Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσες ξεκιναμε προσπαθεια ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ;;;

Recommended Posts

• Απαντήσεις 591
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@love30 χωρίς μεθη έκανες το scraching? επίσης η βιοψία ήταν μεθη? αν όχι πόνεσε? (πόσο χεστρού είμαι Θεε μου χαχαχα)

Χαχαχ χωρις μεθη την προηγουμενη φορα πονεσα για 10 δευτερολεπτα και ηταν υποφερτο τωρα σχρατσιν μαζι με καλιεργεια και μαζι με ιστολογικη φαντασου!!!!!! Ναι ναι καλα φανταζεσε πονεσαααα ? μετραγε ο γιατρος για το σχρατσιν στο τελος και γυριχω και του λεω τιιιιι τωρα μετραμε τοση ωρα τι καναμε πεθανε στα γελια!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ο καθε οργανισμος να ξερεις εχει τια αντοχες στον πονο μια φιλη μου πονεσε παααρα πολυ στην σαλπιγγογραφια εγω οχι τοσο  αρα μην το σκεφτεσε και ενας απλος κολποδιαστολεας ειναι αβολος οποτε !!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η love30 είπε:

Χαχαχ χωρις μεθη την προηγουμενη φορα πονεσα για 10 δευτερολεπτα και ηταν υποφερτο τωρα σχρατσιν μαζι με καλιεργεια και μαζι με ιστολογικη φαντασου!!!!!! Ναι ναι καλα φανταζεσε πονεσαααα ? μετραγε ο γιατρος για το σχρατσιν στο τελος και γυριχω και του λεω τιιιιι τωρα μετραμε τοση ωρα τι καναμε πεθανε στα γελια!!!!!!!!

Οκ! Όλα με μεθη θα τα κανω... χαχαχαχα Οχι γιατι οι ανθρωποι (οι γιατροί) είναι τρελοί.. σου λενε "δε θα πονεσεις" ή "θα πονεσει λιγο αλλα είναι υποφερτό" Άσε μας χρυσε μου! Δωσε μου μια λαβιδουλα να σε ξίνω εγω από μεσ σου να δουμε αν θα είναι υποφερτό και αν θα πονέσεις.. χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η love30 είπε:

Ο καθε οργανισμος να ξερεις εχει τια αντοχες στον πονο μια φιλη μου πονεσε παααρα πολυ στην σαλπιγγογραφια εγω οχι τοσο  αρα μην το σκεφτεσε και ενας απλος κολποδιαστολεας ειναι αβολος οποτε !!!!!

Απαπαπαπα μακριά μακριά... είμαι γνωστός φοβίτσουλας... εδω στη σαλπιγγογραφία υπέφερα και φαντασου ειχα διαβατες σαλπιγγες... με μεθη όλα να ξεμπερδευω!

Δημοσίευση

@peacock θεα χαχαχα ποσο θα το ηθελα μετα θα το λεγανε αυτο ααα δεν ποναει χαχαχ γυρισε και μου ειπε ε το εχουμε ξανακανει και του λεω και ποιος σας ειπε πως δεν πονεσα ψεμματα σας ειπε γενηκα εχω χιουμορ και καθε φορα γελαει μαζι μου! Του λεω καλα κανετε κοροιδευετε αλλα εγω ποναω!!!!

Δημοσίευση

Κανε μου μια τεραααααααααστια χαρη σε παρακαλωωωωωωωωωω οσο δυσκολο και αν ειναι @peacockμου ε ε θα μου την κανεις????????????????????????????????????

Βαλε εκεινη την ωραια foto που ειχες!!!!!? ελα και εγω θα σε παρω μια αγκαλιτσα!!!!!??????

Δημοσίευση

@peacock μου εγώ έχω κάνει scratching με & χωρίς μεθη και πραγματικά δεν αξίζει να κανεις μεθη.. Είναι μια διαδικασία 5-10 δεύτερα που νιωθεις μια ενόχληση, όμως πρωτού καλα καλα το καταλάβεις έχει ήδη τελειώσει!! Πιο ενοχλητικός είναι ο κολποδιαστολεας πάρα τα ξύσιμο!! Εμένα μου ειχαν πει μια ώρα πριν να πάρω ένα παυσίπονο με ιμπουπροφενη τύπου nurofen, brufen.. Έτρεμα απο τον φόβο μου αλλά αποδείχθηκε κάτι πολύ εύκολο!!  

