Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

Καρκίνος ειμαι. Εσυ?? Δεν μπορώ να παίρνω και χάπια ρε γαμώτο, αλλιώς θα ημουν με ηρεμιστικά να μαι κουυυυυλ. χιχιχι. Θα επιβληθώ στο μυαλό μου ομως αυτό το μηνα. Θα ξεκινήσω από το ιντερνετ, κοβοντας τα λοιπα σαιτς και τις γελοιες ερευνες μου. εξαλλου ειναι γνωστο οτι μπαινεις να δεις γιατι ποναει το δαχτυλο σου, και συνηθως λογικά πεθαίνεις με αυτα που διαβάζεις. αχαχααχ. Μονο εδω θα μπαινω για να εκτονωνομαι. (Εσυ εισαι σε καλο δρόμο θα την πετύχεις την κατάσταση αυτή παντως!!). το μονο θετικό μου ειναι οτι δεν κανω ποτε early τεστακια. Δηλαδη εχω αγορασει τα χω στο ντουλαπι αλλα εχω πει οτι θα κανω ΕΦΟΣΟΝ εχω καθυστερηση καποια στιγμη. Αλλιως θα εχω κατα φαντασιαν συμπτωματα καθε μηνα και προς το παρον τα χω αποφυγει και προσπαθω να ειμαι ρεαλιστρια με αυτα!

Υδροχόοςςςςς!!!!!Κι όμως έχουμε κοινά χαχχαχ!!!!Ναι και γω δεν κάνω τεστ εγκυμοσύνης!!!!Ασε που τρέμω δεν μπορώ αλλά καλύτερα να περιμένουμε καθυστέρηση!!!Ναι στο νετ λεει πολλά!!!Ενώ εδώ υπάρχουν πραγματικές εμπειρίες από κοπέλες!!!!Και μενα ο γιατρούλης μου λέει όχι άγχος!!!Ποιός τον ακούει?Μου είπε την τελευταία φορά τι βιάζεσαι να μείνεις έγκυος??Τον τρελόοοο!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και απο μενα !!!!!! και εγω εδω αυριο μεθαυριο περιμενω περιοδο!!!!!!!!! σας διαβασα τωρα ολες !!!! ελπιζω να εχουμε κανενα καλο νεο !!!!

κατ-cat μην σε νοιαζει τα ιδια κουτακια ειχα και εγω με σενα και ο αντρας μου και ετσι κουναγε το κεφαλι του ο γιατρος οταν του ελεγα και εγω τετοια και του λεω καλε αφου ειμαι 28 χρονων και ο αντρας μου 31 μια χαρα μπαμ μπαμ θα πιαοσυμε !!! και κουναγε ο ερημος το κεφαλι του !!! ειναι ο δευτερος μηνας ελευθερα που κανουμε !!!

Δημοσίευση

@marilia καλα και μενα μου τα λεει. Ασε που μου επισημαινει οτι αμα μεινω θα αρχισω να γκρινιαζω για αλλα πραγματα (δικιο εχει τι να λεμε)

@anni7 σκεψου εγω που μαι και μεγαλυτερη και του τα ελεγα του γιατρου ποσο κεφαλι κουναγε. Θα λεγε απο μεσα του τι ηθελε να γινει γυναικολογος να μπλεξει με τοσες γυναικες. αχαχαχαχ. Τελοσπαντων, ο Φλεβαρης ειναι μικρός κορίτσια! Θα περάσει και θα δουμε. Ως τοτε αναπνοές και οσο λιγότερη ερευνα γινεται. Εδω μεσα ειναι υπεραρκετο!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια. @Kat-Cat @misofeggaro απο κουτακια αλλο τιποτα! με εχω βαρεθει! σκεφτομαστε θετικα και παραμενουμε ψυχραιμες (προσπαθουμε τουλαχιστον)! @Kat-Cat κακως σου εχει κολλησει αυτο με τις σαλπιγγες...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dim83 είπε:

καλημερα κοριτσακια. @Kat-Cat @misofeggaro απο κουτακια αλλο τιποτα! με εχω βαρεθει! σκεφτομαστε θετικα και παραμενουμε ψυχραιμες (προσπαθουμε τουλαχιστον)! @Kat-Cat κακως σου εχει κολλησει αυτο με τις σαλπιγγες...

