Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Απο την χαρα μ του πηρα και εγω φορμακια σκουφακια .παπουτσακια χαχαχχα... Μια σταλια ολα...!! Και τωρα δεν υπαρχει στοπ χαχα ..τα καλυτερα ψωνια τς ζωης μας θα ειναιιιιιιιι κοριτσια μ για τα μωρα μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχ ειμαστε πολλες στ κλαμπ π δε θελουμε τ κρεας...

Οντως λιβελ ουτε κρυο ουτε ζεστη !!!!! Οτι πρεπει γ το νινι σου :*?

Κ εγω μονο αν φοραω κολλητα ρουχα φαινεται κ αυτο οχι πολυ...οποιος με ξερει ομως πως ημουν πριν το καταλαβαινει.

Εγω ομως τ σηκωτι ηταν απ τ λιγα κρεατα π ετρωγα κ τρελαινομουν...εγω εχω παρει κατι μπιμπερο κ κουταλακια ειδικα γ μετα...επειδη μπηκα μια μερα σ ενα φαρμακειο κ τ ειδα κ τρελαθηκα ?εχω παρει κ την καλαθουνα....αλλα ειναι νωρις....ομως δν μπορουσα να κρατηθω....την ειδα κ μ λεγε:παρε με παρε με....εδω θελει να κανει νανι το μωρο σου!

Εγω εχω πητ 24 ιουλιου..Θα φαμε τι ζεστη αλλα τι να κανουμε!!!Ευτυχως εγω μενω Ευβοια οποτε μολις σαραντισω θα ναι οτι πρεπει να το βγαλω καμια βολτα χωρις να κρυωσει!!!Τωρα που θα παω για την β επιπεδου 18/3 θα παω να παρω κι αλλα τωρα που ξερω και τα χρωματα!

Γ μενα απο απο απριλιο μεχρι αυγουστο θεωρω πως ειναι ο καλυτερος καιρος..γτ πρωτα θα εχει ξεπεταχτει τ μωρο κ μετα θα ερθουν τ κρυΑ...ωστε να μην μας αρρωστησει...

τα μωρουδιακα ειναι τελεια! εμας ετοιμο το δωματιο ! το βαψαμε βαλαμε αυτοκολλητα εχουμε παρει κ ολα τα ψωνακια! σκετη τρελα! καθομαι κ τα χαζευω

Για μενα ειναι νωρις και για τη κουνια που θα βαλουμε αλλα τι να κανω?Δεν μενω αθηνα να τα παιρνω οποτε θελω κι εδω δεν εχει το ευρος μαγαζιων με βρεφικα για να τα παρω...Μηπως ξερετε κανενα βρεφικο μαγαζι στην αθηνα να παρω καμια καλαθουνα η που να χει φτηνα βρεφικα?

Αχχχουυυ ζηλευωωω τωρααα... Εγω μαιο θα βαψω τ δωματιο με τ καλοοο !!! Και τοτε θα παρω κουνια και αυτα!!!! 

Εγω ρε κοριτσια φν θελω να κοιμαται σ δκο τ δωματιο απο τωρα...θελω την κουνια να την εχω στ δωματιο μου για μερικους μηνες...δν ξερω γτ....

Εγω θα εχω διπλα τ μωρο μ αλλα με την καλαθουνα... Για τους πρωτους 2 _3μηνες διπλα.μας... Μετα π θα αρχισει να παρατηρει χωρους κα αυτα στ δικο του δωματιακη :* 

Κοριτσια μου εγω πειναω συνέχεια και αν δεν φαω εχω γουργουρητα μαζι με αναγουλες!!!!!!!!!

Δεν μπορω κι εγω να φαω κρεας και τρωω ζυμαρικα και λατρευω την παρμρζαναααα???

Εγω μεχρι στιγμης εβαλα 4 κιλα περιπου!!!!!!!

Ρε κοριτσια μου οταν μιλατε εντονα δυνατα ποναει η κοιλια σας;;;; εμενα με ποναει πολυ κιολας!!?

Εχω ψαξει.. Δυο ειναι τα μαγαζια π μου αρεσουν... Το 1ο μωρουδοκοσμος δες στο ιντερντ ...και το 2ο exellent τα εχει ωραια και οικονομικα 

Ευχαριστω πολυ...Θα το κοιταξω γιατι τωρα ψαχνω για τιμες..Κι εγω την κουνια στο δωματιο μου θα την βαλω!

βασικα κατα τον 7ο να αρχισετε να φτιαχνετε δωματιο! ρουχαλακια μη παιρνετε πολλα γτ θα γεμισετε κ επισης οχι πολλα με μεγεθος 0-3!!!  

εμεις πηραμε καροτσι τριπλετα! εχει δλδ το καθισμα αυτοκινητου ..τη καλαθουνα .. το κανονικο καθισμα καροτσιου ..τσαντα ... ειναι κομπλε! να πατε να τα δειτε ολοκληρωμενα οταν αποφασισετε να δειτε τι συμφερει! μη ψωνιζετε σκορπια οτι σας αρεσει! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Μου το κανει οταν μιλαω δυνατα κ πολυ ωρα... Αλλα δεν ειναι οτι ποναει υπερβολικααα ???

Πονος με τραβηγμα μαζι! !!

Γιατι γινεται αυτο μηπως ρωτησες τον γιατρο σου;

εμεις το πρωτο καιρο με καλαθουνα στο δωματιο θα ειμαστε! αλλωστε για τα νεογεννητα λενε ειναι οτι καλυτερο γτ ειναι πολυ περιορισμενος ο χωρος  κ νιωθουν ασφαλεια! 

Οχιι.. Δεν τον ρωτησα γτ μου συμβαινει απο τοτε π κουνιεται ο μπεμπηηης.. Εδω κ δυο βδομαδες σχεδον σφιγγεται χαμηλα :/

Κι εγω το παθαινω συχνα αυτο!!! Σφίγγεται συνεχεια η κοιλια μου !!!

Ρε κοριτσια απο νευρα πως πατε;; εγω κοντευω να γκρεμισω το σπιτι απο τα νευρα μου!!!!

εγω εως και 7ο ημουν πιο ηρεμη απο ποτε καθολου νευρα! τωρα στον 8 εχω γτ δε κοιμαμαι καλα το βραδυ κ νιωθω δυσφορια! 

το καροτσι αυτο το πηραμε 500 ευρω! ειναι τα καινουρια 2016 της cam! αλλα υπαρχουν κ αλλα πολυ ωραια πιο οικονομικα κ πιο ακριβα! αναλογως το Budget ! παντως εμεις οπως τα βαλαμε κατω μας συνεφερε ολα μαζι! εντωμεταξυ στο καροτσι αυτο γυρνανε κ απο τις δυο πλευρες ολα τα καθισματα! δλδ ειτε να βλεπει εσενα το μωρο ειτε προς το δρομο!

Εγω κοριτσια οποτεμιλαω εντονα το παθαινω αυτο με την κοιλια...αλλοστε τα μπεμπακια μας καταλαβαινουν τα παντα..αρα αυτο μας συμβαινει γ ευνοητους λογους..αυτο εννοειται...2 3 μηνες στην καλαθουνα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...