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mariloux είπε:

@peacock μου εγώ έχω κάνει scratching με & χωρίς μεθη και πραγματικά δεν αξίζει να κανεις μεθη.. Είναι μια διαδικασία 5-10 δεύτερα που νιωθεις μια ενόχληση, όμως πρωτού καλα καλα το καταλάβεις έχει ήδη τελειώσει!! Πιο ενοχλητικός είναι ο κολποδιαστολεας πάρα τα ξύσιμο!! Εμένα μου ειχαν πει μια ώρα πριν να πάρω ένα παυσίπονο με ιμπουπροφενη τύπου nurofen, brufen.. Έτρεμα απο τον φόβο μου αλλά αποδείχθηκε κάτι πολύ εύκολο!!  

Μια χαρα τα λες και δεν εχω και like like λοιπον χαχα!!!! Σου ειχανε πει να πινεις νερο εμενα ναι!!! Πως εισαι ολα καλα?

Δημοσίευση

Ο δικός μου εχει καταλαβει οτι φοβαμαι πολυ τα παντα και γελαει μαζί μου... τις προάλλες που είχα ξαπλώσει για την υστεροσκόπηση, μπαίνει μεσα στο χειρουργειο και του λεω "μακριά μου είμαι ακόμα ξύπνια!", γελουσε με τις νοσοκομες και μου ελεγε "φοβασαι?κι εγω φοβαμαι,ειναι η 1η φορα που το κανω" κι εγω ελεγα στην αναισθησιολογο "φερε τη μεθη γρηγορα γιατί με κοιταει περιεργα ο γιατρός" χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η love30 είπε:

? ακου φοβιτσουλας αχχαχαχαχα

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλα όντας πολυ καλη φιλη με τη  @peacock, τη ξέρω πολυ καλα κ δε θα ελεγα οτι ειναι απλα φοβιτσουλας.... χεστρου ειναι η κατάλληλη λεξη!! Εγω της εχω πει..θα τη παρουν χαμπαρι τα παιδια της και θα τη κοροϊδεύουν...  Αλλα την αγαπαμε κ ετσι.....

Καλή επιτυχία κ σε σενα love μου..ολα καλα να σας πάνε.....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Ο δικός μου εχει καταλαβει οτι φοβαμαι πολυ τα παντα και γελαει μαζί μου... τις προάλλες που είχα ξαπλώσει για την υστεροσκόπηση, μπαίνει μεσα στο χειρουργειο και του λεω "μακριά μου είμαι ακόμα ξύπνια!", γελουσε με τις νοσοκομες και μου ελεγε "φοβασαι?κι εγω φοβαμαι,ειναι η 1η φορα που το κανω" κι εγω ελεγα στην αναισθησιολογο "φερε τη μεθη γρηγορα γιατί με κοιταει περιεργα ο γιατρός" χαχαχα

Τι να πω μ'αρεσεις χαχαχχα θεα αλλα τρελη θεα !!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλα όντας πολυ καλη φιλη με τη  @peacock, τη ξέρω πολυ καλα κ δε θα ελεγα οτι ειναι απλα φοβιτσουλας.... χεστρου ειναι η κατάλληλη λεξη!! Αλλα την αγαπαμε κ ετσι.....

Καλή επιτυχία κ σε σενα love μου..ολα καλα να σας πάνε.....

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου !!!!!!! Χαχαχαχ χεστρου ε?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Μια χαρα τα λες και δεν εχω και like like λοιπον χαχα!!!! Σου ειχανε πει να πινεις νερο εμενα ναι!!! Πως εισαι ολα καλα?

Δεν είχα πιει καθόλου νερό & ούτε μου είπαν οτι χρειάζεται, μάλιστα πριν ξαπλώσω πέρασα μια βόλτα απο την τουαλέτα!! Εγώ έκλεισα την 12η εβδομάδα, αύριο έχουμε αυχενική & ανυπομονώ!! Γενικά δεν νιώθω πολύ καλα γτ έχω ναυτίες & αναγούλες αλλά να πάνε όλα καλα και αυτά είναι περαστικά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου !!!!!!! Χαχαχαχ χεστρου ε?

