολυ που εισαι καλα και ετσι ευχομαι να συνεχισεις κοριτσαρα μου!!!!!!!!!

ρε κοριτσια και εγω τυχαια το βρηκα μια φοραπου νομιζα οτι ειχαμε ατυχημα και ειχα μεινει εγκυος χαχααχαχα!!!! και εψαχνα για συμπτωματα και επεσα πανω στο φορουμ!!!

οσο για την ανακοινωση συμφωνω στο οτι οπως αισθανεσαι εσυ και ο αντρα σου το λες δε το λες οτι κανει να αισθανεσαι καλα πρεπει να κανεις !!!!

θα ητανε τελεια ενα καφεδακι καποια στιγμη ολες μαζι!!!!!

ε δε γινεται πια ολες 1.70 και ανω, θα αποχωρήσω στο τέλος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα ολα με τις ανησυχιες σας! Χθες το τσικνισα για τα καλα μεχρι αργα κ εκτος το οτι ειμαι σαν ζομπι σημερα εχασα κ τη συζητηση σε δυο σελιδες τωρα! Χωριςνα χω περασει τετοιες επωδυνες καταστασεις οπως η @Rosemary κ η @Dim83 πιστευω κ εγω θα σιωπουσα απλα, δεν νομιζω να το μοιραζομουν καν με ολες μου τις φιλες.

@Kat-Cat κ εγω θελω να μου πειτε λιγο πως με φανταζεστε...ναι οκ δεν εχουμε μιλησει τοσο οσο εχεις μιλησει με τις αλλες κοπελες αλλα εχω περιεργεια να δω πως θα με κανετε! ☺

Οσο για το facebook νομιζω ναι, αν ερχομουν αρκετα κοντα στο φορουμ με καποια ατομα,ναι θα το δινα. Σιγα, ποσο μικρος να ειναι ο κοσμος δηλαδη κ να με ξερουν;;;;☺

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

ε δε γινεται πια ολες 1.70 και ανω, θα αποχωρήσω στο τέλος!

χαχαχαχα μας τραβαγανε που λεει και μια φιλη μου οταν ειαμσταν μικρες!!! μην πας πουθενα ακους!!!!! η καθεμια με τις χαρες της !!!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η atha_g είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα ολα με τις ανησυχιες σας! Χθες το τσικνισα για τα καλα μεχρι αργα κ εκτος το οτι ειμαι σαν ζομπι σημερα εχασα κ τη συζητηση σε δυο σελιδες τωρα! Χωριςνα χω περασει τετοιες επωδυνες καταστασεις οπως η @Rosemary κ η @Dim83 πιστευω κ εγω θα σιωπουσα απλα, δεν νομιζω να το μοιραζομουν καν με ολες μου τις φιλες.

@Kat-Cat κ εγω θελω να μου πειτε λιγο πως με φανταζεστε...ναι οκ δεν εχουμε μιλησει τοσο οσο εχεις μιλησει με τις αλλες κοπελες αλλα εχω περιεργεια να δω πως θα με κανετε! ☺

Οσο για το facebook νομιζω ναι, αν ερχομουν αρκετα κοντα στο φορουμ με καποια ατομα,ναι θα το δινα. Σιγα, ποσο μικρος να ειναι ο κοσμος δηλαδη κ να με ξερουν;;;;☺

Kαλα μικρος ειναι ο άτιμος, αλλα να σου πω την αλήθεια, δεν έχω να κρύψω και κάτι, και πολύ περιορισμένα θα το έδινα και εγώ. Εχω πεσει εξω σε όλες τις προβλέψεις! Καστανή μου φαίνεται εισαι και συ, ψηλη(γιατι ολες εδω μεσα ψηλες ειναι το κερατο μου), και κατι με δουλεια γραφείου κανεις (χοχοχοχο), ας μας πει και @Dim83 που πεφτει μεσα περισσοτερο γιατι εγω δεν....

στις πριν 3 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

αααααα θελω και εγω να μου πεις πως με φανταζεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anni7 είπε:

χαχαχαχα μας τραβαγανε που λεει και μια φιλη μου οταν ειαμσταν μικρες!!! μην πας πουθενα ακους!!!!! η καθεμια με τις χαρες της !!!!!