Ειχα τρελαθει να κανω ερευνα για τυχον συμπτωματα και αιτιες αποφραξης μιλαμε. Ειπα αυτο το μηνα κομμενα ολα. Μονο την εφαρμογη για τον υπολογισμο των γονιμων ημερων θα μπω να δω βασει της περιοδου και εδω μεσα. Τελος οι ερευνες. Γιατι ειναι να μη μου μπει κατι στο μυαλο. Το σκεφτομαι νυχτα μερα μετα....

Δημοσίευση

καλα γενικα το μυαλο παιζει πολλα παιχνιδια δεν το συζητω @Kat-Cat. θελει ανα διαστηματα να κανουμε self management για να επανερχομαστε. εδω που μιλαμε ειναι για συντροφια. οχι και να αποτρελαθουμε! θα το λεμε πολλες φορες στον εαυτο μας και η μια στην αλλη για να μπαινουμε στο σωστο δρομο!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

καλα γενικα το μυαλο παιζει πολλα παιχνιδια δεν το συζητω @Kat-Cat. θελει ανα διαστηματα να κανουμε self management για να επανερχομαστε. εδω που μιλαμε ειναι για συντροφια. οχι και να αποτρελαθουμε! θα το λεμε πολλες φορες στον εαυτο μας και η μια στην αλλη για να μπαινουμε στο σωστο δρομο!

Προσυπογράφω και συντάσσομαι! :)

Δημοσίευση

@marillia η ψυχραιμια των γιατρων σπαει κοκκαλα ειναι η αληθεια! τι να κανουν κ αυτοι βεβαια. αν κανουν προβλημα τους το δικο μας.... θα τρελαθουν! το θεμα ειναι να αισθανομαστε οτι ο γιατρος μας ειναι καλος και μας καταλαβαινει.

Δημοσίευση

καλα ναι νομιζω ειναι καλο πρεπει ο γιατρος να αποπνεει ηρεμια και ψυχραιμια γιατι στην ουσια αυτος πρεπει να μας κανει και μας να το νιωσουμε!!!

εγω αδιαθετησα πριν λιγο καλα το περιμενα γιατι εμεις δε καναμε μεσα σε γονιμες οποτε ηταν αναμενομενο προχωρα και ολα καλα θα ερθει !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dim83 είπε:

@marillia η ψυχραιμια των γιατρων σπαει κοκκαλα ειναι η αληθεια! τι να κανουν κ αυτοι βεβαια. αν κανουν προβλημα τους το δικο μας.... θα τρελαθουν! το θεμα ειναι να αισθανομαστε οτι ο γιατρος μας ειναι καλος και μας καταλαβαινει.

Αυτό ακριβώς! Εμένα μου φάνηκε τόσο ψύχραιμος που σχεδόν ήταν εκνευριστικός! (Είναι στο μεταξύ απίστευτα γλυκος ανθρωπος δεν μπορεί να σε εκνευρίσει έυκολα). Τελικά η εκνευριστική μάλλον εγώ ειμαι. Παντως κιουρία. Δεν τον εχω παρει ποτέ τηλέφωνο ... (ακόμα)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anni7 είπε:

καλα ναι νομιζω ειναι καλο πρεπει ο γιατρος να αποπνεει ηρεμια και ψυχραιμια γιατι στην ουσια αυτος πρεπει να μας κανει και μας να το νιωσουμε!!!

εγω αδιαθετησα πριν λιγο καλα το περιμενα γιατι εμεις δε καναμε μεσα σε γονιμες οποτε ηταν αναμενομενο προχωρα και ολα καλα θα ερθει !!!!

και μενα σημερα ηρθε κανονικο αιμα οποτε μετράω απο σημερα και εγω τον κυκλο(χτες ειχα τα καφε). Συνεπώς συμπασχω και ψιλοποναω κιολας!Θελω να παω σπιτακι μου....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

και μενα σημερα ηρθε κανονικο αιμα οποτε μετράω απο σημερα και εγω τον κυκλο(χτες ειχα τα καφε). Συνεπώς συμπασχω και ψιλοποναω κιολας!Θελω να παω σπιτακι μου....

