Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2015 at 2:09 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

θα χει αισιο τελος το ξερω καλα το νοιωθω... ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα και συντομα να συζηταμε για τα σπορακια μας ρανια θα ερθει συντομα μην το σκευτεσαι!!!

Δειτε το κι αλλιως παιδια..Αν δεν ειναι τωρα θα ειναι τα Χριστουγεννααααα...Θα το φερει ο Αγιος Βασιλης!!!χιχι

• Απαντήσεις 136
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2015 at 1:55 ΜΜ, ο/η xristosrania είπε:

Γιατι το μυαλο σου παντα πρεπει να πηγαινει στο κακο?Εγω λεω πρωτου κανεις οτιδηποτε να κανεις ενα τεστ..Αν ειναι θετικο θα το γιορτασουμε,αν οχι παλι περιμενε λιγο ακομη να κατεβει αλλιως μετα πας στον γιατρο σου!!!!

πιστεψε με κοπελα μου παντα ετσι παθαινω λεω αντε μηπως αλλα μετα απογοητευομε και πεφτω στα πατωματα παλι!!!!!!

Δημοσίευση

Και ετσι σκεφτυομαι πως θα γινει τωρα!!!και τοοοσα χρονια γιατι???δεν ειναι ενα και δυο ειναι δεκα!!!!!!και εκει στεναχοριεμε μετα παλι οκ αλλα φοβαμε και να το σκεφτω φοβαμε την απογοητευση!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2015 at 2:15 ΜΜ, ο/η xristosrania είπε:

Δειτε το κι αλλιως παιδια..Αν δεν ειναι τωρα θα ειναι τα Χριστουγεννααααα...Θα το φερει ο Αγιος Βασιλης!!!χιχι

gero kai dunato na einai to aggeloudaki mou kai as einai kai ta xristougenna... alla na sas pw thn alhtheia mou to noiwthw pws eimai egkuos.... den kserw isws kai na einai tou mualou mou epeidei to thelw toso ma toso polu alla tha einai h 3h fora pou tha ginw manoula kai kserw gw pisteuw pws kserw kapoia pragmata,... entometaksu na sas pw... twra 4 5 meres exw dekatakia 37.1 37,2 shmenei kati auto??? kai pono kathe bradu xamhla sthn koilia san na mou erthei periodos.. alla perimenw stis 22/11 den kserw ti na pw...

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2015 at 2:47 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Και ετσι σκεφτυομαι πως θα γινει τωρα!!!και τοοοσα χρονια γιατι???δεν ειναι ενα και δυο ειναι δεκα!!!!!!και εκει στεναχοριεμε μετα παλι οκ αλλα φοβαμε και να το σκεφτω φοβαμε την απογοητευση!!!!!

Να ξερεις η μητροτητα θελει πολυ υπομονη πιστεψε με..Πρεπει να χαλαρωσεις και θα συμβει απλα..Ολες οι ιστοριες αυτο μας εχουνε διδαξει!!!Θα συμβει το θαυματακι σου!!!Σιγουρα!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/11/2015 at 3:36 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

gero kai dunato na einai to aggeloudaki mou kai as einai kai ta xristougenna... alla na sas pw thn alhtheia mou to noiwthw pws eimai egkuos.... den kserw isws kai na einai tou mualou mou epeidei to thelw toso ma toso polu alla tha einai h 3h fora pou tha ginw manoula kai kserw gw pisteuw pws kserw kapoia pragmata,... entometaksu na sas pw... twra 4 5 meres exw dekatakia 37.1 37,2 shmenei kati auto??? kai pono kathe bradu xamhla sthn koilia san na mou erthei periodos.. alla perimenw stis 22/11 den kserw ti na pw...

Να σου ζησουν τα παιδακια σου..Η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα μην αγχωνεσαι με το θερμομετρο..Ειναι νωρις ακομη και για να κανεις τεστ.Περιμενε αυτη τη μερα  και κανε ενα τεστ με επιφυλαξη παντα...Γιατι μερικα λειτουργουν μετα την καθυστερηση!!!Εγω ειμαι στην 28η ημερα και εχω ελαφρια πονακια που  και που η μεση μου ποναει και το στηθος μου παρααααααα πολυυυυ!!!!θα δειξει!!!κανονικα περιμενω αυριο..

Δημοσίευση
  στις On 14/11/2015 at 5:03 ΠΜ, ο/η RnMl είπε:

Να σου ζησουν τα παιδακια σου..Η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα μην αγχωνεσαι με το θερμομετρο..Ειναι νωρις ακομη και για να κανεις τεστ.Περιμενε αυτη τη μερα  και κανε ενα τεστ με επιφυλαξη παντα...Γιατι μερικα λειτουργουν μετα την καθυστερηση!!!Εγω ειμαι στην 28η ημερα και εχω ελαφρια πονακια που  και που η μεση μου ποναει και το στηθος μου παρααααααα πολυυυυ!!!!θα δειξει!!!κανονικα περιμενω αυριο..

