Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Οταν ο πλακούντας ειναι μπροστά απλα δεν το νιωθεις τοσο πολυ το μικρο σου γιατι ειναι σαν μαξιλαρΆκι. .

Ακου τον γιατρο σου για την κουραση και τα σκυψιματα γιατι απο οσο ξερω χωρις να σε παρω στο λαιμο μου δεν ειναι το ιδανικοτερο να ειναι χαμηλα το μωρο και ο πλακουντας.απλα θελει προσοχη!

μπραβο μινακι!με το καλο κ σημερα τα υπολοιπα.ειδες φατσουλα κανονικα????εγω ουτε σε αυτο ουτε στο πρωτο μωρο δεν εχω κανει 3/4d....

νομιζω πως η γωγω ειπε το μωρο ειναι χαμηλα.οχι ο πλακουντας.ε γωγω?

εγω απο χθες εχω παρει εγκριση απο το γιατρουλη να πηγαινω κουνιες(χωρις να τον σηκωνω) το μικρο μου!!!καλα εχθες που πηγα μου φανηκε οτι κατι εκανα!!!εβλεπα τη χαρα στο προσωπο του που με ειχε μαζι κ ελιωνα!θα παμε κ σημερα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Minaki! είπε:

Τον ειδαμε 4d πεντακαθαρα!!!

Κουνιοτανε παραααα πολυ απλα τον ηθελε ανασκελα για να δει κι αλλα κι ο μικρος με τιποτα δεν αλλαζε θεση!!!μου εδωσε υπερηχους μετρησεις και 1 dnd που θα συμπληρωθούν κι αλλα σημερα! 

Ο πλακουντας ειναι οπισθιος ο μπεμπης πολυ ψηλα και ο τραχηλος κλειστος..μεχρι στιγμης δοξα το θεο ολα καλα ευχομαι και τα υπόλοιπα σημερα να ειναι καλα και να προχωραμε προς την γέννηση! !!!!!!

Σουπερ μινακι μ!!!!!!!!! Ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!! ???????????

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η fine είπε:

μπραβο μινακι!με το καλο κ σημερα τα υπολοιπα.ειδες φατσουλα κανονικα????εγω ουτε σε αυτο ουτε στο πρωτο μωρο δεν εχω κανει 3/4d....

νομιζω πως η γωγω ειπε το μωρο ειναι χαμηλα.οχι ο πλακουντας.ε γωγω?

εγω απο χθες εχω παρει εγκριση απο το γιατρουλη να πηγαινω κουνιες(χωρις να τον σηκωνω) το μικρο μου!!!καλα εχθες που πηγα μου φανηκε οτι κατι εκανα!!!εβλεπα τη χαρα στο προσωπο του που με ειχε μαζι κ ελιωνα!θα παμε κ σημερα!

Φαιν μου ειδα κανονικα φατσουλα !!!!!!!!και ο πλακουντας και το μωρακι οταν ειναι χαμηλα θελει προσοχη ...της γωγως ειναι το μικρο της οχι ο πλακουντας ..

Φαιν επιτελους απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και δωσε χαρα στο παιδακι σου για να εισαι και εσυ ικανοποιημενη και με την σειρα του και το μπεμπακι μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Minaki! είπε:

Φαιν μου ειδα κανονικα φατσουλα !!!!!!!!και ο πλακουντας και το μωρακι οταν ειναι χαμηλα θελει προσοχη ...της γωγως ειναι το μικρο της οχι ο πλακουντας ..

Φαιν επιτελους απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και δωσε χαρα στο παιδακι σου για να εισαι και εσυ ικανοποιημενη και με την σειρα του και το μπεμπακι μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!

Αχ τωρα που θα αλλαξω γιατρο στο ντοπλερ ελπιζω να μου κανει 3 d!τρελαινομαι στην ιδεα!ασε που αν ειχα βιντεο που λετε δεν θα σταματαγε να το βλεπω!!!!! 

Σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια!!!!πηγες ειδες το νινι σας????θα ξετρελαθεις μωρε κ εσυ@@@!!!

Δημοσίευση

Όλες με ευχάριστα νέα...μπράβο τα κορίτσια μου!

Εγώ μετά την 22 εβδομάδα άρχισα να την καταλαβαίνω να κινείτε. 

Εχθές είχα ξαπλώσει στον καναπέ και ρε κορίτσια σείονταν η κοιλιά μου...ήταν πολύ αστείο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η fine είπε:

Αχ τωρα που θα αλλαξω γιατρο στο ντοπλερ ελπιζω να μου κανει 3 d!τρελαινομαι στην ιδεα!ασε που αν ειχα βιντεο που λετε δεν θα σταματαγε να το βλεπω!!!!! 

Σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια!!!!πηγες ειδες το νινι σας????θα ξετρελαθεις μωρε κ εσυ@@@!!!

Δεν με αφηνει ο γιατρος να παω ακομα..ειναι σχεδον μιαμιση ωρα απο εδω..

Τον πηρα δωρακι και θα τον δω την παρασκευη!!!!!!

Η αδερφη μου τρελάθηκε με τον γιο της!!ειναι αγκαλιτσας και θελει να ειναι με την μανουλα του αλλιως κλαίει. ..ααα και μολις γεννήθηκε τους κατουρησε τον σηκωσε ο γιατρος να τον δειξει στην αδερφη μου και τους παταει ενα κατουρημα !!!!!!!!!χαχαα???

Δημοσίευση

Geia sas koritsia.  Zoi ego t proto my paidaki 20 evdomadon perioou eniosa kati.  Tora sto deytero 15 evdomadon. Ναι μινακι μου ισχύει.  Και τα δύο μου παιδάκια σε ιδιωτικό να είμαι ήσυχη.  Να τον δει όπως επιθυμεί η αδερφουλα αου τον μπεμπακο της.  Πόσες θα γςννησετε Αθήνα; ;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Χαχαχαχχαχα το μικρουλιιιιιι σας φατσα απο τωρα !!!!!/?