και εγω τωρα ειδα το κανονηκο αιμα το πρωι καφετιεα και εγω !!! αστα και εγω το σπιτακι μου θελω και εγω τωρα ψιλο ποναω !!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

Καρκίνος ειμαι. Εσυ?? Δεν μπορώ να παίρνω και χάπια ρε γαμώτο, αλλιώς θα ημουν με ηρεμιστικά να μαι κουυυυυλ. χιχιχι. Θα επιβληθώ στο μυαλό μου ομως αυτό το μηνα. Θα ξεκινήσω από το ιντερνετ, κοβοντας τα λοιπα σαιτς και τις γελοιες ερευνες μου. εξαλλου ειναι γνωστο οτι μπαινεις να δεις γιατι ποναει το δαχτυλο σου, και συνηθως λογικά πεθαίνεις με αυτα που διαβάζεις. αχαχααχ. Μονο εδω θα μπαινω για να εκτονωνομαι. (Εσυ εισαι σε καλο δρόμο θα την πετύχεις την κατάσταση αυτή παντως!!). το μονο θετικό μου ειναι οτι δεν κανω ποτε early τεστακια. Δηλαδη εχω αγορασει τα χω στο ντουλαπι αλλα εχω πει οτι θα κανω ΕΦΟΣΟΝ εχω καθυστερηση καποια στιγμη. Αλλιως θα εχω κατα φαντασιαν συμπτωματα καθε μηνα και προς το παρον τα χω αποφυγει και προσπαθω να ειμαι ρεαλιστρια με αυτα!

Κι εγώ καρκίνος κ μέχρι στιγμής όσα posts σου έχω διαβάσει είναι σα να με ακούω ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Κι εγώ καρκίνος κ μέχρι στιγμής όσα posts σου έχω διαβάσει είναι σα να με ακούω ?

Ωχ κατάλαβα....Συνεπώς αντιλαμβάνεσαι την κατάστασή μας...αχχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Ωχ κατάλαβα....Συνεπώς αντιλαμβάνεσαι την κατάστασή μας...αχχαχαχα

Ναι ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Εμάς ο ουρολόγος μας είπε κ κάτι χρήσιμο. Ότι δε μετράει απλα να προσπαθείς 6 μήνες ή ενα χρόνο. Πρέπει, λέει, να συμπληρώσεις 300-400 (!!) επαφές πριν ανησυχήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν επαφές 4 φορές την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα για 1.5-2 χρόνια! Απλά, είπε, λόγω του τρόπου ζωής τα ζευγάρια δουλεύουν αρκετά και τρέχουν όλη μέρα και δε βρίσκονται όσο συχνά πρέπει γι αυτό και καθυστερεί η σύλληψη...

Σκέψου η πρώτη ερώτηση ήταν πόσο καιρό βρίσκεστε ελεύθερα και η δεύτερη πόσο συχνά βρίσκεστε μέσα στην εβδομάδα και μετά πήρε ιστορικό και κουβεντιάσαμε. 

Οπότε, πιστεύω ότι πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε αρκετό χρόνο με τους καλούς μας άσχετα από γόνιμες ημέρες... Άλλωστε όταν έρθει το μωράκι θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο οπότε το λες και προθέρμανση ?

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Εμάς ο ουρολόγος μας είπε κ κάτι χρήσιμο. Ότι δε μετράει απλα να προσπαθείς 6 μήνες ή ενα χρόνο. Πρέπει, λέει, να συμπληρώσεις 300-400 (!!) επαφές πριν ανησυχήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν επαφές 4 φορές την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα για 1.5-2 χρόνια! Απλά, είπε, λόγω του τρόπου ζωής τα ζευγάρια δουλεύουν αρκετά και τρέχουν όλη μέρα και δε βρίσκονται όσο συχνά πρέπει γι αυτό και καθυστερεί η σύλληψη...

Σκέψου η πρώτη ερώτηση ήταν πόσο καιρό βρίσκεστε ελεύθερα και η δεύτερη πόσο συχνά βρίσκεστε μέσα στην εβδομάδα και μετά πήρε ιστορικό και κουβεντιάσαμε. 

Οπότε, πιστεύω ότι πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε αρκετό χρόνο με τους καλούς μας άσχετα από γόνιμες ημέρες... Άλλωστε όταν έρθει το μωράκι θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο οπότε το λες και προθέρμανση ?

