Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Αχχχχ τι καλος ο μπεμπουλης σου!!!! 

Αχχ κοριτσια ανυπομονώ να τον ακουσω να τον δω στον υπερηχο να δω φατσουλα ολοκληρωμένη! !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρολο π εγω μαλλον εχω κοριτσακι (κ τ ηθελα)εξακολουθω να πιστευω πως το αγορακι ειναι ο ερωτας της μανας...οπως κ τ αγορακια τις περισσοτερες φορες εχουν πιο πολυ αγαπη στην μανουκα τους ....να τα λεμε κ αυτα εμεις οι κοριτσομανες!!!!

Βέβαια είναι οκ το κοριτσάκι μου! Σε ανάπτυξη, σε ολα! Αλλά φοβάμαι τις συσπασεις....

Θα δω αύριο τι θα μου προτείνει ο γιατρός. 

Ευχαριστώ πολύ ολες σας!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η livel είπε:

Αχχ εννοειται το καθε ζουζουνακι εχει τα δικα του ωραια :**** τα αγορααακια ερωτα με την μανουλα κ τα κοριτσακιααα μ τ μπαμπακα τους..!!!! 

Σημερα κοριτσια πρωτη φορα προσεξαν την κοιλιτσα μ χαχα.. Πηγα ν παρω ψωμιι κ μου λενε εισαι εγκυος..χιχι επιτελους λεω φανηκε χαχα...:* :* 

Δηλαδη μετα την 18η εβδομαδα φαινεται;;;θελω κ εγωωωωω!!!ρε συ γυναικες π κερουν απ την πρωτη στιγμη οι ειμαι εγκυος μ λενε πως δ εχω κανει κοιλιτσα κ στεναχωριεμαι...?

Χαχαχα εγω ειμαι σχεδον 19 βδομαδων... Μην φανταστεις οτι κανει μπααμ απλα ειμ πολυ αδυνατη κ φαινεται χαχαα.. Το ποσο χαρηκα ομως δε λεγεται :* :* μολις την νιωσεις γωγω μ θ φανει ξαφνικα χιχι :*

Καλημέρα κορίτσια??Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Ειμαι παλια στο φορουμ αλλα ειχα χαθει λογω των εμετων που εκανα αλλα πλεον ειμαι καλα!!!Διανυω την 19η εβδομαδα μου και ολα πανε κατ ευχην!!!Εχω ενα υγιες κοριτσακι που το εχω νιωσει εδω και 2 εβδομαδες και εχω παρει μονο 200 γραμμαρια..Οσο ειναι η μπουμπου μου δηλαδη!!!Εσεις πως τα πατε κοριτσια μου???

Rnmi με το καλο η μπεμπα σουυυ.. :* στην ιδια βδομαδα ειμαστε :* εγω εχω παρει 4 κιλα χαχαχχαχα...

εγω μεχρι τον 6ο δεν ειχα ! πολλη μικρη .. δε φαινομουν! μετα τον 6ο ομως πεταχτηκε κ τωρα ειναι κ μεγαλη!!!!!!!!!!!!

κ υποψιν η μεσουλα μου πριν τη γεννα ηταν μεσα απο τα πλευρα! απορω πως τεντωσε τοσο! 

οποτε μην αγχωνεστε εχετε μελλον~! αν το μπεμπακι μεγαλωνει να ευχεστε να μην εχετε μεγαλη κοιλια γτ απο 7 κ μετα δυσκολευει το πραγμα ! 

Εγω εχω παρει 2...να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...ητθες στ δικο μ κλαμπ γτ ολες εδω ειναι αγορομανες..rnml ?στην αυχενικη εμαθες το φυλο;

εγω εχω ηδη παρει 13 κιλα κ μπαινω σαββατο 8!!!!!!!!!!!!   μεχρι να γεννησω λετε να αγγιξω τα 20>???

βεβαια δεν ημουν χοντρουλα πριν! δε φαινομαι δλδ πως πηρα πολλα! 

Εγω πιστευω γυρω στα 17 θα πας...με λιγη προσοχη..αλλοστε οσες γυναικες ειχαν παρει κιλα μ ειπαν οτι μετα τα εχασαν...φτανει γ ενα χρονικο διαστημα να μην τρως τιγανιτα πολλα αλατια κ γλυκα.