αχαχαχα, (δεν εχω λαικ σημερα καθολου), ε, ναι κατα τα αλλα ειμαι πολυ χαριτωμενη :P:P:P

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

αχαχαχα, (δεν εχω λαικ σημερα καθολου), ε, ναι κατα τα αλλα ειμαι πολυ χαριτωμενη :P:P:P

τωρα ξερεις τι μου θυμησες >??? ειχατε δει ποτε μια που ειχε βγει στην αννιτα και ελεγε η ψηλες ειναι για την παρελαση οι κοντες ειναι για το κρεβατι !!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα :):):)

στις Just now, ο/η anni7 είπε:

τωρα ξερεις τι μου θυμησες >??? ειχατε δει ποτε μια που ειχε βγει στην αννιτα και ελεγε η ψηλες ειναι για την παρελαση οι κοντες ειναι για το κρεβατι !!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα :):):)

ναι τώρα σώθηκες....Ειδικά εγώ φημίζομαι ααχαχαχαχαχ. Βλέπω κρεβάτι και χασμουριέμαι. (Εχετε καταλαβει πως σκυλοβαριεμαι να δουλεψω ετσι? Τσκινισα και χτες και ειμαι σαν ζομπι.....). Δε με βλεπω να κανω τιποτα σημερα.

στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

ναι τώρα σώθηκες....Ειδικά εγώ φημίζομαι ααχαχαχαχαχ. Βλέπω κρεβάτι και χασμουριέμαι. (Εχετε καταλαβει πως σκυλοβαριεμαι να δουλεψω ετσι? Τσκινισα και χτες και ειμαι σαν ζομπι.....). Δε με βλεπω να κανω τιποτα σημερα.

χαχαχαχαχαχα αστα εμενα με περνει ο υπνος απο το καναπε!!!!!!!!! 

αστα και εγω ετσι ειμαι εγω δε τσικνισα αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη απο την πολυ δυσκολη εβδομαδα που ειχα που θελω να κοιμαμαι δυο μερες για συνελθω ουτε εμενα με βλεπω να δουλευω σημερα!!! και δουλευω και αυριο αστα!!!!!!!!!!!!!!!! 

Καλημέρα κορίτσια!
Σας παρακολουθώ, αλλά κάπου σας χάνω. Δε σας προλαβαίνω! Τώρα τα διάβασα όλα μαζεμένα!
Έχετε πολύ ωραία παρέα. Δε θα κουραστώ να λέω καλή επιτυχία σε όλες όσες προσπαθείτε, καλή εγκυμοσύνη στην @Μπλε, καλή γέννα στην @Rosemary και σε όσες άλλες κοντεύουν. 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Kαλα μικρος ειναι ο άτιμος, αλλα να σου πω την αλήθεια, δεν έχω να κρύψω και κάτι, και πολύ περιορισμένα θα το έδινα και εγώ. Εχω πεσει εξω σε όλες τις προβλέψεις! Καστανή μου φαίνεται εισαι και συ, ψηλη(γιατι ολες εδω μεσα ψηλες ειναι το κερατο μου), και κατι με δουλεια γραφείου κανεις (χοχοχοχο), ας μας πει και @Dim83 που πεφτει μεσα περισσοτερο γιατι εγω δεν....

Καστανη ειμαι ψηλη ε οκ με λες 1,74 γραφειο μπαααα... μεταπτυχιακο στην Συμβουλευτικη Παιδαγωγικη κι ομως ειμαι πωλητρια κ συνβουλευω τι συνολακι παει στην καθεμια?

στις Just now, ο/η atha_g είπε:

Καστανη ειμαι ψηλη ε οκ με λες 1,74 γραφειο μπαααα... μεταπτυχιακο στην Συμβουλευτικη Παιδαγωγικη κι ομως ειμαι πωλητρια κ συνβουλευω τι συνολακι παει στην καθεμια?

Ντάξει κάτι πέτυχα αυτή τη φορά! Συνολάκια ε? Ενδιαφέρον! Τουλάχιστον ας ψωνίσουμε τιποτα

στις πριν 12 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

αχ ψωνια ωραια θα ητανε και μετα ενα ωραιο καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω αρκει να μην εισαι απ τη δικη μου πλευρα...αλλα μονο απ του πελατη!!☺

στις πριν 1 λεπτό, ο/η atha_g είπε:

ναι ναι σε νιωθω ειναι δραμα να εξυπηρετης το βιωνω σε αλλη πλευρα του εμποριου !!!!!!!! κουραγιοοοοοοοοο

στις πριν 16 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

Φαντάζομαι!