Εντελως!! Εγω της το εχω πει..θα παίρνω τα παιδια της κ θα καθομαστε κ θα τη κοροϊδεύουμε....η θεια petaloyditsa και τα ανηψια της θα γελανε μαζι της! Χαχαχα....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

@Petalouditsa28 κρυβε λόγια... μη ξεφτιλιστουμε εντελως... χαχαχαχα Μιλαει η αρχι-χεστρού! χαχαχα

Εγω θα φοβηθώ για σοβαρα πράγματα οχι για χαζομαρες! Χαχαχαχα τα εχουμε ξανα πει, μη τα ξανα λεμε! Χαχαχαχαχα

Σ αγαπάμε κ ετσι ομως..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν! Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.   
    • Αυτό με την ώρα στο κομμωτήριο το σκέφτηκα και εγώ. Οπως και μην βγάλω αλλεργία😂 Τελικά κάνουμε πολλές διάφορες κορυφαίες σκέψεις!
    • Ξεκίνησε να μου κοιμάται 11ωρο όταν βάλαμε κ το μεσημεριανό, όπου τρώει περίπου 270 γραμμάρια. Μόνο σε εμένα δεν κοιμάται πάνω μου και το προσπάθησα πάρα πολύ. Να φανταστείς τη μέρα δεν κοιμάται μόνος του όπως το βράδυ. Θέλει λίγο κούνημα. Τον κουνούσα για λίγο με ρυθμικό "σσσσσσ" κ τον φιλάω πάντα δίπλα στο μάτι του για να δω αν όντως κοιμάται. Αν δεν ανοίξει τα μάτια τον ξαπλώνω στο κέντρο του κρεβατιού κ ξαπλώνω δίπλα του κ μου κρατάει το δάχτυλο. Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν πάνω από πέντε λεπτά και μετά σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει το χρόνο, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί πάνω μου. Απλά μου μείωσε την ώρα που κοιμάται τη μέρα. Στην αγκαλιά μου κοιμόταν πάνω από ώρα. Κι αν δω ότι πάει να ξυπνήσει ξανά κάνω το ρυθμικό "σσσσσσ" για να κλείσει τα μάτια του κι ένα ελαφρύ χτυπηματακι στον πωπω σαν να κουνιέται λίγο.  Στην αρχή όταν ανεβαίνει το δόντι σπρώχνει και το ούλο μαζί κι αυτό πονάω, πρέπει να βγει το δόντι έξω από το ούλο. Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο δόντι θα πρέπει να πιάνεις μυτακι! Δοκίμασέ την να το φάει κρύο. Εγώ κατάλαβα ότι τον ενοχλεί όταν μια μέρα πάλευα να τον ταΐσω το ζεστό φαγητό κι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχαμε σαράντα λεπτά παλεύαμε κ ήταν η πεθερά μου κ της λέω αφήστε τον κανένα δεκάλεπτο να κρυώσει το φαγητό και δώστε το μετά. Κ μου στέλνει μήνυμα ότι το έφαγε όλο. Έτσι από εκείνη τη μέρα δεν αφήνει τίποτα  Όσο για τον ατμομαγειρα βολεύει μόνο στο ότι γυρνάς έναν διακόπτη και περιμένεις να κλείσει μόνος του στον χρόνο που τον ρυθμισες! Κι ότι μπορω να βάλω στη χύτρα το δικό μας φαγητό.
    • Ναι κορίτσι μο @Sia A έστειλα να ρωτήσω για το ποτε θα πρέπει να το κλείσω είπα ότι βάση εξετάσεων θα μπορούμε από μέσα Ιουνίου και μετά κ αυτοί μου έκλεισαν ραντεβού για 20 Ιουνίου. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλύτερα να είμαστε έτοιμοι από τα διαδικαστικά και βλέπουμε!! @melitiniღ @annie! Σας ευχαριστώ κορίτσια άρα όντως γίνεται εξ αποστάσεως καλύτερα έτσι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...