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Εγω εχω παρει 2...να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...ητθες στ δικο μ κλαμπ γτ ολες εδω ειναι αγορομανες..rnml ?στην αυχενικη εμαθες το φυλο;

Eκανα πολλους εμετους ισως εκει να οφειλεται στο οτι δεν εχω παρει βαρος..Στην αυχενικη μου ειπαν με επιφυλαξη 60-40 παει για κοριτσακι και την 16η εβδομαδα πηγαμε για ενα τσεκαρισμα ακομη στον γιατρο μου μας γυρισε και την ειδαμε!!!!

Κοριτσια εμενα δε εχει ανοιξει γ φαγητο.. Αλλα γ παγωτα :( ολους αυτους τ μηνες θελω παγωτο.. Χειμωνιατκα ?????

Εμενα μ εχει λειψει το συκωτι...?δν μ αφηνει ο γιατρος να τρωω γτ λεει πως ολα περνανε μεσα απ τ συκωτι κ πως δν ξερω αν τ ζωο που ειχε αυτο το συκωτι ειχε παρει ορμονες αντιβιωσεις κλπ...?ασχετο..λιβελ εσυο ποσα ειχες παρει 4 μηνων;;;

Ρνμι με το καλοοο τ μωρακι σου!!!!το δευτερ τριμηνο ευτυχως ειναι παρα πολυ πιο ευκολο απ τα αλλα 2 τριμηνο...εσυ εχεις φουσκωσει καθολου;

Ναι μας γυρισε και μας ανοιξε τα ποδια της..Ελπιζω αυτο να το κανει μονο εκει μεσα γιατι εξω θα την περιλαβει ο μπαμπας της!!!χαχαχα..Κοριτσια να ρωτησω κατι?Εχετε ετοιμασει τιποτα???Εγω μονο 3 φορμακια εχω παρει και την κουνια σε 2 εβδομαδες θα την βαλω στο σπιτι!!!

εγω να πω οτι ζηλευω καποιο φαγητο δε μου εχει τυχει! απλα θελω να τρωω συνεχεια γλυκα! δυστυχως!

το συκωτι οντως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη κ ευτυχως εμενα δε μου αρεσει καθολου! 

δε θυμαμαι ποσα κιλα ειχα παρει 4 μηνων! κανα 5αρι !αλλα εγω αυτα τα κιλα τα πηρα με πολυ φαγητο κ παρα πολλα γλυκα! κανονικα επρεπε να εχω παρει τα τριπλασια κιλα με αυτα που τρωω! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Εμενα μ εχει λειψει το συκωτι...?δν μ αφηνει ο γιατρος να τρωω γτ λεει πως ολα περνανε μεσα απ τ συκωτι κ πως δν ξερω αν τ ζωο που ειχε αυτο το συκωτι ειχε παρει ορμονες αντιβιωσεις κλπ...?ασχετο..λιβελ εσυο ποσα ειχες παρει 4 μηνων;;;

Ρνμι με το καλοοο τ μωρακι σου!!!!το δευτερ τριμηνο ευτυχως ειναι παρα πολυ πιο ευκολο απ τα αλλα 2 τριμηνο...εσυ εχεις φουσκωσει καθολου;

Εγω οπως τρωω ετρωγα με μια και μονη διαφορα!!!Δεν θελω καθολου το κρεας και με το ζορι τρωω πολυ λιγο ισα ισα να παρω τα θρεπτικα συστατικα!!!!Ναι εχω κανει κοιλιτσα οχι πολυ μεγαλη και φαινεται μονο αν φοραω εφαρμοστα..Συνηθως φοραω μπλουζοφορεματα με κολαν φαρδια και δεν πολυφαινεται ακομη!Εσυ?

εγω γενναω λιγο πριν το πασχα! κ νομιζω ειναι καλυτερα τετοια εποχη για να μην κρυωνει κ το μπεμπακι! θα εχει ξεπεταχτει! ολοι αυτο μου λενε πως ειναι καλη εποχη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...