Μετάβαση σε περιεχόμενο

ourania

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    271
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Σχετικά με ourania

  • Γενέθλια 10/22/1981

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

ourania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

92

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλησπέρα. Είναι ακόμα διαθέσιμα τα φαρμακα.?
  2. @Castrop rauxel από την αρχή είχα βάλει όριο τις 2 προσπάθειες. Οικονομικά δεν με πέρνει για παραπάνω κ πλέον βλέπω ότι δεν με πέρνει ούτε ψυχολογικά. Θα μιλήσω με τον γιατρό και ανάλογα θα πράξω. Αλλά αν κ στον φυσικό παίζουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας δεν νομίζω. Ευτυχώς είναι τίμιος και μου έκοψε πολλά χρηματα απο αυτή την προσπάθεια που ήταν σκετη αποτυχια οπότε απο οικονομικής άποψης με περνει να δοκιμάσω ενα φυσικο.
  3. Καλησπερα. Τα δικά μου νέα δεν είναι καλά. 2 ωάρια όχι τόσο καλά. Γονιμοποιήθηκε το 1 αλλά σήμερα είχε παραμείνει στάσιμο. Του δίνουν περιθώριο μέχρι αύριο το πρωι μπας κ πάρει μπρος. Όπως κ να έχει διεγέρσεις για μένα τέλος. Αν αποφασισω για κάτι παραπέρα μονο φυσικό. Ηταν κάθετος σε αυτό. Αυτή τη στιγμη δεν θέλω να σκεφτώ για αλλη προσπαθεια ουτε καν με φυσικο. Ίσως σε λιγες μέρες να τα δω αλλιως τα πραγματα. Φιλάκια σε όλες με θετικές χοριακες. Κ αν με χάσετε μην τρομαξετε. Θα μαζεύω τα κομμάτια μου μακρια απο ολους κ απο όλα.
  4. @Castrop rauxel μπραβο κούκλα. Όλα καλά θα πάνε. Εγω πάλι σκατουλες πατημένες. ΑΠο 8 ωοθηλάκια 2 ωάρια κ αυτά της κακιάς ώρας. Αυριο θα ξέρουμε αν γονιμοποιήθηκε κανένα και αν υπαρχει ελπίδα. Ο γιατρός είναι ελαφρώς αισιόδοξος (γιατι, μόνο αυτός ξέρει). Εγώ πάλι καθόλου. Τέλος οι διεγέρσεις για εμένα. Αν ξαναπάμε θα είναι σε φυσικό κύκλο. Δεν μου ξαναδίνει φάρμακα γιατι δεν αξίζει.
  5. Καλησπέρα. Εγώ τετάρτη ωοληψια με 8 ωοθηλακια κ 1 μικρο που μάλλον άχρηστο εντελώς είναι αλλά θα το τρυπήσει γιατί ποτε δεν ξέρεις. Ποσοστά κ παλι μικρά αλλά αυτή τη φορά δεν ζοριζομαι. Οτι είναι να γίνει θα γίνει. Μακάρι να μείνει κανένα για κατάψυξη γιατί λεφτά αλλά για ολόκληρη προσπαθεια δεν υπαρχουν. Άντε κ ο θεός μαζί μας.
  6. Καλημέρα. @elviraice όλα να σου πάνε τέλεια. Καλά πως κ σου είπαν το φύλο? Συνηθως δεν το κάνουν... Εμένα κορίτσια όλο δυσκολίες. Αν κ έπρεπε να πάμε Τρίτη για ωοληψία λόγω κολλήματος του άντρα μου με την δουλειά πάμε Τετάρτη. Δευτέρα έπρεπε να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις κ είναι όλα κλειστά, άρα θα πάω αυριο να τις κάνω. Αντε να δω τι άλλο θα στραβώσει μέχρι την εμβρυομεταφορά... Αλλά επειδή στραβώνουν όλα αρχίζω και είμαι αισιόδοξη. Ποτέ δεν κατάφερα κάτι με τον ευκολο τρόπο...
  7. Εγω κοριτσια έχω 6 δεξιά από 10 εως 15 χιλ. και αριστερα 2 11αρια κ 1μικρο. Ωοληψια Τετάρτη. Αντε κ ο Θεος μαζί μας... Αυτός ο μήνας μας ταιριάζει...
  8. Μπουμ. 5 ωοθηλακια δεξια απο 7 έως 11 χιλιοστά κ 2 καταβολές αριστερά. Αυτή η αριστερή μέχρι να πάρει μπρος κάθε φορά μας βγάζει την ψυχή. Πεμπτη ξανά να δουμε τι θα δουμε και ξεκινάω και ανταγωνιστή. Προς τέταρτη την βλέπω την ωοληψια. Εσείς?
  9. Καλημέρα. 7 ωοθηλάκια και νεα την Τρίτη πάλι. Εσύ σε τι φάση είσαι @ElektraGr? @Castrop rauxel εσυ τι νέα???
  10. @Electra μια χαρά είναι. Όσο προ χώρας θα ανεβαίνει. Είναι ανάλογα με τα ωοθηλακια κ την μέρα.
  11. @Castrop rauxel αυτή τη φορά πάμε εντελως μαζί. κ εγω αυριο ξεκινάω διέγερση... Ιδιο σχήμα ίδια όλα. Ελπίζουμε να αλλάξει η κατάληξη. Α δεν ασχολουμε καθόλου με το θέμα τσιγαρο. Απλά θα το περιορισω. Να το κόψω δεν παίζει..
  12. Το θέμα χαρτιά κ επιτροπές ποναει. Η κάθε επιτροπή ζητάει τα δικά της. Η πιο ζόρικη είναι στην Κρήτη. Ζητάνε την μάνα τους κ τον πατέρα τους. Επίσης επιτροπή περνάς συμφωνα με την διευθυνση που έχει το βιβλιάριο του ΙΚΑ. Οποια θέλει λεπτομέριες ας ρωτησει. Εχω κάνει διατριβή στο θέμα.
  13. Γεια σας... Ηρθε ξανά το τρελό της παρέας σας. Χτες πήρα τα φάρμακα και αδιαθέτησα (4 μέρες νωρίτερα, έτσι για να τρέχω να προλάβω). Μετρήσαμε ωοθηλάκια κ έχουμε 7. Το πρωι πάω για εξετάσεις να δούμε αν ξεκινάμε. Το 4μηνο που με χάσατε έτρεχα αλλά το χάρηκα. Καμία σκέψη για το θέμα, κανένα άγχος (οχι πως είχα την πρώτη φορά). Πάω δυναμικά για την δευτερη και τελευταία προσπάθεια. Λεφτά τέλος. Οπότε θετική σκέψη κ ο Θεός μαζί μας... Διάβασα τα νέα σας αλλά δεν θυμάμαι τπτ. Μόνο μια γκαστρούλα και την castrop που πάμε πάλι σχεδόν μαζί...
  14. Η προγεστερονη προκαλεί δυσκοιλιότητα και γιαυτο δίνουν είτε λαδάκι είτε τρως δαμασκηνα και ακτινίδια. Δεν επιτρέπεται να ζοριζεσαι.
×
×
  • Προσθήκη...