Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
5 τρόφιμα που αξίζει να βάλεις στην κατάψυξη αυτό το καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος πήρε επιτέλους απόφαση ότι είναι καλοκαιρινός και όχι φθινοπωρινός μήνας, έτσι οι μέρες του είναι πλέον αρκετά ζεστές (δοκίμασε να περπατήσεις στη Λ. Συγγρού στις 12 το μεσημέρι και θα καταλάβεις τι εννοώ!). Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βρούμε τρόπους για να δροσιζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμες για τους μήνες που έρχονται.

Τι αλλαγές μπορείς να κάνεις, λοιπόν, στη διατροφή σου ώστε να δροσίζεσαι περισσότερο; Οι χυμοί και τα smoothies απ'έξω προφανώς και είναι μια εξαιρετική και πλούσια σε βιταμίνες λύση, αλλά κάποιες φορές θέλεις να φας κάτι πιο άμεσα και χωρίς να κοστίζει. Έχουμε και λέμε.

Γιαουρτάκια

Γιατί να πάρεις frozen yogurt απ'έξω όταν μπορείς να βάλεις απλά το δικό σου γιαουρτάκι στην κατάψυξη, το οποίο και θα κοστίσει λιγότερο και θα μπορέσεις να το φας χωρίς να βγεις από το σπίτι σου μες στην νταλάκα;

Σταφύλια

Τα παγωμένα σταφύλια είναι εξαιρετικό σνακ ενώ παράλληλα λειτουργεί ως παγάκι στο κρασί σου, το οποίο δροσίζει ΧΩΡΙΣ να το αραιώνει.

Σοκολάτα

Όσο και να μας αρέσει η σοκολάτα, όταν είναι σε θερμοκρασία δωματίου (δηλαδή έτοιμη να λιώσει το καλοκαίρι) είναι λίγο ξενέρωτη. Για αυτό, βάλε την αγαπημένη σου σοκολάτα ή σοκοφρέτα στην κατάψυξη και θα μας θυμηθείς.

Καφέ

Δεν εννοούμε να βάλεις τον καφέ σε κόκκους, ΑΛΛΑ τον καφέ που θα φτιάξεις. Φτιάξε μια κούπα φίλτρου, ή εσπρέσο και μόλις κρυώσει ρίξτο σε μια παγοθήκη. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνεις κρύο καφέ, δεν θα χρειαστεί να βάλεις παγάκια νερού, αλλά παγάκια από καφέ τα οποία θα δώσουν έξτρα άρωμα και δεν θα νερώσουν το ρόφημά σου.

Μάνγκο

Κόψε το μάνγκο σε κύβους, στράγγιξέ τους ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά και βάλ'τους στην κατάψυξη. Στοίχημα ότι αυτό το σνακ θα γίνει το αγαπημένο σου!

ΠΗΓΗ


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντήσεις

    • Υ.Γ. είχα πάει και εγώ σε αυτόν στην Α επιπέδου (δεν ξέρω αν είχαμε και τον ίδιο γιατρό). Καλός μου φάνηκε, αλλά τώρα άλλαξα γιατρό και έκανα την Β σε έναν καθηγητή σε νοσοκομείο εκτός Αθηνών, που μου φάνηκε καλύτερος. Αν θες να στον συστήσω μήπως μπορεί να σε δει έκτακτα λόγο της κατάστασης πες μου να σου στείλω πμ.
    • Δεν ξέρω τι εξέταση χρειάζεται ακριβώς αλλά ξέρω από φίλη που είχε πολύ κακή Β' επιπέδου λογο οστών και δυσαναλογία ανάπτυξης, πράγμα που συναντιέται σε πολλά σύνδρομα. Αυτή έκανε αμνιοπαρακέντηση που πρέπει να πήρε ένα μήνα και παράλληλα γονιδιακό έλεγχο των γονιών που πήρε πολύ καιρό (και πολλά λεφτά) γιατί από ότι κατάλαβα κάνανε πολλά τεστ για να δουν αν θα χτυπήσει κάτι. Τελικά έτυχε και γέννησε πρόωρα το μωράκι της και μετά βγήκε η απάντηση από τον γονιδιακό έλεγχο των γονιών, όπου βρέθηκε μία άγνωστη μετάλλαξη που δεν ήξεραν αν όντως προκαλεί κάποιο πρόβλημα και τι. Να μην στα πολυλογω τελικά το παιδί είναι μια χαρά 😊 Σε λίγο κλείνει τα 2.  Κάνε ότι εξετάσεις χρειαστούν και μία προσευχή στην Παναγία να πάνε όλα καλά ❤️ Αν θες δεύτερη γνώμη και από άλλον εμβρυολογο απλά ανέβαλε την αμνιο σε αυτόν. Βρες μία δικαιολογία ότι κάτι σου έτυχε και δεν μπορείς εκείνη την μέρα. 
    • @evaa__ να τους απαντάς οπως τους αξίζει μη κρατάς τους τύπους αυτοί οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν απο ευγένεια. Σου φτάνουν τα δικά σ δε θα σκας και με το τι λέει ο καθένας..ούτως ή άλλως όλοι αυτοί π γίνονται πικρόχολοι, είναι απλά αποτυχημένοι στα υπόλοιπα κι απλά επικεντρωνονται στο ένα και μόνο π έχουν καταφέρει οι ίδιοι. 
    • Α και γιορτή και γενέθλια μαζί ❤️ Να την χαίρεσαι κορίτσι μου 😊 Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας! Σαν το σπίτι μας πουθενά (και ας θέλει και καθάρισμα 😅) Φιλιά στην μπουμπού σου 😘
    • Α άρα άμα ξαπλώνεις ανάσκελα μπορεί να λιποθυμήσεις; Ποπο! Αν γυρίσεις καταλάθος στον ύπνο σου; Νιώθεις κάπως και ξαναγυρνας στο πλάι;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...