Κ εγω ειμαι κ υπευθυνη του καταστηματος οποτε περα απο το απαιτητικο κοινο εχω κ ενα σωρο ευθυνες! Τελος παντων....βρε δεν θα μεινω εγκυος;;; θα κουναω μαντηλακι μετα σε ολους?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

Κ εγω ειμαι κ υπευθυνη του καταστηματος οποτε περα απο το απαιτητικο κοινο εχω κ ενα σωρο ευθυνες! Τελος παντων....βρε δεν θα μεινω εγκυος;;; θα κουναω μαντηλακι μετα σε ολους?

έλα μου ντε! αχαχαχχαχαχ! Αυτο που το πας! Ε κοντοζυγώνει εντάξει

xaxaxaxaxaxax και εγω λεω ειδικα αμα ειναι καμια  μερα τρελης πιεσης λεω απο μεσα μου βρε δε θα μεινω εγκυος χαχαχαχαχα αντιος !!!!!!!!!!!!

@Rosemary με το καλό κορίτσι μου σου αξίζουν πολύ όμορφα πράγματα με όσα έχεις περάσει.Αυτές τις μέρες κάπου διάβαζα τα κορίτσια που έλεγαν ότι γεννησες αλλά ξαφνικά πετάχτηκες και είπες εδώ είμαι χαχαχα! Άντε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Μη νομίζεις κι εγώ fb έκανα γιατί με είχαν πρήξει τα κορίτσια από τη δουλειά τότε.Καθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και αισθάνεται άνετα κάτω από διαφορετικές συνθήκες οπότε τίποτα δεν είναι κατακριτέο.Όπως νιώθει η καθεμία. Η αλήθεια είναι ότι μετά το... περιστατικό που υπήρξε..... κάπως θορυβηθηκα.....αλλά εδώ είμαστε για να αποφορτιζομαστε, να ξεχνιόμαστε και να μαθαίνουμε πράγματα τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.??

στις πριν 2 ώρες, ο/η atha_g είπε:

Σε νιώθω 14 χρόνια σε μαγαζιά.....υπήρχαν στιγμές που ήθελα να δαγκωσω κάνα λαιμό από τα νεύρα....θέλει ατσαλενια νεύρα και υπομονή.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

@Rosemary με το καλό κορίτσι μου σου αξίζουν πολύ όμορφα πράγματα με όσα έχεις περάσει.Αυτές τις μέρες κάπου διάβαζα τα κορίτσια που έλεγαν ότι γεννησες αλλά ξαφνικά πετάχτηκες και είπες εδώ είμαι χαχαχα! Άντε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Μη νομίζεις κι εγώ fb έκανα γιατί με είχαν πρήξει τα κορίτσια από τη δουλειά τότε.Καθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και αισθάνεται άνετα κάτω από διαφορετικές συνθήκες οπότε τίποτα δεν είναι κατακριτέο.Όπως νιώθει η καθεμία. Η αλήθεια είναι ότι μετά το... περιστατικό που υπήρξε..... κάπως θορυβηθηκα.....αλλά εδώ είμαστε για να αποφορτιζομαστε, να ξεχνιόμαστε και να μαθαίνουμε πράγματα τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.??

ποιο περιστατικο?? Καλα εγω fb εχω κατι αιωνες, Απο τις πρωτες πρεπει να ημουν! χιχιχι. Αφου σκεφτομαι οτι εχω κατι φωτος μεσα που καλο ειναι να σβησω, γιατι εχουν περασει καμια 10ρια χρονια και θα γινεται η συγκριση

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Περίπου 9χρ το έχω κι εγώ άσε τις φωτογραφίες.....εκατοντάδες χαχαχαχαχα. Το περιστατικό με το αγόρι που δεν ξέρουμε τελικά αν ηταν αγόρι και καλύτερα να το ξεχάσουμε!?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Περίπου 9χρ το έχω κι εγώ άσε τις φωτογραφίες.....εκατοντάδες χαχαχαχαχα. Το περιστατικό με το αγόρι που δεν ξέρουμε τελικά αν ηταν αγόρι και καλύτερα να το ξεχάσουμε!?

Εγω απ το 2007 κοριτσια... να βαλεις διπλα διπλα φωτο να δεις το πριν κ το μετα κ να πεις να'ταν τα νιατα δυο φορες!!!?