Και γω θελω dvd αλλα δεεεν :/ πφφφ...

Το νινι τ ενιωσα αν και πρωτο στη 17 εβδομ...

Φινε ποτε εχεις doppler !;;; ??

θα κανω περιπου στις 30 του μηνα!!!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Geia sas koritsia.  Zoi ego t proto my paidaki 20 evdomadon perioou eniosa kati.  Tora sto deytero 15 evdomadon. Ναι μινακι μου ισχύει.  Και τα δύο μου παιδάκια σε ιδιωτικό να είμαι ήσυχη.  Να τον δει όπως επιθυμεί η αδερφουλα αου τον μπεμπακο της.  Πόσες θα γςννησετε Αθήνα; ;

εγω γενναω στο Λητω!εσυ???

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Εγώ fine μου σε δίκλινο στο μητέρα. 

ρε συ ρενακι επειδη εχω κ μια ηλικια...ποτε γεννας?εγω το πρωτο το γεννησα στο μητερα κ εμενα δυτικα προαστεια.τωρα που μενω μαρουσι αντι για μητερα θα γεννησω ΛΗΤΩ...καλο ε?

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Δεν με αφηνει ο γιατρος να παω ακομα..ειναι σχεδον μιαμιση ωρα απο εδω..

Τον πηρα δωρακι και θα τον δω την παρασκευη!!!!!!

Η αδερφη μου τρελάθηκε με τον γιο της!!ειναι αγκαλιτσας και θελει να ειναι με την μανουλα του αλλιως κλαίει. ..ααα και μολις γεννήθηκε τους κατουρησε τον σηκωσε ο γιατρος να τον δειξει στην αδερφη μου και τους παταει ενα κατουρημα !!!!!!!!!χαχαα???

εχεις δικιο.προσεχε κ θα το χαρεις στο σπιτι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η renaki rena είπε:

14/9 πητ αλλά θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.  Το Λητώ Μαρούσι δεν είναι κ αυτό;  φυσιολογικά τα παιδακια σου η καισαρική; 

οχι το ιασω ειναι μαρουσι.το λητω ειναι φιλοθεη.αθηνα

εσυ που μενεις? ναι μωρε τωρα θυμηθηκα π σ ειπα οτι στο πρωτο ειχα ιδια πητ με εσενα.γεννησα 38+5 φ.τ.

εσυ με ποιο τροπο?

Δημοσίευση

αχ εμείς απο την αρχή το βλέπουμε σε 3d ,τραβάμε βίντεο και μας στέλνει στο μειλ και φωτογραφίες.

Πήγα για αποτρίχωση στοανω χείλος 

ΑΛλος άνθρωπος νιώθω. Χαχ αχ χα

Ρώτησα για ημιμονιμο, αλλά μου φάνηκε ακριβή.

Θα ρωτήσω το γιατρό αύριο αν με αφήνει να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Εγώ μένω στο Χαλάνδρι και το πρώτο το γέννησα 39+6 με καισαρική 3.800. 

αμαν αμαν.ε το γλυκο μου που να βγει απο κατω...εμενα ηταν 3100 κ γεννησα μεσα σε 7 ωρες περιπου...

διπλα στο μαιευτηριο εισαι εσυ.μια χαρα.εγω λιγο αγχωνομαι μην εχει κινηση εκεινη την ωρα....

Δημοσίευση

Μην φοβάσαι.  Εγ δεν φοβόμουν γιατί ο άντρας μου είναι αστυνομικός και σε ένα σκηνικό που έγινε έκλεισαν τον δρόμο κ φύγαμε. . Με συνοδεία!  Χαχα.  Μην φοβάσαι πάντως ακόμα κ νερά να σπάσουν έχεις περιθώριο

Δημοσίευση

Κοριτσια ναι το νινακι μου ειναι χαμηλα κοντα στν τραχηλο κ μ ειπε απλα να πρσεχω κ μα ξεκουραζομαι.βεβαια μ ειπε πτι μπορει να οφειλεται κ σε τυχαιο γεγονος (δλδ να ειχε κατεβει εκεινη τη στιγμη)τωρα δειξει.φιλα τα ρουχα σ για να εχεις τα μισα λεει μια παροιμια.ρε κοριτσια ειμαι 22 και 2ημερων κ τ εχω ακουσει απ σχετικα νωρις κ ας ειναι εμπροσθιος.κ ειμαι σιγουρη γτ οταν πηγα γ ην β κλωτσουσε κ τ εδειχνα τ γιατρου π κλωτσουσε κ μ λεγε τι ηταν.π.χ. την μια ηταν ο ποπος της κ την αλλη τα ποδαρακια της..εγω πιστευω πως απλα δν θα νιωθω τοσο εντονα οσο εσεις π εχετε οπισθιο τις κινησεις της...απλα οντως παρατηρω πως μερικες φορες δν ειναι τοσο δυνατες οσο περιγραφουν καποιες κοπελες γ την εβδομαδα μου...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες ήρθε ο άντρας μου από Σιδηροκαστρο και στις 7 φεύγει με το πλοίο για Ρόδο.Μου λέει "κοίτα μη γεννήσεις μέχρι αύριο που θα μαι στο καράβι και δε μπορώ να γυρίσω κολυμπώντας!"Χε χε!

Εγώ γενναω στο Μητέρα όπως σας ξαναειπα.Κι εσύ Ρενα κοντά μένεις, εγώ μένω Μελίσσια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...