σε ευχαριστω κοπελα μου και εσυ με το καλο να μας πεις χαρμοσυνα νεα!!! Δεν ανχωνομαι με το θερμομετρο απλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κυκλο μου... μακαρι να ειμαι εγκυουλα παντως!!! :)

Δημοσίευση
  στις On 14/11/2015 at 4:54 ΠΜ, ο/η RnMl είπε:

Να ξερεις η μητροτητα θελει πολυ υπομονη πιστεψε με..Πρεπει να χαλαρωσεις και θα συμβει απλα..Ολες οι ιστοριες αυτο μας εχουνε διδαξει!!!Θα συμβει το θαυματακι σου!!!Σιγουρα!!!

το βλεπω αλλα δεν κανουμε και τιποτα αλλο υπομονη προσπαθω και χαλαρη και εχω αλλα τι να κανουμε ολα θα γινουνε πιστη και θεληση!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν πειραζει κοριτσι!!!Θα προσπαθεις σε ολο τον κυκλο να κανεις ελευθερα αν μπορειτε και καθε μερα..Εγω ετσι επιασα την πρωτη φορα στον πρωτο μηνα!Λες ο Αη Βασιλης να στο φερει μαζι με τα δωρα????Αισιοδοξια θελει μονο!!!

Δημοσίευση
  στις On 14/11/2015 at 11:34 ΠΜ, ο/η prassinomata είπε:

σε ευχαριστω κοπελα μου και εσυ με το καλο να μας πεις χαρμοσυνα νεα!!! Δεν ανχωνομαι με το θερμομετρο απλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κυκλο μου... μακαρι να ειμαι εγκυουλα παντως!!! :)

Οταν φτασει η μερα και δεν εχει ερθει η κακιασμενη κανε ενα τεστακι δεν χανεις τιποτα!!!!Εγω κοριτσια μου ακομη τιποτα!!!Στηθος μεση ολα πονανε και κατι ενοχλησεις στην κοιλια..Νομιζα χτες οτι ηρθαν γιατι με ενοχλουσε η κοιλια μου αλλα ακομη τιποτα...

Δημοσίευση
  στις On 14/11/2015 at 12:27 ΜΜ, ο/η RnMl είπε:

Δεν πειραζει κοριτσι!!!Θα προσπαθεις σε ολο τον κυκλο να κανεις ελευθερα αν μπορειτε και καθε μερα..Εγω ετσι επιασα την πρωτη φορα στον πρωτο μηνα!Λες ο Αη Βασιλης να στο φερει μαζι με τα δωρα????Αισιοδοξια θελει μονο!!!

μακαρι να το φερει ο Αη Βασιλης εχω φτασει να φοβαμε και να σκεφτω μια θετικη εξελιξη!!!!ουφ προχοραμε και ολα καλα!!!!θετικη ενεργεια!!!?

Δημοσίευση
  στις On 14/11/2015 at 12:55 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

μακαρι να το φερει ο Αη Βασιλης εχω φτασει να φοβαμε και να σκεφτω μια θετικη εξελιξη!!!!ουφ προχοραμε και ολα καλα!!!!θετικη ενεργεια!!!?

Καλημερα  κοριτσια τι κανετε???Εγω προς το παρον δεν εχω αδιαθετησει και ευχομαι να μην ερθει για αλλους 9 μηνες!!!

Δημοσίευση
  στις On 12/11/2015 at 1:20 ΜΜ, ο/η RnMl είπε:

Aν θελεις μετα τη σαλπιγγογραφια πες μου την εμπειρια σου γιατι εχω ακουσει οτι ποναει,να ξερω κι εγω εαν κανω..

γεια σου κοριτσιιι λοιπον σημερα εκανα την σαλπιγγογραφια.δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.μονο λιγο το στομαχι μου ανακατευτηκε αλλα ολα ενταξει.δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα :) 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μουυυυυ..Ειστε καλα???Εγω ειμαι στη δευτερη μερα καθυστερησης το  στηθος πρησμενο και ποναει,η μεση επισης και καποια ελαφρια πονακια στην κοιλια που πανε και ερχονται..Λεω να κανω ενα τεστακι την πεμπτη μηπως και ερθουν μεχρι τοτε!!!Που μακαρι να μην ερθουν!!!ΞΟΥ ΞΟΥ!!

Δημοσίευση

Λοιπον..Καπου διαβασα οτι μετα τους 6 μηνες το 70% των ζευγαριων με συστηματικες προσπαθειες θα εχουν επιτυχει εγκυμοσυνη..Και μεχρι τον χρονο το 90%!!!Οποτε κοριτσια οσο περναει ο καιρος τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες..Απλα μην προσπαθηστε να μην αφησετε κανενα μηνα ανεκμεταλλευτο..Μην αγχωνεστε και δωστε του να καταλαβει στις γονιμες!!!Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο κοντα ειμαστε σε μια εγκυμοσυνη!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...