στις Just now, ο/η atha_g είπε:

Εγω απ το 2007 κοριτσια... να βαλεις διπλα διπλα φωτο να δεις το πριν κ το μετα κ να πεις να'ταν τα νιατα δυο φορες!!!?

Χαχαχαχαχα έλα καλε κάθε ηλικία με τα καλά της μια χαρά είμαστε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ καρδούλα μου είδες μια χαρά τα πάει άσε τον κόσμο να λέει μια ζωή για όλα θα ακούς απόψεις που δεν θα σε αφορούν..απλά δεν θα σε επηρεάζει..η μεγάλη μου έγινε χιονουλα στην γιορτή του παιδικού και εγώ έριξα το κλάμα της ζωής μου..σας περιμένουν τοοοσες όμορφες στιγμές..γύρισες εσύ στην δουλειά;;
    • Κορίτσια μου χρόνια πολλά!! Διαβάζω τα νέα σας και σας παρακολουθώ!! @Xrisa95 κορίτσι μου εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια!! Φυσικά αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι πολύ και αυτό είναι το λογικό αλλά το γεγονός ότι έχετε πλάνο και οι γιατροί σου ξέρουν τι να κάνουν είναι πάρα πολύ καθησυχάστικο!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα όπως πρέπει να πάνε! Για την αιτία τι σου είπαν? Είναι τυχαίο γεγονός η θέλει παραπάνω διερεύνηση?  @Elenaki_ μου το μωράκι σου πήρε βάρος! Έστω αυτό το λίγο που πήρε είναι κέρδος!! Από ότι έχω καταλάβει εγώ στις κύησης το γεγονός ότι ένα μωρό δεν παίρνει βάρος είναι από τα πιο σύνηθες "θέματα" που σημαίνει ότι ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε!! Ξέρω πάρα πολλά μωράκια που είχαν το ίδιο θέμα και με το που γεννήθηκαν ξεκινησαν να παίρνουν βάρος κατευθείαν χωρίς κανένα θέμα! Ας δούμε τώρα τι θα σου πουν την Πέμπτη γιατί πολύ πιθανό το νινακι σου να πάρει κι άλλο βάρος!! ♥️ Σου στέλνω φουλ θετική ενέργεια 
    • Καρδιοπάθειες υπάρχουν πολλές γενικά… η κόρη μου πχ είχε golf ball που είναι ασβέστωμα στην καρδούλα που αυτό υποχωρεί μόνο του όπως κ έγινε κατά τη διάρκεια της κύησης.    τώρα αυτό το μωράκι έχει μεσοκοιλιακη επικοινωνία (υπάρχουν 2 ειδών, εμας έχει  VSD κ είναι ένα κενό-τρυπούλα ανάμεσα στο τοίχωμα που χωρίζει τις 2 κοιλιές της καρδιάς, την αριστερή και την δεξιά Κ από εκεί περνάει οξυγονωμένο αίμα στην κοιλιά αριστερά που ξανά οξυγονώνεται κ κάνει συνεχώς κύκλο. Αυτό είναι το «ελλατωμα» ). Αυτό το βρήκαμε στη β επιπέδου αλλά δεν μεγαλώνει ούτε έχει κλείσει ακόμα άρα μου είπαν ότι είναι θετικοί θα κλείσει όταν γεννηθεί το μωρό τον πρώτο χρόνο συνήθως. Αφού δεν μεγαλώνει δεν ανησυχούν.  (κ η κόρη μου επίσης είχε ένα διάστημα φύσημα, δεν ξέρουμε ποιο από τα 2 είδη, στα 2 έτη που εμφανίζεται συνήθως κ πριν το σχολείο μας είπαν να ξανά κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν έχει κλείσει τελείως γιατί τώρα δεν ακούγεται κάτι που είναι 5 απλά κ μόνο για να ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να γυμνάζεται αν υπάρχει ακόμα. Οπότε τώρα σ ένα μήνα έχουμε ραντεβού κ γι αυτήν. Μου είπαν υπάρχει κληρονομικότητα σ αυτό.)    όμως αυτό που βρήκε ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού είναι και ισθμικη στένωση αορτής (αυτό βρίσκεται στο αορτικό τόξο της καρδιάς κ η μια αορτή που μεταφέρει αίμα οξυγονωμένο είναι πιο στενή, άρα πάει λιγότερο αίμα για να καταλάβεις στα όργανα. Υπάρχει μια συσχετική των δύο ευρημάτων μου είπε ο γιατρός συνήθως το ένα προκαλεί το άλλο.)   