Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου.τι κάνετε? Αύριο έχω το 1ο ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε το σποράκι. Υπολογίζω πως είμαι περίπου 4+4 οπότε λογικά πρέπει να φανεί σάκος. Ελπίζω να είναι όλα καλά...

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου.εγω πήγα χθες ήταν νωρίς κ δεν είδαμε σάκο μόνο πολύ παχυ ενδομήτριο.εκανα χοριακη σήμερα να δούμε που βρισκόμαστε.την δευτέρα θα πάω πάλι γιατρο.ξερω πως είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά ηλπιζα κάτι να δούμε.ειμαι σε μια ανησυχία μέχρι τη δευτέρα :|

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η olga86 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου.εγω πήγα χθες ήταν νωρίς κ δεν είδαμε σάκο μόνο πολύ παχυ ενδομήτριο.εκανα χοριακη σήμερα να δούμε που βρισκόμαστε.την δευτέρα θα πάω πάλι γιατρο.ξερω πως είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά ηλπιζα κάτι να δούμε.ειμαι σε μια ανησυχία μέχρι τη δευτέρα :|

Κοριτσαρα μου, συγχαρητηρια καταρχην!!

Δε καταλαβαινω γιατι ο γιατρο σου σου κλεινει ραντεβου χωρις να ξερει την χοριακη σου κ μαλιστα τοσο νωρις. Προφανως κ δε θα εβλεπε τιποτα. Εγραψες οτι ηθελε να δει αν ειναι ενδομητριο... Αν ομως η χοριακη ειναι κατω απο 1000-1500 δεν μπορει να το δει αυτο γιατι απλα, δε φαινεται τιποτα.. Αν ομως εξαρχης εκανες 2 χοριακες, θα το καταλαβαινε (γιατι στο εξωμητριο η χοριακη δε διπλασιαχεται αλλα ανεβαινει πολυ αργα) κ θα σου εκλεινε ραντεβου την σωστη ημερα. Ακομη κ την δευτερα που θα πας, για μενα ειναι νωρις. Θα επρεπε να δει πρωτα την χοριακη σου αν ανεβαινει καλα η τιμη της κ μετα να υπολογισει ποτε θα σου κλεισει ραντεβου.. Φαντασου να πας κ η χοριακη σου να ειναι 950 κ παλι να μη δειτε τιποτα για λιγο... Μετα θα σου πει, ξαναελα μεθαυριο  κ μετα ξεναελα σε μια βδομαδα να ακουσουμε κ καρδια..

Συγγνωμη αλλα πρωτη φορα το ακουν αυτο-τεσσαρων εβδομαδων κ να σου λεει ο γιατρος ελα να δουμε αν ειναι ενδομητριο... Ελπιζω να μη σου παιρνει λεφτα σε καθε επισκεψη.

Καλη κυηση!!

Δημοσίευση

@olga86 καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Μην αγχώνεσαι για την τιμή της χοριακης, όπως έχουμε πει και άλλες φορές σημασία έχει να διπλασιάζεται ανα δυο μέρες!!! Όντως, πολύ νωρίς σου είπε ο γιατρός σου να πας και την Δευτέρα πάλι θα είναι πολύ οριακά και το πολύ να δείτε μια πολύ μικρή κουκιδουλα που θα είναι ο σακος... Πιστευω πως είναι ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου να κανεις υπέρηχο ανα τρεις μέρες!! Εγώ 1ο υπέρηχο έκανα 5w3d και είδαμε μόνο σάκο 

Δημοσίευση

Με τις ίδιες μέρες καθυστέρηση στην κόρη μου είχα 2032 χοριακη κ όσο να είναι η διαφορά είναι μεγαλη γι'αυτό προβληματίζομαι. Τον γιατρό τον νοιάζει να δει ότι είναι ενδομήτριο.

Δημοσίευση

@olga86 έχεις ενδείξεις οτι μπορεί να είναι εξωμητριο; Μην συγκρίνεις τις τιμές της χοριακης, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!! Εγώ θεωρώ πολύ καλή αυτή τη τιμή για τις μέρες σου, μπορεί να έχει γίνει και καθυστερημένη σύλληψη, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη!!! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι & μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η olga86 είπε:

Με τις ίδιες μέρες καθυστέρηση στην κόρη μου είχα 2032 χοριακη κ όσο να είναι η διαφορά είναι μεγαλη γι'αυτό προβληματίζομαι. Τον γιατρό τον νοιάζει να δει ότι είναι ενδομήτριο.

Καλε μη συγκρινεις τιμες!!! Σε ποια ημερα καθυστερησης εισαι?

Τη δευτερα πιστευω θα δειτε κατι!!

Δημοσίευση

Ολγάκι η χοριακούλα σου είναι μια χαρά.Διπλασιασμό θέλει.Μη την συγκρίνεις με την πρώτη σου.Σκέψου  από Δευτέρα θα δείτε σάκο σίγουρα.Συνήθως ο σάκος και τα εμβρυικά στοιχεία φαίνονται στην 5+ βδομάδα,σποράκι στην 6+ βδομάδα!!!

Δημοσίευση

Μακάρι κορίτσια μου!θα σας ενημερώσω εννοείται.και ο γιατρός πιστεύει πως θα πάνε όλα καλά.εχω αγχωθει και με τη μικρή μου γιατί της φούσκωσε ένας λεμφαδένας και πήγαμε εκτάκτως παιδίατρο.ολα μαζί πεσανε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...