Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

Anastazia23

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια..είμαι καινούρια και θέλω την γνώμη σας...ειχα ελεύθερες επαφές με τον σύντροφό μου στς γόνιμες ημέρες...μετα απο 5 ημέρες περίπου ειχα ζαλάδες αναγουλες εμετοί και πόνο κάτω χαμηλά στην κοιλιά..η περίοδος μου ήρθε κανονικά στς μέρες μου κράτησε για 4 μέρες αλλά η ροή ήταν λίγο ελαφριά...τα συμπτώματα συνεχίζουν να υπάρχουν και επιπλέον έχει πριστει η κοιλιά μου..δεν χοραω στα τζιν μου..υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος; η περίοδος μου αναλυτικά ήταν 8-11/8 ελεύθερες  επαφές σε γόνιμες ημέρες 20-21-22 Και η τελευταία περίοδος 4-7/9...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η marillia είπε:

Kανε ενα τεστακι ή χοριακη να σιγουρευτείς!!!

Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να είμαι;  

Kαλημέρα!! Αν η ροή ήταν κάποιες σταγόνες καφέ ή ροζ υπάρχει αν ήρθες σε ελεύθερη επαφή τις γόνιμες.Αν νομίζεις ότι ήταν μικρή η ροή κάνε ένα τεστάκι να σιγουρευτείς.Μπορεί να είναι και διαταραχή του κύκλου!!1

στις πριν 10 ώρες, ο/η Anastazia23 είπε:

Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να είμαι;  

Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι έγκυος, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης εμφανίζονται μετά την 6η εβδομάδα και εφόσον σου ήρθε και η περίοδος στην ώρα της νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.. Ίσως κάτι να σε έχει πειράξει ή να υπάρχει κάποια διαταραχή του κύκλου!! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι έγκυος, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης εμφανίζονται μετά την 6η εβδομάδα και εφόσον σου ήρθε και η περίοδος στην ώρα της νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.. Ίσως κάτι να σε έχει πειράξει ή να υπάρχει κάποια διαταραχή του κύκλου!! 

Συμφωνω! Στην εγκυμοσυνη δε κανεις κατευθειαν κοιλιτσα..! Συνηθως στον 2ο μηνα, ισα που αχνοφαινεται.. Η κοιλια ειναι πρισμενη ακριβως οπως πριν την περιοδο. Αλλα οι κυριος λογος που πιστευω οτι δεν εισαι εγκυος ειναι η περιοδος σου.. Οταν λεμε αιμα εμφυτευσης, εννοουμε λιγες σταγονες την ημερα της εμφυτευση κ οχι αιμα 4 ημερες.. Το πιο πιθανο  ειναι να εχεις καποιο φουσκωμα η να πηρες καποια κιλα.. Αμα συνεχισουν τα συμπτωματα επισκεψου καποιον γιατρο.

Κορίτσια εμένα η κοιλία είχε πρηστεί από την 5 βδομάδα και δεν μου κουμπώναν τα ρούχα.Αλλά σίγουρα δεν είναι κριτήριο για την υποψία εγκυμοσύνης όσο η ροή της περιόδου!!Συμφωνώ ότι πρέπει να πάει στον γιατρό να σιγουρευτεί.To αίμα της εμφύτευσης είναι πριν την καθυστέρηση σε σταθερό κύκλο.Μετά μπορεί να είναι από άλλους λόγους.Ενίσχυση με προγεστερόνη,παλιό αίμα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...