αν η στένωση είναι πολύ μεγάλη τότε γίνεται επέμβαση όπως κ στο άλλο θέμα. Ο γιατρός ήταν θετικός ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί αλλά μου είπε ότι θα φανεί καλύτερα όσο μεγαλώνει το μωρό κ μεγαλώνει λοιπόν κ το οργανο της καρδιάς κ κυρίως όταν γεννηθεί κ γίνει υπέρηχος triplex κατευθείαν στο μωρό για να δούμε το πραγματικό εύρος των προβλημάτων.    επομένως είναι κάτι που λύνεται με την επιστήμη κ είναι θετικό αυτό φυσικά. Είναι μεν ταλαιπωρία αν χρειαστεί επεμβάσεις αλλά τουλάχιστον ξέρεις δεν είναι θέματα που δεν «λυνονται».    εμένα αυτό που με προβλημάτισε κυρίως είναι γιατί εμφανίστηκαν αυτά τα προβλήματα κ αυτό θέλω να διερευνήσουμε με τους γιατρούς (γιατί είχα κάνει ΝΙΠΤ που καλύπτεται εδώ από το ταμείο κ ήταν μια χαρά) πχ είναι κάποια κατασκευαστική αστοχία, κάποιο σύνδρομο ή τυχαίο γεγονός.    Αυτό με αγχώνει πιο πολύ δλδ.  και το γεγονός ότι κ εμάς έπεσε καμπύλη ανάπτυξης (ήταν καθόλη την εγκυμοσύνη στο 92% κ έπεσε στο 68% που σαφώς μου είπε ο γιατρός είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά θέλει μου είπαν να το παρακολουθούμε κ εμείς γιατί τα προβλήματα στην καρδιά συνδέονται με μειωμένη ανάπτυξη. Οπότε αναμένω να δω τι γίνεται κ με αυτό το θέμα!)  το Θετικό μου είπαν οι γιατροί είναι ότι το μηριαίο οστό είναι πολύ μεγάλο όπως του γιου μου που είναι ένα πολύ ψηλό παιδί για την ηλικία του αλλά το βάρος είναι που έχει καθοδική πορεία στους τελευταίους 2 υπέρηχους. Δλδ αναμενόταν να είναι ένα μωρό πάνω από 4 κιλά κ τώρα μου λέει ο γιατρός στην τελευταία μέτρηση που έπεσε είναι κάπου στα 3.600.  Σαν νούμερο δεν είναι κακό αλλά επειδή υπάρχει παθολογία είναι ανησυχητική η πτώση.    είπα πολλά συγγνώμη!    ευτυχώς έχω πολύ καλούς γιατρούς πραγματικά πολύ καλούς (με ψάξιμο τους βρήκα στην Γερμανία όπως κ στην Ελλάδα με ψάξιμο πήγαινα) και ευτυχώς το σύστημα εδώ καλύπτει τα πάντα σε τετοιες περιπτώσεις και μέχρι τώρα δεν έχω δώσει ούτε 1€ γιατί όπως καταλαβαίνεις κ εσύ κάθε μήνα κάνω 2-3 υπέρηχους κ τρίπλεξ κτλ κτλ. 
    • Αχ το φαντάζομαι!! Η συγκίνηση σε άλλο επίπεδο! 🥹 το μεγάλο κοριτσάκι σας τι κάνει;;  Ααα μπαμ μπαμ τα δοντάκια! Εμείς έχουμε 2 κάτω ολόκληρα εδώ κ καιρό, μισό πάνω και τώρα βγήκε η μύτη από το δευτερο πάνω 😂😂😂 γενικά αργούμε λίγο, παίρνει πολύ καιρό να κατέβει όλο 😝  Κατά τ άλλα είμαστε πολύ καλά, αρχίσαμε εδώ και 3 βδομάδες σχολείο και τα πάει τέλεια!! Η απάντηση σε όλους όσους την έλεγαν μαμάκια και ότι πρέπει να ξεκολλήσει, ήταν ότι οι δασκάλες της μου λένε συνεχώς πόσο ανεξάρτητο παιδί είναι! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι 😊 
    • Κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά πάρε το χρόνο σου και ότι και αν χρειαστείς να πεις εμείς είμαστε εδώ ..πάρε αγκαλίτσα το κοριτσάκι σου να απαλύνει λίγο το πόνο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...