Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2009?


barbie

Recommended Posts

Κοριτσια νομιζω οτι το 2009 για κάποιες απο μας θα ειναι μια σημαντική χρονια...Πρώτα ο Θεος κ αν πανε ολα καλα εγω περιμένω το μωράκι μου στις αρχες Μαϊου περίπου...Αν θελετε γραψτε ποτε περιμένετε εσεις τα μπεμπακια σας....πολλα φιλια...

Υ.Γ.αν θέλετε πειτε κ το φυλο(αν το μαθατε) εγω περιμενω αγοράκι!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

barbie μου καλησπέρα...Ειμαι η Ειρήνη κ έχω ηδη ετοιμασει μια λίστα με τις γεννήσεις του 2009. Υπάρχει στο forum αν θες να την δείς...πότε ακριβώς τον Μαϊο περιμένεις?

Με το καλό....κ εγω αγοράκι περιμένω απο μερα σε μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ BARBIE!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2009!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

simfono ayti i xronia pou erxete tha gemisei paidakia...polles egkimosines akouo..ego me to kalo genao teli febrouariou..to filo de to ksero mias k to thelo gia ekpliksi...

re marimari gennas se 9 mines k kses oti eisai egkios?mperdeytikes??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσια ...Ειναι και για μενα μια σημαντικη χρονια το 2009 μιας και περιμανω το τριτο μου μωρακι,που ειναι αγορακι, τελος Φεφρουαριου!!Τις καλλιτερες ευχες μου σε ολες σας!!Με ενα πονο!!Το 2009 σιγουρα θα ειναι ευτυχισμενο!

glitterfy031724T996D34.gifglitterfy031901T333D38.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. BARBIE ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια Χρόνια πολλά και απο εμενα.

Το 2009 περιμένουμε κι εμείς το πρώτο μας παιδάκι πρώτα ο Θεός τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και είμαστε μεσα στην τρελλή χαρά και μέσα στο άγχος μερικές φορές βέβαια.

Το λιονταράκι μας δεν ξέρουμε αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι αλλά ότι κι αν είναι θα είναι το αγγελούδι μας. Αν και στην αρχη με είχε ταλαιπωρήσει λίγο με εμετούς, ζαλάδες κτλ ξαφνικά στα μέσα του δεύτερου μήνα πήγαμε στο εξωτερικό και το παιδάκι μου λες και το ήξερε και καθότανε ήσυχο χωρίς να με ενοχλεί μέσα μου και γυρίσαμε με τον άντρα μου όλα τα αξιοθέατα.

Καλή χρονιά και με υγειή μωρά σε όλες τις υποψήφιες μαμάδες.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο 'μενα. Εμεις περιμενουμε τον μπεμπη μας μεχρι 9/10/09. Σε λιγες μερες μπαινω στο μηνα μου.. Με το καλο σε ολες μας να φερουμε στον κοσμο τα παιδακια μας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια Πολλά κορίτσια και Ευτυχισμένο το 2009 !!

Και για΄μένα θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτή η χρονιά γιατί περιμένω την μπέμπα μου κατα τα τέλη Μαρτίου- πρώτα ο Θεός!!!

Με το καλοοοοοοο σε όλες μας!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lia_faz κι εγώ το ίδιο περίπου!!

Μέχρι 5/4/2009 θα έχω αγκαλιά το κοριτσάκι μου!! Τι ωραία!!!!!!!!!!

Πολλά αγοράκια ή μου φαίνεται;; Καλύτερα για να υπάρχει ποικιλία όσον αφορά τους γαμπρούς...

Φιλιά σε όλες και ευτυχισμένο το 2009....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ 2009!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ)ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2008..

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 18 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!!!

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ..

MARIAGAL ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ;;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια κι εγώ περιμένω την μπεμπούλα μου μέχρι τις 16 Απριλίου...Αχ πότε θα περάσει ο καιρός να την κρατήσω στην αγκαλίτσα μου;;;Με παρηγορεί το γεγονός ότι την έχω κάθε μέρα παρεούλα...Δε με αφήνει ποτέ μόνη μου το κοριτσάκι μου...Ειδικά τα βράδια...Οι κλωτσιές πέφτουν σύννεφο...:P :P

Αχ, με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια μας και να είναι γερά...

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ περιμένω το κοριτσάκι μου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου αλλά όπως λέει ο γιατρός μας μάλλον θα έρθει νωρίτερα, την βλέπει πολύ βιαστική!!!:P :P :P

Καλή χρονιά σε όλες μας, με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας και στις υποψήφιες μανούλες να πω οτι τώρα οι γιορτές είναι καταπληκτική εποχή για ... συλλήψεις, λίγο το κρασάκι, λίγο η ανεβασμένη διαθέση... Είμαι σίγουρη οτι σε ένα μήνα θα έχουμε πολλές... νεοσύλλεκτες!

Με το καλό!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleni_dms και εμένα μου έλεγε η γιατρός ότι θα έρθει νωρίτερα γιατί έιχα λίγο αμνυακό υγρό, αλλά σε εξέταση που έκανα στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά. Επίσης λόγω ότι είχε πολύ χώρο όλο γύριζε η μικρούλα μου. Μεθαύριο είναι η ΠΗΤ μου αλλά δεν έχω καμία ουσιαστική ενόχληση που να δείχνει ότι έρχεται η ώρα.

Το συμπέρασμα είναι ότι όταν θέλει το μωράκι θα έρθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...