Μετάβαση σε περιεχόμενο

καινουρια στην παρεα

MARSOTI

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ και συ οτι επιθυμεις!!Δε σου λεω τιποτα απο κουραση και ξενυχτι αλλο τιποτα........θηλαζω κιολας!γιατι η μερα ναχει τοσες λιγες ωρες......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

georgia έγραψε:

καλησπερα κοριτσια!!!Μολις εγινα μελος και ειμαι απο την Θεσσαλονικη.

Εχω τεσσερα παιδια,ειμαι πολυτεκνη!!!!!!!

Χαμος καταλαβαινετε!!!Το μικροτερο ειναι ενος ετους και το μεγαλυτερο

δεκαεξι!!!!

Αυτον τον καιρο επισκευαζω και το σπιτι!!!Ειμαι κατακουρασμενη αλλα και χαρουμενη γιατι φτιαχνω τα δωματια των παιδιων και τα βλεπω ενθουσιασμενα!!!

Να χαιρεστε τα παιδια σας και οσες ειναι στην προσπαθεια γρηγορα να γινουν μαννουλες!!!!!!

καλωςορισες,χαρα στο κουραγιο σου,και εγω θεσσαλονικια ειμαι,σου ευχομαι τα καλυτερα και θα τα λεμε:cheer:

Georgia να ζήσουν τα παιδάκια σου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Συγχαρητήρια για τη δύναμη και το κουράγιο σου! Καλώς Ήρθες στην παρέα!

Ευχαριστω πολυ!και συ απο θεσσαλονικη τι καλα που σε βρηκα αμεσως,αλλα κι η ΑΘΗΝΑ μου αρεσει εχω φιλη εκει.Ποιες αλλες ειναι απ την πολη μας ξερεις?εισαι μαμα η περιμενεις?

Κοριτσια μου γεια σας,μολις και μετα βιας καθησα να γραψω γιατι που να αδειασει ο υπολογιστης απο τα 3 τα μεγαλα μου.αυτη τη στιγμη λειπουν και το μωρο κοιμαται!!!!τι ωραια ησυχια!!!εχω φρικαρει και με τα μαστορια στο σπιτι, χειμωνιατικα μεπιασε τρελα για επισκευες και ειμαι κουρελι απο κουραση,ηθελα να τελειωνω ομως! ειδικα με τα δωματια των παιδιων δεν ξερω πως?τωρα εχω ταγορια 15χρ και 10χρ μαζι,την μεγαλη μου 16χ σε ενα δωματιο μονη της και το μωρο στο δικο μας.εχετε καμμια προταση πως να τα βολεψω?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...