πωπω ιδρωσα που τις σκεφτηκα. αν βαλεις μια εβδομαδα περιοδος (οφ) και μια πριν την περιοδο που τα χεις δειολα απο την προηγουμενη εβδομαδα με την ωορρηξια, δεν τις βλεπω τις 400 φορες.... :P Παντως και μενα με ρωτησε καθε ποτε βρισκομαστε μετα την περιοδο.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

Ποοοοοοσες????Εγώ λέω να πάω κατευθείαν Φάληρο!!!???

Δημοσίευση

@Dim83 @zoi.ko Χαχαχ κι εγώ του είπα γιατρέ έχουμε κ άλλες δουλειές ?

@Kat-Cat όσο για την εβδομάδα περιόδου του το είπα κ εγώ χαριτολογώντας κ μ απάντησε πολύ σοβαρά ότι πρέπει να επανορθώνουμε τις υπόλοιπες μέρες ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kukki είπε:

@Dim83 @zoi.ko Χαχαχ κι εγώ του είπα γιατρέ έχουμε κ άλλες δουλειές ?

@Kat-Cat όσο για την εβδομάδα περιόδου του το είπα κ εγώ χαριτολογώντας κ μ απάντησε πολύ σοβαρά ότι πρέπει να επανορθώνουμε τις υπόλοιπες μέρες ?

Δε βγαίνουνε μανα μου τα νουμερα! αχαχαχχα. Εμεις λεμε τις μερες της ωορρηξιας την παραπανω βδομαδα μηπως παμε κανα σουκου πουθενα μπας και χαλαρωσουμε και λιγο γιατί εδώ το μυαλο κολλαει. Μακάρι να το κανουμε. Γιατι με τις 400 δε βλεπω ελπιδα.

Δημοσίευση

@Dim83  περιμενω ?

@Kat-Cat δεν τα παραταμε Π Ο Τ Ε αλλά δε θα γίνουμε και κουνέλια ??.

@Kukki τι να πει ο άνθρωπος...σκέψου πόσα βλέπει κι αυτός αλλά....δυστυχώς στις μέρες μας είναι δύσκολο.Να ζούσαμε στην εποχή των γιαγιάδων μας κάτι θα γινόταν τωωωωρα......καλά κρασιά!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

@Dim83  περιμενω ?

@Kat-Cat δεν τα παραταμε Π Ο Τ Ε αλλά δε θα γίνουμε και κουνέλια ??.

@Kukki τι να πει ο άνθρωπος...σκέψου πόσα βλέπει κι αυτός αλλά....δυστυχώς στις μέρες μας είναι δύσκολο.Να ζούσαμε στην εποχή των γιαγιάδων μας κάτι θα γινόταν τωωωωρα......καλά κρασιά!!!??

ε, μα ακριβως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
    • Κορίτσια καλησπέρα ❤️ εχω κι εγω καιρό να γράψω και μπηκα να δω τι κάνετε και να διαβασω τα νεα σας. Εμεις σαραντισαμε πριν λιγες μερες και νομίζω σιγα σιγα στρωνει καπως ο ύπνος. Κανουμε μικτη διατροφή αλλα εχω το αγχος μη μου κοπει το γαλα ..Τα βρήκα λιγο σκουρα και ακόμα ειναι μερες που μου φαίνονται βουνό κι αλλες πιο εύκολες. Η μικρη ειναι πολυ καλή απλα εχει θεματα με τη κοιλιτσα της..Επίσης ενω εχω βοήθεια και θα επρεπε μαλλον να χαιρομαι, εγω εχω γεμίσει τυψεις και νιώθω κακη μαμά και οτι θα έπρεπε να αναλαμβανω εξ ολοκλήρου το παιδί μου μόνη μου.. και μετα σκέφτομαι ότι ειναι νωρις ακόμα.. Πανω κατω αυτα τα νεα μου, ομως ολα καλα και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά   
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε;;; Γράψτε τα νέα σας όταν βρείτε χρόνο ❤️❤️❤️ ανυπομονώ ν μάθω πώς τα πάτε με τα ζουζουνακια σας κ αν έχετε βρει τους ρυθμούς σας ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...